بي حجابي پشت حجاب چي هست دقيقا؟ميشه چند تا مثال بيارين تا منظورتونو بهتر بشه فهميد؟تنها چیزی که آزار دهنده هست اون بی حجابی پشت حجابه برای من
به نظر من هم حجاب خوبه ولی حجاب ظاهری رو نمیشه رعایت کرد به خاطر بعضی مسائل اما حجاب درونی رو بی نهایت قبول دارم چون ممکنه کسی حجاب ظاهری داشته باشه ولی بدون حجاب درونی بامشکل روبرو میشه ولی بدون حجاب ظاهری منظورم حجاب کامله در صورت داشتن حجاب درونی مشکلی نیست.
بي حجابي پشت حجاب چي هست دقيقا؟ميشه چند تا مثال بيارين تا منظورتونو بهتر بشه فهميد؟
و بگيد چطوري متوجه ميشيد كه يك نفر پشت حجابش بي حجابي داره؟:33:
konjkave;254845.به شخصه بارها در زندگیم با افرادی برخورد کردم که حجاب ظاهری ندارن اما حیا و عفتشون خیلی بیشتر از بعضی از آدم های با حجاب.در ضمن در جامعه ای که حرف از آزادی و دموکراسی زده میشه نباید حجاب رو اجباری کرد البته تا زمانی که این بی حجابی باعث هنجار شکنی نشه.در غیر اینصورت اجبار در هر کاری جز زدگی و احساس نفرت هیچ ثمر دیگری نداره.[/QUOTE گفت:آفرین
بسیار موافقت میشه
من نگفتم نمي شه حفظ كرد گفتم نمي شه به طور كامل رعايت كرد به خاطر فرهنگ خونواده ها و رفتارها و سنت ها و علايق خاص هر فرد.اخه بعضي ها فكر مي كنن حجاب فقط چادره البته به چادري هاي واقعا محترم نمي خوام توهين كنم فقط دليلايي كه بعضي ها حجاب باطن دارند ولي ظاهر نه را براتون گفتم.اميدوارم منظورمو فهميده باشينآبجی خانم برو صفحه قبل من جوابشو یه چیزایی دادم بخون
به نظر من دلايل محبوبيت حجاب مشخصه و جاي بحثي نداره و همه يه چيز مي گن مثل همه كارهاي خوب ديگه اما اينكه چرا همه رعايتش نمي كنن.مهمتره.مثل اينكه همه مي دونن دروغ بده ولي بازم دروغ مي گن پس دلايل عدم رعايت حجاب خيلي بهتره خيلي ببخشيد اين نظر من بود.دوستان خواهشن دلایل محبوبیت حجابو بگید یا اینکه شما اونو انتخاب کردید بحث رو خوب وبد بودن نیست