چرا حجاب رو دوست دارید؟

چطور بود ؟

• مجموع رای دهندگان
    0

ba ba barghi

Well-known member
آزادی یعنی کسی مانع رشدت نشه فکر کنم اینو قبول داری.
اما چند نکته:
1. اونجور که می خوایم یعنی چه؟ یعنی بدون مرز یعنی اگه من یکی از شما رو وسط خیابون بزنم (البته خدای نکرده فقط به عنوان مثال) یعنی آزادم اگر من به شما بگم برو آشپزخونه و کهنه بشور یعنی من آزادم
2. اونجایی که استفاده از اون امکانات برای مرد و زن مساویه اگه محرومت کردند باید بگیری البته در اسلام می گه باید اونا بهت بدن نه مثل لیبرال ها که می گن اگه زورت می رسه برو بگیر. اگه ندادن اشتباه می کنن نه اینکه حق با اونهاست، باید جلوی اشتباهشون رو گرفت.
3. اگه یه مرد زن دار به خاطر تعهدات زناشوییش یا یه مرد متعهد به دینش لب دریا یا مکان تاریخی یا ... می خواد در کنار همسرش از زیباییاش لذت ببره اما دخترهای بی حجابی اونجا باشن عایا اونها مزاحم اون مرد نشدن؟ عایا اون مرد آزاده الان؟
من از آزادی اونها دفاع می کنم چون آزادی شاید کامل نه ولی به خاطر باورهاشون به ارزشهای ملی و مذهبی دارا هستند درد من اونجاست که زنها به نام آزادی در اسارت چند مرد سودجو به عنوان ابزار (نه انسان) در یک فیلم، شو، مدل و ... استفاده می شن مضحک تر اونکه مدیر بعضی از اینها خودش زنه و حاضره به خاطر موقعیتش پاشو رو دوش هم جنس خودش بذاره تازه داد آزادی زن رو هم می ده. تا حالا فکر کردید که چرا تو فیلمهای زرد بعضا خارجی زنها هستند ولی شخصیت اصلی ندارند؟ خب به جای اینکه از چیزهایی دفاع کنید که آزادیتون در عین اسارت شماست بیاید از آزادی حقیقیتون دفاع کنید حتی تو کشور خودمون

سلام عليكم
بعله ,دقيقا مانع رشدم هم شدن ....توي يكي از بستام جواب دادم و بعد هم حذف كردم...حوصلم نيس باز روضه بخونم :دي

pashmak

New member
چ نظرات و جالب و متفاوتی
اما بحث رو حجابه نه مسایل دیگه

varia

Well-known member
حجاب رو دوست دارم چون:

عزیزترن افراد زندگیم رو در قالب اون دیدم.
چون بنظرم یک بانو رو در جامعه زیبا میکنه.
چون در کشور من برای یک بانو امنیت میاره.

ولی بنظرم فعالیت فرهنگی در جهت رونق حجاب باشه ولی نباید اجباری در کار باشه.

هانیه

Well-known member
نمیدونم دارم کار درستی میکنم اینو میپرسم یانه

نمیخام بحث منحرف شه ولی خب سوالی بود در ذهنم

اینجا هم همه تحصیل کرده با جاهای دیگه فرق میکنه به مراتب جواب ها عقلانی تر خواهد بود
نقل قولم نگیرین میخام پاک کنم خواستین اینجا ج بدین خواستین ج رو خصوصی برام بفرستین

همه اقایان گفتن دختر محجبه؟چرا تو عمل اینطور نیست؟چرا موقع ازدواج دخترهایی که تواینجا گفتین الن بلن ازادی رو نمیدونن چطور معنا میکنن انتخاب میشن؟
به نظرتون این انتخاب مغرضانه شماها باعث نمیشه دخترا هم به سمت بیحجابی کشیده بشن؟(پسرای جامعه تفکرشون عوض شده وحجاب رو مربوط به زمان پیامبر واعراب میدوننن...)

بیشتر منظورسوالم اینه چرا میگین حجاب حجاب ولی درعمل ما اینو از شما اقایون نمیبینیم؟

خواهشن برداشت دیگه ای نکنین (از دادن جواب هایی مثل همه اینطور نیستن وفلان وفلان خودداری کنین...)

برچسب هم نزنین .

با سپاس.

ba ba barghi

Well-known member
هانیه جان منم دقیقا همین سوالو از یکی از اقایون پرسیدم به صراحتا گفتن که برای دوستی و سرگرمی میرن سراغ بی حجابا برای زندگی با حجابشو میخان !والا خوبه ...از هیچکدوم نمی گذرند !

ZOT

New member
من هم با هانیه موافقم! پسرا دخترای آرایش کرده و دماغ عملی و به قول خودشون کلیپسیه و اونایی که اینطوری میگردن و ناز میکنن تو کوچه و خیابون و از این مسایل که دیگه همه خوب بلدن و نیاز به گفتن نیست رو مسخره میکنن ولی همون پسرا حالا چه تحصیل کرده چه تحصیل نکرده چه آدم معروف چه پولدار چه بی پولشون میرن سراغ همچین دخترایی و ترجیح میدن همسر آینده اشون هم اینطور بشه! و به قول هانیه باعث میشن که دخترا برن به سمت اینطور خودنمایی ها!
من خودم دیدم حتی دختری که تو شبکه های اجتماعی تصویر یه دختر محجبه رو گذاشته واسه پروفایلش هر جا نظر بده میگن افراطی هستی حالا همون دختر با تصویر یه خانم بیحجاب که باشه و همون نظر رو بده همه میگن درسته و ال است و بل است! واقعا نمی دونم چی بگم! وقتی که با یه عکس که حالا عکس خود فرد هم نباشه نظر همه اینطور برمگرده وای به حال واقعیت برسه!
تو دانشگاه پسرا از دخترای محجبه میترسن! دیدم که میگما! میترسن! ههههههه حالا نمی دونم این ترسشون رو مثبت تعبیر کنم یا منفی! البته اینکه به خودشون اجازه نمیدن با دخترای محجبه بگن و بخندن و شوخی مسخره کنن خیلی خوبه که این رو حداقل درک میکنن! ولی ترسشون رو نمی فهمم!

ba ba barghi

Well-known member
بفرمااااااا

حجب و حيا داشته باشي ,ميكن طرز برخورد با بسرا رو بلد نيسي,بسر ستيز هستي,بسر كريز هستي ,خشني ,و از اين حرفااا

بنظرتون اين شما بسرا نيستيد كه طرز برخورد با دخترا رو بلد نيستيد؟؟ تا ديروز كه تو همين تابيكا , ميفرمودين براي جلوكيري از فساد اقايون , خانم ها بايد جادر ببوشن ...حالا ميكيد براي موفقيت و نميدونم جي بايد فشن فوشون بود !!

حالا اون دخترايي كه جادر مي بوشن بنظرتون لولو خورخوره هستن كه ميترسين باشون حرف بزنين عاياا؟؟

بسرا عادت كردن , ضعف هاي خودشونو بندازن كردن دخترا ...البته جسارت نباشه ,با فرد خاصي نيستم كلا با همه هستم:دي

