میشه کات پوینت حجاب رو تعریف کنید بعد روش نظر بدیم ما؟ بی حجابی از نظر من یعنی با لباس زیر بیایی تو خیابون. آیا منظور شما اینه؟
سوالتون مورد بحث ما نیستآیا واقعا کسی هست که با دیدن مثلا مانتوی تنگ یه دختر یا دیدن به قول شما یه بدحجاب گناه کنه؟ منظورتون از گناه چیه؟ و این به قول شما بدحجابی چه مضراتی برای جامعه داره و حجاب چه فوایدی داره؟ میشه یکی برام توضیح بده؟
کامنت من رو یک دور کامل و با دقت مرور کن بعد گارد بگیر. مثل اینکه تب داری دوست عزیز؟.سوالتون مورد بحث ما نیست
ما در مورد حس درونیه کسیکه حجاب رو رعایت میکنه صحبت میکنیم
منطورمونم از حجاب چیزیه که خدا واسه خانما در نظر گرفته نه عرف جامعه
در مورد مضراتش یا منافعش باید تحقیقی گسترده انجام بشه نمیشه اینجا به این ج رسید
من به شخصه حجاب رو به خاطر اینکه خدارو همه جوره قبول دارم و میدونم که حجاب نفعش از ضررش بیشتره پس قبولش کردم
و تحمیل یا اجباری در کار نیست لطفا کمی ارومتر به شعور ما حمله کنید
درسته انسانیت به حجاب نیست چون ربطی به هم ندارن هرکدومشون یه بعد از انسان هستند که نمیشه بگیم به خاطر اینکه یه نفر باحجاب بعد انسانیتش کار نمیکنه پس نتیجه بگیریم انسانیت با حجاب در تعارضه
چیزی که شما میگید قاطی کردن چیزایه که بهم ربطی ندارن
میشه انسان بود و بی حجاب
یا بر عکس
یا هردوش با هم
یا هیچکدومشون
نکته مهم اینه که انسان دارای ابعاد بیشماریه
حجاب یه قانونه
و انسانیت مجموعه ای از باورها و قوانینی که فرد قبول داره که البته انسانیت مربوط میشه به بعد مثبت انسان
امیدوارم مجهولات ذهنیتون برطرف شده باشه
آیا واقعا کسی هست که با دیدن مثلا مانتوی تنگ یه دختر یا دیدن به قول شما یه بدحجاب گناه کنه؟ منظورتون از گناه چیه؟ و این به قول شما بدحجابی چه مضراتی برای جامعه داره و حجاب چه فوایدی داره؟ میشه یکی برام توضیح بده؟
آیا واقعا کسی هست که با دیدن مثلا مانتوی تنگ یه دختر یا دیدن به قول شما یه بدحجاب گناه کنه؟ منظورتون از گناه چیه؟ و این به قول شما بدحجابی چه مضراتی برای جامعه داره و حجاب چه فوایدی داره؟ میشه یکی برام توضیح بده؟
میشه کات پوینت حجاب رو تعریف کنید بعد روش نظر بدیم ما؟ بی حجابی از نظر من یعنی با لباس زیر بیایی تو خیابون. آیا منظور شما اینه؟
قومی ز خیال در غرور افتادند
و ندر طلب حور و قصور افتادند
قومی متشککند و قومی به یقین
از کوی تو دور دور دور افتادند ابوسعید ابوالخیر
در دل همه شرک و روی بر خاک چه سود
با نفس پلید جامهٔ پاک چه سود
خلاصه اینکه انسانیت به این جامه نیست و این جریانات حجاب که تو مغزه من و شما و اجداد ما فرو کردن صرفا برای کشیدن بیگاری سیاسی بوده و لاغیر
پیروز باشید
سوالتون مورد بحث ما نیست
منطورمونم از حجاب چیزیه که خدا واسه خانما در نظر گرفته نه عرف جامعه
من به شخصه حجاب رو به خاطر اینکه خدارو همه جوره قبول دارم و میدونم که حجاب نفعش از ضررش بیشتره پس قبولش کردم
درسته انسانیت به حجاب نیست چون ربطی به هم ندارن هرکدومشون یه بعد از انسان هستند که نمیشه بگیم به خاطر اینکه یه نفر باحجاب بعد انسانیتش کار نمیکنه پس نتیجه بگیریم انسانیت با حجاب در تعارضه
میشه انسان بود و بی حجاب
یا بر عکس
یا هردوش با هم
یا هیچکدومشون
حجاب یه قانونه
و انسانیت مجموعه ای از باورها و قوانینی که فرد قبول داره که البته انسانیت مربوط میشه به بعد مثبت انسان
خیلی هجومی میگیامنم با حجاب آرامش بیشتری دارم وحس میکنم از نگاه خیره و وحشتناک بعضی پسرا در امان میمانم
[ 000"] ="#800000"][ ="#800000"]میشه کات پوینت حجاب رو تعریف کنید بعد روش نظر بدیم ما؟ بی حجابی از نظر من یعنی با لباس زیر بیایی تو خیابون. آیا منظور شما اینه؟[/FONT][/ ][/COLOR]
قومی ز خیال در غرور افتادند
و ندر طلب حور و قصور افتادند
قومی متشککند و قومی به یقین
از کوی تو دور دور دور افتادند ابوسعید ابوالخیر[/[/COLOR]QUOTE]
در دل همه شرک و روی بر خاک چه سود
با نفس پلید جامهٔ پاک چه سود
خلاصه اینکه انسانیت به این جامه نیست و این جریانات حجاب که تو مغزه من و شما و اجداد ما فرو کردن صرفا برای کشیدن بیگاری سیاسی بوده و لاغیر
پیروز باشید
سوالتون مورد بحث ما نیست
منطورمونم از حجاب چیزیه که خدا واسه خانما در نظر گرفته نه عرف جامعه[/COLOR]
میشه انسان بود و بی حجاب
یا بر عکس
یا هردوش با هم
یا هیچکدومشون
حجاب یه قانونه
کامنت من رو یک دور کامل و با دقت مرور کن بعد گارد بگیر. مثل اینکه تب داری دوست عزیز؟.
تب داری!!!! امیدوارم لااقل از گفتن این حرفتون ناراحت باشید درغیر اینصورت در شناختن اطرافیانم بهم کمک کردین
من به توصیه شما عمل کردم و یه دور دیگه با دقت خوندم شمام یه دور دیگه با دقت بخونید حمله اشکالی نداره اما دفاع مشکل داره !!!!! سوال پرسیدن جواب دادن نمیخواد!!!!!این قانون ،قانون کجاست؟
ایمنو عزیزخیلی هجومی میگیا7977cujr38iyymsu8:
مگه ما چطوری نگاه میکنیم یه جوری گفتی که انگار ما آدم خوار هستیم
خدایی انصاف داشته باشین دیگه:sad: