چادري ها زهرايي نيستند.....

mehrshad

New member
رها خانوم جای تبریک داره و مطمئنم شما که ارزش حجاب رو درک کردید روزی چادر رو هم به عنوان حجاب برتر انتخاب خواهید کرد. انشا الله...

ghazal26

New member
من یه زمانی خیلی دوست داشتم چادری بشم اما تو خونوادمون جز بزرگترها هیچ دختری چادری نیست و جا نیفتاده. و اصلا حجاب درستی ندارن تنها من و خواهرام هستیم که حجاب رو با مانتو رعایت می کنیم و با هر پوششی جلوی نامحرم ظاهر نمیشیم و مقیدیم و اینا همش بخاطر دلگرمیها و راهنماییهای پدرو مادرم بخصوص مادرمه. امیدوارم یه روزی اینقد شهامت و لیاقت پیدا کنم که بتونم چادر بذارم و برش ندارم!
ممنون خیلی مطالب قشنگی گذاشتین
رهاجان مهم حجابه مناسبه كه شما داري واقعا بهت تبريك ميگم كه توي اين جامعه، به اون حد تكامل عقل و روشنفكري رسيدي كه عفت خودت رو حفظ ميكني... اميدوارم عشق پاك بي بي دو عالم چنان تو رو در آغوش بكشه كه اصلا متوجه نشي كي چادري شدي و هيچوقت حاضر به كنار گذاشتنش نشي گلم..:auizz3ffy9vla57584x

sahar-a

New member

تعجب نکن مهرشاد.... بیشتر همکلاسی های من تو کارشناسی چادری بودن و فقط من و دو سه نفر دیگه مانتویی بودیم... اما همشون ( بجز دو نفر) چادرشون رو از در ورودی (نگهبانی) برمی داشتن و ما حتی نمی‌دونستیم چادری اند فقط چادر رو دستشون می‌دیدیم.:14: می‌گفتن به اصرار خانواده و... چادر سرشون می‌کنن.:sarma:

taksetareh

New member
مهم این هست که آدم عفت و حیاش رو از دست نده به قول بچه ها صرفا چادری بودن مومن بودن نیست ولی من به شخصه با چادر احساس آرامش بیشتری دارم

yasmina

New member
درود بر تمام دختران و زنان با عفت و با حیا
امیدوارم تمام دختران ایران زمین به گوهر پاک وجودی خودشان به طور کامل پی ببرن
و از خدای عزیزم خواستار حفاظت از این گوهر پاک در برابر تمام هجمه های شیطانی انم .امین یا رب العالمین

matin

New member
نه خسته گارداش جان نبينم خسته و درمونده باشي :tsimuzpzwoap1t9y3o7

درمانده نیستم !! در راهی مانده ام که به هر سو مینگرم افرادی را میبینم که دم از حق میزنن و از حقی حرف میزنن که اگر به اصلش برگردیم میبینیم نه تنها این حق را کسانی واگذار نکرده است بلکه با حق طلبی بعضی افراد ، خیلی ها درمانده میشوند !!!!

ghazal26

New member
درمانده نیستم !! در راهی مانده ام که به هر سو مینگرم افرادی را میبینم که دم از حق میزنن و از حقی حرف میزنن که اگر به اصلش برگردیم میبینیم نه تنها این حق را کسانی واگذار نکرده است بلکه با حق طلبی بعضی افراد ، خیلی ها درمانده میشوند !!!!

در طول تاريخ انسانهاي بد و خوب در كنار هم درآميخته بودن و هستن! ما بايد سعي كنيم خودمون اوني باشيم كه ميخوايم و حق كسي رو ضايع نكنيم ولو با يك نگاه ..و اجازه نديم حقمون ضايع بشه ولو با يك كلام.... دنيا زود گذره داداش گلم...
اميدوارم در اين روزگار زودگذر زندگيت سراسر اميد باشه و تلاش و زيبايي...:bunnyearsmiley:

ketabsabz

Well-known member
به نظر من هم چ با چادر و چ بدون اون ی دختر میتونه حجاب خودشو داشته باشه و صرفا چادری بودن ملاک بر با حجاب بودن نیست چون خیلیا رو دیدم که فقط چادر رو حجاب میدونن ، گذشته از حجاب رفتار ما هم خیلی مهمه وقتی من با رفتارم نشون بدم که چ شخصیتی دارم هیچ پسری اجازه ی بی احترامی به منو به خودش نمیده ، من خودم چادر نمیپوشم اما همیشه سعی کردم خیلی بهتر از ی فرد چادری حجابم رو رعایت کنم و تا به حال هیچ مشکلی هم نداشتم.

matin

New member
در طول تاريخ انسانهاي بد و خوب در كنار هم درآميخته بودن و هستن! ما بايد سعي كنيم خودمون اوني باشيم كه ميخوايم و حق كسي رو ضايع نكنيم ولو با يك نگاه ..و اجازه نديم حقمون ضايع بشه ولو با يك كلام.... دنيا زود گذره داداش گلم...
اميدوارم در اين روزگار زودگذر زندگيت سراسر اميد باشه و تلاش و زيبايي...:bunnyearsmiley:

و در طول تاریخ بس افرادی بودند که دم ازبزرگانی زدنند تا اونی باشن که میخوان و بس افرادی بودند که بدی اونا رو به بدی اون بزرگان نوشتند چون دیدن علاوه بر اینکه حقشون ضایع میشه تهمت منکر خدا بودن رو هم باید تحمل کنن !!!

sara77

New member
مطلب تکون دهنده ی بود لایککککککککککککککککککککککک

ghazal26

New member
به نظر من هم چ با چادر و چ بدون اون ی دختر میتونه حجاب خودشو داشته باشه و صرفا چادری بودن ملاک بر با حجاب بودن نیست چون خیلیا رو دیدم که فقط چادر رو حجاب میدونن ، گذشته از حجاب رفتار ما هم خیلی مهمه وقتی من با رفتارم نشون بدم که چ شخصیتی دارم هیچ پسری اجازه ی بی احترامی به منو به خودش نمیده ، من خودم چادر نمیپوشم اما همیشه سعی کردم خیلی بهتر از ی فرد چادری حجابم رو رعایت کنم و تا به حال هیچ مشکلی هم نداشتم.

موافقم عزيزم...:28: چادر ملاك حجاب نيست اما ميتونه كمك كننده باشه... خوشحالم كه به عفتت مقيدي گلم..
دلت سبز سبز مثل اسم قشنگت..:rose:

varia

Well-known member
0qoe9cca1wm92htpvg.jpg

sara67

New member
خاطره ای از خانم موسوی -از امدادگران دوران دفا مقدس-:

"یادم می آید یک روز که در بیمارستان بودیم، حمله شدیدی صورت گرفته بود. به طوری که از بیمارستان های صحرایی هم مجروحین زیادی را به بیمارستان ما منتقل می کردند.

اوضاع مجروحین به شدت وخیم بود. در بین همه آنها، وضع یکیشان خیلی بدتر از بقیه بود. رگ هایش پاره پاره شده بود و با این که سعی کرده بودند زخم هایش را ببندند، ولی خونریزی شدیدی داشت.

مجروحین را یکی یکی به اتاق عمل می بردیم و منتظر می ماندیم تا عمل تمام شود و بعدی را داخل ببریم. وقتی که دکتر اتاق عمل این مجروح را دید، به من گفت که بیاورمش داخل اتاق عمل و برای جراحی آماده اش کنم.

من آن زمان چادر به سر داشتم. دکتر اشاره کرد که چادرم را در بیاورم تا راحت تر بتوانم مجروح را جابه جا کنم. همان موقع که داشتم از کنار او رد می شدم تا بروم توی اتاق و چادرم را دربیاورم، مجروح که چند دقیقه ای بود به هوش آمده بود به سختی گوشه چادرم را گرفت و بریده بریده و سخت گفت: من دارم می روم که تو چادرت را در نیاوری. ما برای این چادر داریم می رویم... چادرم در مشتش بود که شهید شد...
از آن به بعد در بدترین و سخت ترین شرایط هم چادرم را کنار نگذاشتم".

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: AWWA

sara67

New member
چند سال پیش تو برنامه کوله پشتی با خانم سهیلا آرین یه برنامه ای رو اجرا کردن که من هیییییچ وقت فراموشش نکردم و نمیکنم..

لینکش رو میذارم برید تو آپارات حتتتتما ببینین ضرر نمیکنین..

http://www.aparat.com/v/eIDPg

از جمله های نابشون میتونم به این جملشون که در پاسخ به سوال چرا حجاب؟ دادن اشاره کنم:
این اسماعیل من بود ذبحش کردم..

تو امریکا یکی از دوستانشون با کراهت از ایشون میپرسن: سهیلا این چیه رو سرت گذاشتی؟
ایشون فی البداهه این جمله بذهنشون خطور میکنه: این؟ این تاج بندگی منه..

الحق و والانصاف بندگی پادشاهیه.. هر پادشاهی برا خودش تاجی داره.. تاج بندگی من هم چادرمه..
اون دوست عزیزی هم که گفته بودن خجالت میکشم که چادر بذارم.. خدمتشون باید عرض کنم که دوست گلم این فیلمی که گفتم تماشا کن ببین شرایط شما سخت تر از این خانمه؟

دوستی چند روز پیش به من میگفت فکر نمیکنم با این حجابت تو این جامعه دووم بیاری.. این جامعه میطلبه که یکم آرایش حداقل رو صورتت داشته باشی..
ظاهرا جایی رفته بود برا استخدام ازش خواسته بودن یکم بیشتر به رنگ و لعاب صورتش رسیدگی کنه.. اون هم قبول کرده بود..
اما من بهش گفتم هیچ وقت بخاطر اینکه یکی دیگه از چهره من بخواد لذت یا بهره ببره حاضر نیستم این کار رو بکنم.. حتی اگه تو کل زندگیم یه آدم عادی باقی بمونم.. روزی رسون خداست.. صد سال سیاه.. فوقِ فوقش 50-60 سال دیگه زنده ایم بعدش چی؟ به بعدش هیچ فکر کردی؟