ك

ZOT

New member
خب خوبه! پس چادری ها آداب بلد نیستن! خوبه! اگه اون آداب خوش و بش الکی با جنس مخالفه آره بلد نیستن! افتخار هم می کنن که بلد نیستن! اما خدمتتون عارضم که من خودم چادری هستم، هر وقت هم هر کدوم از همکلاسی هام سوالی یا حرفی داشتن درست و مودبانه باهم حرف زدیم! تو کلاسمون هم فقط دوسه نفر چادری نبودن که اونها هم دخترای با حجابی بودن! پس لابد ما چون تو اکثریت قریب به اتفاقمون چادری بودیم پرده کشیده بودیم وسط !؟ نه ما گروه هم داشتیم با پسرای کلاسمون جنگ هم نداشتیم! سال آخر هم که کارورزی داشتیم همش با پسرا کلا کار داشتیم هیچ گاردی هم نداشتیم بگیریم! البته بودن یکی دوتا پسرا که خودشون ترجیح می دادن با دخترای چادری اصلا حرف هم نزنن پس مشکل دخترا نبوده تفکر اونا اینطور بوده که دخترای چادری گارد میگیرن! نه خیر دخترای محجبه هم اگر کسی از همکلاسی هاشون با احترام باهاش حرف بزنه هم جوابش رو خوب میدن هم با کسی جنگ ندارن!
اینی که میگید دخترای چادری بلد نیستن با پسرا حرف بزنن و گارد میگیرن باید بگم اون گارد نیست اون حیا و خجالتیه که دارن! حیا رو با گارد گرفتن اشتباه نگیرد! با نیش شل و ناز کردن جلوی نامحرم اشتباه نگیرید!
در جواب جناب Guy هم که میگن یه پسر چطوری به یه خانم چادری پیشنهاد ازدواج بده باید بگم که این هنر شما آقایونه که خیلی عاقلا برید به طرفتون بگید ببخشید می خواستم درمورد مسئله ای حرف بزنم و بعد اون بحث رو پیش بکشه و بعد هم دختر هم که مسلما باید با خانواده اش هم در این مورد حرف بزنه و اینطوری میشه خواستگاری کرد! شما باید بلد باشید چطوری خواستگاری میکنن یعنی میگید بلد نیستید!؟
حالا یه سوال هم من دارم یه پسر مگه از یه دختر غیر چادری چطور خواستگاری میکنه!؟ مگه دختر چادریه از فضا اومده!؟

آخرین ویرایش:

mohana

Well-known member
من هم با هانیه موافقم! پسرا دخترای آرایش کرده و دماغ عملی و به قول خودشون کلیپسیه و اونایی که اینطوری میگردن و ناز میکنن تو کوچه و خیابون و از این مسایل که دیگه همه خوب بلدن و نیاز به گفتن نیست رو مسخره میکنن ولی همون پسرا حالا چه تحصیل کرده چه تحصیل نکرده چه آدم معروف چه پولدار چه بی پولشون میرن سراغ همچین دخترایی و ترجیح میدن همسر آینده اشون هم اینطور بشه! و به قول هانیه باعث میشن که دخترا برن به سمت اینطور خودنمایی ها!
من خودم دیدم حتی دختری که تو شبکه های اجتماعی تصویر یه دختر محجبه رو گذاشته واسه پروفایلش هر جا نظر بده میگن افراطی هستی حالا همون دختر با تصویر یه خانم بیحجاب که باشه و همون نظر رو بده همه میگن درسته و ال است و بل است! واقعا نمی دونم چی بگم! وقتی که با یه عکس که حالا عکس خود فرد هم نباشه نظر همه اینطور برمگرده وای به حال واقعیت برسه!
تو دانشگاه پسرا از دخترای محجبه میترسن! دیدم که میگما! میترسن! ههههههه حالا نمی دونم این ترسشون رو مثبت تعبیر کنم یا منفی! البته اینکه به خودشون اجازه نمیدن با دخترای محجبه بگن و بخندن و شوخی مسخره کنن خیلی خوبه که این رو حداقل درک میکنن! ولی ترسشون رو نمی فهمم!

موااافقم...
یه زمانی حیا جز معیارهای اصلی برای انتخاب یه دختر محسوب میشد...الان دختری که با حجب و حیا هست و میخواد سنگین رفتار کنه رو یه آدم مغرور و غیر اجتماعی میشناسن...انگار اجتماعی بودن به اینه که رفتار راحت و صمیمی با هر پسری داشته باشن!

mohana

Well-known member
محجبه بودن مایه افتخاره...
امیدوارم کم کم غیر ارزش ها برای افراد ارزش نشن!

آخرین ویرایش:

ba ba barghi

Well-known member
اینکه شما یکی دو مورد دیدین دلیل نمیشه همه همینطور باشن...طوری بیان کردین انگار هیچکدوم از دخترهای محجبه بلد نیستن درست رفتار کنن...البته به نظرم همون رفتاری که میفرمایین هم تقصیر اون خانوم نیس...مطمئنا عکس العمل رفتار نادرستیه که دیدن
خواهشا از این به بعد جوری صحبت کنین که گروه خاصی رو ناراحت نشن...
محجبه بودن مایه افتخاره...

مهنا جان , نظر كلجين نظر اكثر بسراست , اكثرا همين نظرو دارن .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohana

The Guy

Well-known member
خانم zot عزیز من کامنتم رو پاک کردم چون متوجه شدم شما، خانم هانیه و بابابرقی عزیز که فکر کنم هرسه هم چادری باشید نظرتون راجع به برخورد پسرا با دخترخانم های چادری تفاوتهایی داره. من هم نظرم رو کلی گفتم (نه راجع به شخص شما) که خانم های چادری اکثرا در مقابل پسرا گارد میگیرن. و نگفتم که این گارد چیز بدیه. فقط گفتم دلیل سخت شدن ارتباط یه پسر با دختره.
نمیدونم چرا این همه برداشت اشتباه کردین از حرف من.
اتفاقا بنظرم یک دختر که حجابش چادر هست در واقع با اون چادر فرهنگ خودش رو بیان میکنه پس نباید رفتار خیلی متناقض با اون فرهنگ رو داشته باشه. و اون گارد (نه خیلی شدیدش) لازمه رفتار یک دختر چادری هست.

در مورد جوابتون هم ممنون. نه دختر چادری از فضا نیومده! من از یک نظر دیگه پرسیدم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ZOT

ZOT

New member
خانم zot عزیز من کامنتم رو پاک کردم چون متوجه شدم شما، خانم هانیه و بابابرقی عزیز که فکر کنم هرسه هم چادری باشید نظرتون راجع به برخورد پسرا با دخترخانم های چادری تفاوتهایی داره. من هم نظرم رو کلی گفتم (نه راجع به شخص شما) که خانم های چادری اکثرا در مقابل پسرا گارد میگیرن. و نگفتم که این گارد چیز بدیه. فقط گفتم دلیل سخت شدن ارتباط یه پسر با دختره.
نمیدونم چرا این همه برداشت اشتباه کردین از حرف من.
اتفاقا بنظرم یک دختر که حجابش چادر هست در واقع با اون چادر فرهنگ خودش رو بیان میکنه پس نباید رفتار خیلی متناقض با اون فرهنگ رو داشته باشه. و اون گارد (نه خیلی شدیدش) لازمه رفتار یک دختر چادری هست.

در مورد جوابتون هم ممنون. نه دختر چادری از فضا نیومده! من از یک نظر دیگه پرسیدم.

من هم جوابم کلی بود! نه اینکه فقط شما رو هدف بگیرم دیدید که آقایون دیگری هم هم نظر شما بودن! اون آخرم چون نمی خواستم از پستتون نقل قول بگیرم اسمتون رو آوردم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: The Guy

hosna69

Well-known member
من نظر دوستان رو خوندم...بنظرم یه چیزایی این وسط اشتباهه...کسی که به عنوان حجاب برتر چادر رو انتخاب میکنه باید متناسب با حجاب برترش رفتار برتر و پسندیده تری هم داشته باشه... این حجاب حیا میاره...این درست نیستش که حیا داشتن یه دختر رو بپای اجتماعی نبودنش گذاشت...من کسانی رو دیدم که ضمن رعایت مرزها و حریمهایی که توی دینمون بهش اشاره شده،با داشتن حجاب برتر نه تنها منزوی نیستن بلکه بسیار موفق و اجتماعی هم هستن...بنابراین بهتره که افکارمون رو تغییر بدیم و انقد مغرضانه به حجاب که یه زمانی از محسنات محسوب میشد نگاه نکنیم
متشکرم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohana

varia

Well-known member
سوای جوابی که در پ خ دادم بنظرم، اینکه پسرها به سمت دخترهای محجبه نمیرند تقصیر خود این دخترهاست (اولا رفتارشونو با جنس مخالف بلد نیستند و فکر نکنم کسی بهشون توضیح داده باشه گه چطور با یک پسر رفتار و برخورد داشته باشید).
پانیا اون دخترهای فشن فوشون و یا بیتفاوت به حجاب هدفشونو مشخص کردند و دارند براش تلاش میکنند طبیعیه بیشتر در معرض موفقیت قرار بگیرند! :)

دوستان من قصد ناراحتیتونو نداشتم. بابت لحن حرفهام عذرخواهی میکنم. در جواب هانیه خانم اون نظرم رو دادم و فکر کردم ایشون گفتند بعد شنیدن جوابها پستهارو حذف میکنیم.

quote_icon.png
نوشته اصلی توسط varia
سلام. خوب هستید؟
اول اینکه پیامتون ناقص اومده بود ولی در جوابش بگم که حرفتونو قبول دارم و بنظرم ازدواج امروزه یک نوعی معامله شده! طرفین امتیازهاشونو(قیافه، تیپ،تحصیلات،شغل، امتیازهای فرد،خانواده، ثروت و...) گرو میذارند و یک معامله با نام ازدواج بینشون صورت میگیره.
متاسفانه دیگه این وضعی زندگی ما شده و حتی محجبه ها هم با معیارها و انتظارات خودشون قالب ازدواج رو به سمت معامله سوق میدند.
برای پسرهای پایبند به اخلاق و دین در محدوده سنی خاصی حفظ ایمان و اخلاق مهمه و دغدغه میشه و بعد اون سن دیگه با موضوع به هر نحوی کنار میان. در اون محدوده سنی خیلی هاشون اقدام میکنند ولی (جدای از موضع خانوادشون!) خانم های هم سنشون شاید اون محدوده رو گذروندند و یا بعدا میگذرونند و از این لحاظ سنی شاید با خانم های مذهبی بینشون تفاوت هست.
به این ترتیب بعد گذشت سن برای پسر و دختر پایبند به اخلاق هم، انگیزه و دیدگاه نسبت به ازدواج تغییر میکنه.
اون دخترهای فشن هم که فرمودید با پسرهایی در حد خودشون ازدواج میکنند(از لحاظ نیازهای فردی، دیدگاه به مسائل زندگی، سطح زندگی و ... ).

خداوند عاقبت هممونو بخیر کنه. :)

خدمتتون عارض بشم مادرم و خواهرهام چادری(با حجاب کامل) هستند و این نظرم شامل ایشان هم میشود و اینکه برای خودمم یکی از معیارهای بسیار مهم حجاب هست و خواهد بود.

فقط یک نظر دادم و تمام دیدگاه رو که نمیشه در قابل یه پست نوشت، باید واقع بین بود. چون به شخصه در محیطهای مذهبی- فرهنگی زیاد بودم و فعالیت کردم و تجربمو گفتم.

