چرا با حجاب شدم؟

epi_info

New member
میشه کات پوینت حجاب رو تعریف کنید بعد روش نظر بدیم ما؟ بی حجابی از نظر من یعنی با لباس زیر بیایی تو خیابون. آیا منظور شما اینه؟

epi_info

New member
قومی ز خیال در غرور افتادند

و ندر طلب حور و قصور افتادند

قومی متشککند و قومی به یقین

از کوی تو دور دور دور افتادند ابوسعید ابوالخیر

epi_info

New member
در دل همه شرک و روی بر خاک چه سود

با نفس پلید جامهٔ پاک چه سود

epi_info

New member
خلاصه اینکه انسانیت به این جامه نیست و این جریانات حجاب که تو مغزه من و شما و اجداد ما فرو کردن صرفا برای کشیدن بیگاری سیاسی بوده و لاغیر
پیروز باشید

TUMS

Well-known member
میشه کات پوینت حجاب رو تعریف کنید بعد روش نظر بدیم ما؟ بی حجابی از نظر من یعنی با لباس زیر بیایی تو خیابون. آیا منظور شما اینه؟

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جسارت هست ببخشیدا شما کجا مگه زندگی میکنید که بی حجابی را اینجوری تعریف میکنن؟؟؟:riz513:
حجاب فقط ظاهر نیست که البته فک کنم روی این موضوع بحث میشه در حرف زدن هست در نوع شوخی کردن هست در رفتار هست . . . .:bunnyearsmiley:

bahar.zr93

New member
حجاب منم از خانوادم بهم رسید اما هیچ وقت بهم اجبارش نکردن. کم کم خودم از دبیرستان عاشق چادر شدم و الان با هیچی عوضش نمیکنم.
تازه حجابم از دخترای همون آدمایی که از خانواده من ایراد میگرفتن کامل تره!
شاید کلمه جالبی نباشه اما اونا یه جورایی عقده ای بار اومدن بخاطر تحمیل حجاب.

sakar

New member
آیا واقعا کسی هست که با دیدن مثلا مانتوی تنگ یه دختر یا دیدن به قول شما یه بدحجاب گناه کنه؟ منظورتون از گناه چیه؟ و این به قول شما بدحجابی چه مضراتی برای جامعه داره و حجاب چه فوایدی داره؟ میشه یکی برام توضیح بده؟
سوالتون مورد بحث ما نیست
ما در مورد حس درونیه کسیکه حجاب رو رعایت میکنه صحبت میکنیم
منطورمونم از حجاب چیزیه که خدا واسه خانما در نظر گرفته نه عرف جامعه
در مورد مضراتش یا منافعش باید تحقیقی گسترده انجام بشه نمیشه اینجا به این ج رسید
من به شخصه حجاب رو به خاطر اینکه خدارو همه جوره قبول دارم و میدونم که حجاب نفعش از ضررش بیشتره پس قبولش کردم
و تحمیل یا اجباری در کار نیست لطفا کمی ارومتر به شعور ما حمله کنید
درسته انسانیت به حجاب نیست چون ربطی به هم ندارن هرکدومشون یه بعد از انسان هستند که نمیشه بگیم به خاطر اینکه یه نفر باحجاب بعد انسانیتش کار نمیکنه پس نتیجه بگیریم انسانیت با حجاب در تعارضه
چیزی که شما میگید قاطی کردن چیزایه که بهم ربطی ندارن
میشه انسان بود و بی حجاب
یا بر عکس
یا هردوش با هم
یا هیچکدومشون
نکته مهم اینه که انسان دارای ابعاد بیشماریه
حجاب یه قانونه
و انسانیت مجموعه ای از باورها و قوانینی که فرد قبول داره که البته انسانیت مربوط میشه به بعد مثبت انسان
امیدوارم مجهولات ذهنیتون برطرف شده باشه

epi_info

New member
سوالتون مورد بحث ما نیست
من به شخصه حجاب رو به خاطر اینکه خدارو همه جوره قبول دارم و میدونم که حجاب نفعش از ضررش بیشتره پس قبولش کردم
درسته انسانیت به حجاب نیست چون ربطی به هم ندارن هرکدومشون یه بعد از انسان هستند که نمیشه بگیم به خاطر اینکه یه نفر باحجاب بعد انسانیتش کار نمیکنه پس نتیجه بگیریم انسانیت با حجاب در تعارضه
میشه انسان بود و بی حجاب
یا بر عکس
یا هردوش با هم
یا هیچکدومشون
حجاب یه قانونه
و انسانیت مجموعه ای از باورها و قوانینی که فرد قبول داره که البته انسانیت مربوط میشه به بعد مثبت انسان
کامنت من رو یک دور کامل و با دقت مرور کن بعد گارد بگیر. مثل اینکه تب داری دوست عزیز؟.

ghazal26

New member
آیا واقعا کسی هست که با دیدن مثلا مانتوی تنگ یه دختر یا دیدن به قول شما یه بدحجاب گناه کنه؟ منظورتون از گناه چیه؟ و این به قول شما بدحجابی چه مضراتی برای جامعه داره و حجاب چه فوایدی داره؟ میشه یکی برام توضیح بده؟

سلام دوست عزيز...
اينجا يه انجمن علميه و در كنارش بچه ها از عقايد و حسهاشون هم توي تاپيكهاي مختلف ميگن.. چرا اينقدر عصباني و ناراحت هستين:tsimuzpzwoap1t9y3o7
در مورد سوالتون بايد بگم بله من به وضوح و چندين بار ديدم كساني رو كه به خاطر مانتو تنگ و... نه تنها به گناه حتي دست به جنايت قتل زدن!!! اين كه ميگم ديدم شوخي نيست واقعا در نزديكي من اتفاق افتاد...
هر كس برداشتي از حجاب داره منظور ما توي اين تاپيك حجاب اسلاميه.. مثلا مانتو و روسري مناسب يا بر حسب علاقه چادر!
مثلا توي اروپا حجاب مناسب رو پوشوندن اندام تحريك آميز توي سطح جامعه ميدونن و براي خود اونها هم اگر كسي با لباس زير توي مكان عمومي ظاهر بشه(چه مرد چه خانوم) شخصيت درستي نداره يا به چشم مجنون به اون نگاه ميكنن!!
حالا نميخوام خدايي نكرده به نظر شما بي احترامي كنم اما شايد جامعه اي كه شما توش زندگي ميكني اين تعريف رو از حجاب دارن!
در مورد مزاياي حجاب اسلامي كه مد نظر ما هست هم بحث خيلي گسترده س. فقط تو يه جمله بگم كه نشون دهنده شخصيت قائل شدن براي وجود آدماس نه براي جسمشون!! و طي قرنها ثابت شده كه باعث تداوم و استحكام بنياد خانواده ميشه..
موفق باشي دوست من...

am-ml

New member

کسی که میپرسه یعنی حد اقل براش بی تفاوت نبوده ،مسئله .
همین قابل احترام هست و نظرات متفاوت باید شنیده بشن .

ولی دوست من اول این تاپیک خواهش کردم ،به دلایلی که هدف این تاپیک رو منحرف میکنه اینجا سوال و بحث نشه .
اگه شما تاپیک با عنوان بحث در مورد حجاب ،دلایل اون و ... بگذارید،حتما من اونجا نظر و تجربیات شخصی خودم رو خواهم گفت و از نظرات شما هم استفاده خواهیم کرد.

کاملا زیبا.
(یه کم ولی بوی پیش داوری میده)

صد در صد درست.

خلاصه اینکه انسانیت به این جامه نیست و این جریانات حجاب که تو مغزه من و شما و اجداد ما فرو کردن صرفا برای کشیدن بیگاری سیاسی بوده و لاغیر
پیروز باشید

اینجا قضاوت کردین و این از نظر من هم جای بحث داره و هم درست نیست ...
در هر حال خوشحال شدم اینجا اومدین.(البته امیدوارم نظر دوستان رو هم خونده باشن -این از کسی که سوال می پرسه انتظار میره_)

am-ml

New member
سوالتون مورد بحث ما نیست
میشه انسان بود و بی حجاب
یا بر عکس
یا هردوش با هم
یا هیچکدومشون
حجاب یه قانونه

ممنونم ساکار جان
دقیقا من خواهش می کنم همین ،گفته بشه.

taksetareh

New member
منم با حجاب آرامش بیشتری دارم وحس میکنم از نگاه خیره و وحشتناک بعضی پسرا در امان میمانم

TUMS

Well-known member
منم با حجاب آرامش بیشتری دارم وحس میکنم از نگاه خیره و وحشتناک بعضی پسرا در امان میمانم
خیلی هجومی میگیا :p7977cujr38iyymsu8::p7977cujr38iyymsu8:
مگه ما چطوری نگاه میکنیم یه جوری گفتی که انگار ما آدم خوار هستیم
خدایی انصاف داشته باشین دیگه:sad:

mehrshad

New member
imino jan khodemunima.har2 mardim.vali bazi az pesara normal nistan dg.yejurai shayad bimaran.khanuma ba hefze hejab mitunan ye jurai khodeshun ro hefz konan.albate kheyli az aghaun ham cheshme paki daran .dar in ham shaki nist

arezoo90

New member
حرف دوستان کاملا متین اما اگر کسی مشکل داشته باشه (همون پسرایی که خیره نگا میکنن و...) با حجاب یا بی حجاب براش فرقی نمیکنه!
در ضمن ما تو جامعه مون بد حجاب داریم دوستان نه بی حجاب!
و واقعا داشتن حجاب چه از لحاظ پوششی چه حجاب چشم و دل ارامش بخشه و حس زیبایی رو به ادم میده....
و به نظر من هم فوایدش از ضرر هاش بیشتره مطمئنا...

sakar

New member

[ 000"] ="#800000"][ ="#800000"]میشه کات پوینت حجاب رو تعریف کنید بعد روش نظر بدیم ما؟ بی حجابی از نظر من یعنی با لباس زیر بیایی تو خیابون. آیا منظور شما اینه؟[/FONT][/ ][/COLOR]

[/[/COLOR]QUOTE]

پیروز باشید

سوالتون مورد بحث ما نیست

منطورمونم از حجاب چیزیه که خدا واسه خانما در نظر گرفته نه عرف جامعه[/COLOR]
میشه انسان بود و بی حجاب
یا بر عکس
یا هردوش با هم
یا هیچکدومشون
حجاب یه قانونه

کامنت من رو یک دور کامل و با دقت مرور کن بعد گارد بگیر. مثل اینکه تب داری دوست عزیز؟.

تب داری!!!! امیدوارم لااقل از گفتن این حرفتون ناراحت باشید درغیر اینصورت در شناختن اطرافیانم بهم کمک کردین
من به توصیه شما عمل کردم و یه دور دیگه با دقت خوندم شمام یه دور دیگه با دقت بخونید حمله اشکالی نداره اما دفاع مشکل داره !!!!! سوال پرسیدن جواب دادن نمیخواد!!!!!این قانون ،قانون کجاست؟

آخرین ویرایش:

am-ml

New member
خیلی هجومی میگیا :p7977cujr38iyymsu8:
مگه ما چطوری نگاه میکنیم یه جوری گفتی که انگار ما آدم خوار هستیم
خدایی انصاف داشته باشین دیگه:sad:
ایمنو عزیز
گفتن بعضی ها در مورد بعضی ها ،واقعا " وحشتناک " مناسب ترین توصیف هست.

پ.ن: اسپم میایا :p7977cujr38iyymsu8:،حواسم هست ولی ... :smilies:

am-ml

New member
یه بار دیگه از همه دوستای عزیز خواهش میکنم :

فقط در مورد احساستون ،اینکه چی شد با حجاب شدین ،اگه چادر دارین، چرا ؟و ... صحبت کنین.

پ.ن: به نظرات مخالف حجاب ،به تمام کسانی که سوال دارن کاملا احترام می گذارم ولی هدف من از باز کردن این تاپیک چیز دیگه ای هست (هر کسی دوست داشت ،توی پروفش بهش می گم) پس لطفا به حاشیه های موضوع نپردازین.

خیلی ممنونم

AWWA

New member
27946873497482602870.jpg

بالا