چادري ها زهرايي نيستند.....

AWWA

New member
84026053833705619226.jpg

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hasti69

ghazal26

New member
سلام
سحر خانوم منم بهتون تبریک میگم
همین که با شناخت این کارو کردید و
فلسفه چادر پوشیدن رو درک کردید خیلی خوبه.

نظر من اینه کسی که با تعصب راجب هر چیزی حرف میزنه به حرفش اعتمادی نیست
چون از روی تعصب حرف میزنه نه از روی شناخت.
مشکل جامعه ما اینه که اکثرا در مورد حجاب از روی تعصب حرف می زنن نه از روی شناخت. اگه ما یکی رو که پوشش خوب نباشه بر چسب ادم بد میزنیم و بالعکس. چون با این تفکر بزرگ شدیم.

انسان بخاطر حس کنجکاوی که داره همیشه دنبال چیز های پوشیده و کشف نشده هست. وقتی که اون کشف کرد بعد یه مدت بخاطر حس کنجکاوی به دنبال ناشناخته های دیگه می گرده.(خیلی حس های دیگه هم هست)

در مورد انسان که اشرف مخوقات هست
جنس مونث ظریف ترین و زیبا ترین و... مخلوق خداوند است.
یکی از دلایلی که خداوند انسان ها بخصوص جنس مونث را به حفظ کردن خود در مقابل چشم های نا محرم میکنه اینه .
ببخشید که حرف هام طولانی شد. همه کسایی که توی این انجمن هستن بهتر من این چیزا رو می دونن .
ببخشید که حرفام طولانی شد فقط می خواستم نظرمو بگم و به سحر خانوم تبریک بگم.
موفق باشید.

سلام عزيزم.. ممنون كه توي بحث شركت كرديد :applause:

ghazal26

New member
دوستان مطالب جالبی بود ممنون از همه تون
منم چادریم از سال سوم دبستان با وجود اینکه به خاطر جثه ظریفم مسخرم می کردم چادر سر کردم و تا الان چادر رو سرم بوده و خدارو شکر می کنم
با اصرار زیادی که اطرا فیانم دارن که مانتویی شم هیچ وقت چادرم رو باز نمی کنم خواهشا دعام کنید تا وسوسه حرفا شون نشم
سلام خدايي جونم...
ممنون كه به تاپيك سر زدي:thumbsupsmileyanim:
مطمئن باش تا وقتي نگاه خانوم فاطمه زهرا(س) روي چادر شما باشه، هرگز اونرو كنار نميذاري گلم.. با همه وجودم از خدا ميخوام تا حتي يك لحظه هم ياد چادر خاكي از ذهنت محو نشه...

آخرین ویرایش:

mohammad63

Well-known member
حجاب و حیا و عفت اولا فقط مختص زن نیست مختص مرد هم هست مخصوصا برای چشمان مرد ....
دوما به چادر هم نیست .... اینروزا شکل و شمایل خیلی از چادرهایی که زده میشه بیشتر جلب توجه می کنه ....
به امید روزی که هم مرد و هم زن برای اعضا و جوارحشون احترام قائل باشند

hamidehjoon

New member
سلام دوستان
با نظر دوستانی که گفتن حجاب مختص زن نیست کاملا موافقم اقایون هم بایدحجاب داشته باشن هم توی ظاهرشون هم نگاهشون
اما مهمتر از همه اینه که فکرمون حجاب داشته باشه
توی خلوت هم باحجاب باشیم البته در افکارمون

Avid.93

New member
hijab.bmp

سلام به همگی، من خودم یه دختر خانوم چادری هستم:riz304: و واقعا هم این چادرم رو دوست دارم... راستش وقتی توی بیرون پسرا و مردایی رو میبینم که به خودشون این اجازه رو میدن که خیلی راحت چند دقیقه خیره بشن به چهره یه دختری که حجاب مناسبی نداره و خیلی راحت به یه سری خواسته هاشون میرسن بدون اجازه!!!!!! ولی چادر و حجاب من این اجازه رو بهشون نمیده واقعا به چادری بودنم افتخار میکنم و هربار به این علاقه ام اضافه میشه... :(40): دوستای خوبم که دو دل هستید تو انتخاب چادر بهتون توصیه میکنم حتما یکبار امتحانش کنید خودتون میفهمید که ارزش تحمل سختی رو که یسری بهونه مخالف با چادر رو میکنن داره
با آرزوی عاقبت به خیری برای هممون:28:

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahsaa

Maryaam

New member
منم میخوام چادری بشم..چادر هم خریدم..خیلی خوشحالم که میخوام چادری بشم..:thanks:

z.bio

New member
سلام بچه ها خیلی عالی بود.
دستتون درد نکنه واسه همچین تاپیکهایی:rose:

mahii

New member
سلام.دست همگی درد نکنه.خیلی قشنگ بود.مرسی:a2d3:
منم چادریم.خیلیم با حجابم حال میکنم:thanks:

