*پاتوق پسرا*

نظر شما درباره ادغام پاتوق دختر و پسر ....

• مجموع رای دهندگان
    0

N@RVIN

Well-known member
آغا من اینو میخواستم تو پاتوق دخترا بذارم گفتم شاید خوششون نیاد نذاشتم!

♡سلامتی مرد زندگیم♡
وقتی من صداش میکنم نمیگه ها یا بله، داد میزنه میگه بگو خانووومم جووونم عشقم....
وقتی باهاش قهر میکنم اون قهر نمیکنه، میاد لپمو میکشه میگه حق بامنه ها نیم وجبی اما آشتی نفسمممم عمررررمممم...
وقتی میگم نسبت بهم بی محلی، نمیگه آره تو اینجوری فکر میکنی!!!! وقتو بی وقت بهم مسیج میزنه میگه ببین من به فکرتم عروسک قشنگه خودم...
وقتی میبینه ناراحتم بیخیال از ناراحتیم نمی گذره، میاد اونقدر قلقلکم میده تا بخندم،میگه نبینم خانوم من غمگین باشه...
وقتی بهش میگم دلم خیلی گرفته نمیگه پاشو برو بیرون یه دور بزن، ميگه زود پاشو بپوش ببرمت جایی که دل پرنسسم وا شه ..مگه من مردممم..
وقتى ميگم نه عزيزم، حوصله ندارم، نميگه باشه هرجور ميدونى. ميشينه تاصبح قربون صدقم ميره و از نقشه هامون ميگه...جورى که بی حوصلگیم یادم میره...
.
.
.
.
.
.
بابا یکی این زنه رو از خواب بیدار کنه دیگه.... داره میره تو کمااااا!!

:smiliess (5)::smiliess (5)::25r30wi::25r30wi:

مجید دیجی

مدیر بخش
وسیله جمع کردن دخترا واسه سفر:
عزیزم پد لاک پاک کن به من میدی دیگه نیارم؟
نه گلم پد لاک پاک کن یه وسیله شخصیه.

حالا پسرا:
ممد شورت و زیرپوش و پیژامه برندار من میارم.
باشه بزمجه پس منم مسواک میارم :)

ولی الآن مجید میاد گیر میده بهم؛ به جان همدیگه من از اون پد لاک پاک کن دخترا هم رو وسایلم حساس ترم!
:ph34r-smiley:

آغا ما تو دوره دانشجویی مکافاتی داشتیم ااااااااا ....
من درسای میکروب ، پروتزئولوژی ، ویروس و... رو گرفته بودم و کمی وسواس بودم... چشمتون روز بد نبینه چن تا هم خونه ای گول هم داشتیم که ...... که ......... که ..... :black_eyed: بگزریم

eeeeeeehsan

New member
آغا ما تو دوره دانشجویی مکافاتی داشتیم ااااااااا ....
من درسای میکروب ، پروتزئولوژی ، ویروس و... رو گرفته بودم و کمی وسواس بودم... چشمتون روز بد نبینه چن تا هم خونه ای گول هم داشتیم که ...... که ......... که ..... :black_eyed: بگزریم

تا حالا دقت کردین که اگه ۳ تا « ه » رو پشت سر هم تایپ کنی هر کدومش یه شکلی میشه؟؟؟
ههه

آیا این نشانه ها کافی نیستند؟
پس خواهرم حجابت رو رعایت کن.. :|

خدا شاهده بگید چه ربطی داشت ناراحت میشمااا :|

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
x-x-xx.jpg

eeeeeeehsan

New member
ﺩﻗﺖ ﮐﺮﺩﯾﻦ ﭘﺴﺮﺍ ﺍﺯ ﺣﻤﻮﻡ ﻣﯿﺎﻥ ﺧﻮﺷﮑﻠﺘﺮ ﻣﯿﺸﻦ
ﺍﻣﺎ ﺩﺧﺘﺮﺍ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺣﻤﻮﻡ ﻣﯿﺎﻥ ﺯﺷﺘﺘﺮ ﻣﯿﺸﻦ؟؟

ﻻﻣﺼﺐ ﺁﺏ ﺑﻬﺸﻮﻥ ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ ...
ﺑﺮ ﻣﯿﮕﺮﺩﻥ ﺑﻪ ﺗﻨﻈﯿﻤﺎﺕ ﮐﺎﺭﺧﻮﻧﻪ \:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: IL-2

N@RVIN

Well-known member
نخند، باس گریه کنی :25r30wi:

گرگه واسه چی آقا دور از جون خخخ هووم؟
:dadad4:

بابا مرد باس کمربندیست قابلی باشه خخ :riz481:

خخ نه واقعا خوشم اومد آورین یه دو سه تا از این کلا..صا بذاری خوبه در آینده ما دخملان غیور ایران زمین هووچ مشکلی نخواهیم داشت :4d564ad6:

negahban

New member
احتمالا این سیر تقییرات تبدیل به پسر به دختر در سال های آینده رو شاهد باشیم..........سبیل و ریش دیگه نخواهیم دید

fifi

New member

ﻻﻣﺼﺐ ﺁﺏ ﺑﻬﺸﻮﻥ ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ ...
:p7977cujr38iyymsu8::p7977cujr38iyymsu8:

- - - Updated - - -

ﻻﻣﺼﺐ ﺁﺏ ﺑﻬﺸﻮﻥ ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ ...
:p7977cujr38iyymsu8::p7977cujr38iyymsu8:

dr.bahar1986

New member

ﻻﻣﺼﺐ ﺁﺏ ﺑﻬﺸﻮﻥ ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ ...
پسرا رو موافقم میرن حموم یه ذره قابل تحمل میشن ولی دخترا بعداز حموم اتفاقا خیلی خواستنی میشن

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1985

رها45

New member
سلام
نون سنگک شیراز شده 1000 تومن... شهر شما چند شده ؟
من فک می کردم فقط قرار هست 15 درصد گرون بشه نه صددرصد....
========
با این اوضاع فک کنم نتونیم حالا حالا ها به فکر ازدواج باشیم ... پاتوق پسراست دیگه ... ببخشید این جور میگم اما واقعا با این اوضاع گرونی و بی کاری و سوء استفاده صاحب کاران ، ازدواج کردن مثل فیلم های تخیلی شده ... یه تالار عروسی معمولی شده 100 میلیون:(50): ... حالا هم که یک شبه نون 100 درصد گرون فقط خدا به فریاد برسه...
=======

45996_148.jpg

002.jpg
خدا بزرگه یه کم تلاش کنین اگه دختر ببینه مردش اهل تلاشه کوتاه میاد ولی مناسفانه پسرا دوست ندارن از دوران مجردی .تا لنگ ظهر خوابیدن. و هزاران اپشن که ماماناشون بهشون میدن دل بکنن.

مجید دیجی

مدیر بخش
این صحنه هم برام جالب بود عکس گرفتم.حرم اقا تو ی شب سرد زمستون.فکر کنم موقع دعای کمیل...همه از سرما رفتن زیر فرش :)
...عشقه امام رضا

مشاهده فایل‌پیوست 7304

بودن این جور جاها و تحمل سرما و انجام عبادت لیاقت می خواد....
هی.............. اون چیزی که من ندارم.....

در احوالات مرحوم آقای شیخ حسنعلی نخودکی نقل شده که ایشان گاهی ساعت‌های طولانی را در یک سجده یا در یک رکوع می‌گذراند. یکی از خادمان حرم امام رضا علیه‌السلام نقل می‌کند که یک شب برفی هنگام سحر برای اذان صبح به حرم رفتم. دیدم ایشان کنار گنبد حضرت، در حال رکوع است و حدود چهار انگشت برف روی کمرش نشسته است. نزدیک اذان که شد نمازش را تمام کرد و خودش را تکاند و رفت. خدا به چنین بنده‌ای آن کرامات را داد که با دانه‌ای کشمش و خرما بیماری‌های دیگران را علاج می‌کرد. آن کسی که این‌طور تسلیم خداست وقتی می‌بیند خدا دوست دارد شب تا صبح برایش رکوع و سجده کند، می‌گوید: چشم! چون تو دوست داری تا سحر سجده می‌کنم!

