**پژوهشگران: مردان قد کوتاه برای ازدواج مناسبترند**!!!!!

fifi

New member
حالا جواب به احسان شوخی بود...
درسته یه تعداد از دخترا , پول براشون مهمه، یه تعدادشون قد و قیافه؛ اما 80% اخلاق و عقاید پسره براشون مهمه.حداقل تو دوستای خودم که اینطوری دیدم.
همونطوری که برای بعضی از پسرا پول پدر دختره و برای بعضی دیگه فقط فقط قیافه دتره مهمه!!!!!

:a2d3::applause::thumbsupsmileyanim:

eeeeeeehsan

New member
فعلا احسان جان سربازی ت رو برو ... تا حالا کی رو دیدی به سرباز زن بده تا تو دومیش باشی؟ هوم؟؟:21:

تکذیب میشود ... عاغا این مانکن های اروپایی مگه خوشکل و زیبا نیستن ... خب ازین قد و قواره شون پول در میارن .. پولدار هستن .. ورزش هم میکنن .. با پول زیادی که در میارن غذای خوب و تفریح سالم هم دارن و بواسطه ی زیبایی شون شوهر خوب و =ولدار هم گیرشون میاد دیگه ... همین نامزد کریستین رونالدو نمونه شه دیگه عزیز من ...مانکن بوده ..خوشکل و قد بلند هم که هست .. شوهر پولدار و خوشتیپ هم که گیرش اومده .. چی میخاد دیگه ...
نظریه شما کاملا رد شد احسان خان .. بعله ...

من همین الآنش هم اراده نکنم دختـر ریخته واسم، چی فک کردی؟!! :motat: من سعی می کنم از خونه زیاد بیرون نرم که قصد ازدواج پیدا نکنم، وگرنه تو اراده کن من واست زن میگیرم D:

پس خبر نداری، همین مانکنا رو با 3 کیلو میک آپ و 20 سانت پاشنه و ساکشن و ماکشن کلی دنگ و فنگ مانکنشون می کنن، وگرنه فکر کردی همه مث منن فابریکی باشن!! :tonguesmiley:
بعدم رونالدو بچه هم داره، کجا نامزدشه؟؟ زنشه بابا.. سریع الکی نظریه بچه مردم رو رد می کنی که چی بشه؟؟ هووم؟؟ :21: :))

eeeeeeehsan

New member
آقا این مِکسین هرجا میره آدم رو وادار می کنه اسپم بذاره..
استارتر لیندا جان من شرمندم :riz513:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Leyenda

N@RVIN

Well-known member
عقل مهمه عاغا جان عقل

عقل که داشته باشی خوشگلم باشی خودت میدونی مال کی هستی بعله

ای بسا زشت رویان که از مال مردمی هم رد شدن با عرض منذرت

کلا انسان باید برا خودش ارزش قائل باشه وووی بالا منبر چه باحاله هههه

eeeeeeehsan

New member
صحیح صحیح !!!
حالا اینارو ولش کن ناری میدونی فایده این تاپیک چی بود؟؟پسرای کوتاه فروم معلوم شدن:bunnyearsmiley:
البته اگه کچل نباشن فقط کوتاه.باز شانس دارن یکم:motat::tonguesmiley:

ما که قدمون بلنده، ولی اگه به اینه دخدرای ترشیده فروم بیشتر معلوم شدن
816717_whistle3.gif

ROJO

New member
:smiliess (9)::smiliess (9)::smiliess (9):
هیچ مردی برای ازدواج مناسب نیست مگه اینکه خلافش ثابت بشه

mahii

New member
مردان قد کوتاه و بلند .....؟!!!! پس قد متوسط چیشد؟>بنظرم مردای قد متوسط وضعیتشون از هردوی اینا بهتره....:smiliess (11)::black_eyed:

mahii

New member
:smiliess (9):: (9)::smiliess (9):
روجو جان مادر تو الان خوابت میاید داری بیچیزی میگی......چرا ادمای خوبم پیدا میشن دخترم:bunnyearsmiley:

abtin13

New member
مردان قد کوتاه و بلند .....؟!!!! پس قد متوسط چیشد؟>بنظرم مردای قد متوسط وضعیتشون از هردوی اینا بهتره....:smiliess (11)::black_eyed:

قد متوسط نداریم.پایین تر از 180 قد کوتاه بالاتر از 180 قدبلند

- - - Updated - - -

قد متوسط نداریم.پایین تر از 180 قد کوتاه بالاتر از 180 قدبلند

abtin13

New member
:smiliess (9)::smiliess (9)::smiliess (9):

میشه اینطوریم گفت: مرد مناسب برای ازدواج یه مرد مرده اس :black_eyed:

آخرین ویرایش:

ROJO

New member
روجو جان مادر تو الان خوابت میاید داری بیچیزی میگی......چرا ادمای خوبم پیدا میشن دخترم:bunnyearsmiley:

ماهی من نمیگم خوب پیدا نمیشه، چنبار دیگه پست منو بخون تا ب کنه مطلب پی ببری

من نظرم اینه: کسیو میبینی یا میشناسی دورادور ک بیشتر ب ظاهر هست( کوتاه،بلند،متوسط بقول تو) هیچکدوم منااسب نیستن تا زمانیکه ی ویژگی خاص توشون ببینی ک مردونگی و درک و شعور بالا برای من مهم ترین چیزه

حالا یکی میگه خب تو ینی ثروت برات مهم نیست تحصیلات برات مهم نیست، در جواب باید بگم اینا همه جزو همون دسته ی اولن واسه من، همین افراد ب ظاهر ایده ال هم باید اون ویژگی خاص رو داشته باشند.

بالا