چراجوسرد وسنگین زمستان حاکم بر انجمن شده!!!!!!!!!!!!!

@... zahra

New member
باور کنید من بخاطر مکسی میومدم سایت............
انقد مطابش منو میخندوند...غصه هام یادم میرفت.....
هروقت میومدم سایت مطالب جدید داشت صب ظهر شب به سایت سر میزدم...
ولی الان خداوکیلی میام ببینم لایکی پیامی...چیزی هس یا نه....راستشو گفتم...خوشتون بیاد یا نیاد...

antenyus

Active member
دیگه این انجمن ارزش اومدن ووقت گذاشتن واسشو نداره چه فایده اگه قرار باشه هرتاپیک پرطرفداری بسته شه به جرم محتوا نداشتن واینکه بچه ها اونجا دور هم اند یا هر لحظه ترس از بن شدن داشته باشی و...!!!!!!!!!
از این لجظه به بعد چراغ من واسه همیشه خاموش خواهد شد ودیگه هیچ تاپیک یا کامنتی نخواهم گذاشت!!!!!!!!!

895721_LaieA_054.gif
895721_LaieA_054.gif
895721_LaieA_054.gif
895721_LaieA_054.gif

امیدواریم بازم بیای............ دوست خوب ما.............
نمیدونم ولی شاید منم دیگه نیام.............. روزای خوبی با همتون داشتم و هیچ وقت هیچ وقت هیچ کدومتون از صفحات تقویم زندگیم پاک نمیشین........

AWWA

New member
دیگه این انجمن ارزش اومدن ووقت گذاشتن واسشو نداره چه فایده اگه قرار باشه هرتاپیک پرطرفداری بسته شه به جرم محتوا نداشتن واینکه بچه ها اونجا دور هم اند یا هر لحظه ترس از بن شدن داشته باشی و...!!!!!!!!!
از این لجظه به بعد چراغ من واسه همیشه خاموش خواهد شد ودیگه هیچ تاپیک یا کامنتی نخواهم گذاشت!!!!!!!!!

آقای نصیری من از خداحافظی متنفرم.

mohana

Well-known member
چه خبره اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا همه دارن میرن؟؟!!!!:dadad4:

@... zahra

New member
یادش بخیر کودکی...
پدر تنها قهرمان بود
مادر تنها عشق بود
بزرگترین دشمنانم خواهر و برادر خودم بود
غصه م زخم زانوهایم بود
و معنای خداحافظی فقط تا فردا بود.....
وافعا یادش بخیر.

antenyus

Active member
فعلا شب خوش تا بعد ببینیم چی میشه............... خدا کنه صبح ک میام ببینم همه چی خواب بوده و جناب نصیری دوباره برگشتن به جمعمون..........:sad::sad::sad::sad:

ba ba barghi

Well-known member

واه ....چرا ؟؟؟!!
برادرم بره ،منم میرم !!گفته باشم !:smilies:

چه پاییز غم انگیزی ..............آه ...........!!!!!!!!!!!!!!! !

:idea_majidonline:(داداش چراغ خاموش میایم ، کسی شک نکنه )

بالا