fifi

New member
این صحنه هم برام جالب بود عکس گرفتم.حرم اقا تو ی شب سرد زمستون.فکر کنم موقع دعای کمیل...همه از سرما رفتن زیر فرش :)
...عشقه امام رضا

مشاهده فایل‌پیوست 7304
دلم تنگ شده واسه خونمون، واسه امام رضا، دلم میخواد برم حرم. کی بهمن میاد برم!!:sadsmiley::dadad4::sad::sad:

eeeeeeehsan

New member
ما یه معلم داشتیم
خیلی بچه ها رو درک میکرد
میگفت:
اشکال نداره درس نخونین جامعه حمال هم لازم داره
تا جایی که میدونم اکثرا هم به حرفش گوش دادن!
اکثرا هم یا مازاراتی دارن یا پورشه یا یه بساز بفروش موفقند
یه خرخون انتن هم داشتیم که همیشه کتکش میزدیم
لیسانس ریاضی گرفت تو خط تهران چالوس کار میکنه
کاش بیشتر کتکش میزدم اونم درس نمیخوند الان یه ایکس شیش داشت حداقل...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1985

hebe.nurse

New member
گروهی از دوستان ملاقاتی با استاد مسن دانشگاه خود داشتند
گفتگو خیلی سریع به مشاجره در باره
استرس و تنش درزندگی تبدیل شد،
استاد به شاگردان پیشنهاد قهوه داد و از آشپزخانه با سینی قهوه در فنجانهای متفاوت برگشت.

فنجانها ی شیشه ای، فنجانها ی کریستال، وفنجانهایی که برق می زدند... بعضی از فنجانها معمولی و برخی گرانقیمت بودند.
پس از اینکه هر یک از آنها فنجانی برداشتند استاد گفت اگر دقت کرده باشید همه فنجانهایی که به نظر زیبا وجالب می آمدند اول انتخاب و برداشته شدند، وفنجانهای معمولی در سینی باقی ماندند...
هر یک از شما بهترین فنجان را می‌خواست، واین منبع استرس و تنش شماست.
آنچه که شما در واقع به دنبالش بودید، قهوه بود و نه فنجان،
درحالیکه شما همه به دنبال بهترین فنجان بودید.
حال اگر زندگی قهوه باشد...
پس شغل، پول، پست و مقام و عشق و غیره فنجان هستند.
آنها فقط ابزاری هستند برای حفظ و نگهداری زندگی...

لطفاً اجازه ندهید فنجانها شمارا به خود جذب نمایند...
عالیییییییی بود. :smiliess (8):
آغا من اینو میخواستم تو پاتوق دخترا بذارم گفتم شاید خوششون نیاد نذاشتم!

♡سلامتی مرد زندگیم♡
وقتی من صداش میکنم نمیگه ها یا بله، داد میزنه میگه بگو خانووومم جووونم عشقم....
وقتی باهاش قهر میکنم اون قهر نمیکنه، میاد لپمو میکشه میگه حق بامنه ها نیم وجبی اما آشتی نفسمممم عمررررمممم...
وقتی میگم نسبت بهم بی محلی، نمیگه آره تو اینجوری فکر میکنی!!!! وقتو بی وقت بهم مسیج میزنه میگه ببین من به فکرتم عروسک قشنگه خودم...
وقتی میبینه ناراحتم بیخیال از ناراحتیم نمی گذره، میاد اونقدر قلقلکم میده تا بخندم،میگه نبینم خانوم من غمگین باشه...
وقتی بهش میگم دلم خیلی گرفته نمیگه پاشو برو بیرون یه دور بزن، ميگه زود پاشو بپوش ببرمت جایی که دل پرنسسم وا شه ..مگه من مردممم..
وقتى ميگم نه عزيزم، حوصله ندارم، نميگه باشه هرجور ميدونى. ميشينه تاصبح قربون صدقم ميره و از نقشه هامون ميگه...جورى که بی حوصلگیم یادم میره...
.
.
.
.
.
.
بابا یکی این زنه رو از خواب بیدار کنه دیگه.... داره میره تو کمااااا!!

اره موافقم بیدارش کنیم .....:smiliess (5)::smiliess (5)::smiliess (5):

آخرین ویرایش:
بالا