biosta
Well-known member
سلام اینم کارنامه من
ریاضی 90
آمارریاضی 62
روشهای آماری63
زبان 25
رتبه 7
نتیجه دانشگاه تربیت مدرس:28:
سلام به نظرم شما همان بودید که بین آمار اقتصادی فردوسی(روزانه )
و آمار زیستی تربیت مدرس بایستی یکی را انتخاب می کردید ؟
سلام اینم کارنامه من
ریاضی 90
آمارریاضی 62
روشهای آماری63
زبان 25
رتبه 7
نتیجه دانشگاه تربیت مدرس:28:
سلام دوست عزیز
خودتون بهتر می دونید که رتبه و دانشکاه همبستگی درستی با استعداد و توانایی فرد نداره! البته تو این موضوع که من کارم خیلی درسته هیچ شکی نیستا!؟ :thumbsupsmileyanim:
حقیقتش من این قبولی دانشگاهم رو مدیون یکی از سال بالاییهامون می دونم که پارسال همین جا (دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران) قبول شده بود و راهنمایی های بسیار مفیدی بهم می کرد، طوری که اگه کمی استعداد داشتم با این راهنمایی ها باید رتبه یک می شدم! :14:
گروه ما سخت گیره! :
باید تمرینای کسلا رو حل کنیم :smilies-azardl (181
بعضییاشون خیلی سخت و بی ربطن، یعنی از شر محض خلاص نشدیم، ای خدااااااااااااااااا
ما هم دقیقا همین وضعیتو داریم باید تمرینات کسلا و رازنر رو حل بکنیم هممممممممه رو تمام و کمال بدون یک لحظه استراحت:
دیروز حدود 4 ساعت وقت گذاشتم واسه حل تمرینات کسلا البته منظورم از حل همون ترجمه هستش
از کتاب کسلا متنفففففففرم [/SIZE1dco2x0p1lilzhfpg1t
ما هم دقیقا همین وضعیتو داریم باید تمرینات کسلا و رازنر رو حل بکنیم هممممممممه رو تمام و کمال بدون یک لحظه استراحت:sdasdasd:
دیروز حدود 4 ساعت وقت گذاشتم واسه حل تمرینات کسلا البته منظورم از حل همون ترجمه هستش
از کتاب کسلا متنفففففففرم :13::1dco2x0p1lilzhfpg1t
پس با این حساب ما هم ترجمه کتاب مذکور را شروع کنیم واسه آیندمون خوبه ::smilies-azardl (181تنفر را هستم ! اغلب بچه های آمار زیستی همین حس را دارند!ترجمه اش چندان سخت نیست اما مشکل آنجاست که بعضی جاهای کتاب حسابی گنگ هست و همان طور که از اسم کتاب پیداست اثبات قضایا دارد و نکاتی مبهم که گذار گفته بعضی از تمرین هایش که دیگه نگو ...:sadsmiley:
ولی من عاشق کتاب کسلا برگرمما هم دقیقا همین وضعیتو داریم باید تمرینات کسلا و رازنر رو حل بکنیم هممممممممه رو تمام و کمال بدون یک لحظه استراحت:sdasdasd:
از کتاب کسلا متنفففففففرم :13::1dco2x0p1lilzhfpg1t
میدونی من به شدت ازش متنفر نیستما ولی وقتی حجمشو میبینم قلبم میگهولی من عاشق کتاب کسلا برگرم40):
میدونی من به شدت ازش متنفر نیستما ولی وقتی حجمشو میبینم قلبم میگه
تالاپ تولوپ تالاپ تولوپ تالاپ تولوپ بعدش یکدفعه به این صورت میشه
و تفاوت در درس خوندن ، برای من هم با توجه به شاغل بودنم این شرایط را گذروندن خیلی سخت شده
نمی دونم می تونم ادامه بدم ، مخصوصا که استاد راهنمامم هم مشخص شده و ایشون کلا محض کار می کنن و من هم علاقه ای به این موضوعات ندارم
کلاااااااااااااااااااااااااا خیللللللللللللللللللللی بی انگیزه شدم
سلام همکلاسی به همین زودی بریدی؟؟؟؟؟؟؟:smiliess (11):
بابا بیخیال
تازه یه خبر هم دارم واست اینکه استاد راهنمات به مرتبه دانشیاری رسیده فکر نکنم خبر داشته باشی
سلام
نه خبر نداشتم
حالا به نظرت چه فرقی به حال من میکنه :21: