چرا خبری از خواستگار نیست … !؟

BBT

New member
مسایل و مشکلات مالی، مشکل بیکاری یا برخوردار نبودن از امنیت شغلی، شرایط نامناسب مسکن و ترس از هماهنگ نشدن با شرایط مالی همسر آینده به عنوان آخرین و کم اهمیت ترین دلایل بالا رفتن سن ازدواج پسران مطرح می شود. در این شرایط باید ببینیم اگر پسری از خانواده ای متوسط بخواهد ازدواج کند و بتواند از پس تمامی مسایل و مشکلات فرهنگی بربیاید، تا چه اندازه از توان مالی لازم برای تامین هزینه های یک ازدواج و زندگی متوسط برخوردار است.

BBT

New member
در حال حاضر به جز هزینه های مربوط به خواستگاری، بله برون و جشن نامزدی، بیشترین هزینه ازدواج مربوط به مراسم عروسی است. اکنون برگزاری یک عروسی که می تواند شامل لباس عروس و داماد، آرایشگاه، یک جفت ساعت، آینه و شمعدان، محضر، سفره عقد، خرید عروس و داماد، آتلیه عکس و فیلمبرداری، کارت عروسی، گل زدن ماشین و دسته گل عروس، اجاره تالار یا باغ – تالار، شام عروسی و موسیقی باشد در خوشبینانه ترین شکل به طور متوسط بیش از 11 میلیون تومان هزینه دارد.

BBT

New member
خرید حلقه های ازدواج و سرویس طلا در خوشبینانه ترین شرایط حدود 4 میلیون تومان هزینه بر می دارد. رفتن به ماه عسل (برای نمونه سفر به مشهد مقدس) با هواپیما و اقامت 4 روزه در یک هتل چهار ستاره حدود یک میلیون و صد هزار تومان هزینه در پی دارد. اجاره یک واحد آپارتمان 45 متری در مناطق متوسط شهر بیش از 25 میلیون تومان و خرید چنین خانه ای حدود 90 میلیون تومان برای تازه داماد هزینه دارد. خرید یک ماشین صفر کیلومتر تولید داخل کشور بسته به شیوه خرید آن (لیزینگی یا نقدی) از حدود 5 میلیون تا 18 میلیون تومان هزینه دارد.

bakhshi

New member
حالا جالب شده دختر مي خواد از خونه باباش كه بيرون مياد بره تو كاخ زندكي كنه خب مكه تو. تو خونه بابات مكه تو كاخ بودي كه از بسر كاخ مي خواي. به نظرم هر دختري با هر بسري كه مي خواد ازدواج كنه فقط نبيايد از حا لا اكر فكر مي كنه كه بسر مورد علاقش در حد خونه باباش نداره بايد خودشم تلاش كنه يا اكه نمي تونه بكذره

آخرین ویرایش:

parnian24

New member
درست میگه بنده خدا وقتی این همه توقعات بالاست کسی جرات نمی کنه بره خاستگاری
چرا جرات نميكنن؟يني مثلن اون پسرايي كه اهل دوست دختر هم نيستن كه دلشون لااقل بهش خوش باشه نميتونن ازدواج كنن؟اينا هم ازدواج ميكنن.مگه نه شنيدن برا پسرا انقدر ترسناكه!؟خوب بالاخره يه دختري با خانوادش هم پيدا ميشه كه با شرايط پسره راه بياد تا بعد يه مدتي به يه جايي برسه

BBT

New member
در جامعه ایرانی حدود 50 درصد افراد در طبقه متوسط قرار دارند و بین 20 تا 25 درصد جزو افراد فرودست جامعه محسوب می شوند که در تامین هزینه های زندگی خود دچار مشکلاتی هستند.

یک جوان متعلق به طبقه متوسط چه اینکه کارمند رسمی دولت باشد یا در بخش خصوصی کار کند با مدرک لیسانس یا فوق لیسانس بین 500 تا 800 هزار تومان در ماه حقوق می گیرد. اگر یک جوان بدون وقفه تا مقطع لیسانس تحصیل کند و بدون تلف کردن وقت دو سال خدمت سربازی را بگذراند، در 24 سالگی به نقطه ای می رسد که بتواند شغلی داشته باشد. این جوان اگر فقط یک سال برای یافتن شغل مناسب تلاش کند در سن 25 سالگی صاحب درآمد می شود.

- - - Updated - - -

کسری کجایی دارم برات حساب کتاب عروسی میکنم بیا داداش

BBT

New member
حال اگر در نظر بگیریم متوسط درآمد یک جوان در ماه 600 هزار تومان است. یعنی در سال 7 میلیون و 200 هزار تومان درآمد خواهد داشت و با در نظر گرفتن شرایط تورم به صورت خوشبینانه و اینکه یک جوان مجرد تمامی درآمد خود را طی 5 سال پس انداز کند در 30 سالگی حدود 36 میلیون تومان پول نقد خواهد داشت که در شرایط امروز با این پول حتی نمی تواند از پس تمامی هزینه های مربوط به عروسی، ماه عسل و تهیه مسکن و خودرو بر بیاید.

در حالی که پیش و پس از برگزاری مراسم عروسی، هزینه های بسیار زیادی وجود دارد که بسیاری از آنها باید از طرف داماد پرداخت شود و هیچ کدام از آنها در فهرست هزینه های بالا مطرح نشده است.

شاید همین دلایل باعث شده است که 60 درصد از پسران بهترین سن ازدواج را بین 25 تا 29 سال دانسته اند و 23 درصد از آنها گفته اند که سن مناسب برای ازدواج پسران 30 تا 35 سال است

BBT

New member
بله حالا دیدین مشکل پسرا کوجاست

کی جرات میکنه اینطوری بره زن بگیره :1dco2x0p1lilzhfpg1t

حسان

Well-known member
بله حالا دیدین مشکل پسرا کوجاست

کی جرات میکنه اینطوری بره زن بگیره :1dco2x0p1lilzhfpg1t

همش این نیست...
خیلی دخترا رو میشناسم که خواستگار متخصص که کلی پول داشته رو رد کردن...
دخترا یه پشتوانه بهتر از پول میخوان...

eco.bio

New member
دوستان یه دلیل هم من عرض میکنم شاید خوب نباشه گفتنش ولی میگم: راحت و ریلکس تر شدن روابط دخترو پسر هستش. نمیدونم چطوری بگم منظورمو ولی یه سری دختر خانم ها هستن( دور از حضور دخترهای این سایت) یه سری خانم هایی کوته فکر هستن که با ترویج روابط نا بجا دیگه تمایل برای ازدواج رو کم کردن. پسرها ترجیح میدن مجرد بمونن. البته عذر میخوام اینو اینجا مطرح کردم ولی بنظرم خیلی مهمه. چون این مشکلات عروسی و نامزدی و هزینه ها قبلا هم بود.... ولی قبلا انقدر روابط گسترده تر نبود الان تلفن همراه و اینترنت و... روابطو خیلی گسترده تر کرده این خودش خیلی مهمه. شاید قبلا طرف با نامزدش اگه میخواست حرف بزنه حالا تازه با نامزدش. باید چند روزی از تلفن همگانی زنگ میزد تا شاید نامزدش تو خونه تنها باشه و بتونه بحرفه این باعث میشد همه تلاششو بکنه تا زودتر باهمدیگه ازدواج کنن. الان طرف نامزد رو میخواد چیکار خیلی راحت با هزارتا دختر در عرض چن ثانیه تو نت اشنا میشه. این فرد چرا الکی زیر بار ازدواج بره!
بی بی تی جان بازم از اساس و پایه مشکل رو بررسی کردما :black_eyed:

BBT

New member
همش این نیست...

خب حرفتون درست
ولی بحثم سر اقا پسرای گلو گلاب بود

- - - Updated - - -
ش

آخرین ویرایش:

BBT

New member
دوستان یه دلیل هم من عرض میکنم شاید خوب نباشه گفتنش ولی میگم: راحت و ریلکس تر شدن روابط دخترو پسر هستش. نمیدونم چطوری بگم منظورمو ولی یه سری دختر خانم ها هستن( دور از حضور دخترهای این سایت) یه سری خانم هایی کوته فکر هستن که با ترویج روابط نا بجا دیگه تمایل برای ازدواج رو کم کردن. پسرها ترجیح میدن مجرد بمونن. البته عذر میخوام اینو اینجا مطرح کردم ولی بنظرم خیلی مهمه. چون این مشکلات عروسی و نامزدی و هزینه ها قبلا هم بود.... ولی قبلا انقدر روابط گسترده تر نبود الان تلفن همراه و اینترنت و... روابطو خیلی گسترده تر کرده این خودش خیلی مهمه. شاید قبلا طرف با نامزدش اگه میخواست حرف بزنه حالا تازه با نامزدش. باید چند روزی از تلفن همگانی زنگ میزد تا شاید نامزدش تو خونه تنها باشه و بتونه بحرفه این باعث میشد همه تلاششو بکنه تا زودتر باهمدیگه ازدواج کنن. الان طرف نامزد رو میخواد چیکار خیلی راحت با هزارتا دختر در عرض چن ثانیه تو نت اشنا میشه. این فرد چرا الکی زیر بار ازدواج بره!
بی بی تی جان بازم از اساس و پایه مشکل رو بررسی کردما :black_eyed:

