چرا حجاب رو دوست دارید؟

چطور بود ؟

• مجموع رای دهندگان
    0

kasraa

New member
91792289440547730643.jpg

shahrzad_a

New member
من وقتی به سن بلوغ رسیدم توی دوران راهنمایی پدرم مجبورم کردم که چادر بپوشم و من اصلا دوست نداشتم در دوران دبیرستان دیگه چادر نپوشیدم چون اون رو درک نکرده بودم و قبلا فقط از روی اجبار می پوشیدم ولی وقتی وارد دانشگاه شدم روی یه طرحی کار کردم که با پلیس اطلاعات و امنیت اجتماعی سروکار داشت وقتی اونجا به چشم خودم عواقب بدحجابی رو که ممکنه اصلا قابل باور نباشه که در نهایت ممکنه به کجا کشیده بشه رو با چشم خودم دیدم (الآن نمی خوام در اون مورد توضیح بدم )چون بعد از تموم شدن طرحم تا یه مدت افسرده بودم اونجا معنی واقعی حجاب رو فهمیدم اونجا از عمق وجودم فهیدم حجاب یعنی آرامش، یعنی زندگی سرشار از ایمان و صمیمیت زندگی پایدار زندگی موفق، وقتی خداجونم اینا رو به من نشون داد یه روز تموم گریه می کردم و خدا رو شکر می کردم الآن حجاب رو با توم وجودم رعایت می کنم هم درونی و هم بیرونی چون با تحقیق به این حجاب رسیدم.

سیدعلی

New member
توضیح نداره دیگه پشمک جان. منظورش یه تعداد اندکی از خانما هستش که حجابو ابزار کردن برای مفاسد خودشون. ولی شک نکنین که اکثر محجبه ها با اعتقاد به ایمنی بخشی حجاب اونو انتخاب کردن. برا همین ایمنی بخشیه که حجاب خوبه. این همون حرف قرآنه : ذَٰلِكَ أَدْنَىٰ أَنْ يُعْرَفْنَ فَلَا يُؤْذَيْنَ ۗ وَكَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا : این برای آنکه شناخته شوند و مورد آزار قرار نگیرند (به احتیاط) نزدیکتر است و خدا آمرزنده مهربان است. احزاب 59

memol

Member
آرامشی که آدم از حجاب بدست می آره اصلا قابل وصف و مقایسه نیست
به نظر من حجاب یه جور نعمته که خدا بهمون داده

pashmak

New member
خوب منکه نگفتم با حجابها قدیسند گفتم تو حجاب نکات مثبت داره به شخصه من هیچ اجباری برای حجاب نداشتم خودم انتخاب کردم وراضیم چون دلیل داشتم

bioshimi93

New member
دوستش دارم چون باعث امنیت و آرامش میشه.به نظر من حجاب نه تنها صلب آزادی نیست بلکه آزادی هستش.

memol

Member
داشتن حجاب نه تنها چیزی رو از آدم نمیگیره خیلی چیزارو به آدما هدیه میده ولی
بی حجابی رو من هنوز نمیدونم چه نفعی به حال آدما داره و اصلا چرا خیلی ها به بی حجابی علاقه دارن؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
حجاب نه تنها آزادی رو صلب نمیکنه بلکه باعث میشه با آزادی کامل و یه حس آرامش تو جامعه فعالیت داشته باشیم

چيستا

New member
به نظر من هم حجاب خوبه ولی حجاب ظاهری رو نمیشه رعایت کرد به خاطر بعضی مسائل اما حجاب درونی رو بی نهایت قبول دارم چون ممکنه کسی حجاب ظاهری داشته باشه ولی بدون حجاب درونی بامشکل روبرو میشه ولی بدون حجاب ظاهری منظورم حجاب کامله در صورت داشتن حجاب درونی مشکلی نیست.

HSE management

New member
همه دوستان نظراتشونو اعلام کردن
منم نظرم رو گفتم!!!!!!!!
لطفا در مورد عقاید و نظرات دیگران مودب باشید

parnian24

New member
تنها چیزی که آزار دهنده هست اون بی حجابی پشت حجابه برای من
بي حجابي پشت حجاب چي هست دقيقا؟ميشه چند تا مثال بيارين تا منظورتونو بهتر بشه فهميد؟
و بگيد چطوري متوجه ميشيد كه يك نفر پشت حجابش بي حجابي داره؟:33:

سیدعلی

New member
به نظر من هم حجاب خوبه ولی حجاب ظاهری رو نمیشه رعایت کرد به خاطر بعضی مسائل اما حجاب درونی رو بی نهایت قبول دارم چون ممکنه کسی حجاب ظاهری داشته باشه ولی بدون حجاب درونی بامشکل روبرو میشه ولی بدون حجاب ظاهری منظورم حجاب کامله در صورت داشتن حجاب درونی مشکلی نیست.

چرا نمیشه حجاب ظاهرو حفظ کرد؟؟؟؟؟ یه چیز میگین هاااااااااااا. حفظ ظاهر که ساده تر از حفظ باطنه

سیدعلی

New member
بي حجابي پشت حجاب چي هست دقيقا؟ميشه چند تا مثال بيارين تا منظورتونو بهتر بشه فهميد؟
و بگيد چطوري متوجه ميشيد كه يك نفر پشت حجابش بي حجابي داره؟:33:

آبجی خانم برو صفحه قبل من جوابشو یه چیزایی دادم بخون

Mohammad gh

New member
konjkave;254845.به شخصه بارها در زندگیم با افرادی برخورد کردم که حجاب ظاهری ندارن اما حیا و عفتشون خیلی بیشتر از بعضی از آدم های با حجاب.در ضمن در جامعه ای که حرف از آزادی و دموکراسی زده میشه نباید حجاب رو اجباری کرد البته تا زمانی که این بی حجابی باعث هنجار شکنی نشه.در غیر اینصورت اجبار در هر کاری جز زدگی و احساس نفرت هیچ ثمر دیگری نداره.[/QUOTE گفت:
آفرین
بسیار موافقت میشه

چيستا

New member
آبجی خانم برو صفحه قبل من جوابشو یه چیزایی دادم بخون
من نگفتم نمي شه حفظ كرد گفتم نمي شه به طور كامل رعايت كرد به خاطر فرهنگ خونواده ها و رفتارها و سنت ها و علايق خاص هر فرد.اخه بعضي ها فكر مي كنن حجاب فقط چادره البته به چادري هاي واقعا محترم نمي خوام توهين كنم فقط دليلايي كه بعضي ها حجاب باطن دارند ولي ظاهر نه را براتون گفتم.اميدوارم منظورمو فهميده باشين

pashmak

New member
دوستان خواهشن دلایل محبوبیت حجابو بگید یا اینکه شما اونو انتخاب کردید بحث رو خوب وبد بودن نیست

Fariba 90

New member
چون حجاب به آدم هویت و امنیت میده به خاطر همین دوسش دارم ولی به نظر من حجاب ظاهری ای که بعضی از خانمها دارند متناسب با گفته های دینشون نیست وقتی برای مثال دین ما گفته نباید موها دیده بشه منظورش یک روسری نصفه نیمه نیست و حتی منظورش یه حجاب سفت وسخت ویا چادر هم نیست بلکه یه جوری که اعتدال هم باشه اگه به تازه مسلمان شده ها نگاه کنیم میبینیم چقدر حجابشون با گفته های اسلام تناسب داره.نمیشه که آدم هر چی باب میلش نیست از دینش فاکتور بگیره بعد هم بگه یه مسلمانم.البته حجاب فقط مختص خانمها هم نیست بلکه برای آقایون یه جور دیگه تفسیر میشه.

ghazal26

New member
براي من حجاب يعني....

زن فقط يك جسم نيست...

يعني دور شدن از نگاه هايي كه شايسته شخصيت والاي من نيست...

يعني مرد و زن در اجتماع برابرند.... دو انسان، كه تنها اجازه داريم از عقل و درايت آنها استفاده كنيم...

حجاب يعني، چه كسي به جز همسرم، به خود اجازه ميدهداز ديدن اندام من كسب فيض كند؟؟

براي من حجاب يعني..احترام به رهگذران كوچه.. و احترام به نگاهِ مردانِ پاكي كه دوست دارند فقط به همسر خود بنگرند اما كساني سختش ميكنند..

حجاب يعني به خاطر معشوق آسماني هر طعنه اي را تحمل كردن و هيچ نگفتن....

حجاب يعني در آغوش گرم خدا آرميدن...

براي من حجاب يعني..خانواده...زندگي...باهم بودن...

sara77

New member
من حجابو دوس دارم چون میدونم به ادم ارامش میده واقعا اینجور هست ...من هرچند از چادر استفاده نمیکنم چون اذیت میشم ولی تو ظاهرم هیچ موقع نه افراط میکنم نه تفریط .البته این نظر خودمه ....ولی واقعا قبول دارم با حجاب معصومیت بیتر میشه وارامشم بیشتررررررررررررررررررر

چيستا

New member
دوستان خواهشن دلایل محبوبیت حجابو بگید یا اینکه شما اونو انتخاب کردید بحث رو خوب وبد بودن نیست
به نظر من دلايل محبوبيت حجاب مشخصه و جاي بحثي نداره و همه يه چيز مي گن مثل همه كارهاي خوب ديگه اما اينكه چرا همه رعايتش نمي كنن.مهمتره.مثل اينكه همه مي دونن دروغ بده ولي بازم دروغ مي گن پس دلايل عدم رعايت حجاب خيلي بهتره خيلي ببخشيد اين نظر من بود.

بالا