حرفی که زدم به هیچ عنوان ربطی به زیر سوال بردن حجب و حیا و متانت نداره، چرا بی جهت جبهه میگیرید؟! از نظر من هر عقل سلیمی(بخصوص در دین اسلام و کشور ما) باید متانت، حیا و اخلاق رو برای ازدواج در نظر بگیره ولی حرف من:

بهتره اینجور بگم که مسائل پیچیده شده و خیلی از عوامل تاثیر گذاره. هر کسی تجربه خودشو میگه، مثال میزنم:

چندین بار پیش اومده که دخترهای محجبه ای که میشناختم اینکه عکس العملی به نظر پسرها بدند رو مغایر با دین و ایمانشون دونستند و یا همان اول جواب منفی دادند و یا اینکه زود مسئله خانواده رو پیش کشیدند بدون اینکه جمله ای بینشون ردوبدل بشه؟(حال بابا برقی و زوت خانم میگند که خب بهترین کار رو کردند ولی از نظر من در شرایط کنکونی بهتره قدری محتاطانه و با صبر این خواسته شونو بیان بکنند).
در حده تجربه من این حقیقته که در پیشقدم شدن برای ازدواج یکسری فاکتورها بین پسر و دختر ردوبدل میشه حال بنظرتون افرادی که خودشونو آماده کردند زودتر به این فاکتورها جواب نمی دهند؟؟
حال در بین محجبه ها هم برخی زودتر ازدواج می کنند که خودتون میدونید به چه دلیل!
مثال بعدی برای سن هست، خانمهای محجبه در محدوده سنی دانشگاهی خیلی راحت جواب منفی میدند(حال اینکه برای یک دختر محجبه نسبت به غیره مورد خواستگار کمتر هست) و بعد فارغ شدن دیگه شرایط تغییر میکنه.

این که خانمهای محجبه این رو بلد نیستند طبیعیه آیا تا بحال مادر یا معلم های دینی و مدرسه ما به خواهرهامون نحوه تعامل و حرف زدن با پسر ها رو در محیط خارج از خانه یاد دادند؟؟ در خیلی از خانواده های مذهبی که کلا بر معیار محرم و نا محرم رفتار میکنن و پسر عمو، پسر دایی و ... هم در حرف زدن با طرف مقابلشون خجالت میکشند و عرق میکنند! خب باید بهشون گفته بشه و توضیح داده بشه که رفتار اجتماعی و عکس العمل در برخی موقعیتها چطور باشه که تداخلی با ایمانت نداشته باشه و در عین حال لطمه ای هم ندید.

این تجربه و نظر من هست و مسلما ایراداتی داره و سعی کردم واقع بین باشم. مجدد عذرخواهی میکنم از خواهرانی که چادر فاطمی سرشون کردند رو ناراحت کردم
:sadsmiley:

آخرین ویرایش:

N@RVIN

Well-known member
تا زمانی که چشمهامون قضاوت می کنند نتیجه ی رفتارها و حرفهای بهتر از این رو داشتن انتظار زیادیه

وقتی به غیر چادریها برچسبهایی زده میشه معلومه که باید به چادریها هم برچسبهایی زده بشه...مثلا اونایی که چادری نیستن حیا ندارن یا لزوما و الزاما حیاشون کمتره :|(فحش سوزش از این حرف کمتره )

به عنوان یه دختر یه جمله بگم ختم کلام :)))) مانتو و چادر آدم رو لولو یا فرشته نمیکنه ..و مادامی که از روی ظاهر ملت انتخاب کنند تاوانشم پس خواهند داد حالا فرقی نداره طرف غرق در حجاب باشه یا بی حجابی

ملت اخلاق مهمه ..حالا ببینید من کی گفتم :) ..خیلیا اسیر ظاهر و معیارهای ظاهری شدن آخرم با دو تا دست ببخشید خیلی عامیانه بگم کوبیدن رو سرشون

فکر نکنید یکی ظاهرش معقول باشه ینی وای خدایا فرشته س یا نه متحجره نمیشه بهش نزدیک شد یا بی حجاب باشه معنیش اینه که بده ..تجربه ی خودمه هزار هزار دختر دیدم از هر نوعی با هر پوششی ولی آخر دیدم هیچکدوم مطابق با اون تصوری نیستن که اول ازشون داشتم..اخلاق مهمه ااخلاق

