آسمون
New member
دانش جویی میکنی الان یا انجمن میجویی؟))
نه حمید فعلا دارم ازسارا دل جویی میکنم:-(
دانش جویی میکنی الان یا انجمن میجویی؟))
سحرجون انجمنم جزئی ازکارای دانشگاس دیگه؟!
جالبه خاطر نشان کنم بنده الان سرکلاس میباشم![]()
ســارای عزیز؛
من که دارم شوخی می کنم همه میدونن، ولی ایشالا هرجا میری، به هر دلیلی هم که دیگه دوست نداری بیای، هرجا هستی شاد و موفق باشی.
ما دوستای مجازیتیم، نمی تونیم جا دوستای واقعیت رو پر کنیم ولی بعضی وقتا دوست مجازی از صد تا دوست واقعی بیشتر به درد آدم می خوره.
من که همیشه هستم، بچه ها هم هستن، فراموشت نمی کنیم، توهم ما رو فراموش نکن![]()
ســارای عزیز؛
من که دارم شوخی می کنم همه میدونن، ولی ایشالا هرجا میری، به هر دلیلی هم که دیگه دوست نداری بیای، هرجا هستی شاد و موفق باشی.
ما دوستای مجازیتیم، نمی تونیم جا دوستای واقعیت رو پر کنیم ولی بعضی وقتا دوست مجازی از صد تا دوست واقعی بیشتر به درد آدم می خوره.
من که همیشه هستم، بچه ها هم هستن، فراموشت نمی کنیم، توهم ما رو فراموش نکن![]()
پیچک جواابای مختصر و مفید میدی...
مرســـــی ... :applause:
پیچک جواابای مختصر و مفید میدی...
مرســـــی ... :applause:
الان منظورت این بود ماجدی حرف زدیم؟:|
سارایی احسان راس میگه...ماهمیشه بیادتیم...دوس ندارم بری اما اگه واقعاتحملمون سخته اصراری نمیکنم...
انشالله موقع آزمون دکترا بازم اینجاسربزنی...منم زنده باشم:|
شادوسرزنده باشی دوست خوبم:-(
1. یه کار خیلی خوب برات پیدا شده شرط شون اینه با کت شلوار نارنجی بری سر کار، از خونه هم باید بپوشی قبول میکنی؟ ............خخخ آره مشکلی نیست
2. تفاوت پیچک واقعی با پیچک مجازی چقدره؟..............فقط یه فرق داره اونم اینه که با کسایی که جنسیتشون مخالف منه...اینجا راحت ترم چون فیس تو فیس نیست
3. آخرین باری که نون گرفتی کی بود؟ تا حالا گرفتی؟.............آره گرفتم ...ولی یادم نیست چون نونوایی تو مسیر بابامه بیشتر اون میگیره
4. هدفت از درس خوندن چیه؟...............مدرک ( خداییش صادقانه تر از این نمیشد )
5. می تونی با یک کفش 20 سانتی راه بری؟.................نه فک نکنم
6. چندبار رفتی دندون پزشکی؟.....................دو بار اول خالی کردبعد پر کرد
7. این تست های شخصیت شناسی رو دیدی؟ نظرت درباره شون چیه؟ درباره تو دُرستَـن؟.................آره دیدم چرت و پرتن
8. مهم ترین روز سال برات چه روزیه؟.................تولدم
9. پیچک حوصله چه کاری رو هیچوقت نداره؟...................اتو کردن....تو خونه ی ما هر کس باید لباسای خودشو اتو کنه
10. قوانین زندگیت رو نام ببر.................چند تا قانون دارم...مهمترینش اینه که دروغ نگم
11. از هم دانشگاهیات تو انجمن هستن؟...............من ندیدم تا حالا
12. از دید تو رفاقت مثه چی می مونه؟...............شکلات
13. یکی از حقایقی که تا همیشه بهش باور خواهی داشت چیه؟ چرا؟..................اعتقاد به اون دنیا و اینکه باید براش کاری بکنم
14. اگر قرار باشه حقیقت رو بگی و یه چیز خیلی مهم رو از دست بدی این کارو میکنی؟.................نمیدونم سخته
15. چقدر خودت رو دوست داری؟..................زیاددد:thanks:
16. چرا اکثر پسرا دوست دارن پدر زن پولدار داشته باشن؟ توهم دوست داری پولدار باشه؟..............پدر زن کجا بود؟؟؟!!!!خخخخ من گیاهما.....خوب خوبه دیگه لازم نیست خیلی جون بکنی واسه پول از اونا میگیری
17. وقتی میخوای از جایی داخل بشی اگه با خانمی همزمان بشه در رو باز میکنی و صبر میکنی اون اول وارد بشه یا اصلا محلش نمیزاری خودت میری تو؟ بستگی به سنش داره...اگه سن بالا باشه وایمیستم...اگه نه میرم
18. اگه یه بچه ی لوس از صبح تا شب بغل دستت باشه چی کار میکنی؟ حالا اگه اون بچه برادر زنت باشه عکس العملت چیه؟................میکشمش
19. نسبت به اعتقـــاداتت غیرتی هستی؟ اگه کسی دست بذاره رو اعتقاداتت و کمر به نابودی باورهات ببنده چکار میکنی؟..................هیچ کس همچین جرآتی نداره...این خیلی برام مهمه
20. سه تا از بزرگترین اعتقاد هات رو بگـو؟ چـــرا بهشون اعتقاد داری؟.................اعتقاد به اون دنیا....اعتقاد به اینکه بخند تا دنیا بهت بخنده.....دو ساله که به معجزه بودن قرآن به معنای واقعی اعتقاد پیدا کردم
21. اگه خودت بخوای یه ترانه بگی موضوعش رو چی میذاری؟ چرا؟.............بارون
22. بادبادک بلدی بسازی؟ بچه که بودی درست کردی؟..................نه بلد نیستم....بچه بودم کایت داشتم
23. تا حالا چند بار برای خواهرت کادو خریدی؟ چی خریدی؟................یه بار واسش شلوار خریدم ...دیگه یادم نیست
24. با خواهرت میری خرید؟ وقتی میخوای خودت یـا خواهرت چیزی بخرید؟.................خیلی کم ولی شده
25. تا حالا شده به کسی رو بندازی و اون رد کنه؟ انتظارش رو داشتی؟...............آره شده....نه همچین فکری نمیکردم...ناراحت شدم
26. تا چه حد این صندلی داغ با اون صندلی داغی که تو ذهنت بود شباهت داره؟.....................داغ نیست
27. امضای تمام افراد شرکت کننده در تاپیک رو مطالعه کـــن و 5 تا از با معنی ترین هاشون رو اینجا کـــپی کن.....................سخته
28. به نظرت ارزششو داره که آدم بخاطر عشق خودش رو کوچیک کنه؟....................نمیدونم تجربه نداشتم
29. بهترين چيزی كه دوست داری داشته باشی چيه؟....................سمت استاد تمام :riz277:
30. عاجزانه ترین درخواستت از خدا چی بوده؟...................درخواست زیاد داشتم یادم نیست
رابطه سالم دختروپسر روازنظرخودت تعریف کن بامثال!
بانامزدی طولانی موافقی یا بنظرت عقدطولانی دردسرسازه (بالای3سال)؟............آره زیاد خوب نیست...آدم معلقه
زندگی تو چه رنگیه؟...........سبز
چه طعمی داره؟.................کم شیرین
صدای طبیعت رو دوس داری؟کدوم بیشتر آرومت میکنه؟................آره خیلی صدای بارون
ببینی یکی از دوستات داره. توچاه میپره چیکارمیکنی؟..................میگم نپر
اگه بازنت دعوات بشه تو میری بیرون یا اونو میندازی بیرون؟!...............خخخ منظورت دعوا با همسره دیگه؟؟... تو خونه حلش میکنیم
بورسیه تحصیلیت جورشده خیلی وقته منتظرش بودی.اماخانومت پابه ماهه...چیکارمیکنی؟زنت کلا مخالفه باخارج رفتن.بعدتولدبچه هم نمیاد...میری؟یاقیدشو میزنی؟..............:33:
تاحالا کسی گذاشتت تو آمپاس؟یکیشوتعریف کن.................آمپاس نمیدونم چیه؟
چقد به آخرت اعتقاد داری؟بنظرت بهشتی هسی یاجهنمی؟..............گفتم بالا معتقدم...
تو هوای گرم تابستون زیرکولرنشسی برقاقطع میشه.چی میگی؟چیکارمیکنی؟.................. میگم عه....بعد حرکتی نمیکنم که زیاد گرمم نشه
باخودت چند چندی؟................2 ...1 فعلا من عقبم
باخدا چند چندی؟................بین من و اونه
دوس داشتی عضو تیم ملی بودی؟..................تیم ملی چی؟ فوتبال؟...عمرا
کدوم بازیکن تیم ملی رودوس داری؟..............هیچ کدوم حوصلشونو ندارم
بنظرت چقدر قدر پدرمادرتو دونستی؟.................خیلی کم...اونا خیلی خوبن
چند درصد روز رو تواتاقت میگذرونی؟...................50 %
اتاقت آفتاب گیره یا دخمس!؟..................دو تا پنجره داره از اول صب آفتاب دارم
چن بارتاحالادکوراسیون اتاقتوعوض کردی؟...................سه چهار بار ...البته توی 13..14 سال
تاحالافرش شستی؟...............فک کنم آره...البته تنها نبودم کمکی
بانامحرم دس میدی؟!روبوسی چی؟............خخخ جاهلیت آره...الان نه اصلا...فک کنم دلخوری هم پیش اومده ولی برام مهم نیست
بنظرت اینجور مسائل تودین ما الکی واردشده که مثلا پیش فامیل رعایت حجاب واینابشه؟...............من بهش معتقدم اتفاقا خیلیم خوبه
شده دلت براکسی اینقد تنگ بشه که به سختی نفس بکشی؟یابغض خفت کنه؟.............نه نشده
آخرین سریال ایرانی که دیدی چی بوده؟.............سریال؟ یادم نیست آهان یکی بود تابستون میداد لطیف بود راننده نعش کش...
سالی چن بار میری مسجد؟!...............بعضی وقتا میرم ...کم
ازکنارکسی ردبشی که دس یاپاش قطعه دلت واسش میسوزه؟چی میگی تودلت؟..............آره میسوزه...میگم خدایا مرسی که من سالمم
تاحالاشده کسی تحویلت نگیره ضایع بشی؟............آره یه یارویی بود رئیس آزمایشگاه اون با همه اینجوریه اولین برخوردمون چون نمیدونستم احساس ضایگی بهم دست داد
تاحالاگیر آدم وراج افتادی؟چطوری در رفتی از دستش؟وقتی حرف میزدبه چی فک میکردی تودلت؟............اوف خدا نصیب نکنه
بزرگترین درسی که از زندگی گرفتی؟..............هر چی بگم میشه شعار ولش کن
نمره انشات معمولا چندبوده؟..............چون با مامانم مینوشتم 20
ریشاتو هرچن وق میزنی؟..............
اولین بارچن سالگی سیبیلاتو زدی؟...............
178ضرب در 734چن میشه؟....................
سوال قبلی سرکاری بود میتونی ج ندی..............خودم فهمیدم رد کردم
بیشترین مسافتی که پیاده رفتی تقریباچن کیلومتربوده؟!......................خخخ یه بار با بابام رفتیم کوه نمیدونم چقد بود ولی هنوزم یادش میوفتم سرم گیج میره
ازکدوم غذابدت میاد؟حتی یه کوچولو...........بادمجون
اگه لبه یه پرتگاه باشی و فقط بتونی یه نفرو نجات بدی کدوموانتخاب میکنی؟............دومی
-کسی که دوسش داری اما دوست نداره یاکسی که دوست داره اما دوسش نداری
نهالم که پیداش نشد...خودم جاش سوال میپرسم:bunnyearsmiley:
رتباط سربازى با منظم شدن پسرا؟..............ارتباطش زیاد نیست...
مزيت سربازى رفتن چيه؟اصلا مزيت داره؟.................نه مزیتی نداره
دوست داشتى دختر باشى و سربازى نرى؟.................
مسافرت خارج از کشور داشتى؟کجا؟چرا؟.................آره داشتم
اتاقت بيشتر مرتب و منظمه(بعيد ميدونم) يا ميدونه جنگه؟مامانت چقد حرص مى خوره بخاطر اوضاع اتاقت؟...................خخخ آره الان یکم بهم ریختس
دوست دارى مهريه همسر آيندت چقد باشه؟................
دوست دارى زن ذليل باشى يا نه؟..............
شده دلت واسه خدا تنگ شه؟کى؟چيکار کردى؟....................آره... هیچی گفتم دیگه بهش
هر سال روز تولدتو جشن ميگيرى؟کيارو دعوت ميکنى؟................جشن که نه ولی گاهی خونواده شرمندم میکنن
اگه تو مراسم خواستگاريت عروس خانوم سينى چايى رو بريزه روت چيکار ميکنى؟تو دلت چى ميگى؟...................البته اگه پسر بودم....میگفتم بی عرضه ...پاشیم بریم
اگه دخترى عاشقت باشه و تو دوسش نداشته باشى چيکار ميکنى فراموشت کنه؟..............دختر؟؟؟ خخخخ
بلدى برقصى؟............خخخ
اگه تو مراسم عروسيت وسط تالار عروس خانوم با مخ بخوره زمين چيکار ميکنى؟بهش ميخندى؟..............اینم باز اگه پسر بودم.....خخخ آره فک کنم بشه تحمل کرد منم پخش زمین میشم
نظرت در مورد جمله:عروس رفته گل بچينه .................معنیشو نمیدونم ولی شیکه
از کاراى خونه کدوم کارو بهتر انجام ميدى؟...............آشپزی بلدم
اگه دخترتو تو خيابون با دوست پسرش ببينى چيکار ميکنى؟.................با اشاره بهش میفهمونم....فقط بیا خونه تا استخوناتو تبدیل کنم به پودر بفرستم واسه دامداری
روزى چند بار در يخچالو باز ميکنى؟..............یکی دو بار
حاضرى با يه دختر بيسواد که خيلى دوسش دارى ازدواج کنى؟................خخخ
اگه آسمون جون واسه عروسيش دعوتمون کنه ميرى؟...................والا نمیدونم آسمون اهل کجاست....اگه نزدیک باشه آره میرم
به نظرت دوستى بچه هاى اين تاپيک تا کى ميتونه ادامه پيدا کنه؟چند ماه يا سال؟..................فک کنم زیاد نیست
بعد 10 سال بچه هاى اين تاپيک يادت ميمونه يا مه؟دلت واسه کى تنگ ميشه؟..................فک کنم یادم بمونه واسه همه
خودت چطوری حمیدآقا؟خوبی؟بقول شیلا درساخوبن؟خوش میگذره;-)
الان منظورت این بود ماجدی حرف زدیم؟:|
سارایی احسان راس میگه...ماهمیشه بیادتیم...دوس ندارم بری اما اگه واقعاتحملمون سخته اصراری نمیکنم...
انشالله موقع آزمون دکترا بازم اینجاسربزنی...منم زنده باشم:|
شادوسرزنده باشی دوست خوبم:-(
حالا من یه چیزی گفتم...جدی گرفتین؟
اسم سمیه رو آوردی اینم به یاد اون میذارم...
1-اگه دنیا رو بهت بدن چیکار میکنی؟................میگیرمش..
2-فکر میکنی خدا کجای زندگیت ایستاده؟...............همه جا...اینو واقعا گفتما
3-دنیات چه رنگیه؟................سبز
4-تا حالا نذر کردی؟واسه چی یا کی؟چی نذر کردی؟..............آره نذر کردم واسه یکی از از نزدیکان...جواب داد
5-فکر میکنی آدم بعد شکست عشقی دوباره میتونه عاشق بشه؟.............والا من تجربه نکردم
6-تا حالا برای کسی گل خریدی؟.............خخخخ نه
7-تاحالا دوست داشتی 1 ستاره تو آسمون داشته باشی که هر وقت خواستی بری ببینیش؟(ختی تو هوای بارونی)..............نه والا
8-تا حالا دوست داشتی 1 ابر داشته باشی که هر وقتی دلت گرفت بهش بگی بباره؟................اینم نه
9-امسال چه فرقی با پارسال کردی ؟................یه سال بزرگتر شدم ...تقریبا هیچ فرقی نداشتم
10_اگه مردی ژولیده و کثیف کنار خیابون کنار ماشینت داره جون میده و باید برسه به بیمارستان ,عکس العملت چیه ؟ میرسونیش ؟ نمی ترسی دزد باشه ؟............زنگ میزنم 115
11- اگه پستچی یک نامه برات بیاره که ادرس فرستنده نداشته باشه اولین کسی که به ذهنت میرسه کیه ؟.................هیشکی واسه من نامه نمیده...حتما اشتباهیه
12-یه بیت شعر که حرف دلت و بگه.................ز هشیاران عالم هر که را دیدم غمی دارد.....دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد
13-ته دلت آرزوی دیدن کیو داری؟.....................اونی که میگن نیمه گمشدست...ببینم چه ریختیه
14-اولین دعایی که همیشه میکنی واسه کیه؟وچیه؟.............گفتم بالا
15-دوست داری کسی باشه که از تنهایی درت بیاره؟................خخخ => 1 امتیاز منفی
16-عاشقی کردن و دوست داری؟(منظورم با عشق و احساس با کسی بودنه؟................والا تجربه نکردم
این چند تا هم نوعش فرق داره با بالاییا)
17-چرا مارمولک شبیه سوسماره ولی بهش میگن مار مولک؟......................مارمولک کوچیک تره
18-چرا پاهای عنکبوت به تارهایش نمی چسبد ؟.........................:21: => 1 امتیاز منفی
19-میدونی پشه ها شبا کجا میخوابن؟....................رو من...مخصوصا نوک دماغم))
عروسی خودت چطوری میرقصی؟سنگین و خجالتی؟جوگیرو تکنو و ازین حرکتای جدید؟ .....................عروسیه چیه بابا...حوصله ی این قرطی بازیا رو ندارم...میریم مسافرت
خدایی توعمرت ایقد جواب پس داده بودی؟.............خخخ نه
احساس میکنی داری خودتوبیشترمیشناسی نه؟....................آره انگاری
روصندلی کنکورارشدبیشترفکرکردی یاصندلی داغت؟..................کنکور => معلومه که کنکور، شد به یکی از سوالای ما فکر کنی اصن؟ :thumbsdownsmileyani
شب اول قبرچیکارمیکنی بنظرت؟...............چه کار میشه کرد
دوس داری کسی اون شب بالاسرت بیدارباشه؟.....................آره ای کاش باشه ...برام قرآن بخونه...کمکم کنه
تاحالاباماشین حیوون زیرگرفتی؟...................نه...هفته ی پیش یه لاک پشت اومد جلو...رد دادم => چه جالب، تو شهرشون لاک پشت می پره جلوشون، تو شهر ما گربه.. تازه آدم هم می پره بعضی وقتا
