ba ba barghi
Well-known member
آزادی یعنی کسی مانع رشدت نشه فکر کنم اینو قبول داری.
اما چند نکته:
1. اونجور که می خوایم یعنی چه؟ یعنی بدون مرز یعنی اگه من یکی از شما رو وسط خیابون بزنم (البته خدای نکرده فقط به عنوان مثال) یعنی آزادم اگر من به شما بگم برو آشپزخونه و کهنه بشور یعنی من آزادم
2. اونجایی که استفاده از اون امکانات برای مرد و زن مساویه اگه محرومت کردند باید بگیری البته در اسلام می گه باید اونا بهت بدن نه مثل لیبرال ها که می گن اگه زورت می رسه برو بگیر. اگه ندادن اشتباه می کنن نه اینکه حق با اونهاست، باید جلوی اشتباهشون رو گرفت.
3. اگه یه مرد زن دار به خاطر تعهدات زناشوییش یا یه مرد متعهد به دینش لب دریا یا مکان تاریخی یا ... می خواد در کنار همسرش از زیباییاش لذت ببره اما دخترهای بی حجابی اونجا باشن عایا اونها مزاحم اون مرد نشدن؟ عایا اون مرد آزاده الان؟
من از آزادی اونها دفاع می کنم چون آزادی شاید کامل نه ولی به خاطر باورهاشون به ارزشهای ملی و مذهبی دارا هستند درد من اونجاست که زنها به نام آزادی در اسارت چند مرد سودجو به عنوان ابزار (نه انسان) در یک فیلم، شو، مدل و ... استفاده می شن مضحک تر اونکه مدیر بعضی از اینها خودش زنه و حاضره به خاطر موقعیتش پاشو رو دوش هم جنس خودش بذاره تازه داد آزادی زن رو هم می ده. تا حالا فکر کردید که چرا تو فیلمهای زرد بعضا خارجی زنها هستند ولی شخصیت اصلی ندارند؟ خب به جای اینکه از چیزهایی دفاع کنید که آزادیتون در عین اسارت شماست بیاید از آزادی حقیقیتون دفاع کنید حتی تو کشور خودمون
سلام عليكم
بعله ,دقيقا مانع رشدم هم شدن ....توي يكي از بستام جواب دادم و بعد هم حذف كردم...حوصلم نيس باز روضه بخونم :دي