با اون دوستانی هم که از وضعیت برخی چادری ها و بسیجی ها شاکی بودن باید بگم منم باهاشون موافقم.. یادمون باشه ماها معصوم نیستیم.. معیار ما هم چادری های جامعمون نیستن.. معیار ما مادرمون حضرت فاطمه زهرا (س) و ائمه اطهار هستن.. خودمون رو با این شخصیت های مبارک مقایسه کنیم نه با هر کسی که چادر میذاره یا ته ریش..
به قول یکی از فلاسفه حفظ حجاب و ریش گذاشتن که راحت ترین و دم دست ترین ها هستن...

آخرین ویرایش:

Delaram92

New member
خاطره ای از خانم موسوی -از امدادگران دوران دفا مقدس-:

"یادم می آید یک روز که در بیمارستان بودیم، حمله شدیدی صورت گرفته بود. به طوری که از بیمارستان های صحرایی هم مجروحین زیادی را به بیمارستان ما منتقل می کردند.

اوضاع مجروحین به شدت وخیم بود. در بین همه آنها، وضع یکیشان خیلی بدتر از بقیه بود. رگ هایش پاره پاره شده بود و با این که سعی کرده بودند زخم هایش را ببندند، ولی خونریزی شدیدی داشت.

مجروحین را یکی یکی به اتاق عمل می بردیم و منتظر می ماندیم تا عمل تمام شود و بعدی را داخل ببریم. وقتی که دکتر اتاق عمل این مجروح را دید، به من گفت که بیاورمش داخل اتاق عمل و برای جراحی آماده اش کنم.

من آن زمان چادر به سر داشتم. دکتر اشاره کرد که چادرم را در بیاورم تا راحت تر بتوانم مجروح را جابه جا کنم. همان موقع که داشتم از کنار او رد می شدم تا بروم توی اتاق و چادرم را دربیاورم، مجروح که چند دقیقه ای بود به هوش آمده بود به سختی گوشه چادرم را گرفت و بریده بریده و سخت گفت: من دارم می روم که تو چادرت را در نیاوری. ما برای این چادر داریم می رویم... چادرم در مشتش بود که شهید شد...
از آن به بعد در بدترین و سخت ترین شرایط هم چادرم را کنار نگذاشتم".

خیلی ممنون قشنگ بود.من یه زمانی چادری نبودم اما حجابمو رعایت میکردم اما از وقتی که چادری شدم خیلی راحتتر میرم بیرون احساس آرامش و امنیت دارم .چادر بهترین و زیباترینه برای خانومایی که میخوان حجاب کامل داشته باشن.به امید روزی که همه ی ما این تاج بندگی رو بر سرمون داشته باشیم و بهش افتخار کنیم.

MD217

New member
ممنون قشنگ بود.دیگه این روزا اونقدر بدحجابی به اوجش رسیده که نگو حتی بعضی یه وضعی چادر میپوشن که اگه نپوشن بهتره آبروی هرچی چادریه میبرن.ایران تو استفاده از لوازم آرایشی بعد عربستان رتبه2 داره این به چه معنی است؟

دوستم!!!ما به رتبه اول رسيديم...پارسال قبل از عيد:13::sad::dadad4:

MD217

New member
من یه زمانی خیلی دوست داشتم چادری بشم اما تو خونوادمون جز بزرگترها هیچ دختری چادری نیست و جا نیفتاده. و اصلا حجاب درستی ندارن تنها من و خواهرام هستیم که حجاب رو با مانتو رعایت می کنیم و با هر پوششی جلوی نامحرم ظاهر نمیشیم و مقیدیم و اینا همش بخاطر دلگرمیها و راهنماییهای پدرو مادرم بخصوص مادرمه. امیدوارم یه روزی اینقد شهامت و لیاقت پیدا کنم که بتونم چادر بذارم و برش ندارم!
ممنون خیلی مطالب قشنگی گذاشتین

سلام دوستم...تو فاميلاي ما هم هيچ كدوم از دختر ها چادري نبودن و اونايي هم كه يه زماني چادر سر ميكردن،ديگه كنارش گذاشته بودن!!!
ولي من وقتي در دوران نوجواني فهميدم كه چقدر بدون چادر(و حتي با مانتو و حجاب كامل) يه دختر مي تونه مورد اذيت و آزار برخي مردان بيمار دل قرار بگيره، به هيچ كدوم از دختراي فاميل اعتنايي نكردم و حتي باوجود تمسخر خيلي هاشون،وبا علم به منافع بي حد و اندازه چادر،ياعلي گفتم و چادري شدم:4d564ad6::a2d3:
شما هم حتماً ميتوني دوست گلم!!فقط توكل كن به خدا و مطمئن باش كاري كه ميكني درسته...و بدون كه بركات چادر،يكي يكي وارد زندگيت ميشه انشاءالله

بالا