چرا خبری از خواستگار نیست … !؟

eco.bio

New member
احتمالش یک در هزار هست دیگه! فک نکنم حسان جون خیلی باشه! که اون هم ازدواج میکنن و ردش نمیکنن!!

نه بابا اینم احتمال داره. مثلا دوست من قبلا میگفت اگه فلانی که تخصص میخونه بیاد خواستگاریم چشم بسته اوکی رو میگم هرچی باشه تخصص میخونه....... خلاصه بعده یه ماه اشنایی قبل از ازدواج حالشو ازش پرسیدم گف واااااااااااای ترجیح میدم با یه دیپلم ازدواج کنم بابا این کی بود دیگه:black_eyed: پس همیشه صورت مساله رو نبینین

BBT

New member
احتیاط شرط عقله. این همه ازدواج ناموفق هس یا طلاق میگیرن تازه خیلیا هم هستن که دارن میسوزن و میسازن!!!! اصن یه سوال ازت دارم: فرض کن الان بگن هرچی زن و مرد هستن میتونن ازهم جدا بشن بدون هیچ مانعی و دوباره انتخاب کنن! بنظرت چن درصد این افراد دوباره حاضر میشن با همسر قبلی خودشون دوباره زندگی کنن؟؟!!!! به این موضوع اگه فکر کنی خیلی چیزا برات روشن میشه. من نمگیم جامعه واقعا سیاه شده ولی فکر کردن به این موضوعات قبل ازدواج لازمه. حداقلش بعده ازدواج میتونیم جزو این دسته افراد نباشیم که زندگی براشون جهنم میشه.

به هر حال احتیاط کردن لازمش بدبین بودن نیست لازمش عاقل بودنه
از جملات قصارم بودا :black_eyed:

eco.bio

New member
به هر حال احتیاط کردن لازمش بدبین بودن نیست لازمش عاقل بودنه
از جملات قصارم بودا :black_eyed:

منم نگفتم بدبین باش. گفتم همه جوانب رو در نظر بگیر. متاسفانه بدی تو جامعه زیاد شده پس بدی رو زیاد در نظر بگیر. خخخخخخخخخخخ

BBT

New member
خدا میگه بین زوج ها مودت قرار میده
اینجوریا هم نیست که بگیم حالا تعداد زیادیشون پشیمونم
و به نظرم این که الان گفتم یعنی قرار دادن مودئت رو نمیشه واسه کسی توضیح داد فقط لمس کردنیه باید خودت بفهمیش

BBT

New member
منم نگفتم بدبین باش. گفتم همه جوانب رو در نظر بگیر. متاسفانه بدی تو جامعه زیاد شده پس بدی رو زیاد در نظر بگیر. خخخخخخخخخخخ

اکو بد بینی میکنی همش بعد میگی بد بین نیستم خب قبول کن دیگه
این که بیایم مورد یا مواردی از بدی که دیدیم تعمیم بدیم به کل جامعه بعد نتیجه گیری کنیم نمیشه که

eco.bio

New member
و به نظرم این که الان گفتم یعنی قرار دادن مودئت رو نمیشه واسه کسی توضیح داد فقط لمس کردنیه باید خودت بفهمیش
فقط میتونم بگم هنو خیلی پیاده هستی خخخخخخخخخخ. شوخی کردم. ولی کاش بعده 10 سال بتونم باهات یه حرفی بزنم و بظرتو بپرسم خخخخخخخخخخخخ:black_eyed:

eco.bio

New member
اکو بد بینی میکنی همش بعد میگی بد بین نیستم خب قبول کن دیگه
این که بیایم مورد یا مواردی از بدی که دیدیم تعمیم بدیم به کل جامعه بعد نتیجه گیری کنیم نمیشه که

یا از وضع جامعه خبر نداری یا برات مهم نیستن.

am-ml

New member
جوابش سادست؛
نداشتن پول؛
نداشتن كار؛و نداشتن...

اخه بخوای ی سرويس طلای ساده واسه دختر بخری ميشه 10 ميليون؛
بخوای عروسی بگیری ميشه 20 ميليون؛
حالا بقيه كارا بماند... :1dco2x0p1lilzhfpg1t
ازون طرف دختر بيچاره هم بخواد جهيزيه بگيره؛بر فرض محال از نوع توليد ملی شم باشه؛بايد حداقل 70_80 ميليون خرج كنه؛
حالا به نظرت ميشه ازدواج كرد؟ :riz277:

طرفای ما جهزیه با پسره :thanks:
البته بعلت تورم و ... جدیدا وسایل کوچیک(غیر برقی ) آشپزخانه رو خانم ها می گیرن(هر چی دوست داشتن )

پ.ن: گفتم دوستان اطلاع داشته باشن در تمام نقاط کشور رسومات یکسان نیست.

eco.bio

New member
طرفای ما جهزیه با پسره :thanks:
البته بعلت تورم و ... جدیدا وسایل کوچیک(غیر برقی ) آشپزخانه رو خانم ها می گیرن(هر چی دوست داشتن )

پ.ن: گفتم دوستان اطلاع داشته باشن در تمام نقاط کشور رسومات یکسان نیست.
چقد جالب. البته ما تو فامیل یه عروسی داریم که از یه قوم دیگه هستن و اونا هم رسم ندارن به دختر جهیزیه بدن. پسر همه چیزو خرید. دختره یه چوب کبریت هم با خودش نیاورد.:black_eyed:

am-ml

New member

من نمی گم پول خوشبختی میاره (ثابت شده وگرنه می گفتم شایدم بیاره )
ولی بی پولی حتما بد بختی میاره ؛تحمل فقر کار آسونی نیست.
باید یه شرایط اولیه ای وجود داشته باشه .
منظورم از شرایط اولیه پول و ماشین و ... نیست ولی باید بتونین وقتی ازتون میپرسن ؛شما میتونین یه زندگی متوسط رو براشون ایجاد کنین ؛بگین : بععععععععععععععععععله.

am-ml

New member
چقد جالب. البته ما تو فامیل یه عروسی داریم که از یه قوم دیگه هستن و اونا هم رسم ندارن به دختر جهیزیه بدن. پسر همه چیزو خرید. دختره یه چوب کبریت هم با خودش نیاورد.:black_eyed:

آره ؛قبلا که اگه دختری چیزی می خرید مورد تمسخر هم بود (یه جور باج دادن حساب می شد) ولی الان خدا رو شکر متعادل تر شده و خیلی ها معتقدن باید با کمک همدیگه وسایل رو بخرن .
کلا الان که میبینم طرفای ما قبلا کلا پسر خیلی تو خرج بوده ؛سرویس طلا جز رسم بود (الان به داشتن حد اقل یه تیکه غیر حلقه تقلیل پیدا کرده ).
یکی دوتا چمدون هم لباس و سایر وسایل و ملزومات هم. برای عروس میارن که همچنان به قوت خودش باقیه .

BBT

New member
فقط میتونم بگم هنو خیلی پیاده هستی خخخخخخخخخخ. شوخی کردم. ولی کاش بعده 10 سال بتونم باهات یه حرفی بزنم و بظرتو بپرسم خخخخخخخخخخخخ:black_eyed:

یا از وضع جامعه خبر نداری یا برات مهم نیستن.

من نمی گم پول خوشبختی میاره (ثابت شده وگرنه می گفتم شایدم بیاره )
ولی بی پولی حتما بد بختی میاره ؛تحمل فقر کار آسونی نیست.
باید یه شرایط اولیه ای وجود داشته باشه .
منظورم از شرایط اولیه پول و ماشین و ... نیست ولی باید بتونین وقتی ازتون میپرسن ؛شما میتونین یه زندگی متوسط رو براشون ایجاد کنین ؛بگین : بععععععععععععععععععله.

حرفتون درست ولی اینی که که گفتی با نقل قولی که کردین هماهنگی نداشت
اکو صحبتای منو درست متوجه نشدی شما طور دیکه برداشت کردی

eco.bio

New member
اکو صحبتای منو درست متوجه نشدی شما طور دیکه برداشت کردی

نمیدونم منظور شما دقیقا چی بوده؟ روشنش کنین بی زحمت

am-ml

New member

منظورم این بود که مودت رو من به چشم خودم دیدم که ایجاد میشه و خیلی چیزا رو بخاطرش تحمل میکنن(در مورد خواهر خودم و دامادمون ) ولی لا اقل داماد ما روزی که اومد ؛یه مهندس برق بود که جایی استخدام نبود ولی کار فنیش خوب بود و چندتا ساختمون دستش بود که کار برقش رو انجام بده (همون برق کش خودمون ولی از نوع مهندسش بود) .
بخاطر اینکه قبلا توی یه شرکت مهندسی کارش خیلی خوب بود از پالایشگاه دعوت به همکاری شد ؛اول قرارداد با شرکتا بود و بعد رفته رفته الان استخدام شدن (من اینا رو از نشانه های همون تظمینی که خدا گفته می دونم ولی میگم باید یه دهی باشه تا خدا صدش کنه )
البته بعد یه ماه که از ازدواجشون گذشت ؛

eco.bio

New member
بی بی تی خیلی از مسایل رو نمیتونم اینجا تشریح کنم. ولی خلاصه اینکه با پیشرفت علم و تکنولوژی خب صد درصد زندگی مارو تحت تاثیر قرار میده. پس نباید مثه گذشته سر سری از مساله ازدواج بگذریم. اگه در گذشته تو یه روز فکر کردن جواب میدادی الان باید حداقلش یه سال وقت بذاری. چون پیشرفت علم رو داریم با پیشرفت افکار و پیشرفت دروغها..... یکی از بچه ها جامعه شناسی خونده ایشون میگف که درصد خانم های متاهل که دارن به خونواده شون خیانت میکنن زیادتر میشه روز به روز. واقعا چرا!!! این موضوع از خیلی جنبه ها ارزش بحث داره. جالبش اینجاست همون خانم متاهل حاضر نیس خونواده شو همسرشو از دست بده! خیلی از حرفا و مسایل هستش که بدلیل جامعه اسلامی و حفظ ابروی خانواده ها و جلوگیری از نپاشیدن بنیان خانواده ها رو برگه امار نمیره!! از نظر شرعی هم درسته. ولی ماها که میدونیم باید حواسمون جمع باشه.

BBT

New member
یه بار دیگه با دفت و همت مضاعف پست های قبلی رو بخون

بحثی که داشتیم یکی سر سیاه نمایی و بدببینی بود
یکی هم سر احتایط بود

که شما تو پستاتون ضمن این همش بدببین بودی به فضای جامعه وسیاه میدیدی و وقتی ازت میپرسیدم میگفتی نه من بدبین نیستم و دارم احتیاط میکنم که تناقض بود تو حرفات
منم که احتیاط رو نفی نکردم گفتم جای بدببینی باید عاقل باشیم عاقالانه تصمیم بگیریم

am-ml

New member
بی بی تی خیلی از مسایل رو نمیتونم اینجا تشریح کنم. ولی خلاصه اینکه با پیشرفت علم و تکنولوژی خب صد درصد زندگی مارو تحت تاثیر قرار میده. پس نباید مثه گذشته سر سری از مساله ازدواج بگذریم. اگه در گذشته تو یه روز فکر کردن جواب میدادی الان باید حداقلش یه سال وقت بذاری. چون پیشرفت علم رو داریم با پیشرفت افکار و پیشرفت دروغها..... یکی از بچه ها جامعه شناسی خونده ایشون میگف که درصد خانم های متاهل که دارن به خونواده شون خیانت میکنن زیادتر میشه روز به روز. واقعا چرا!!! این موضوع از خیلی جنبه ها ارزش بحث داره. جالبش اینجاست همون خانم متاهل حاضر نیس خونواده شو همسرشو از دست بده! خیلی از حرفا و مسایل هستش که بدلیل جامعه اسلامی و حفظ ابروی خانواده ها و جلوگیری از نپاشیدن بنیان خانواده ها رو برگه امار نمیره!! از نظر شرعی هم درسته. ولی ماها که میدونیم باید حواسمون جمع باشه.

کاملا درسته .
اون موقعه که باید ،چشممون رو باز کنیم و بعدش انشالله یه عمر راحت چشممون رو روی هم بگذاریم.

eco.bio

New member
یه بار دیگه با دفت و همت مضاعف پست های قبلی رو بخون

بحثی که داشتیم یکی سر سیاه نمایی و بدببینی بود
یکی هم سر احتایط بود

که شما تو پستاتون ضمن این همش بدببین بودی به فضای جامعه وسیاه میدیدی و وقتی ازت میپرسیدم میگفتی نه من بدبین نیستم و دارم احتیاط میکنم که تناقض بود تو حرفات
منم که احتیاط رو نفی نکردم گفتم جای بدببینی باید عاقل باشیم عاقالانه تصمیم بگیریم

چون تعریف من از بدبینی اون چیزی نیس که شما فکر میکنین. من به اینا بد بینی نمیگم. کلا لفظ بد بینی یعنی اینکه یه چیز خوب باشه و تو اونو بد ببینی. ولی بنظرت اینجا اونطوره؟ من یه چیز خوب رو بد میبینم؟!!! نه اصلا. من دارم اون چیزی که با چشمام دیدم رو تحلیلش میکنم. و میگم باید حواسمون جمع باشه.

BBT

New member
منظورم این بود که مودت رو من به چشم خودم دیدم که ایجاد میشه و خیلی چیزا رو بخاطرش تحمل میکنن(در مورد خواهر خودم و دامادمون ) ولی لا اقل داماد ما روزی که اومد ؛یه مهندس برق بود که جایی استخدام نبود ولی کار فنیش خوب بود و چندتا ساختمون دستش بود که کار برقش رو انجام بده (همون برق کش خودمون ولی از نوع مهندسش بود) .
بخاطر اینکه قبلا توی یه شرکت مهندسی کارش خیلی خوب بود از پالایشگاه دعوت به همکاری شد ؛اول قرارداد با شرکتا بود و بعد رفته رفته الان استخدام شدن (من اینا رو از نشانه های همون تظمینی که خدا گفته می دونم ولی میگم باید یه دهی باشه تا خدا صدش کنه )
البته بعد یه ماه که از ازدواجشون گذشت ؛

ببخشید ولی من باز ربطش متوجه نشدم
شما اون میبری تو مسایل مالی
منم نگفتم که با هیچ بری شروع کنی پستای صفحات قبل رو بخونین مفصل درباره مشکلات مالی صحبت شد

بالا