البته من به عنوان کسی که حجابم بینابینه ینی چادری نیستم و بین مانتویها معمولی هستم و تقریبا ساده باید بگم کفه ترازو به نفع چادریها پایینه و اونا اجر و قربشون بیشتره و تو قضاوت در مورد مانتوییها خیلی بد قضاوت میشه ، حالا منکه بی حجابم نیستم دیدم تا چادر سرت نباشه هزار تا برچسب بهت میزنن که در مقابل ترسیدن از دخترای چادری اونا برچسبها خیلی بدتره..ینی هر دو طرف در رنج و مضیقه هستن تو ایران انقد که ملت درگیر قضاوتن.

در مورد پاکی هم ایضاااااااا نمیشه قضاوت کرد نمیشهههه حالا هر کی هم بگه میشه من میگم نمیشههههه موهامو تو آسیاب سفید نکردم :)

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: کینز

goo

New member
چادر اتفاقا خیلیم خوبه، من خودم یکی از معیارای ازدواج برام دختر چادری بود تا چند وقت پیش، ولی متاسفانه بعضی از دخترا هیچ تفاوتی تو ظاهرشون نمیذارن، ینی همون حجاب و حیا که تو محیط بیرون و رفتارشون با نامحرم دارن تو خونه هم همونجورن... انگار نه انگار که شوهرشون محرمشونه.... حجاب خوبه ولی برا نامحرم نه برا شوهر.
همه چی به اندازه خوبه، حجاب اگه منجر به خشک مقدسی و شرم و حیای بی جا بشه اصلا خوب نیست ولی اگه بجا باشه عالیه.. کی بدش میاد خانمش باحجاب باشه.البته باحجاب بودنی که همراه با خوش پوش بودن و خوش برخورد بودن باشه، چون میشه همزمان هم باحجاب بود هم رفتار مناسبی با اطرافیان داشت.
:rolleyessmileyanim:

آیا شما با خانوم چادری ازدواج کردین و باهاشون زندگی کردین که این نظر رو دارین؟

sama-21

New member
من دوساله که چادرو انتخاب کردم و واقعا توی روحیم تاثیر فوق العاده مثبتی گذاشته اصلنم احساس نمیکنم که محدود شدم یا چیزی رو نسبت به قبل از دست دادم...تازه اگه رفتار نا مناسب بعضی اطرافیان نبود شاید اوضام خیلی بهتر تر بود

هانیه

Well-known member
دخترا پسرای انجمن ممنون که نظر دادین ممنون که وقت گذاشتین

خواهشا برچسب به هیچ کس نزنین

من محوریت سوالم چادر فقط نبود بیشتر دوست داشتم اقایون نظر بدن چرا میگن محجبه(محجبه لزوما چادر نیست)ولی دختر خانم هایی که به هر علتی درست یا نادرست هنجار شکنی میکنن در حد فجیع مورد توجه اشون هست وفقط بحث دوستی نیست واقعا این خانم ها رو برای ازدواج وتشکیل خانواده ترجیح میدن در اکثریت مواقع.

ضد ارزش ها برای پسران سرزمینم داره تبدیل میشه به ارزش؟پس این مورد هم که حجاب دوست دارم ولی تو عمل جزو ملاک هام نیست داره به شعار های چند ساله مملکتم میپیوندد...

دوباره تاکید میکنم نقل قول نگیرین .

به همدیگراحترام بگذارین.

برچسب نزنین.

اینجا فضای مجازی کسی کسی رو نمیشناسه صادق باشیم.کسی نظر داد جبهه نگیریم راحت نظراتتونو بگین .کسی هم خواست بگه نقل قول ممنوع بعدن خواستن پاک کنن.

با تشکر از همه گی .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: حسان
بالا