پای پاستا ریگاتونی

baran71

New member
مواد لازم برای تهیه پای پاستا ریگاتونی:
۱- پاستا ریگاتونی ۴۰۰ گرم
۲- گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
۳- پیاز ۱ عدد متوسط
۴- قارچ ۲۰۰ گرم
۶- فلفل دلمه ای ۱۰۰ گرم
۷- پنیر موتزارلا (پیتزا) ۲۰۰ گرم
۸- گوجه فرنگی ۳ عدد متوسط
۹- پودر پنیر پارمسان ۱۰۰ گرم
۱۰- نمک ۲ ق غ + ۱/۴ ق چ
۱۱- زردچوبه ۱/۴ ق چ
۱۲- کاری ۱/۴ ق چ
۱۳- فلفل پاپریکا ۱/۴ ق چ
۱۴- پودر آویشن ۱/۸ ق چ
۱۵- روغن ۳ ق غ + ۱ ق چ

===================================




طرز تهیه پای پاستا ریگاتونی:

۱- پیاز را نگینی خرد کرده و در ۳ ق غ روغن سرخ کنید.

01s5.jpg


2- وقتی پیاز کمی سرخ شد، گوشت چرخکرده را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

02s5.jpg


3- زردچوبه، فلفل، کاری و ۱/۴ ق چ نمک را اضافه کنید.

03s5.jpg


4- قارچ ها را بصورت مکعبی خرد کرده و اضافه کنید و کمی تفت دهید.


04s5.jpg
 

baran71

New member

5- فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد کرده و اضافه کنید و کمی تفت دهید.


05s5.jpg


6- گوجه ها را خرد کرده و با بلندر کاملا میکس کنید.


06s5.jpg


7- پوره آماده شده گوجه فرنگی را به بقیه مواد اضافه کنید.

07s4.jpg


8- پاستا ریگاتونی به شکل لوله های کشیده و توخالی است که در شکل زیر مشاهده می کنید. حدود دو لیتر آب را به نقطه جوش رسانده و سپس ۲ ق غ نمک و پاستا را اضافه کنید و مطابق دستور ذکر شده روی بسته بپزید.

08s4.jpg
 

baran71

New member
9- سپس پاستا را آبکشی کرده و به یک ظرف گود منتقل کنید. پنیر پارمسان را اضافه کرده و کاملا با پاستا مخلوط کنید.

09s3.jpg


10- کف و دیواره های یک قالب کمربندی را با ۱ ق چ روغن مایع کاملا چرب کنید.

10s3.jpg


11- برای اینکه چیدن پاستاها راحت تر باشد و در حین چیدن، سقوط نکنند، می توانید زیر یک طرف قالب، یک پیاله کوچک قرار دهید تا قالب به صورت شیبدار قرار گیرد.

11s2.jpg


12- از سمت پایین تر قالب شروع به چیدن پاستاها به صورت عمودی نمایید.

12s2.jpg
 

baran71

New member
13- چیدن پاستاها را تا زمان پر شدن قالب ادامه بدهید. فر را نیز با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن نمایید.

13s2.jpg


14- مایه گوشتی آماده شده را روی پاستاها بریزید.

14s1.jpg


15- روی مایه گوشتی را کاملا صاف کنید.

15s1.jpg


16- پنیر موتزارلا (پنیر پیتزا) را روی سطح مایه گوشتی کاملا پخش کنید.


16s.jpg
 

baran71

New member
17- پودر آویشن را نیز روی پنیر موتزارلا بپاشید.

17s.jpg


18- قالب را در طبقه وسط فر به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. برای طلایی شدن روی پنیر، می توانید شعله گریل فر را روشن کرده و قالب را به مدت ۵ دقیقه در طبقه بالای فر قرار دهید.

18s.jpg


19- بعد از خارج کردن از فر، قالب را در ظرف سرو قرار داده و به آرامی کمربند دور قالب را باز کنید.

19s1.jpg


20s.jpg
 
بالا