baran71
New member
مواد لازم برای تهیه پای پاستا ریگاتونی:
۱- پاستا ریگاتونی ۴۰۰ گرم
۲- گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
۳- پیاز ۱ عدد متوسط
۴- قارچ ۲۰۰ گرم
۶- فلفل دلمه ای ۱۰۰ گرم
۷- پنیر موتزارلا (پیتزا) ۲۰۰ گرم
۸- گوجه فرنگی ۳ عدد متوسط
۹- پودر پنیر پارمسان ۱۰۰ گرم
۱۰- نمک ۲ ق غ + ۱/۴ ق چ
۱۱- زردچوبه ۱/۴ ق چ
۱۲- کاری ۱/۴ ق چ
۱۳- فلفل پاپریکا ۱/۴ ق چ
۱۴- پودر آویشن ۱/۸ ق چ
۱۵- روغن ۳ ق غ + ۱ ق چ
===================================
طرز تهیه پای پاستا ریگاتونی:
۱- پیاز را نگینی خرد کرده و در ۳ ق غ روغن سرخ کنید.
2- وقتی پیاز کمی سرخ شد، گوشت چرخکرده را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
3- زردچوبه، فلفل، کاری و ۱/۴ ق چ نمک را اضافه کنید.
4- قارچ ها را بصورت مکعبی خرد کرده و اضافه کنید و کمی تفت دهید.
۱- پاستا ریگاتونی ۴۰۰ گرم
۲- گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
۳- پیاز ۱ عدد متوسط
۴- قارچ ۲۰۰ گرم
۶- فلفل دلمه ای ۱۰۰ گرم
۷- پنیر موتزارلا (پیتزا) ۲۰۰ گرم
۸- گوجه فرنگی ۳ عدد متوسط
۹- پودر پنیر پارمسان ۱۰۰ گرم
۱۰- نمک ۲ ق غ + ۱/۴ ق چ
۱۱- زردچوبه ۱/۴ ق چ
۱۲- کاری ۱/۴ ق چ
۱۳- فلفل پاپریکا ۱/۴ ق چ
۱۴- پودر آویشن ۱/۸ ق چ
۱۵- روغن ۳ ق غ + ۱ ق چ
===================================
طرز تهیه پای پاستا ریگاتونی:
۱- پیاز را نگینی خرد کرده و در ۳ ق غ روغن سرخ کنید.
2- وقتی پیاز کمی سرخ شد، گوشت چرخکرده را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
3- زردچوبه، فلفل، کاری و ۱/۴ ق چ نمک را اضافه کنید.
4- قارچ ها را بصورت مکعبی خرد کرده و اضافه کنید و کمی تفت دهید.