رهاجان مهم حجابه مناسبه كه شما داري واقعا بهت تبريك ميگم كه توي اين جامعه، به اون حد تكامل عقل و روشنفكري رسيدي كه عفت خودت رو حفظ ميكني... اميدوارم عشق پاك بي بي دو عالم چنان تو رو در آغوش بكشه كه اصلا متوجه نشي كي چادري شدي و هيچوقت حاضر به كنار گذاشتنش نشي گلم..:auizz3ffy9vla57584xمن یه زمانی خیلی دوست داشتم چادری بشم اما تو خونوادمون جز بزرگترها هیچ دختری چادری نیست و جا نیفتاده. و اصلا حجاب درستی ندارن تنها من و خواهرام هستیم که حجاب رو با مانتو رعایت می کنیم و با هر پوششی جلوی نامحرم ظاهر نمیشیم و مقیدیم و اینا همش بخاطر دلگرمیها و راهنماییهای پدرو مادرم بخصوص مادرمه. امیدوارم یه روزی اینقد شهامت و لیاقت پیدا کنم که بتونم چادر بذارم و برش ندارم!
ممنون خیلی مطالب قشنگی گذاشتین
! ! ! ! ! ! ! ! ! !
:65d6a5d6s::65d6a5d6s:
نه خسته گارداش جان نبينم خسته و درمونده باشي :tsimuzpzwoap1t9y3o7
درمانده نیستم !! در راهی مانده ام که به هر سو مینگرم افرادی را میبینم که دم از حق میزنن و از حقی حرف میزنن که اگر به اصلش برگردیم میبینیم نه تنها این حق را کسانی واگذار نکرده است بلکه با حق طلبی بعضی افراد ، خیلی ها درمانده میشوند !!!!
در طول تاريخ انسانهاي بد و خوب در كنار هم درآميخته بودن و هستن! ما بايد سعي كنيم خودمون اوني باشيم كه ميخوايم و حق كسي رو ضايع نكنيم ولو با يك نگاه ..و اجازه نديم حقمون ضايع بشه ولو با يك كلام.... دنيا زود گذره داداش گلم...
اميدوارم در اين روزگار زودگذر زندگيت سراسر اميد باشه و تلاش و زيبايي...:bunnyearsmiley:
به نظر من هم چ با چادر و چ بدون اون ی دختر میتونه حجاب خودشو داشته باشه و صرفا چادری بودن ملاک بر با حجاب بودن نیست چون خیلیا رو دیدم که فقط چادر رو حجاب میدونن ، گذشته از حجاب رفتار ما هم خیلی مهمه وقتی من با رفتارم نشون بدم که چ شخصیتی دارم هیچ پسری اجازه ی بی احترامی به منو به خودش نمیده ، من خودم چادر نمیپوشم اما همیشه سعی کردم خیلی بهتر از ی فرد چادری حجابم رو رعایت کنم و تا به حال هیچ مشکلی هم نداشتم.
خاطره ای از خانم موسوی -از امدادگران دوران دفا مقدس-:
"یادم می آید یک روز که در بیمارستان بودیم، حمله شدیدی صورت گرفته بود. به طوری که از بیمارستان های صحرایی هم مجروحین زیادی را به بیمارستان ما منتقل می کردند.
اوضاع مجروحین به شدت وخیم بود. در بین همه آنها، وضع یکیشان خیلی بدتر از بقیه بود. رگ هایش پاره پاره شده بود و با این که سعی کرده بودند زخم هایش را ببندند، ولی خونریزی شدیدی داشت.
مجروحین را یکی یکی به اتاق عمل می بردیم و منتظر می ماندیم تا عمل تمام شود و بعدی را داخل ببریم. وقتی که دکتر اتاق عمل این مجروح را دید، به من گفت که بیاورمش داخل اتاق عمل و برای جراحی آماده اش کنم.
من آن زمان چادر به سر داشتم. دکتر اشاره کرد که چادرم را در بیاورم تا راحت تر بتوانم مجروح را جابه جا کنم. همان موقع که داشتم از کنار او رد می شدم تا بروم توی اتاق و چادرم را دربیاورم، مجروح که چند دقیقه ای بود به هوش آمده بود به سختی گوشه چادرم را گرفت و بریده بریده و سخت گفت: من دارم می روم که تو چادرت را در نیاوری. ما برای این چادر داریم می رویم... چادرم در مشتش بود که شهید شد...
از آن به بعد در بدترین و سخت ترین شرایط هم چادرم را کنار نگذاشتم".
ممنون قشنگ بود.دیگه این روزا اونقدر بدحجابی به اوجش رسیده که نگو حتی بعضی یه وضعی چادر میپوشن که اگه نپوشن بهتره آبروی هرچی چادریه میبرن.ایران تو استفاده از لوازم آرایشی بعد عربستان رتبه2 داره این به چه معنی است؟
من یه زمانی خیلی دوست داشتم چادری بشم اما تو خونوادمون جز بزرگترها هیچ دختری چادری نیست و جا نیفتاده. و اصلا حجاب درستی ندارن تنها من و خواهرام هستیم که حجاب رو با مانتو رعایت می کنیم و با هر پوششی جلوی نامحرم ظاهر نمیشیم و مقیدیم و اینا همش بخاطر دلگرمیها و راهنماییهای پدرو مادرم بخصوص مادرمه. امیدوارم یه روزی اینقد شهامت و لیاقت پیدا کنم که بتونم چادر بذارم و برش ندارم!
ممنون خیلی مطالب قشنگی گذاشتین