پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

sa@@ra

New member
وووای مرسی سارا

1406161062_imgres.jpg

حالا نامردا پسرای بی مزه (ولی بامزست خداوکیلی) میان آب می پاشن رو صورت دخترا و درمیرن D: ولی خداییش خیلی شوخیه بدیه.

خیلی بده اخه//تو خودتو بزار جای یه دختر بعد ببین تو اون لحظه چی بلایی میاد سرش
از حیووون بدتر ان اینا
من امرزو 10 مین رفتم تا سرکوچه صدای هر موتوری که میومد فرار می کردم...اصن کارمو انجام نداده برگشتم
هم اسید پاش و هم اونایی که شوخی می کنن.....صد رحمت به حیووون......داعش همین ایرانه شعبه دومش
تو تهران که نبوده ولی دیگه الکی گندشو دراوردن جو میدن میگن فلان جا هم بوده
من با این وضیعت بابام میگه باید واست سرویس بگیرم منو ببره دانشگاه و بعدم بیاره خونه.باید زره بپوشیم:dadad4:

- - - Updated - - -

وووای مرسی سارا

1406161062_imgres.jpg

حالا نامردا پسرای بی مزه (ولی بامزست خداوکیلی) میان آب می پاشن رو صورت دخترا و درمیرن D: ولی خداییش خیلی شوخیه بدیه.

از حیووون بدتر ان اینا
من امرزو 10 مین رفتم تا سرکوچه صدای هر موتوری که میومد فرار می کردم...اصن کارمو انجام نداده برگشتم
هم اسید پاش و هم اونایی که شوخی می کنن.....صد رحمت به حیووون......داعش همین ایرانه شعبه دومش
من با این وضیعت بابام میگه باید واست سرویس بگیرم منو ببره دانشگاه و بعدم بیاره خونه.باید زره بپوشیم:dadad4:

eeeeeeehsan

New member
از حیووون بدتر ان اینا

آره راست میگی، خیلی شوخی بدیه. خدا عقلشون بده!!!
تو مشهد هم شایعست، یکی دو مورد بوده مال سه سال پیشه.

حتمن همرا زره کلاه کاسکت هم سر بذار :)))

10689518_887642564581330_5802544737382261138_n.jpg

پیچک

New member
احسان وقتی سوالامو تصحیح میکنی خیلی کیف میکنم....یاد معلما می افتم برگه صحیح می کردن :thumbsupsmileyanim:
خب کی بود سوال دوس داشت؟؟؟ ............من من
271.اهل نوشتن حرفای دلت هستی؟ اصن اهل نوشتن هستی؟..................نه اصلا
272. وبلاگ نویس هستی؟ وبلاگ خون چطور؟چجور وبلاگایی رو میخونی؟ خودت وبلاگ اگر داری در مورد چیه اگر نداری دوست داری بزنی علاوه بر اون سایتت یا نه؟.................اینم نه فک کنم کسی نمیخونه
273. وقتی بیخوابی و گرسنگی داشته باشی حالت تهوع بهت دست میده؟ اکثر آدما اینجورین بنظرت علتش چی میتونه باشه؟..............خخخ از پر خوری شده ولی گشنگی نه
274. اهل نذر و نیاز هستی؟ اهل اینکه واسه نمره خوب و یا قبولی توی هر امتحانی نذر کنی چی؟..............آره گاهی ولی واسه نمره نبوده
275. اگر دختر بودی چه جور اخلاقی داشتی؟ خودتو تصور کن وتوصیفش کن................خخخ خوب اگه دختر بودم مهربون تو دل برو ....سر سنگین ..از اینا که به هر کسی رو نمیدن
276. بنظرت برادر خوب با خواهر خوب مثل هم هست؟از لحاظ اخلاقی و خصوضیت هاشون چه فرق و چه شباهتی به هم دارن؟...............من هر دو تاشو دارم با هم فرق دارن ولی به نظرم آدم باید هر دو تاشو داشته باشه هر کدوم یه خوبی دارن
277. اهل مچ انداختن و کشتی گرفتن هستی؟پایه اش هستی اگر توی جمع پیش بیاد؟................مچم یکم اذیت میشه...البته چند بار این کارو کردم....
278. بنظرت اخلاق پسرا چجوری و تحت چه عامل هاایی میشه که عوض میشه؟ از چه سنی دیگه اخلاق و روحیاتشون به سختی تغییر می کنه؟..............هر چی سن بره بالا سخت تره دیگه چون شخصیت شکل میگیره دیگه فلکسیبل نیست که عوض بشه
279. چه افکار و تصمیماتی باعث شد که تو رو از دبیرستان عوض کنه؟ بنظرت احتمال داره بازم عوض بشی؟..............تو دبیرستان ؟؟ من؟؟
280. با بابات روزانه چقدر حرف می زنی؟ باهاش سر چی حرف می زنی؟ اهل مشورت گرفتن ازش هستی؟.................کم و بیش حرف میزنیم اقتصادی...اجتماعی فرهنگی...تقریبا هر شب صدام میکنه میگه بیا ببین این چشه؟؟ لپ تابشو میگه ...ویروسیه ....منم هر چی بهش میگم بابا جان این ویروس داره ببر بده درستش کنن ...باور نمیکنه....:ahi5slcgm04mi8jqqkl
281. مامانت تو رو بیش تر از خواهرت دوست داره و خواهرت باباتو یا برعکس؟یا هیچ کدوم چرا؟................مامانا کلا پسر دوستن مامان منم استثنا نیست ...ولی تا حالا مستقسیم نگفته ها
282. اگر یه اتفاق واسه اعضای خانواده بیفته و تو توی سفر باشی چکار می کنی؟...............بر می گردم دیگه معلومه
283. چند تا دوست داری که از نظر فکری و اخلاقی شبیه ات هستن؟چندتاشون خیلی باهات فرق دارن؟............تقریبا تو یه رنجیم... ولی فرق هم داریم
284. تو بیش تر اثر میزاری روی دوستات یا اونا روی تو ؟ چطوری؟..............سعی میکنیم تاثیر خوب از هم بگیریم...دو طرفست
285. اگر قرار باشه از لحاظ مادی به یه قشر ضعیف جامعه کمک کنی کدومو انتخاب می کنی؟ یه زندانی مالی بیگناه؟ یه رفتگر؟یه دختر که جهیزیه نداره؟ خرج و هزینه عروسی یه عروس داماد؟ یه نفر که بیکاره و کار نداره؟به دوستت؟ به خانوادت؟به مسجد محله؟ به یتیم های بی سرپرست؟ به سرطانی ها؟به یه روستا که مدرسه نداره؟به کسی از اقوامتون که به پول احتیاج داره؟یا خودت خرجش می کنی و بعدش میگی گوربابای نیازمند؟...........بابام چند وقت پیش واسه دو تا دختر جهیزیه جمع میکرد...گویا وضعشون خوب نبود......شاید منم همین کارو کردم
286. چند تومن کارتو راه میندازه تا بتونی به همه ی اون بالایی ها کمک کنی؟.............نمیدونم والا مزنّه دستم نیست
287. بین ثروت و قدرت کدومو انتخاب می کردی؟.............ثروت
288. اگر یه داداش عین خودت داشتی بهش چه نصیحتی می کردی؟.................نصیحت نکردم تا حالا
289. اگر یه خواهر عین ماها داشتی چه نصیحتی بهش می کردی؟.................یه آبجی گل دارم ..مث شماها... اون باید منو نصیحت کنه
290. بیشتر دوست داری جواب بدی یا بپرسی؟........جواب بدم
291. دوست داری انتخاب کنی چیزی رو یا برات انتخاب کنن؟...............انتخاب کنم
292. کدوم عدد را دوست داری؟چرا؟..................9 تولدمه
293. از شغل های پرحادثه و خطرناک چند تاشونو نام ببر. دوس داشتی یکی از این کارا رو داشتی؟ یا میونه ات با خطر جور نیست؟................میگن معدن...خبر نگاری...عضو گروه داعش بودن خخخ...نه دوست نداشتم هر چی آروم تر بهتر
294. از چی بیشتر وحشت داری؟ مثل نقطه ضعف...بعضیا تاریکی بعضیا ارتفاع بعضیا تنهایی تو کدوم؟...............تنهایی در دوران پیری
295. بنظرت توی کار تخصص مهمتره یا تعهد؟چرا؟...............تعهد...کسی که به کارش تعهد داره سعی می کنه به بهترین شکل انجامش بده ..کم کم متخصص هم میشه
296. از چه جور آدمایی سعی می کنی دوری کنی؟ (یه قدم اون ور تر از بد اومدنه!)..............اونایی که زیرآب دیگرانو پیش من میزنن
297. وقتی با بقیه دعوات میشه یا سوتفاهم کی زودتر اتعراف می کنه به اشتباه خودش؟...................اگه تقصیر من باشه..خودم
298. وقتی بفهمی توی بحث و حرفی در یه جمع حق با طرف مقابله و تو از اول روی حرف خودت پافشاری می کردی ...حق رو میدی بهشون یا بازم میخوای روی نظر خودت که میدونی حالا درست نیست وایستی؟ اگر پیش نیومده باشه در نظر بگیر که چه کار می کنی؟...............نه دیگ اگه بفهمم اشتباه کردم معذرت می خام اش
299. الانه دوست داشتی به کدوم سن برگردی و یا کدوم سن رو داشته باشی؟(حالا بگذریم که هر کس دوست داره همین سن رو داشته باشه )...............16 ازش استفاده نکردم
300. بنظرت وقتی پیر میشی جووونا بهت چقدر احترام میزارن؟............اینایی که من می بینم ..نه
301. منظورت از این که کتاب میخونی تا دایره لغاتت زیاد بشه یعنی چی؟....................من؟ نه بابا (ننه)
302. از کجا میشه فهمید ته دل آدما رو؟..............من که نم تونم بفهمم
303. ازدواج از نظر عقاید تو؟ سنتی یا مردنیته؟ یا متوسط؟ چجوری؟..................سنتی رو خیلی دوست دارم...:tonguesmiley:
304. چجوری میخوای وقتی همسر آیندت رو انتخاب کنی بفهمی فقط محبت تو توی دلشه نه کس دیگری مثلا 1 درصد حتی علاقه و خاطرات دوست پسر سابقش؟..............وای خیلی سخته
305. اهل قهر کردن هستی؟ یا کسی باهات قهر می کنه؟ چجوری آشتی می کنین تو پا پیش میزای یا اون؟ یا هر کسی که تقصیر کار بوده؟..............قهر نه....اگه تقصیر م باشه...حتما خودم معذرت می خوام
306. بنظرت کدوم تیم توی جام جهانی امسال تونت خیلی حرفه ای بازی کنه؟............هلند
307. کدوم گل جام جهانی بیش تر بهت چسبید؟.................یادم نیست
308. والیبال ایران رو بیش تر دوست داری یا فوتبال رو؟...........معلومه والیبال
309. بنظرت چرا فوتبال ارزشش بیش تر از بقیه ی ورزش هاست؟...............سیاسی کاریه
310. چقدر به تاریخ علاقه داری؟..............هیچی
311. تاریخ کدوم کشور رو بیش تر دوست داری؟..............من تاریخ ایرانم زیاد نمیشناسم...چه برسه جاهای دیگه
312. اگر بخواهی کسی رو بکشی از چه روشی استفاده می کنی؟ ( نمیخواد فکر کنی واقعا میخوای یکی رو بکشی!).............نه دیگه اصن به من میاد اینقد خشن؟
313. اگر می گفتن می تونی یکی از شخصیت های تاریخی رو نابود کنی کدوم شخصیت بود؟................فک کنم باید بگم چنگیز
314. اگر کسی دلت رو بشکونه چقدر طول می کشه تا ببخشیش؟...........بستگی به کارش داره...تا الان خیلیا اذیتم کردن ولی فقط یه نفره که تا حالا نبخشیدمش
315. اهل کینه هستی یا نه؟چجوره؟ چرا؟....................نه کینه ای نیستم خدا رو شکر
316. بنظرت خودتون توی جمع پسرها اگر یکی بهت نارو بزنه میتونی ببخشیش؟ و بیخیال گذشته بشی؟...........ینی یه درصد امکان نداره من دختر باشم؟؟؟برم تو جمع دخترا اونا بهم نارو بزنن؟؟؟
317. اگر کسی بهت نارو زد میتونی بعد از بخشش مثل قبل بهش اعتماد کنی؟................نه نمیتونم
318. اگر اعتمادت از یه نفر سلب بشه دیگه اعتماد گذشته تو میتونی بهش داشته باشی ؟.............فک نمیکنم کسی بتونه...
319. پسرها توی دوستی و رفاقتشون چه فرقی با دخترها دارن؟...............فرق زیادی ندارن
320. بنظرت یه دوست غریبه بهتره بهش تکیه کنی یا یه فامیل نه چندان دوست؟...................دوست غریبه
321. شده کاری کنی برخلاف عقایدت؟اگر مجبور باشی چطور؟؟...............آره شده متاسفانه
322. از دید بقیه ی فامیل چه جور بچه ای هستی؟خودتو از دید اون ها شرح بده................شاااد.... متشخص .......ماهی خور فامیل...
323. توی نوشتن انشاهای دوران دبستان و راهنمایی همیشه حرف کم میاوردی یا نوشتنت خوب بود؟...........با مامانم مینوشتیم
324. توی جمع دوستات باشخصیت بنظر میایی یا بی شخصیت و سبک؟..............اول خیلی سنگین رنگین...بعد کم کم ول میشم
325. با رفیق های بی شخصیت هم می پری؟واقعا دوسشون داری یا مجبوری؟.................نه همشون آدم حسابین
326. بیش تر کجا با دوست هات آشنا میشی و یه دوستی صمیمی ایجاد میشه؟.................تو مدرسه ...یونی
327. مثل خودت و شبیه خصوصیت و روحیات خودت تونستی پیدا کنی یا با کسی صمیمی نمیشی؟...................تا الان دوستی نداشتم که خیلی شبیه من باشه
328. شده تا حالا یکی از دوستات توی یه مساله از تو سرتر باشه؟(بالاتر).................آره شده...یکیشون همین مهر ماه دکتر شد مراسم سوگندشون بود
329. با دوست های آروم و ساکتت برخوردت چطوره؟.................خخخ یکی دارم خیلی بی زبونه...من حرف میزنم هی میخنده...نمیدونم چرا؟؟:21:
330. وقتی کسی باهات حرف میزنه فکر میکنی جوابشو چی بدی یا گوش میدی به حرفاش؟ یا همزمانه؟ چجوریاس؟................اول گوش میدم...وسطشم تیکه می پرونم آخرشم جواب میدم
331. با مادرت سر مسائل روزمره چقدر حرف میزنی؟ حرف حرف مادره یا پدر یا تو؟...................کم و بیش حرف میزنیم...مامان و بابام تصمیمای خونه رو با هم می گیرن
332. شده تا حلا تو روی پدرت وایستی؟...............جاهل بودم چند بار حرفمون شد خیلی ساده ولی تو روش نه هیچ وقت
333. مادرتو چی صدا میکنی؟ باباتو چجوری صدا می کنی؟.................مامان...بابا ( بچه های داییم میگن پدر مادر...خخخخ میری خونشون انگار فیلم داره پخش میشه )
334. وقتی یکی خودشو میگیره و با آدم گرم نیست بهش حق میدی واسه روحیاتش یا اینکه میگی اهه چه آدم گنده دماغیه؟................دومی عه عه
335. آدم موفق توی زندگی چه خصوصیاتی رو داره؟ چکار کرده که موفقه؟ تو هم میتونی یکی از همونا باشی؟ خودت تنهایی میتونی یا باید با کمک اطذافیان میشه به این نقطه ی موفقیت رسید؟...........تلاش کرده دیگه منم آره فک کنم بتونم ولی دوست دارم یکی کمکم کنه
336. خوشبخت همون موفقه؟ یا نه؟ چرا؟...............آره فک کنم همونه
337. آدمی که وسط زندگی همه چیشو می بازه علتش چیه؟........بی عرضست
338. به کم باکیفیت قانعی یا به زیاد خوب و متوسط؟...............کم با کیفیت گمونم بهتره
339. به دعا کردن اعتقاد داری؟ چقدر؟توی دعاهات واسه کی ها دعا میکنی؟ واسه چه چیزایی؟ اول واسه چی دعا میکنی؟..............آره دارم... اول میگم ای خدایی که خالق خرسی...بنده را آفریده ای، مرسی.....بعد واسه مریضا...بعد اون چیز مورد نظر رو میگم

eeeeeeehsan

New member
احسان وقتی سوالامو تصحیح میکنی خیلی کیف میکنم....یاد معلما می افتم برگه صحیح می کردن :thumbsupsmileyanim:

جدی؟؟ پس معلومه اون موقع هاش هم نمره کم میگرفتی، برو خجالت بکش با اینهمه نمره منفی :thumbsupsmileyanim:

چه توضیحی داری واسه اینهمه نمره منفی پرستو، هاااان؟؟ :thumbsupsmileyanim:

پیچک

New member

چايى رو داغ داغ ميخورى يا ميذارى خنک شه؟..............خیلی سرد نه ولی خنک باشه...یه مدت توش یخ مینداختم...الان ترک کردم
به نظرت بعد از دواج مامانتو بيشتر دوست دارى يا خانومتو؟آبجیتو يا خانومتو؟...............منفی ندیا خخخ
اگه آبجی و خانومت دعوا کنن طرف کيو ميگيرى؟ ..............اصن سوال دخترونه ندارین نه؟

چقدر به گل و گياه علاقه دارى؟..........خیلی من کلی کاکتوس دارم
بازى مورد علاقه بچگيات؟...............هزار سازه
با همکلاسياى دوران دبستانت هنوزم رابطه دارى؟.....................دبستان نه ولی راهنمایی آره
از اون مردايى ميشى که تو خيابون کيف خانوماشونو با ذوق و شوق بسيار حمل ميکنن؟(ازشون متنفرم)...............خیلی مسخرست
الان دلت واسه کى تنگ شده؟...............واسه دکتر جمال زاده
الان دوست دارى کجا بودى؟................تو رخت خواب
دوست دارى مهمونى برى يا مهمون بياد؟.............معلومه دیگه برم
اگه خونه دعوا کنى کجا ميرى؟به کى پناه ميبرى؟...............تا حالا چیز مهمی پیش نیومده...
تا حالا روسرى رو سرت امتحان کردى؟بهت مياد؟..............خخخ آره

از دسته سوالات شیلای عزیز...

1. حلیم و با شکر میخوری یا نمک؟.............شکر + دارچین
2. بستنی یخی دوس داری یا ازون یکیا؟یا چجوری؟................بستنی سنتی
3. اگر بخوایم تو رو توی یه جمله بشناسیم اون جمله چیه؟ ( هر چند میدونم کلاً موجود عجیبی هستی و یه کلمه کفایت نمیکنه! )..........خخخ یه آدم معمولی سعی میکنم خوش رو باشم و منطقی

5. عروسی ها میری آروز میکنی تو هم داماد بودی؟..............دیشب عروسی بودیم....همش پول حروم کردنه
6. تا الان چند بار سطل زباله ( سطل پیام خصوصی هات) پر شده؟.....................اوه زیاد
7. راس میگن دماغت رو با آستینت پاک میکنی؟.................نه لباس خونم معمولا آستینش بلند نیست که بشه دماغ پاک کنم
8. مامانت میگه باید با دختر خالت ازدواج کنی باباتم میگه دختر عموت کدومش رو انتخاب میکنی؟...............خخخ حالا چرا پسر خاله و پسر عمو نه؟...
9. جورابت سوراخ بشه ولی سوراخش تابلو نباشه میپوشیش یا میندازیش دور؟...............در جاهایی که احتمال بدم کفشمو در نمیارم شاید پوشیدم
10. تا الان که ازت سوال پرسیدم؛ چند بار بهم فحش دادی؟...................فحش ندادم..
11. تا حالا یخ زدگی و سوز و سرمای وحشتناک و زمستون و کولاک خطری رو تجربه کردی؟.............نه اینجا هوا اونطوری نمیشه
12. موتور سوار شدی؟ چند بار؟ تک چرخ هم زدی؟..............آره سوار شدم...تک چرخ نه
13. بچه بودی از درخت بالا ميرفتی؟................خیلی بالا نه....همین پایین پایینا چند بار....
14. يه شب زمستوني كه هوا خيلی سرده خسته و كوفته از سر كار ميای خونه ... يهو يه سطل آب يخ شوخی شوخی ميريزن روت ... چكار ميكنی؟ (عكس العملت رو كامل بگو)............دنبال ساطور میگردم
15. دماغت چاقه که میگن یعنی چی؟ از کجا اومده؟ الان دماغ تو چاقه؟................چمیدونم معنی نداره...اگه اندازه ی دماغمو میخای...خدا وکیلی هیچ عیبی نداره یه قوس خوشگل هم داره که تو کل ایل و تبارمون سابقه نداره اینم لطف خدا بوده همه میگن راستشو بگو عمل کردی؟
16. اسباب بازی ای داری که از بچگی هات تا الان نگهش داشته باشی؟ چیـه؟..............فک کنم تو انباری یه چیزایی باشه
17. الان دقیقاً کدوم منطقه خونه هستی؟................تو اتاقم زیر پنجره رو زمین نشستم
18. آخرین باری که زمین خوردی کی بوده؟...................والا یادم نیست