• Like

hasti69

New member
تبریک به همه چادریها
منم اگه خداقبول کنه چادریم البته چندسال پیشهابابام خیلی تشویقم میکردچادری بشم ولی من خیلی دوس نداشتم بالاخره بابام بهم پیشنهاددادیه مدت بپوش اگه دوس نداشتی ادامه نده بالاخره یه مدت پوشیدم وخودمم علاقمندشدم(خداوندراشاکرم بخاطرداشتن چنین بابایی انشاا...همیشه زنده وسلامت باشه)البته اینم بگم خیلی ازمانتویی هاهستن که حجابشونورعایت میکنن ولی همچنان چادرحجاب برتره
حجاب مخصوص دخترهانیست وشامل پسرهاهم میشه که متاسفانه الان بعضی وقتهاپیش میادکه اینقدرلباسهای چسبان وتنگ و...میپوشن که بخداادم خجالت میکشه نگاهشون کنه
امیدوارم به زودی اوضاع حجاب توی کشورمون بهتربشه

- - - Updated - - -

تبریک به همه چادریها
منم اگه خداقبول کنه چادریم البته چندسال پیشهابابام خیلی تشویقم میکردچادری بشم ولی من خیلی دوس نداشتم بالاخره بابام بهم پیشنهاددادیه مدت بپوش اگه دوس نداشتی ادامه نده بالاخره یه مدت پوشیدم وخودمم علاقمندشدم(خداوندراشاکرم بخاطرداشتن چنین بابایی انشاا...همیشه زنده وسلامت باشه)البته اینم بگم خیلی ازمانتویی هاهستن که حجابشونورعایت میکنن ولی همچنان چادرحجاب برتره
حجاب مخصوص دخترهانیست وشامل پسرهاهم میشه که متاسفانه الان بعضی وقتهاپیش میادکه اینقدرلباسهای چسبان وتنگ و...میپوشن که بخداادم خجالت میکشه نگاهشون کنه
امیدوارم به زودی اوضاع حجاب توی کشورمون بهتربشه

M@RY@M

New member
منم اونوقتا دوران راهنمایی که بودم از چادر خیلی بدم میومد...نمیدونم چرا اینقد حالم از چادر بد میشد..
ولی بعد به ی نیتی تصمیم گرفتم که از دوره ی دبیرستان چادر بذارم..خدارو هم شکر میکنم...از انتخابم تا به الان پشیمون نشدم..
انشالله اعمال و رفتارم هم جوری باشه که به چادرم بیاد...یعنی ایشالله که خدا کمکم کنه که اینطوری بشه..من سعیمو میکنم...
:sarma:

• Like

M@RY@M

New member
واقعا دوست داشتم این قسمت رو:

چادری ها كه همه زهــــــــرايی نيستند!
اگر پهلويشان درد دين نداشته باشد…
چادری ها زهــــــــرايی نيستند!
اگر عدو را با سياهی چادرشان به خاک سياه نکشانند…
اگر سياهی چادرشان حرمت خون شهيدان را به عالميان ننماياند…
چادری ها زهـــــــــرايی نيستند!
اگر منتظـــــــــر يوسف گمگشته ای نباشند…
اگر فکرشان،هدفشان،راهشان،نگاه شان،عشقشان و حجابشان فاطمی نباشد…

m_mobini

New member
خیلی عالی بود واقعایه مدته دغدغه ی من همین شده مهم چادری بودن ونبودن نیست گرچه حجاب برتره چادره .......مهم اینه که بدحجابی داره بیداد میکنه مهم اینه که وقتی ازکنارشون ردمیشی بعضاجوری رفتارمیکنن که انگار ماکار اشتباه میکنیم که چادرسرمیکنیم ارزشهادارن جایگاهشونوازدست میدن آهای خواهرگلم میدونم ازبی حجابی هدف خاصی رودنبال نمیکنی امابدون ناخواسته داری یه عده جوونوبه گناه میکشی که فرصت ازدواج نداره نا خواسته زندگی خیلی هارونابود میکنی ناخواسته داری دل خیلی هارومیشکنی......به نظرمن خودنمایی ارزش این همه دل شکستنونداره توچی فکرمیکنی?????????

• Like

mahsaa

New member
.
هیچ صاحب گنج وگوهری جواهرات خود را بدون حفاظ ، در معرض دید رهگذران نمیگذارد تا بدرخشد، جلوه كند وچشم ودل برباید، چون خود جواهر دزدیده میشود...

منم به چادرم افتخار میکنم
انشاا.. ک نگاه مهربون خدا و فاطمه زهرا (س) پشت و پناه همتون باشه:riz304::riz304:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: M@RY@M

ساحل

New member
جالبه ،بخشی از جامعه دارن به سمت بد حجابی بیشتر میرن ولی از طرف دیگه خیلی از خانما دارن به سمت چادر گرایش پیدا میکنن، مطمئنا جامعه یک سری تجربیات رو از سر بگذرونه دوباره گرایش به حجاب بیشتر میشه

بالا