بله یادش به خیر اون موقع ها این طور بود
اره اینم یه دلیلش
که به نظرم طبیعه و چیز دور از انتظاری نبوده
چون نیاز فطری و طبیعیه
مثل نیازهای عاطفی
وقتی از راهش پاسخ داده نشن این طور راه ها انتخاب میشن پس اینا تعجب نداره

eco.bio

New member
بله یادش به خیر اون موقع ها این طور بود
اره اینم یه دلیلش
که به نظرم طبیعه و چیز دور از انتظاری نبوده
چون نیاز فطری و طبیعیه
مثل نیازهای عاطفی
وقتی از راهش پاسخ داده نشن این طور راه ها انتخاب میشن پس اینا تعجب نداره

منم نگفتم غیر طبیعی هستش. فقط میخواستم بگم که مسیر یه عده ادم اشتباهه. الانم لزومی نداره بگیم چرا خواستگار کم شده. چون بنظرم ادم نباید به اینجور افراد اصن اسم خواستگار رو بذاره. الان انسان پاک و خوب خیلی کم پیدا میشه. بهرحال با این وضع جامعه ازدواج زیادم جالب بنظر نمیرسه. :65d6a5d6s:

BBT

New member
پس چی جالب به نظر میرسه تو این وضع جامعه ؟؟؟؟:smiliess (11):

eco.bio

New member
پس چی جالب به نظر میرسه تو این وضع جامعه ؟؟؟؟:smiliess (11):

بنظر من تو این وضع جامعه باید خیلی خیلی حواست جمع باشه. معیار های مهمتر از حلقه ازدواج و نامزدی و عروسی و این چیزا هستش. باید کسی رو انتخاب کنی که تو این میدان گرگ و روباه بتونه ثابت قدم و ثابت.... بمونه............ اگه نشد مجردی می ارزه به ازدواج و زندگی با یه فرد نامتشخص هرچند که از نظر ظاهری اوکی باشه

BBT

New member
ولی من زیاد خوشم نمیاد انقدر فضای جامع رو تاریک ترسیم کنم
و به نظرم هم اینطور نیست
خب بله من همیشه میگم ازدواج نکردن از ازدواج اشتباه کردن بهتره

eco.bio

New member
ولی من زیاد خوشم نمیاد انقدر فضای جامع رو تاریک ترسیم کنم
و به نظرم هم اینطور نیست
خب بله من همیشه میگم ازدواج نکردن از ازدواج اشتباه کردن بهتره
احتیاط شرط عقله. این همه ازدواج ناموفق هس یا طلاق میگیرن تازه خیلیا هم هستن که دارن میسوزن و میسازن!!!! اصن یه سوال ازت دارم: فرض کن الان بگن هرچی زن و مرد هستن میتونن ازهم جدا بشن بدون هیچ مانعی و دوباره انتخاب کنن! بنظرت چن درصد این افراد دوباره حاضر میشن با همسر قبلی خودشون دوباره زندگی کنن؟؟!!!! به این موضوع اگه فکر کنی خیلی چیزا برات روشن میشه. من نمگیم جامعه واقعا سیاه شده ولی فکر کردن به این موضوعات قبل ازدواج لازمه. حداقلش بعده ازدواج میتونیم جزو این دسته افراد نباشیم که زندگی براشون جهنم میشه.

حسان

Well-known member
منم میگم نباید نا امیدی رو رواج بدیم و همه چیو سیاه ببینیم...

از بس وقایع جورواجور در اطرافیان شنیدم ودیدم...اعتمادم کم شده... نمیدونم چه کنم؟؟؟:j58r36j3gcr4suxymup

mexin

Well-known member
همش این نیست...

احتمالش یک در هزار هست دیگه! فک نکنم حسان جون خیلی باشه! که اون هم ازدواج میکنن و ردش نمیکنن!!

eco.bio

New member
منم میگم نباید نا امیدی رو رواج بدیم و همه چیو سیاه ببینیم...

از بس وقایع جورواجور در اطرافیان شنیدم ودیدم...اعتمادم کم شده... نمیدونم چه کنم؟؟؟:j58r36j3gcr4suxymup

خخخخخخخخخ. نه جونم خودتو نباز. این نا امیدی نیس. این انتخاب عاقلانه هستش. در جواب این تاپیک خواستم بگم که کم شدن خواستگار نباید دلیل بحث باشه چون خیلیا اصن اسم خواستگار روشون گذاشتن درست نیس!!!!!! درکل منظورم این بود که باید حواسمون خیلی جمع باشه. چون این انتخاب رشته نیس. اگه 20 سال پیش بود راحتتر بود ولی الان خیلی سخته باید حسابی حواست جمع باشه و همه این موارد رو ببینی بدونی بعدش با چشم باز تصمیم بگیری همین.

بالا