آخرین بارکه مامان بزرگت رودیدی چی بهت گف؟................یکی شون فوت کرده....روز آخر رفتم دیدمش ..امتحان داشتم...بهم گفت برو درستو بخون....دقیقا آخرین حرفش...:sad:
بابا بزرگت چی؟............خخخ خدا حافظی کردیم....عاشقشم
خاله؟...................چی یادمه بابا => ننه -_-
عمه؟....................یه ساعت پیش دیدمش...گفت ایشالله عروسیت => دومادیت منظورش بوده
کدوم شهرای ایرانودوس داری ببینی اما تاحالانرفتی؟................کردستان...یزد....کرمان => 10 امتیاز منفی واسه اینکه یزد نیومدی تاحالا >_<
سوغاتی کدوم شهرخوشمزه تره؟....................اصفهان...گز => برو گمشو تا لهت نکردم پیچی >_<
چیزای شیرینوبیشتردوس داری یاترش یا تلخ؟.................شیرین
وقتی داری فحش میدی چقد فکرمیکنی؟.................خخخ فحش نمیدم...اون چند تا هم خداییش خیلی ملایمه
دوس داری خانومت چه مدلی باشه؟...............خخخ خانوم چیه؟...اگه پسر بودم دوست داشتم خانومم با حجاب باشه..موهاش معلوم نباشه => خودتی P:
اگه بفهمی آبجیت دوس پسر داره چیکارمیکنی؟مث این داداش روشن فکرا برخوردمیکنی یا...؟توضیح بده؟...............آبجی من؟؟؟...خخ عمرا
اگه پسره آدم حسابی نباشه ولی آبجیت دوسش داشته باشه و هرکارکنی بیخیال نشه چىکارمیکنی؟...............خخخ من به خودم بابت گناه نکردم شک میکنم.....ولی به آبجیم هرگز
تاحالاقسمی خوردی که پاش نایستی؟..............نه
نظرت درباره اوناکه پدرمادرشونو خونه سالمندان میذارن چیه؟خودتم اینکارومیکنی؟؟......................نه دوست ندارم
چن بار سجده شکرکردی بجز نماز واجب؟................یه بار...کاملا بی اختیار بود...
شده یه گناهی روانجام بدی و یادخداباشی؟حس کنی خداداره نگات میکنه؟چقدخجالت کشیدی اون لحظه؟.................آره...خیلی حس بدیه
من ازتاپیک برم چقد ناراحت میشی؟!.................خخخ اینجا بی صاحاب میشه
چن بار رفتی مشهد؟دوس داری بازم بری؟چرا؟................فک کنم 3 بار آره خیلی دوست دارم
چقد به جن اعتقاد داری؟.................اعتقاد دارم...تو قرآن اومده
چراشنبه واسه ما اول هفته وکاره اما واسه بقیه روزاستراحته؟...............اونا بد میشمرن روزا رو
بنظرت روزی که امام زمان ظهورکنه اگه زنده باشی کجایی؟.....................ای کاش کنارش....حد اقل روبروش نباشم
اگه بگن امروز امام زمان ظهورکرده باورمیکنی؟چیکارمیکنی بعدش؟................ظهور امام زمان مراحل داره....قبل از ظهور همه ی مردم با خبر میشن... این یه وعده ست... نه باور نمیکنم
غول چراغ جادو روببینی چی میگی بهش؟..............درود
روزی چن بارمیگی خدایاشکرت؟.............بعد نماز معمولا
بجزماه رمضون چن روز درسال نمازصبحت قضانمیشه؟...................تقریبا هیچ وقت ...همشو میخونم
حالا به قول آسمون انگار ما جدی گفتیم .... :14:
سارا موفق باشی....
به امید شنیدن خبرای خوب خوب....
