چالش سطل آب یخ

ketabsabz

Well-known member
مسخرس هر چند که نیت کار نیت مثبتی بوده در ابتدا
جمع آوری کمکی که نفعش تنها به یک کشور میرسه ؟!
تبدیل شدن به یک شوو برای یک عده و اینکه پولای جمع شده همه روانه ی آمریکا میشه مگه فقط این کشور بیماران als ای داره ؟!

هنرمندای ما بهتره از راه های دیگه به فکر مردم کشورشون باشن تا اجرای همچین شووهایی !
ما انقد فقیر بیچاره و مریض لاعلاج داریم و انقد راه هست بخوایم بهشون کمک کنیم و نیازی هم به اینکارا نیست
تو کشور خودمون اجرای همچین کاری به نظرم اصلا معنی نداره !!!

کرهانی

New member

الان اکثرا عزاداری محرم هم یه جور شوو شده(صرفا توجه کنین میگم شده نه اینکه از قبل بوده).فلان دسته اینجوریه. بهمان دسته اینجوریه. فلان هیئت بهمان مداح(مینویسم مداح ولی تو دلم میگم سوداگر با خدا و قران و نوحه و مرثیه) رو میارند همه میرن فلان هیئت.
نذری دادن ها هم شوو هست. حج رفتن ها هم شوو هست.
تو ادارات و دانشگاهها وقت اذان ظهر میشه اکثرا برا اینکه از قافله ی "به ظاهر مومن بودن"عقب نمونن اساتید و کارمندان به صف میشن و کار ملت رو رها میکنن. اینم یه جور شوو هست
شیعه و سنی هم نداره. مربوط به همه مسلموناست.
آره واقعا...جای ما نوتر عصر عاشوری هیئتا جمع میشن انگار مسابقه هست:5: نوبتی زنجیر میزنن ببینن بهترین هیئت کیه
من کارشناسیم فقط سنی هارو دیدم اینجور بودن...که خب تا حدی طبیعیه...هم اول وقت ثوابش بیشتره...هم اهل سنت نمازشون بعد یه وقتی قضا میشه مثل ما نیستن که نماز ظهر و عصر رو از ظهر تا غروب وقت داریم حالا هروقت خوندیم:riz304:

کرهانی

New member
منم فیلترشکن ندارم خخخخخ
مرسی خنده دار بوود

خخخخ اجی
این نشون میده چقد دخترای خوفی هستیم خخخخ:smiliess (3):

زنده مونده هیچ .....هرسال جوونترم میشه:) من همون سر سوزن ارزشیم که براش قائل بودم بعد دیدن کلیپ تبلیغ همجنسگراییش از بین رفت
والا اونقدی که اون به خودش میرسه....
وا مگه تبلیغ همجنسگرایی هم کرده؟؟؟:5: خاک عالم...یکی نیس بگه الان دیگه باید فکر گور و کفن و اخرتت باشی

کرهانی

New member

فلان هیئت بهمان مداح(مینویسم مداح ولی تو دلم میگم سوداگر با خدا و قران و نوحه و مرثیه) رو میارند همه میرن فلان هیئت.
نذری دادن ها هم شوو هست. حج رفتن ها هم شوو هست.
آره قبول دارم...از قلاده بستن و اینجور شوهام اصلا خوشم نمیاد
نذری همیشه هم شو نیست...خیلیاش یجور اعتقاده...ما تاسوعا عاشورا خیلی نذری میدن...یه دوست سنی دارم مامانش روز عاشورا نذری میده باباش روزه میگیره...بنظرم نباید روز عاشورا زیاد به فکر خوردن و اینکه کجا غذا میدن و این حرفا بود...البته خیلیا واسه تبرک و شفا میخوان...یسری چیزا اعتقاد قلبیه

حج هم دیگه اون حج نیست...به قول نوتر شو شده...یکبارش واجبه نکه ده هزار بار بری:sadsmiley: میشه این پولارو استفاده بهتر کرد و از طرفی کسایی هم که نرفتن مجبور نباشن اینقد تو نوبت بمونن
مسجد ساختنم همینجور...والا جای ما طوری شده طایفه ای مسجد جدا میسازن

ROJO

New member
مرسی داداش:riz304:
خخخخخ احسان چه مسخره بود
اینا همش بخاطر معروفیت و اداست والااا...منکه اپسیلونی هم دردی ندیدم توشون

خخخخ حالا جالب اینجاس ک اسم انجلینا جولی رو میاره واسه نفر بعدیش میگه بیوتیفول اکترس
الان ینی خودشو قاطی اینا میبینه :)) من اگه اعتماد بسقفشو داشتم miss world بودم خخخخ

sungirl0077

New member
خخخخ حالا جالب اینجاس ک اسم انجلینا جولی رو میاره واسه نفر بعدیش میگه بیوتیفول اکترس
الان ینی خودشو قاطی اینا میبینه :)) من اگه اعتماد بسقفشو داشتم miss world بودم خخخخ

والابه خداااا
اعتماد به نفس اینو اگه چرتکه داشت الان تلبت بود واسه خودش :)))))
اصلاازین خواننده های لس انجلسی خوشم نمیاد :-|
جز یکی دوتا

love virology

New member
بعضی ها از این قظیه واقعا سو استفاده کردن ولی کسایی بودن هم کمک کردن و هم معرفی این بیماری مثل استاد همابون شجریان خانم ترانه علی دوستی و ابی و سیاوش قمیشی و ...

درسته ما ایرانی ها در هر چیزی زیادرویی میکنیم ولی هستن افرادی که به نحو احسنت از این حرکات سمبلیک به نفع اموزش و کمک استفاده میکنن

- - - Updated - - -

بعضی ها از این قظیه واقعا سو استفاده کردن ولی کسایی بودن هم کمک کردن و هم معرفی این بیماری مثل استاد همابون شجریان خانم ترانه علی دوستی و ابی و سیاوش قمیشی و ...

درسته ما ایرانی ها در هر چیزی زیادرویی میکنیم ولی هستن افرادی که به نحو احسنت از این حرکات سمبلیک به نفع اموزش و کمک استفاده میکنن

AWWA

New member
وا مگه تبلیغ همجنسگرایی هم کرده؟؟؟:5: خاک عالم...یکی نیس بگه الان دیگه باید فکر گور و کفن و اخرتت باشی

آره اسم کلیپش "بهشت" هست فک کنم. اولین بار که دیدم شوکه شدم.....تازه آخرش مینویسه "آزادی برای همه"!!! به قول خیلیا تابوی همجنسگرایی رو شکسته.....شنیده بودم اعضای شبکه منو تو از این جور روابط دارن ولی با این کلیپ به خودمم ثابت شد.....بعضی کاراشون واقعا نفرت انگیزه

mexin

Well-known member
من از طرف براد پیت به این چالش آب یخ دعوت شدما..جا داره ازینجا ازش تشکر کنم ...بعله ...:motat: منم به نوبه خودم همه اعضای انجمن رو به چالش آب یح دعوت مینمایم ..اسم نمیبریم دیگه میترسم از قلم بیفتینا .. زودی برین آب یخ درست کنید و بریزید رو خودتون ..100 دلار هم فراموش نشه ...بعله:motat:

sungirl0077

New member
من از طرف براد پیت به این چالش آب یخ دعوت شدما..جا داره ازینجا ازش تشکر کنم ...بعله ...:motat: منم به نوبه خودم همه اعضای انجمن رو به چالش آب یح دعوت مینمایم ..اسم نمیبریم دیگه میترسم از قلم بیفتینا .. زودی برین آب یخ درست کنید و بریزید رو خودتون ..100 دلار هم فراموش نشه ...بعله:motat:

یادم نمیاد وقتی برادپییت منو دعوت کرد اسم شما هم گفته باشه هاا؟!! :))))

AWWA

New member
منم این چالش رو به سبک جناب پیکاسوی انجمن ... آقای نوتر گرامی انجام دادم. و مرضی باٰآقای نوتر و ماکسین رو به چالش میطلبم:))

mexin

Well-known member

من کلیپ تصویریش رو دارم ...بعله ...اسمی م از شما نبرده ...:whistle:

- - - Updated - - -

من کلیپ تصویریش رو دارم ...بعله ...اسمی م از شما نبرده ...:whistle:

mexin

Well-known member
منم این چالش رو به سبک جناب پیکاسوی انجمن ... آقای نوتر گرامی انجام دادم. و مرضی باٰآقای نوتر و ماکسین رو به چالش میطلبم:))

این ینی شما میباشید؟ هوم؟؟! خیلی چالش برانگیزه ها...:21:

marzi ba

Well-known member

عزیزمی آوا جون شوما استادی:painting:
واستادی وسط میگی نفس کش
:smiliess (3)::whistle:

AWWA

New member
فک کنم رفتی تو تشت که تو مصرف آب و یخ صرفه جویی بنمایی .. آفرین ....:tonguesmiley:

آره کاری کردم که ایراد اسراف آب از این چالش برداشته بشه....دوباره آب یخ روگذاشتم یخچال برای مصرف دوباره:idea_majidonline:

AWWA

New member

عزیزمی آوا جون شوما استادی:painting:
واستادی وسط میگی نفس کش
:smiliess (3)::whistle:

مرضی جان یا باید تو چالش شرکت کنی یا صد ملیون دلار به حساب اوباما واریز کنی.....دیگه انتخابش با خودته:thumbsupsmileyanim:

بالا