1.آخرین باری که جشن تولد گرفتی؟..................یه بار اول بودم برام گرفتن...از این باشکوها....بقیش خونگی بوده..
2. اخرین باری که تو شهر شما بارون بارید کی بود؟...............دیروز
3. سه نقطه (...) میبینی یاد چی میفتی؟..................و غیره
4. جدول حل میکنی؟...................قبلا آره الان نه
5. تا حالا شده نگاه یکی برات با بقیه فرق داشته باشه؟..................آره یکم ترسناکه حالا به هر منظور
6. با این سه کلمه یه جمله بسـاز. ( بز - قهوه - سینما )................جناب بز در سینما مشغول نوشیدن قهوه است...
7. با کتاب خط خطی راحتر درس میخوندی یا تمیز؟.....................کتاب تمیزی که خودم خط خطیش کنم...
8. دروغ مصلحتي داريم يا نه؟ اصلا درسته؟....................داریم ولی نه هر چیزی که خودمون بگیم مصلحتیه
9. معمولا با کی سفر میکنی؟..................خونواده
10. سینما رو ترجیح میدی یا توی خونه فیلم دیدن رو؟......................اصلا اهل فیلم نیستم...ولی اگه بشه تو خونه
11. توی خونتون چند تا لامپ الان روشنه؟.................الان روزه خونمون هم کاملا نور گیره...هیچی
12. بیشترین مدتی که تنها بودی؟ علت؟..................تنهای تنها؟.....یادم نیست شاید یه صب تا شب ...خوب کسی نبود دیگه
13. به نظرت بعد از مرگت آیندگان ازت یادی می کنند؟ چیزی داری که به خاطر اون به یاد آورده بشی؟..................نه متاسفانه
14. دفاع شخصی بلدی؟....................زیاد نه
15. بیشترین قبض تلفن خونتون؟...............قبض نداریم... نمیدونم بابام میدونه
16. چرا وقتی شکلات تعارف میکنن اگه بیشتر از یکی بردارن زشته؟.................چمیدونم...خیلی رسم بدیه خوب من شکلات دوست دارم
17. تا حالا کسی بهت هیزم تر فروخته؟ چند کیلو؟...............نه ما گاز داریم هیزم استفاده نمیکنیم:bunnyearsmiley:
18. به نظر خودت با جنبه ای یا بی جنبه؟.................با جنبه
19. شبا خونتون پشه داره؟..............تابستون آره ولی پنجره هامون توری داره کم میان
20. آشغال میریزی رو زمین؟..............نه اصلا اینو همه میدونن من تو خیابون هم کسی روببینم بهش تذکر میدم بی تعارف
21. گروه خونیت چیه؟...........o+
22. عکاسی میکنی؟.............دوست دارم ولی دوربین حرفه ای ندارم....خخخخ اگه داشتم اصن بلد نبودم باهاش کار کنم
23. بیشترین مدتی که تا حالا رانندگی کردی؟ مقصد کجا بوده؟.................داخل استان خودمون شهرای اطراف 60 70 کیلومتر

