سال اول بود ولی من از ترم 5 کارشناسی شروع به برنامه ریزی کردم با توجه به اینکه گیاهی می خوندم و رشته نسبتا غیر مرتبط بود طوری برنامه ریزی کردم که برای ترم 7 (اخرین ترم)فقط14 واحد داشتم به طور جدی هم از هفته اخر شهریور شروع کردم(همزمان با شروع ترم دانشگاه) درسته که هدفم علوم بهزیستی بود ولی خوب الان که شهید بهشتی قبول شدم بازم خوشحالم و می گم خدایا شکرت[/QUO
تبریکککککک.شهید بهشتی که عالی تره.منی که 29 واحددارم وتابستونم اونطورکه میخواستم پیش نرفتم امیدی به قبولی داشته باشم؟؟؟؟؟این درسای یونی میرن روnerveآدم:j58r36j3gcr4suxymup
سال اول بود ولی من از ترم 5 کارشناسی شروع به برنامه ریزی کردم با توجه به اینکه گیاهی می خوندم و رشته نسبتا غیر مرتبط بود طوری برنامه ریزی کردم که برای ترم 7 (اخرین ترم)فقط14 واحد داشتم به طور جدی هم از هفته اخر شهریور شروع کردم(همزمان با شروع ترم دانشگاه) درسته که هدفم علوم بهزیستی بود ولی خوب الان که شهید بهشتی قبول شدم بازم خوشحالم و می گم خدایا شکرت
سلام تبریک میگم به قبولی های امسال. کدوم دانشگاه گروه ژنتیک قوی تری داره و مرتب تره به نظرتون؟؟؟؟؟؟؟؟ شهید بهشتی یا تهران یا علوم بهزیستی
salam.man genetik olum behzisti tehran ghabul shodam:4d564ad6:
تبرییییییییییییییییییییک مییییگم عزیزم انشالا همیشه موفق باشی:riz304::heart: