پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

hebe.nurse

New member
به به مسقطى,مرسى...آره هيشکى نيس...اين چند روز مث اينکه اينجا شلوغ بوده ولى الان هيشکى نيس...

سلام بچه ها
خوبی مارلیک؟؟ چطوری نهال؟
من وقتی اومدم تهران همه مدلی سوغاتی آوردم که هیچیش به خودم نرسید:sarma: دیگه نمیارم اصا:tonguesmiley:

hebe.nurse

New member
سلام هبه جونم...مرسى خوبم...شما خوبى؟خوش ميگذره؟

ایییییییی شکررر:smiliess (9):
دانشگامون جشنای خیلی خوبی میگیره .امشب خیلی حال کردم بااینکه از شیفت اومده بودم و به شدت خسته و خوابالو بودم
احسان میگفتی از خوبیای دانشگامون بگم بیا این یکیش :4d564ad6:
نهال خوب میخونی؟ کتاباتو همه خط خطی کردی؟:))

eeeeeeehsan

New member

چايى رو داغ داغ ميخورى يا ميذارى خنک شه؟..............خیلی سرد نه ولی خنک باشه...یه مدت توش یخ مینداختم...الان ترک کردم
به نظرت بعد از دواج مامانتو بيشتر دوست دارى يا خانومتو؟آبجیتو يا خانومتو؟...............منفی ندیا خخخ
اگه آبجی و خانومت دعوا کنن طرف کيو ميگيرى؟ ..............اصن سوال دخترونه ندارین نه؟

چقدر به گل و گياه علاقه دارى؟..........خیلی من کلی کاکتوس دارم
بازى مورد علاقه بچگيات؟...............هزار سازه
با همکلاسياى دوران دبستانت هنوزم رابطه دارى؟.....................دبستان نه ولی راهنمایی آره
از اون مردايى ميشى که تو خيابون کيف خانوماشونو با ذوق و شوق بسيار حمل ميکنن؟(ازشون متنفرم)...............خیلی مسخرست
الان دلت واسه کى تنگ شده؟...............واسه دکتر جمال زاده
الان دوست دارى کجا بودى؟................تو رخت خواب
دوست دارى مهمونى برى يا مهمون بياد؟.............معلومه دیگه برم
اگه خونه دعوا کنى کجا ميرى؟به کى پناه ميبرى؟...............تا حالا چیز مهمی پیش نیومده...
تا حالا روسرى رو سرت امتحان کردى؟بهت مياد؟..............خخخ آره

از دسته سوالات شیلای عزیز...

1. حلیم و با شکر میخوری یا نمک؟.............شکر + دارچین
2. بستنی یخی دوس داری یا ازون یکیا؟یا چجوری؟................بستنی سنتی
3. اگر بخوایم تو رو توی یه جمله بشناسیم اون جمله چیه؟ ( هر چند میدونم کلاً موجود عجیبی هستی و یه کلمه کفایت نمیکنه! )..........خخخ یه آدم معمولی سعی میکنم خوش رو باشم و منطقی

5. عروسی ها میری آروز میکنی تو هم داماد بودی؟..............دیشب عروسی بودیم....همش پول حروم کردنه
6. تا الان چند بار سطل زباله ( سطل پیام خصوصی هات) پر شده؟.....................اوه زیاد
7. راس میگن دماغت رو با آستینت پاک میکنی؟.................نه لباس خونم معمولا آستینش بلند نیست که بشه دماغ پاک کنم
8. مامانت میگه باید با دختر خالت ازدواج کنی باباتم میگه دختر عموت کدومش رو انتخاب میکنی؟...............خخخ حالا چرا پسر خاله و پسر عمو نه؟...
9. جورابت سوراخ بشه ولی سوراخش تابلو نباشه میپوشیش یا میندازیش دور؟...............در جاهایی که احتمال بدم کفشمو در نمیارم شاید پوشیدم
10. تا الان که ازت سوال پرسیدم؛ چند بار بهم فحش دادی؟...................فحش ندادم..
11. تا حالا یخ زدگی و سوز و سرمای وحشتناک و زمستون و کولاک خطری رو تجربه کردی؟.............نه اینجا هوا اونطوری نمیشه
12. موتور سوار شدی؟ چند بار؟ تک چرخ هم زدی؟..............آره سوار شدم...تک چرخ نه
13. بچه بودی از درخت بالا ميرفتی؟................خیلی بالا نه....همین پایین پایینا چند بار....
14. يه شب زمستوني كه هوا خيلی سرده خسته و كوفته از سر كار ميای خونه ... يهو يه سطل آب يخ شوخی شوخی ميريزن روت ... چكار ميكنی؟ (عكس العملت رو كامل بگو)............دنبال ساطور میگردم
15. دماغت چاقه که میگن یعنی چی؟ از کجا اومده؟ الان دماغ تو چاقه؟................چمیدونم معنی نداره...اگه اندازه ی دماغمو میخای...خدا وکیلی هیچ عیبی نداره یه قوس خوشگل هم داره که تو کل ایل و تبارمون سابقه نداره اینم لطف خدا بوده همه میگن راستشو بگو عمل کردی؟
16. اسباب بازی ای داری که از بچگی هات تا الان نگهش داشته باشی؟ چیـه؟..............فک کنم تو انباری یه چیزایی باشه
17. الان دقیقاً کدوم منطقه خونه هستی؟................تو اتاقم زیر پنجره رو زمین نشستم
18. آخرین باری که زمین خوردی کی بوده؟...................والا یادم نیست

1.آخرین باری که جشن تولد گرفتی؟..................یه بار اول بودم برام گرفتن...از این باشکوها....بقیش خونگی بوده..
2. اخرین باری که تو شهر شما بارون بارید کی بود؟...............دیروز
3. سه نقطه (...) میبینی یاد چی میفتی؟..................و غیره
4. جدول حل میکنی؟...................قبلا آره الان نه
5. تا حالا شده نگاه یکی برات با بقیه فرق داشته باشه؟..................آره یکم ترسناکه حالا به هر منظور
6. با این سه کلمه یه جمله بسـاز. ( بز - قهوه - سینما )................جناب بز در سینما مشغول نوشیدن قهوه است...
7. با کتاب خط خطی راحتر درس میخوندی یا تمیز؟.....................کتاب تمیزی که خودم خط خطیش کنم...
8. دروغ مصلحتي داريم يا نه؟ اصلا درسته؟....................داریم ولی نه هر چیزی که خودمون بگیم مصلحتیه
9. معمولا با کی سفر میکنی؟..................خونواده
10. سینما رو ترجیح میدی یا توی خونه فیلم دیدن رو؟......................اصلا اهل فیلم نیستم...ولی اگه بشه تو خونه
11. توی خونتون چند تا لامپ الان روشنه؟.................الان روزه خونمون هم کاملا نور گیره...هیچی
12. بیشترین مدتی که تنها بودی؟ علت؟..................تنهای تنها؟.....یادم نیست شاید یه صب تا شب ...خوب کسی نبود دیگه
13. به نظرت بعد از مرگت آیندگان ازت یادی می کنند؟ چیزی داری که به خاطر اون به یاد آورده بشی؟..................نه متاسفانه
14. دفاع شخصی بلدی؟....................زیاد نه
15. بیشترین قبض تلفن خونتون؟...............قبض نداریم... نمیدونم بابام میدونه
16. چرا وقتی شکلات تعارف میکنن اگه بیشتر از یکی بردارن زشته؟.................چمیدونم...خیلی رسم بدیه خوب من شکلات دوست دارم
17. تا حالا کسی بهت هیزم تر فروخته؟ چند کیلو؟...............نه ما گاز داریم هیزم استفاده نمیکنیم:bunnyearsmiley:
18. به نظر خودت با جنبه ای یا بی جنبه؟.................با جنبه
19. شبا خونتون پشه داره؟..............تابستون آره ولی پنجره هامون توری داره کم میان
20. آشغال میریزی رو زمین؟..............نه اصلا اینو همه میدونن من تو خیابون هم کسی روببینم بهش تذکر میدم بی تعارف
21. گروه خونیت چیه؟...........o+
22. عکاسی میکنی؟.............دوست دارم ولی دوربین حرفه ای ندارم....خخخخ اگه داشتم اصن بلد نبودم باهاش کار کنم
23. بیشترین مدتی که تا حالا رانندگی کردی؟ مقصد کجا بوده؟.................داخل استان خودمون شهرای اطراف 60 70 کیلومتر

. چند تا ساعت مُچی داری؟............یکی داشتم نرمال نبود الان یکی دیگه دارم..
2. کارتون محبوب دوران کودکی ؟..............زیزی گولو ...البته میدونم کارتون نیست
3. چه آهنگی هست که کلی خاطره داری؟.................خاطره ندارم با آهنگ
4. اولین کوله پشتی که واسه مدرسه خریدی چه رنگی بود؟................خخخ خیلی سوالت جالبه چون اینی که میگی یه جوری بود که اصن نمیشه از روش بفهمی من پسرم یا دختر....مشکی بود...روش عکس جولز و جولی داشت.هم پسرا از اینا داشتن هم دخترا:25r30wi::
5. پشت چراغ قرمزهای طولانی به چی فکر میکنی؟ ...................اینجا چراغ قرمز نهایتش یک دقیقست اونم فک نمیکنم
6. چه درسی رو به سختی پاس کردی؟.............شیمی آلی
7. در طول روز چقدر شارژ میخری؟.............شارز تلفن؟؟...من یه خط دارم اونم دائمی
8. تا حالا شده سرت کلاه بره؟...................اوه آره زیاد
9. دیشب تا چند بیدار بودی؟.........تا یک...به همه ی سوالا جواب دادم بعد همش پرید
10. تا حالا کسی اسمت رو مخفف کرده و بهت بگه اِسـی؟ کی؟..................خخخ نه
11. زیبا ترین منظره ی عمرت رو کجا دیدی؟.............تو مکه وقتی اولین بار خونه ی خدارو دیدم
12. اسب سواری بلدی؟.............خخخ نه ولی الاغ سوار شدم خیلی خوب بود
13. از چه آدمایی خوشت میاد؟............با جنبه و بی شیله پیله
14. دوست داری تا چند صفحه صندلی داغت بره جلو؟...................فک کنم این آخرشه
15. تا حالا دست کسی رو گرفتی ببری اونور خيابون؟...............نه یادم نیست
16. بدترین اخلاق مرد چیـه؟.................این که بعضیا مردی رو تو قلیون وسیگار کشیدن و مشروب خوردن میبینن...
17. بدترین اخلاق زن چیـه؟.........چشم و هم چشمی
18. فکر میکنی بدترین نوع مرگ چه جوریه؟.............اینکه جوری بمیری که هنوز برای اون دنیات کاری نکردی
19. تا حالا شده توی مهمونی لباست پاره یـا کثیف بشه؟ ( تعریف کن ).............نه یادم نیست اما یه بار تو مینی بوس نشستم وقتی اومدم پیاده شم دیدم رو یه آدامس نشستم خخخخ هر کاری کردم در نرفت خیلی ضایع بود
20. از بچه های اينجا كی از همه ساكت تره به نظرت؟.............ماهی همسایمون
21. كی شيطون تر و شلوغ تره؟..............احسان..البته شلوغ به معنی بی ادب نیست با اینکه شیطونه ولی رفتارش با همه با احترامه
22. فکر میکنی واقعاً اینطوری هستن یـا اینجا اینطور به نظر میاد؟..............تقریبا میتونه نشونه ای باشه از شخصیت واقعیشون
23. تا حالا شده از خودت بترسی؟.............نه چرا؟ من که ترس ندارم
24. تا حالا شده فکر کنی دستت اضافیه؟ ندونی کجا بذاریش؟..........نه دوستشون دارم

1. اگه به چی برسی از زندگیت لذت میبری؟.............آرزوهام
2. زندگی میکنیم که به چی برسیم؟............به نقطه ی اوج...همون بالاها
3. چند تا از لذت های کوچیک زندگیت رو نام ببر..............این که کاکتوسام رشد میکنن ( آخه رشد کاکتوس خیلی کنده) ...لذت از صدای بارون...ساحل....رفتن به بازارماهی فروشان شهرمون
4. گمراهی یا در راهی یا بی راهی؟.............در راهم
5. رنگ آسمون زندگیت؟..................نیمه ابری در بعضی نقاط همراه با مه صبح گاهی
6. چند بار تا حالا گم شدی؟.............گم نشدم
7. اگه پشه بودی روزا کجا میرفتی؟..................پشت میز...چند بار دیدم نامردا میرن اونجا
8. اجزای اصلی یه ادم برفی چیه؟...............برف چوب سنگ هویج
9. خوشت میاد مرموز و سکرت باشی؟...............خخخ آره خیلی خوبه
10. چرا همیشه ما میگیم آره آره،نه نه... چرا نمیگیم آره نه نه آره؟..................جور در نمیاد زبون آدم نمیچرخه
11. فکر کن یه چیزی رو خیلی دوست داری بشه ولی اینکار نباید بشه حالا یهو میزنه و میشه/اونوقت چی میشه؟..............عجب خر تو خریه...چمیدونم شده دیگه
12. قشنگترین دروغی كه گفتی چی بود؟...............چند سالی میشه دروغ نمیگم والا یادم نیست
13. راستی چرا جودی حتی توی عروسی هم مدل موهاش رو عوض نكرد؟..............شکل گرفته بوده لابد....شایدم کلاه گیس بوده نمیشده
14. خسته شدی؟............نه
15. فكر می كنی من چندتا سوال دیگه دارم ؟...................نمیدونم راحت باش بپرس
16. ایران را دوست داری یا ایرانی بودن را؟..............هر دو تاش
17. اگه گدا بودی چه مدلی گدایی میکردی؟...............خخخ آخه اینم شد سوال...شاید یه تاس میگرفتم دستم مینشستم رو زمین
18. به نظرت دل شکستن سختتره یا دل شکسته شدن؟..............شکستن دل یه نفر خیلی بده ولی دومی سختتره
19. ماه رو بیشتر دوست داری یا ستاره رو؟....................ماه
20. لپ لپ خريدی تا حالا؟ (خجالت نمی كشی؟! ) جايزه اش چی بود حالا؟ .................نه نخریدم اصن دوران ما اینا نبود ...

خب پیچی جان اگه بازم دوس داری تعارف نکن پسرم
.............من گیاهم پسر نیستما...ممنون خیلی بهم خوش گذشت !!! ایشالله جبران کنم :))

آخ آخ پیچی دو ساعت وقت گذاشتم امتیاز منفی بهت داد بعد یهویی همش پرید، از دست این سرعت من :smiliess (2):
مث اینکه خدا دوست داشته نمیخواسته بیشتر از این منفی بگیری :))

به ما هم خیلی خوش گذشت، خیلی خیلی هم خوشحال شدیم بیشتر باهات آشنا شدیم.
ایشالا همیشه خوب بمونی، قدر خوبی هات رو بدون :rose:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: پیچک

eeeeeeehsan

New member
به به مسقطى,مرسى...آره هيشکى نيس...اين چند روز مث اينکه اينجا شلوغ بوده ولى الان هيشکى نيس...

نهال سایت سنگین شده هااااااا گفته باشم
smiliess%20(11).gif

nahal5555

New member
ایییییییی شکررر:smiliess (9):
دانشگامون جشنای خیلی خوبی میگیره .امشب خیلی حال کردم بااینکه از شیفت اومده بودم و به شدت خسته و خوابالو بودم
احسان میگفتی از خوبیای دانشگامون بگم بیا این یکیش :4d564ad6:
نهال خوب میخونی؟ کتاباتو همه خط خطی کردی؟:))

خدارو شکر که راضى هستى
هبه جون ميخونم ولى خيلى از خوندنم راضى نيستم...به شدت تنبل شدم...

