AWWA
New member
اگر خیار نرم باشه... باید با مهندسی ژنتیک به خوشمزه وبیضرر کردن میوه ها کمک کرد نرم کردن بعضیاشون زیادم جالب نیست بقیه هم وقتی خوب برسن طبیعت نرمشون میکونه ک الان میشه روند رسیدنشون روتسریع کرد
مثلا کاری کنیم ک مرکبات مثل پرتغال کمتر هسته داشته باشه یاپوست کیوی پرز نداشته باشه ک حساسیت زانباشه
خیلیهاهم به خاطر مزه بعضی میوهااونارو نمیخورن مثلا زیادی ترش یاشیرینن
ولی خدایی اگر یه روزخواستین میوههارو دستکاری کنین خیار وبیخیال مزه هم ک نداره بیچاره :25r30wi::25r30wi:
درسته من اون حرفو زدم ولی راستش از ته دل راضی به تغییر دادن میوه ها نیستم ......یه زمانی بحث سر تولید سیری بود بدون بو. من خیلی روی حکمت بوی سیر و پیاز فکر کردم. بالاخره به این نتیجه رسیدم که وقتی ما سیر میخوریم کمتر حرف میزنیم در نتیجه عوامل ضدعفونی کننده موجود فرصت بیشتری برای نفوذ به بافت لثه دارن. شاید اگه بوی سیر نبود آزادانه صحبت میکردیم و مواد مفید زود خارج میشدن. دلایل علمی و مستند برای حرفم ندارم فقط افکار خودمه.
تو چند تا پست قبلی تفاوت افراد منطقی و غیر منطقی رو نوشتم....راستش من خودم جزو افراد منطقی هستم و زیاد با دستکاری طبیعت موافق نیستم.:black_eyed: :thumbsdownsmileyani
آخرین ویرایش: