پروژه ی طراحی میوه ...!

AWWA

New member
اگر خیار نرم باشه... باید با مهندسی ژنتیک به خوشمزه وبیضرر کردن میوه ها کمک کرد نرم کردن بعضیاشون زیادم جالب نیست بقیه هم وقتی خوب برسن طبیعت نرمشون میکونه ک الان میشه روند رسیدنشون روتسریع کرد
مثلا کاری کنیم ک مرکبات مثل پرتغال کمتر هسته داشته باشه یاپوست کیوی پرز نداشته باشه ک حساسیت زانباشه
خیلیهاهم به خاطر مزه بعضی میوهااونارو نمیخورن مثلا زیادی ترش یاشیرینن
ولی خدایی اگر یه روزخواستین میوههارو دستکاری کنین خیار وبیخیال مزه هم ک نداره بیچاره :25r30wi::25r30wi:

درسته من اون حرفو زدم ولی راستش از ته دل راضی به تغییر دادن میوه ها نیستم ......یه زمانی بحث سر تولید سیری بود بدون بو. من خیلی روی حکمت بوی سیر و پیاز فکر کردم. بالاخره به این نتیجه رسیدم که وقتی ما سیر میخوریم کمتر حرف میزنیم در نتیجه عوامل ضدعفونی کننده موجود فرصت بیشتری برای نفوذ به بافت لثه دارن. شاید اگه بوی سیر نبود آزادانه صحبت میکردیم و مواد مفید زود خارج میشدن. دلایل علمی و مستند برای حرفم ندارم فقط افکار خودمه.

تو چند تا پست قبلی تفاوت افراد منطقی و غیر منطقی رو نوشتم....راستش من خودم جزو افراد منطقی هستم و زیاد با دستکاری طبیعت موافق نیستم.:black_eyed: :thumbsdownsmileyani
 
آخرین ویرایش:

mj1919

New member
ایده های بنده برای طراحی میوه ی جدید:
1- ایده ی شماره ی یک، خیلی عملی و کاربردی است، برچسب گذاری میوه ها روی درخت، این برچسب ها روی میوه ی سیب الان استفاده میشه(جنبه ی تبلیغاتی و برند سازی)، ولی میشه این را کاربردی تر کرد، میشه از بارکد استفاده کرد، و تاریخ تولید ، چینش، بسته بندی، رو روی هر سیب ذکر کرد (از موقع رسیدن سیب تا توی یخچال) اینجوری هر خانواده در مورد سلامت، و قیمت میوه اطلاعات خوبی بدست میاره،
در حال حاضر خیلی از یخچالها هوشمند شده اند، موقعی که داریم سیب رو توی یخچال می ذاریم، کافیه برای 1 ثانیه، سیب رو جلوی بارکد خوان بگیریم، اینجوری هر موقع از زمان نگهداری سیب گذشته و یا شرایطش تغییر کرد یخچال به ما میگه،
دلیل بارکد گذاری روی پوست میوه (بجای برچسب چسباندنی، هم یکی دائمی بودنش، و پاک نشدنش است، و دیگری شیک بودن، و نیز همراه بودن با اصل میوه)

2- بزرگ کردن، اندازه ی میوه ها ی سرشار از آنتوسیانین ها، نظیر شاتوت، توت فرنگی ، و...
همانطوری که می دانید شاتوت سرشار از تر کبیات مهار کننده ی رادیکالهای آزاد است، که روند پیری رو کاهش میده، به عبارتی شادابی و جوانی رو هدیه می دهد. پس افزایش اندازه ی میوه اش می تونه، مصرفش رو گسترش بده، در ثانی روی سلامت جامعه تاثیر مثبت خواهد داشت،

3- تغییرات روی شرایط زیستی میوه های بومی
همانطوری که شاید بدونید، بسیاری از میوه های بسیار جالب، و خوشمزه ی شرق آسیا، آمریکای جنوبی، در شرایط آب و هوایی کشورهای دیگه به خوبی رشد نمی کنند از اینرو این دست میوه ها به عبارتی نادر محسوب می شوند،
حالا اگه با تغییراتی در روزنه های گیاهان، و نیاز مندی هایی رطوبتی، دمایی شان، و نیز تهیه خاک مناسب، اکان کشت اینها رو در کشور هایی که کمتر این میوه ها رو دیده اند، ایجاد کنیم، هم بازار خوبی دارد، و هم می تونه به تنوع غذایی خانواده ها کمک کنه

4- ترکیب میوه های سرشار از آنتو سیانین (ضد پیری) + میوه های آبدار بزرگ و سرشار از قند
خب تصور کنید، خربزه های تابستان که هم آبدار و شیرین اند، به رنگ آلبالو و گیلاس بودند! یا چیزی شبیه گیلاس با اندازه ی خربزه و شیرینی آن! با یک تیر چند نشان می شد!
 
آخرین ویرایش:

mj1919

New member
اینجا رو که دیدم یادم افتاد به این حیواناتی که از لحاظ ژنتیکی دستکاری می کنن و مثلا یه پروتئین خاص توی شیرش تولید میشه!
خب الان دیگه خیلی راحت میشه با علم ژنتیک رو میوه ها هم تغییراتی ایجاد کرد! دوستانی که ژنتیک می خونن بهتر می دونن!

با سلام
خیلی راحت! عبارت سهل الوصولی است، نه واقعا پشت این قضیه 40 و چند سال کار محققین خوابیده،

ولی در کل میوه های دستکاری ژنتیکی شده، بحث داغی است، مثلا در آمریکا مجازه فروشش، ولی بیشتر اروپا نه!
و یا اینکه بعضی غلات دستکاری شده، خیلی مفیده ؛ مثلا گولدن رایس (برنج طلایی)، ولی بعضی جاها، با اینها مخالفند!

به نظر من این بحثم مثل سایر علوم / فنون است، باید نظارت بشه، مثلا نمیشه به جرم اینکه سالی 20 هزار نفر در حوادث رانندگی می میرند، ماشین سواری ممنوع بشه، باید نظارات و کنترل بشه
 

TaTi

مدیر بخش
ایده های بنده برای طراحی میوه ی جدید:
1- ایده ی شماره ی یک، خیلی عملی و کاربردی است، برچسب گذاری میوه ها روی درخت، این برچسب ها روی میوه ی سیب الان استفاده میشه(جنبه ی تبلیغاتی و برند سازی)، ولی میشه این را کاربردی تر کرد، میشه از بارکد استفاده کرد، و تاریخ تولید ، چینش، بسته بندی، رو روی هر سیب ذکر کرد (از موقع رسیدن سیب تا توی یخچال) اینجوری هر خانواده در مورد سلامت، و قیمت میوه اطلاعات خوبی بدست میاره،
در حال حاضر خیلی از یخچالها هوشمند شده اند، موقعی که داریم سیب رو توی یخچال می ذاریم، کافیه برای 1 ثانیه، سیب رو جلوی بارکد خوان بگیریم، اینجوری هر موقع از زمان نگهداری سیب گذشته و یا شرایطش تغییر کرد یخچال به ما میگه،
دلیل بارکد گذاری روی پوست میوه (بجای برچسب چسباندنی، هم یکی دائمی بودنش، و پاک نشدنش است، و دیگری شیک بودن، و نیز همراه بودن با اصل میوه)

بسیار عالی ... این طرح کاملا قابل اجرا و کاربردی هست و از طرفی به بازار پسندی محصول هم کمک شایانی می کنه ... البته سیب کیلویی 3000 تومن اگر در همین شرایط بخواد عرضه بشه به حدود هر کیلو 5000 خواهد رسید که این قدرت خرید مردم رو کاهش میده .
و این اختلاف در قیمت باید حل بشه ...
چون واقعا در کشورهای پیشرفته مردم به اونچه در قبالش پول پرداخت میکنن بسیار اهمییت میدن! دولت در بیشتر مواقع خودش این هزینه ها رو متحمل میشه !(برای جلوگیری از اغتشاش) تا اختلاف چندانی در قیمت پیش نیاد!
 

TaTi

مدیر بخش
ایده های بنده برای طراحی میوه ی جدید:

2- بزرگ کردن، اندازه ی میوه ها ی سرشار از آنتوسیانین ها، نظیر شاتوت، توت فرنگی ، و...
همانطوری که می دانید شاتوت سرشار از تر کبیات مهار کننده ی رادیکالهای آزاد است، که روند پیری رو کاهش میده، به عبارتی شادابی و جوانی رو هدیه می دهد. پس افزایش اندازه ی میوه اش می تونه، مصرفش رو گسترش بده، در ثانی روی سلامت جامعه تاثیر مثبت خواهد داشت،
!

افزایش ابعاد میوه ها به طرقی که امروزه صورت می گیره ، چندان تاثیر قابل توجهی بر افزایش خواص میوه نداره !!!

اما متوجه منظور شما شدم ! افزایش ابعاد در واقع با افزایش واحدهای مونومری موجود در بافت صورت بگیره تا مواد موثره ی بیشتری به بدن ما برسه!

اما این نکته رو هم حتما توجه دارید که بدن ما قابلیت جذب مقدار مشخصی از ویتامین ها و املاح معدنی رو داره (البته در بازه ی زمانی مشخص)

و در صورت دریافت بیشتر ، مازاد ریز مغذی ها دفع میشه و جایگاهی برای ذخیره سازی در بدن ما نداره!

این روزها استفاده از هورمون های گیاهی داره افزایش پیدا می کنه که مشخص شده اثرات نامطلوبی بر بدن میذاره!

مثلا:
استفاده از هورمون رشد در میوه ها ، باعث افزایش بافت چربی در بدن می شود!

هورمورن‌هایی كه برای رشد میوه‌ها استفاده می‌شوند دارای تركیباتی هستند كه پس از مصرف، ساخت برخی هورمون‌ها را در بدن تحریك و یا تضعیف می‌كنند.

مصرف این هورمون‌ها همچنین در فرایند ذخیره و یا سوخت چربی‌های بدن اشكال ایجاد می‌كنند و موجب افزایش بافت چربی در برخی نواحی بدن می‌شوند.

میگم چطوره بافت میوه رو سرطانی کنیم؟؟؟ این فرآیند دیگه بصورت کاملا خودبخودی در بافت میوه به وقوع می پیونده و دیگه هم نیازی به استفاده از هو
رمون نیست!
:smiliess (11):
 

TaTi

مدیر بخش
ایده های بنده برای طراحی میوه ی جدید:
3- تغییرات روی شرایط زیستی میوه های بومی
همانطوری که شاید بدونید، بسیاری از میوه های بسیار جالب، و خوشمزه ی شرق آسیا، آمریکای جنوبی، در شرایط آب و هوایی کشورهای دیگه به خوبی رشد نمی کنند از اینرو این دست میوه ها به عبارتی نادر محسوب می شوند،
حالا اگه با تغییراتی در روزنه های گیاهان، و نیاز مندی هایی رطوبتی، دمایی شان، و نیز تهیه خاک مناسب، اکان کشت اینها رو در کشور هایی که کمتر این میوه ها رو دیده اند، ایجاد کنیم، هم بازار خوبی دارد، و هم می تونه به تنوع غذایی خانواده ها کمک کنه

در کشور چهار فصل و چهل خاک و چهارصد بوم ایران!! هر کاری شدنیه !!!

این بیشتر بر میگرده به سیاست گذاری های دولت !

کشاورزا همین الانم می تونن بذر این میوه ها رو به کار بگیرن ... اما قدرت ریسک در بین این قشر خیلی پایینه چون اغلب بدهکارن به بانک کشاورزی و نگران فروش محصولشون هستند !

برای همین از ترس فروش نرفتن محصول جدید ، این محصولات رو به عمل نمیارن!

بنظرم اگر پشتوانه ی اقتصادی دولتی براشون تعیین بشه ، این اتفاق در کشورمون می افته و جواب خوبی هم میده! به بررسی های علمی چندانی هم نیازمند نیست! چون قبلا محققان دیگر کشوراها رو این موارد کار کردن!
 

TaTi

مدیر بخش
ایده های بنده برای طراحی میوه ی جدید:
4- ترکیب میوه های سرشار از آنتو سیانین (ضد پیری) + میوه های آبدار بزرگ و سرشار از قند
خب تصور کنید، خربزه های تابستان که هم آبدار و شیرین اند، به رنگ آلبالو و گیلاس بودند! یا چیزی شبیه گیلاس با اندازه ی خربزه و شیرینی آن! با یک تیر چند نشان می شد!

این ایده هم بسیار جالب بود ...

و البته دور از انتظار نیست ، چون امروزه شاهد چنین تغییراتی در میوه ها هستیم و این یعنی که محققان پیش از این نصف این راه رو رفتن!

البته روش هایی که الان دارن اعمال می کنن واقعا چه عواقبی داره؟!

استفاده ی نامتعارف از هورمون های گیاهی این روزا خیلی باب شده !!!

همونطور که می دونید هورمونهای مختلف روی تولید همدیگه اثر میذارن!

تاثیر هورمون های گیاهی بر روی هورمون های بدن انسان چی میتونه باشه؟؟؟

هورمون‌ها با آنزیم‌ها و تیامین‌ها و dna در این خاصیت مشترکند که به غلظت بسیار کم یا ناچیزباعث ایجاد اثرات فیزیولوژیکی عمیق می‌شوند!

هورمون گیاهی مواد آلی می‌باشند و خوراکی نیستند و توسط گیاهان تولید می‌شود و در غلظت‌های کم فرایند فیزیولوژیکی را تنظیم می‌کنند!

اینکه برای استفاده های تجاری اینقدر این هورمون ها رو بکار می گیرن چه تاثیری روی سلامت ما داره؟؟

ما داریم ساختار میوه ها رو تغییر می دیم یا ساختار انسان ها رو؟؟؟

این بحث ضرورت همکاری میان محققان علوم پزشکی و محققان بخش کشاورزی رو پر رنگ تر می کنه!

 

AWWA

New member
تاتی جان یه سوال..... میشه درختی تولید کرد که هرجور میوه ای روش باشه؟ یا حداقل میوه های متفاوت از یه خونواده.......تا حالا همچین کاری تو دنیا انجام شده؟


پاسخ :
عزیزم از نظر من که هیچ کاری نشدنی نیست !:a2d3:

ولی این مورد رو هم تو کشور خودمون دیدم !

درختانی که در یک خانواده بودن (مثلا مرکبات) رو پیوند زدن و مثلا دیدم که با اینگونه پیوند ها یه شاخه از درخت پرتقال ، نارنگی داده و یک شاخه ی دیگه ی اون لیمو شیرین ...

همین چند سال پیش اگر اشتباه نکنم در شهرستان جهرم (از توابع استان فارس) یک کشاورز همچین کاری رو انجام داده بود!

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

AWWA

New member
تاتی جان ممنون از جوابت......تو پست من جواب دادیا:thumbsupsmileyanim: منم یه بار تو پست بیوساینتیست جوابمو نوشته بودم

این پیوند زدن روی طعم و کیفیت میوه ها هم اثر میذاره؟
 

TaTi

مدیر بخش
تاتی جان ممنون از جوابت......تو پست من جواب دادیا:thumbsupsmileyanim: منم یه بار تو پست بیوساینتیست جوابمو نوشته بودم

این پیوند زدن روی طعم و کیفیت میوه ها هم اثر میذاره؟

خواهش می کنم .... آره نمی دونم چرا همچین شد!!!!!!!!!!! نقل قول کردم ، ولی ...!!!!

در مورد پیوند زدن که پرسیدین من خودم که تا حالا از میوه های این چنینی نچشیدم متاسفانه!

ولی تا جایی که می دونم تغییر محسوسی در بافت و طعم میوه ایجاد می کنه که البته ناخوشایند نیست در واقع هر سه میوه ی روی درخت طعمشون به همدیگه نزدیک میشه!
 

TaTi

مدیر بخش
میوه اژدها



سایر اسامی: پیتایا، پیتاهایا، هو لونگ گو، گلابی توت فرنگی!، نانتیکافروت یا تان لانگ

به میوه چندین نوع کاکتوس اطلاق می‌شود!

این میوه بومی مکزیک و آمریکای مرکزی و جنوبی است.

در کشورهای آسیای جنوب شرقی همچون ویتنام ، تایوان ، جنوب چین و جزیره اکیناوا ژاپن ،فیلیپین و مالزی هم کشت می‌شود.

میوه اژدها تنها در شب شکوفه می‌کند؛ شکوفه‌های آن بزرگ و سفید هستند و معمولاً «گل شب» یا «ملکه شب» نامیده می‌شوند.

این میوه در پنج رنگ وجود دارد که بسیار آبدار هستند و هر رنگ طعم و مزه مخصوص به خود را دارد!

دانه‌های درون این میوه مانند سیاه دانه هستند و از کاشت و پرورش آنها می‌توان درخت جدیدی بوجود آورد!

درختی که این میوه از آن بوجود می‌آید پیتایا نام دارد که ۳۰ تا ۵۰ روز بعد از شکوفه دادن میوه می‌دهد .

درخت پیتایا در بعضی حالات ۵ تا ۶ بار در سال میوه می‌دهد.

میوه اژدها دارای انواع ویتامینها است و در جلوگیری از سرطان روده بزرگ و دیابت موثر است!

سرشار از املاح معدنی است که باعث کاهش کلسترول و تنظیم فشار خون می‌شود.

مصرف دائم آن می‌تواند آسم و سرفه‌های شدید را بهبود دهد و از خاصیت آنتی اکسیدان بالایی بر خوردار است!

این میوه در ۵ رنگ وجود دارد:

* رنگ میوه سفید با پوسته قرمز
* رنگ میوه قرمز با پوسته قرمز
* رنگ میوه سفید با پوسته زرد کمیاب
* رنگ میوه صورتی با پوست قرمز
* رنگ میوه سفید با پوست صورتی

از میوه این درخت مربا و شربت هم درست می‌کنند و شربت درست شده از این میوه دراگونیتی نام دارد!

این میوه در صورت خراب شدن همانند موز و سایر میوه‌های گرمسیری ابتدا لکه‌های قهوه‌ای پیدا کرده و سپس سیاه می‌شود.

میوه ی اژدها غذای مورد علاقه ی پروانه ها هم هست!!!


 
آخرین ویرایش:
بالا