. چند تا ساعت مُچی داری؟............یکی داشتم نرمال نبود الان یکی دیگه دارم..
2. کارتون محبوب دوران کودکی ؟..............زیزی گولو ...البته میدونم کارتون نیست
3. چه آهنگی هست که کلی خاطره داری؟.................خاطره ندارم با آهنگ
4. اولین کوله پشتی که واسه مدرسه خریدی چه رنگی بود؟................خخخ خیلی سوالت جالبه چون اینی که میگی یه جوری بود که اصن نمیشه از روش بفهمی من پسرم یا دختر....مشکی بود...روش عکس جولز و جولی داشت.هم پسرا از اینا داشتن هم دخترا:25r30wi::
5. پشت چراغ قرمزهای طولانی به چی فکر میکنی؟ ...................اینجا چراغ قرمز نهایتش یک دقیقست اونم فک نمیکنم
6. چه درسی رو به سختی پاس کردی؟.............شیمی آلی
7. در طول روز چقدر شارژ میخری؟.............شارز تلفن؟؟...من یه خط دارم اونم دائمی
8. تا حالا شده سرت کلاه بره؟...................اوه آره زیاد
9. دیشب تا چند بیدار بودی؟.........تا یک...به همه ی سوالا جواب دادم بعد همش پرید
10. تا حالا کسی اسمت رو مخفف کرده و بهت بگه اِسـی؟ کی؟..................خخخ نه
11. زیبا ترین منظره ی عمرت رو کجا دیدی؟.............تو مکه وقتی اولین بار خونه ی خدارو دیدم
12. اسب سواری بلدی؟.............خخخ نه ولی الاغ سوار شدم خیلی خوب بود
13. از چه آدمایی خوشت میاد؟............با جنبه و بی شیله پیله
14. دوست داری تا چند صفحه صندلی داغت بره جلو؟...................فک کنم این آخرشه
15. تا حالا دست کسی رو گرفتی ببری اونور خيابون؟...............نه یادم نیست
16. بدترین اخلاق مرد چیـه؟.................این که بعضیا مردی رو تو قلیون وسیگار کشیدن و مشروب خوردن میبینن...
17. بدترین اخلاق زن چیـه؟.........چشم و هم چشمی
18. فکر میکنی بدترین نوع مرگ چه جوریه؟.............اینکه جوری بمیری که هنوز برای اون دنیات کاری نکردی
19. تا حالا شده توی مهمونی لباست پاره یـا کثیف بشه؟ ( تعریف کن ).............نه یادم نیست اما یه بار تو مینی بوس نشستم وقتی اومدم پیاده شم دیدم رو یه آدامس نشستم خخخخ هر کاری کردم در نرفت خیلی ضایع بود
20. از بچه های اينجا كی از همه ساكت تره به نظرت؟.............ماهی همسایمون
21. كی شيطون تر و شلوغ تره؟..............احسان..البته شلوغ به معنی بی ادب نیست با اینکه شیطونه ولی رفتارش با همه با احترامه
22. فکر میکنی واقعاً اینطوری هستن یـا اینجا اینطور به نظر میاد؟..............تقریبا میتونه نشونه ای باشه از شخصیت واقعیشون
23. تا حالا شده از خودت بترسی؟.............نه چرا؟ من که ترس ندارم
24. تا حالا شده فکر کنی دستت اضافیه؟ ندونی کجا بذاریش؟..........نه دوستشون دارم

1. اگه به چی برسی از زندگیت لذت میبری؟.............آرزوهام
2. زندگی میکنیم که به چی برسیم؟............به نقطه ی اوج...همون بالاها
3. چند تا از لذت های کوچیک زندگیت رو نام ببر..............این که کاکتوسام رشد میکنن ( آخه رشد کاکتوس خیلی کنده) ...لذت از صدای بارون...ساحل....رفتن به بازارماهی فروشان شهرمون
4. گمراهی یا در راهی یا بی راهی؟.............در راهم
5. رنگ آسمون زندگیت؟..................نیمه ابری در بعضی نقاط همراه با مه صبح گاهی
6. چند بار تا حالا گم شدی؟.............گم نشدم
7. اگه پشه بودی روزا کجا میرفتی؟..................پشت میز...چند بار دیدم نامردا میرن اونجا
8. اجزای اصلی یه ادم برفی چیه؟...............برف چوب سنگ هویج
9. خوشت میاد مرموز و سکرت باشی؟...............خخخ آره خیلی خوبه
10. چرا همیشه ما میگیم آره آره،نه نه... چرا نمیگیم آره نه نه آره؟..................جور در نمیاد زبون آدم نمیچرخه
11. فکر کن یه چیزی رو خیلی دوست داری بشه ولی اینکار نباید بشه حالا یهو میزنه و میشه/اونوقت چی میشه؟..............عجب خر تو خریه...چمیدونم شده دیگه
12. قشنگترین دروغی كه گفتی چی بود؟...............چند سالی میشه دروغ نمیگم والا یادم نیست
13. راستی چرا جودی حتی توی عروسی هم مدل موهاش رو عوض نكرد؟..............شکل گرفته بوده لابد....شایدم کلاه گیس بوده نمیشده
14. خسته شدی؟............نه
15. فكر می كنی من چندتا سوال دیگه دارم ؟...................نمیدونم راحت باش بپرس
16. ایران را دوست داری یا ایرانی بودن را؟..............هر دو تاش
17. اگه گدا بودی چه مدلی گدایی میکردی؟...............خخخ آخه اینم شد سوال...شاید یه تاس میگرفتم دستم مینشستم رو زمین
18. به نظرت دل شکستن سختتره یا دل شکسته شدن؟..............شکستن دل یه نفر خیلی بده ولی دومی سختتره
19. ماه رو بیشتر دوست داری یا ستاره رو؟....................ماه
20. لپ لپ خريدی تا حالا؟ (خجالت نمی كشی؟! ) جايزه اش چی بود حالا؟ .................نه نخریدم اصن دوران ما اینا نبود ...

خب پیچی جان اگه بازم دوس داری تعارف نکن پسرم:smilies:
[/QUOTE].............من گیاهم پسر نیستما...ممنون خیلی بهم خوش گذشت !!! ایشالله جبران کنم :))[/COLOR][/SIZE]

آخرین ویرایش:

marlik

New member
ســارای عزیز؛

من که دارم شوخی می کنم همه میدونن، ولی ایشالا هرجا میری، به هر دلیلی هم که دیگه دوست نداری بیای، هرجا هستی شاد و موفق باشی.

ما دوستای مجازیتیم، نمی تونیم جا دوستای واقعیت رو پر کنیم ولی بعضی وقتا دوست مجازی از صد تا دوست واقعی بیشتر به درد آدم می خوره.

من که همیشه هستم، بچه ها هم هستن، فراموشت نمی کنیم، توهم ما رو فراموش نکن
599819_crying.gif

الان منظورت این بود ماجدی حرف زدیم؟:|
سارایی احسان راس میگه...ماهمیشه بیادتیم...دوس ندارم بری اما اگه واقعاتحملمون سخته اصراری نمیکنم...
انشالله موقع آزمون دکترا بازم اینجاسربزنی...منم زنده باشم:|
شادوسرزنده باشی دوست خوبم:-(

آبجی جونم و احسان دلمون کباب شد.سارا که نمیخاد بره مگه نه سارا؟گفت میخام برم با طناب بستمش گوشه ی تاپیک.طنابم بلنده هرجا خاست میتونه بره و برگرده.مگه میذاریم سارا بره دلمون واسش تنگ میشه.آبجی نازم انشالله خدا تو رو صد و بیست سال کنار من سالم و شاد نگه میداره دیگه هم از این حرفا نزن:-:)'(

kolouche

New member
کلوچه درس بخون دیگه.از دست رفتی که
میگم راسته تو مشهد هم اسید پاشیدن؟؟؟
وای من جرات بیرون رفتن ندارم///اینجا همه می ترسن

امنیت نداریم:65d6a5d6s:

امنیت نداریم

نوموخوااااام.....:tonguesmiley:

تو مشهد سال 90 مث اینکه پاشیدن ... الان دوباره خبرو آوردن بالا... شایعه کردن تو مشهدم میریزن... وگرنه نمیریزن..
بالاخره مشهد و تهران و اصفهان نداره.... کاره بد بده...

marlik

New member
بچه ها چرا وقتی یکی حوصلش سر میره یا دلش میگیره هیچکدومتون نیستید؟؟؟؟:-:)-:)-(

marlik

New member
وای مسقطی....من هفته دیگه دارم میام شیراز:smilies-azardl (113
کل گروهمون تقاضا سوعاتی های شیرازو کردن .باید موقع برگشت واسه اساتید کلی چیز بیارم:65d6a5d6s:

چقد خوب.میای خونه ی اقوام سارا جون؟زیاد میای شیراز؟غریبه ها نمیتونن دل بکنن از شیراز تو که خونه ی خودته:p :):)خخخخخخخ تعریف شهرمونو بکنیم:):):):)

nahal5555

New member
چرا نهال جون؟برو از مسقطیایی که آوردم انجمن بخور دلت باز بشه:):):):):) از شانسمون امشب کسی نیست شیطونی بکنه:-:)-(اکشال نداره خدمون دوتاهستیم که:):):)

به به مسقطى,مرسى...آره هيشکى نيس...اين چند روز مث اينکه اينجا شلوغ بوده ولى الان هيشکى نيس...

بالا