sa@@ra

New member
چقد خوب.میای خونه ی اقوام سارا جون؟زیاد میای شیراز؟غریبه ها نمیتونن دل بکنن از شیراز تو که خونه ی خودته:p :):)خخخخخخخ تعریف شهرمونو بکنیم:):):):)
خودمون خونه داریم مارلیک شیراز ولی همش خونه فامیل پلاس میشویم/////
وای نذری های اونحا کلی خوشمزس
تعریفی هم هس مارلیک اخه:4d564ad6:

sa@@ra

New member
سلام بچها خوبین ....امروز براتون کلیپ اسیدپاشی اوردم!!!!دانلود VID 20141024 WA0000 mp4

یخرده ناراحت کنندس ببخشید

این مال چند ساله پیشه....جو اسید پاشی داغ شده این فیلم باز پخش شده ...مال الان نیست..از این اسید پاشیا فیلم موجود نیست
کدوم احمقی وایمیسته فیلم میگیره اخه.....البته توی ایران همه نظاره گرن:ph34r-smiley:

eeeeeeehsan

New member
سلام بچها خوبین ....امروز براتون کلیپ اسیدپاشی اوردم!!!!دانلود VID 20141024 WA0000 mp4

یخرده ناراحت کنندس ببخشید

سلام پسر
آقا این چطوری بود یارو نصف صورتش نبود ولی هوشیار بود، نه آخی نه ناله ای!!!

حالا که بحثش پیش اومده اسید که ریخت رو پوست آب نباید بریزن روش درسته؟

hebe.nurse

New member
همین امروز :auizz3ffy9vla57584x

خو خداروشکر. ما اصا نوموخوایم قیافه واقعیتو هیچ وقت ببینیم:thumbsupsmileyanim:
بار اخرت باشه تو این مسابقه ها شرکت میکنیآ که ما مجبورشیم تحملش کنیم ایشششششش:image170:

- - - Updated - - -

آخرین ویرایش:

hebe.nurse

New member
سلام پسر

نه ریختن آب نه تنها ضرر نداره بلکه بهترم هس. چون آب ی لایه محافظتی ایجاد میکنه نمیذاره اسید بیشتر بسوزونه.
سارا اگه یدفه خدایی نکرده زبون احسان لال اسید رفت تو چشمت یادت باشه با آب خیلی زیاد بشوریش :whistle:

- - - Updated - - -

سلام پسر

نه ریختن آب نه تنها ضرر نداره بلکه بهترم هس. چون آب ی لایه محافظتی ایجاد میکنه نمیذاره اسید بیشتر بسوزونه.
سارا اگه یدفه خدایی نکرده زبون احسان لال اسید رفت تو چشمت یادت باشه با آب خیلی زیاد بشوریش :whistle:

پیچک

New member
آبجی من...چند روز پیش تو آزمایشگاه اسید رقیق ریخته رو دستش سیاه شده.......حالا هی میره میاد میگه منو اسید پاشی کردن...درکشون میکنم

hebe.nurse

New member
خدارو شکر که راضى هستى
هبه جون ميخونم ولى خيلى از خوندنم راضى نيستم...به شدت تنبل شدم...

الان چون زمان زیاد داری و استرست کمتره طبیعیه یکم بی حوصله و تنبل شی منم اون موقعا خیلی آهسته پیش میرفتم. ولی بااین حال تا میشه طبق برنامت پیش برو که اون اواخر اگه هم چیزی جا مونده لااقل بشه جبران کرد:thumbsupsmileyanim:

eeeeeeehsan

New member

خب آب که میگن گرما ایجاد می کنه بدتره که! بهتر نیست با صابون مایع یا ریکا مثلن بریزیم روش. باز اسید رو خنثی کنه..
:p7977cujr38iyymsu8:

خو خداروشکر. ما اصا نوموخوایم قیافه واقعیتو هیچ وقت ببینیم:thumbsupsmileyanim:
بار اخرت باشه تو این مسابقه ها شرکت میکنیآ که ما مجبورشیم تحملش کنیم ایشششششش

باشه
849820_blush.gif

بالا