پیرامون دانشجویان ارشد آمار زیستی

maryam_91

New member
سلام به دوستان.مدیر گروه ما به جای آمار زیستی1، 2 رو ارائه داد.الان میبینیم خیلی به نفعمون شده.

biosta

Well-known member
سلام به دوستان.مدیر گروه ما به جای آمار زیستی1، 2 رو ارائه داد.الان میبینیم خیلی به نفعمون شده.

سلام .شمادانشجوی کدام دانشگاه هستید ؟؟؟؟ما در مشهد آمار زیستی یک داشتیم .
هر انتخابی مزایا ومعایب منابع و ضررهای خودش را دارد .
در آمار زیستی یک کلی مطلب یاد گرفتم که برای کنکور نخونده بودم و کلا برای کنکور ارشد هم نیاز به خواندن شان نبود .
آیا در عنوان آمار زیستی یک مباحث آمار زیستی 2 را درس دادند ویا نه کلا نام درستان آمار زیستی 2 بود ؟این دو با هم متفاوتند .

biosta

Well-known member
برنامه ریزی

از آنجایی که به عنوان یک دانشجو کارهای زیادی دارید و از نظر زمان در مضیقه هستید ،
لازم است که برای فعالیتهای خود یک برنامه ی کار داشته باشید.
این نوع برنامه کمک می‌کند تا از پیش کارها را منظم کنید
و به موقع هر کاری را انجام دهید و از نگرانی های بی موقع شما کاسته شود .

بر اساس کارهای مربوط به هر موضوع درسی وقت کار و تفریح خود را مشخص کنید.
برای هر موضوع به خصوص حداقل از یک هفته قبل به مطالعه بپردازید.

در این مورد پیشنهادهای زیر را مورد عمل قرار دهید:

۱٫ برنامه مطالعه خود را با دیدی واقع بینانه طرح ریزی کنید .
مقدار زیادی کار برای یک مدت محدود درنظر نگیرید .

۲٫ کارهای فوق العاده را هم منظور بکنید .
گاهی کارهای غیر منتظره و عوامل دیگری پیش می‌آیند که ممکن است برنامه کار شما را به هم بزند ،
برای این کارها وقت لازم را پیش بینی کنید . این نشان می‌دهد که برنامه ی شما انعطاف دارد .
اگر هم بر طبق برنامه پیش رفتید و وقت کم نیاوردید ،
به عنوان پاداش دادن به خود ، به یک تفریح (فعالیت مورد علاقه و لذت بخش ) بپردازید.

۳٫ وقت خود راتقسیم کنید .
برای مطالبی که یادگیری آنها زیاد به حافظه متکی است وقت مطالعه را تقسیم کنید
( مثلا شبی یک ساعت در ۵شب بهتر از ۵ ساعت در یک شب است ) .

۴٫ از بهترین ساعت های خود استفاده کنید .
کارهای سنگین را برای ساعتهایی که بهتر میتوانید کار کنید اختصاص دهید .
و ساعتهای غیر –تولیدی خود را برای کارهای آسان بگذارید .

۵٫ در صورت امکان مطالب مشابه را با هم نخوانید .
خواندن مطالب مشابه با یکد یگر اشتباه می‌شوند ودر کار شما مزاحمت ایجاد می‌کنند.
تخمین زدن زمان یکی از عوامل موثر در تدارک دیدن یک برنامه ی موثر است .
اگر چه تخمین زدن زمانی که یک مطلب خواندنی وقت می‌گیرید در ابتدا مشکل به نظر می‌رسد ،
بعد از قدری تمرین ، خواهید دید که آنقدرها هم کار مشکلی نیست.
برای این منظور به طور واقع بینانه زمان را تخمین بزنید و سعی کنید از آن پافراتر ننهید.
اگر مدتی تخمین زدن را تمرین کنید به زودی قادر خواهید شد تا این کار را به دقت و صحت انجام دهید.

۶٫زمان مطالعه ی خود را برحسب ساعت ،تقسیم بندی کنید .
برای غالب دانشجویان ، این تقسیم بندی ساعتی یک تقسیم بندی مناسب است .
بعد از یک ساعت ، مطالعه ، کارایی کاهش می‌یابد .
در طول مطالعه ی یک مطلب، از هر نیم ساعت، ۵ دقیقه نفس عمیق همراه با قدم زدن در اتاق مفید خواهد بود.
بعد از تمام شدن یک مطلب یا فصل معین ، و قبل از رفتن به سراغ درس دیگر، ۲۰ تا ۳۰ دقیقه استراحت
(قدم زدن در حیاط ،خوردن چای یا میوه ، انجام حرکات کششی و تنفس عمیق )بسیار مفید خواهد بود

هرگز برای چندین ساعت مداوم بدون رفع خستگی مطالعه نکنید.

عمل کردن به برنامه ریزی هم فقط به تلاش و اراده شما بستگی دارد.

برای این کار می‌توانید از یک جدول برنامه ریزی مدون که زمان تشکیل کلاسها و ساعات آزاد و نام مواد درسی و روزهای یک هفته را شامل می‌شود، استفاده کنید.

در هنگام مطالعه سعی کنید خود آموزی داشته باشید . در خودتان علاقه ایجاد کنید ،
در مورد مطلب مورد مطالعه اظهار نظر کنید ، مطالب دشوار و نامشخص را تعیین کنید ،
کیفیت مطلب خواندنی را ارزشیابی کنید.

از خودتان سوال کنید. مطلب را با زبان خودتان برای خودتان شرح دهید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mw.ashel

biosta

Well-known member
من آن می شوم که می اندیشم و در مسیرش قدم بر می دارم .

این تاپیک زیادی بیکار مانده :sad:خوب آره دانشجوی ارشد ( بخصوص از نوع امار زیستی اش ) وقت آزادش زیاد نیست که بخواهد مرتب بیاد تو این تاپیک ها
اما همین دانشجویان امروز فراموش نکنند روزی که داوطلب کنکور بودند همین تاپیک ها کمک حالشان بود تا نتیجه ای بهتری بگیرند
کمکشان بود که روزهای انتظار تا آمدن نتایج رو به تبادل نظر درباره ی امتحان کنکور با دیگر داوطلبان بگذرانند .
و همین تاپیک میتونه پایه ای باشه برای شروع دیگری یعنی مقطع دکتری

biosta

Well-known member
فکر نکنم هیچ کدوم از شما عزیزان 22-ام تیر، تو ماه رمضون، امتحان داشته باشین! ما امتحان دومی چندمتغیرمون تو این تاریخه!

چه ناجور امتحان تو ماه رمضون که ستمه
من که 18 خرداد گسسته
16 تیر آنالیز بقا
اواخر شهریور یا همون اوایل مهر امار زیستی 2

babak.stat1

New member
فکر نکنم هیچ کدوم از شما عزیزان 22-ام تیر، تو ماه رمضون، امتحان داشته باشین! ما امتحان دومی چندمتغیرمون تو این تاریخه!

ببخشید دوستان پابرهنه اومدم وسط بحث شما
اما مهرکام جان دانشگاه تهران بودی؟؟؟؟

azno

New member
چه ناجور امتحان تو ماه رمضون که ستمه
من که 18 خرداد گسسته
16 تیر آنالیز بقا
اواخر شهریور یا همون اوایل مهر امار زیستی 2

سلام دوست عزیز
چرا امتحانتون تو تابستون؟ یعنی برای آمار زیستی اینطوری؟

biosta

Well-known member
سلام دوست عزیز
چرا امتحانتون تو تابستون؟ یعنی برای آمار زیستی اینطوری؟

سلام . این یک قاعده ی کلی نیست
چون دروس تمام نشده بود و می خواستیم فرصت بیشتری برای مطالعه داشته باشیم این چنین برنامه ریزی کردیم .
یادمه یک زمانی چند سال قبل بچه های آمار زیستی مشهد که ترم سوم ( مهرماه ) درسی رو برداشته بودند تو تابستون سال بعد امتحان اون درس را دادند .

Minaa.Gh

New member
سلام سرکار
ممنون، خواهش می‌کنم، بنده پیش از این پیام تبریکی خدمتتون فرستاده بودم و نمره 154-ی که کسب کردینو تبریک گفتم! به نظر من اگه خیلی بدشانسی بیارین انتخاب دومتون قبول می‌شین! :) البته این نظر خود منه، نظر دوستانی مثل biosta عزیز رو بدنید بهتره.

سلام جناب Mehrkam ! واقعا ممنون :ad54ad: ببخشید حواسم نبود !
جناب biosta هم خیلی لطف میکنن :riz304: تا الانش هم به بعضی سوالاتم جواب دادن !
من خودم مشتاقم نظرات مختلف رو بشنوم !
دوباره مرسی :riz304: موفق باشید ...

Minaa.Gh

New member
جناب biosta ! سلام:riz304: میشه شمام نظرتونو بگید ؟ ممنون میشم .
راستش خودم علاقه ی شدید به بهشتی دارم ! ولی الان برام مهم اینه که یکی از دانشگاه های "تهران-بهشتی-مدرس-ایران-بهزیستی" قبول بشم !
مشهد هم خیلی علاقه داشتم ولی بخاطر مسافت و دلایل دیگه بهزیستی رو بالاتر زدم !:dadad4: ترجیح میدم محل تحصیلم تهران باشه !
به ه نظر شما اگه یهو بهشتی نشد که بشه . مدرس و ایران و بهزیستی احتمالش زیاده ؟؟؟:riz513:

biosta

Well-known member
جناب biosta ! سلام:riz304: میشه شمام نظرتونو بگید ؟ ممنون میشم .
راستش خودم علاقه ی شدید به بهشتی دارم ! ولی الان برام مهم اینه که یکی از دانشگاه های "تهران-بهشتی-مدرس-ایران-بهزیستی" قبول بشم !
مشهد هم خیلی علاقه داشتم ولی بخاطر مسافت و دلایل دیگه بهزیستی رو بالاتر زدم !:dadad4: ترجیح میدم محل تحصیلم تهران باشه !
به ه نظر شما اگه یهو بهشتی نشد که بشه . مدرس و ایران و بهزیستی احتمالش زیاده ؟؟؟:riz513:

سلام
همیشه و همیشه این طور بوده که نمره ی بالاتر از 150 رتبه ی زیر 20 می آورد پس چنین داوطلبی در انتخاب اول یا نهایتا" دومش قبول میشود .
چرا نمره ی 150 رتبه ی زیر 20 می آورد ؟
چون داوطلبان امار زیستی که بتوانند نمره ی بالای 150 بیاورند از بین حدود 1800 نفر شرکت کننده زیر 20 نفر هستند .
کاملا" و مطلقا" مطمین باشید

Minaa.Gh

New member

سلام
همیشه و همیشه این طور بوده که نمره ی بالاتر از 150 رتبه ی زیر 20 می آورد پس چنین داوطلبی در انتخاب اول یا نهایتا" دومش قبول میشود .
چرا نمره ی 150 رتبه ی زیر 20 می آورد ؟
چون داوطلبان امار زیستی که بتوانند نمره ی بالای 150 بیاورند از بین حدود 1800 نفر شرکت کننده زیر 20 نفر هستند .
کاملا" و مطلقا" مطمین باشید

واقعا" مرسی :rose:
خیلی ممنونم ازتون :ad54ad:

azno

New member
سلام
دوستان عزیزی که آمارزیستی در سالهای قبل قبول شدید لطفا بیشتر توضیح دهید که چه کارهایی یک تحصیل کرده آمارزیستی میتونه انجام بده؟ و مباحثش بیشتر تو چه زمینه هایی هست؟
ممنون.

sh_amar

New member
سلااااااااااااااااااااااام به همه دوستان قديمی و جديد

دوستان جديد خسته کنکور نبااااااااااااااااااااشيد، دوستان قديمی خسته امتحانات دانشگاه ها نبااااااااااااشيد
خيلی وقت بود که فرصت سر زدن به اين انجمن خوب را نداشتم ولی يادمه پارسال تو اين زمان هر چند ساعت يکبار ميامدم اِينجا :tonguesmiley:
زمان و فرصت ها به سرعت ميگذره

جناب biosta برای اين انجمن از همون پارسال خيلی زحمت کشيدن ، کمک و راهنماِِيی های اِيشون خيلی مفيد بوده ، جا داره خسته نباشيد بگم بهشون و ازشون تشکر کنم
برای همه دوستان جديد آرزوی موفقيت دارم ، اميدوارم با توجه به زحمتی که کشيدن ، نتيجه بگيرن
در پناه خدا شاد باشيد و تندرست

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: biosta

sanaz-omidi

New member
سلام دوست عزیز .من دانشجوی همدان ترم 3 ام.پارسال به ما 16 واحد دادند که 5روز در هفته داشتیم.نگران خوابگاه نباشید در نهایت خوابگاه غیر دولتی میتونی بگیری ولی باید یه مقدار هزینه پرداخت کنی.
اصلا به فکر اجاره کردن خونه نباش که وای از دست اجاره خونه ها :shocked:

sanaz-omidi

New member
سلام دوست عزیز .من دانشجوی همدان ترم 3 ام.پارسال به ما 16 واحد دادند که 5روز در هفته داشتیم.نگران خوابگاه نباشید در نهایت خوابگاه غیر دولتی میتونی بگیری ولی باید یه مقدار هزینه پرداخت کنی.
اصلا به فکر اجاره کردن خونه نباش که وای از دست اجاره خونه ها :shocked]

آخرین ویرایش توسط مدیر:

biosta

Well-known member
سلام خانم امیدی
بهم ایمیل بزن تا در کنار ایمیل دوستان اگر مطلبی داشتم ( اغلب درسی ) برای شما هم بفرستم
ایمیل برایم زیاد میاد و برای این که حواسم باشه
اگر ایمیل زدی در ایمیل بگو که دانشجوی کجایی و ترم چند هستی .
kianibo911@mums.ac.ir
از همدان دوستان خوبی دارم .

adoh

New member
سلام من دانشگاه مازندران قبول شدم
موقع ثبت نام نمرات قبول شده ها رو دیدم از 105.5 تا 120 بود

dadasalar

New member
سلام بر بیو بزرگ
برادر شما انشالله برید مقطع بالاتر دانشگاه موقع تسویه این ایمیل شما رو حذف خواهد کرد؟!!!!

biosta

Well-known member
سلام بر بیو بزرگ
برادر شما انشالله برید مقطع بالاتر دانشگاه موقع تسویه این ایمیل شما رو حذف خواهد کرد؟!!!!

آره حذف خواهد .
اون موقع احتمالا" آدرس ایمیل هایتان را به یاهو منتقل کنم .
با ایمیل آکادمی راحت تر هستم چون مدیریت راحت تری بر روی ایمیل ها و آدرس ها دارم
بنابرین با ایمیل آکادمی که دانشگاه داده کار می کنم .

بالا