جکو ببوس.....:sarma:
نابود شدم اساسی احسان)))))))))))))
تجدید نظر کنم پس:دی
کلوچه درس بخون دیگه.از دست رفتی که
میگم راسته تو مشهد هم اسید پاشیدن؟؟؟
وای من جرات بیرون رفتن ندارم///اینجا همه می ترسن
امنیت نداریم:65d6a5d6s:
یه کار خیلی خوب برات پیدا شده شرط شون اینه با کت شلوار نارنجی بری سر کار، از خونه هم باید بپوشی قبول میکنی؟ ............خخخ آره مشکلی نیست
2. تفاوت پیچک واقعی با پیچک مجازی چقدره؟..............فقط یه فرق داره اونم اینه که با کسایی که جنسیتشون مخالف منه...اینجا راحت ترم چون فیس تو فیس نیست => بازم خودتی
3. آخرین باری که نون گرفتی کی بود؟ تا حالا گرفتی؟.............آره گرفتم ...ولی یادم نیست چون نونوایی تو مسیر بابامه بیشتر اون میگیره
4. هدفت از درس خوندن چیه؟...............مدرک ( خداییش صادقانه تر از این نمیشد )
5. می تونی با یک کفش 20 سانتی راه بری؟.................نه فک نکنم
6. چندبار رفتی دندون پزشکی؟.....................دو بار اول خالی کردبعد پر کرد
7. این تست های شخصیت شناسی رو دیدی؟ نظرت درباره شون چیه؟ درباره تو دُرستَـن؟.................آره دیدم چرت و پرتن
8. مهم ترین روز سال برات چه روزیه؟.................تولدم => ای خودشیفته))
9. پیچک حوصله چه کاری رو هیچوقت نداره؟...................اتو کردن....تو خونه ی ما هر کس باید لباسای خودشو اتو کنه
10. قوانین زندگیت رو نام ببر.................چند تا قانون دارم...مهمترینش اینه که دروغ نگم
11. از هم دانشگاهیات تو انجمن هستن؟...............من ندیدم تا حالا
12. از دید تو رفاقت مثه چی می مونه؟...............شکلات
13. یکی از حقایقی که تا همیشه بهش باور خواهی داشت چیه؟ چرا؟..................اعتقاد به اون دنیا و اینکه باید براش کاری بکنم
14. اگر قرار باشه حقیقت رو بگی و یه چیز خیلی مهم رو از دست بدی این کارو میکنی؟.................نمیدونم سخته
15. چقدر خودت رو دوست داری؟..................زیاددد=> :|
16. چرا اکثر پسرا دوست دارن پدر زن پولدار داشته باشن؟ توهم دوست داری پولدار باشه؟..............پدر زن کجا بود؟؟؟!!!!خخخخ من گیاهما.....خوب خوبه دیگه لازم نیست خیلی جون بکنی واسه پول از اونا میگیری
21. اگه خودت بخوای یه ترانه بگی موضوعش رو چی میذاری؟ چرا؟.............بارون
22. بادبادک بلدی بسازی؟ بچه که بودی درست کردی؟..................نه بلد نیستم....بچه بودم کایت داشتم
23. تا حالا چند بار برای خواهرت کادو خریدی؟ چی خریدی؟................یه بار واسش شلوار خریدم ...دیگه یادم نیست
24. با خواهرت میری خرید؟ وقتی میخوای خودت یـا خواهرت چیزی بخرید؟.................خیلی کم ولی شده
25. تا حالا شده به کسی رو بندازی و اون رد کنه؟ انتظارش رو داشتی؟...............آره شده....نه همچین فکری نمیکردم...ناراحت شدم
26. تا چه حد این صندلی داغ با اون صندلی داغی که تو ذهنت بود شباهت داره؟.....................داغ نیست => مراعاتت رو کردیم، توهم که خدای پیچش، میخواستی داغ باشه پس :65d6a5d6s:
27. امضای تمام افراد شرکت کننده در تاپیک رو مطالعه کـــن و 5 تا از با معنی ترین هاشون رو اینجا کـــپی کن.....................سخته => یه نمونش :| با اینهمه امتیاز منفی خودت بگو چیکارت کنم؟ => 1 امتیاز منفی
28. به نظرت ارزششو داره که آدم بخاطر عشق خودش رو کوچیک کنه؟....................نمیدونم تجربه نداشتم
29. بهترين چيزی كه دوست داری داشته باشی چيه؟....................سمت استاد تمام
30. عاجزانه ترین درخواستت از خدا چی بوده؟...................درخواست زیاد داشتم یادم نیست
رابطه سالم دختروپسر روازنظرخودت تعریف کن بامثال! => 1 امتیاز منفی
بانامزدی طولانی موافقی یا بنظرت عقدطولانی دردسرسازه (بالای3سال)؟............آره زیاد خوب نیست...آدم معلقه
زندگی تو چه رنگیه؟...........سبز
چه طعمی داره؟.................کم شیرین
صدای طبیعت رو دوس داری؟کدوم بیشتر آرومت میکنه؟................آره خیلی صدای بارون
ببینی یکی از دوستات داره. توچاه میپره چیکارمیکنی؟..................میگم نپر
اگه بازنت دعوات بشه تو میری بیرون یا اونو میندازی بیرون؟!...............خخخ منظورت دعوا با همسره دیگه؟؟... تو خونه حلش میکنیم
بورسیه تحصیلیت جورشده خیلی وقته منتظرش بودی.اماخانومت پابه ماهه...چیکارمیکنی؟زنت کلا مخالفه باخارج رفتن.بعدتولدبچه هم نمیاد...میری؟یاقیدشو میزنی؟..............:33: => 2 امتیاز منفی چون هم پیچوندی هم تابلو بود حوصله نداشتی فکر کنی.
تاحالا کسی گذاشتت تو آمپاس؟یکیشوتعریف کن.................آمپاس نمیدونم چیه؟ یعنی بن بست.
چقد به آخرت اعتقاد داری؟بنظرت بهشتی هسی یاجهنمی؟..............گفتم بالا معتقدم...
تو هوای گرم تابستون زیرکولرنشسی برقاقطع میشه.چی میگی؟چیکارمیکنی؟.................. میگم عه....بعد حرکتی نمیکنم که زیاد گرمم نشه
باخودت چند چندی؟................2 ...1 فعلا من عقبم
باخدا چند چندی؟................بین من و اونه
دوس داشتی عضو تیم ملی بودی؟..................تیم ملی چی؟ فوتبال؟...عمرا
کدوم بازیکن تیم ملی رودوس داری؟..............هیچ کدوم حوصلشونو ندارم
بنظرت چقدر قدر پدرمادرتو دونستی؟.................خیلی کم...اونا خیلی خوبن
چند درصد روز رو تواتاقت میگذرونی؟...................50 %
اتاقت آفتاب گیره یا دخمس!؟..................دو تا پنجره داره از اول صب آفتاب دارم => واسه همینه پس اینقدر سبزی)
چن بارتاحالادکوراسیون اتاقتوعوض کردی؟...................سه چهار بار ...البته توی 13..14 سال
تاحالافرش شستی؟...............فک کنم آره...البته تنها نبودم کمکی
بانامحرم دس میدی؟!روبوسی چی؟............خخخ جاهلیت آره...الان نه اصلا...فک کنم دلخوری هم پیش اومده ولی برام مهم نیست
بنظرت اینجور مسائل تودین ما الکی واردشده که مثلا پیش فامیل رعایت حجاب واینابشه؟...............من بهش معتقدم اتفاقا خیلیم خوبه
شده دلت براکسی اینقد تنگ بشه که به سختی نفس بکشی؟یابغض خفت کنه؟.............نه نشده
آخرین سریال ایرانی که دیدی چی بوده؟.............سریال؟ یادم نیست آهان یکی بود تابستون میداد لطیف بود راننده نعش کش...
سالی چن بار میری مسجد؟!...............بعضی وقتا میرم ...کم
ازکنارکسی ردبشی که دس یاپاش قطعه دلت واسش میسوزه؟چی میگی تودلت؟..............آره میسوزه...میگم خدایا مرسی که من سالمم
تاحالاشده کسی تحویلت نگیره ضایع بشی؟............آره یه یارویی بود رئیس آزمایشگاه اون با همه اینجوریه اولین برخوردمون چون نمیدونستم احساس ضایگی بهم دست داد
تاحالاگیر آدم وراج افتادی؟چطوری در رفتی از دستش؟وقتی حرف میزدبه چی فک میکردی تودلت؟............اوف خدا نصیب نکنه
بزرگترین درسی که از زندگی گرفتی؟..............هر چی بگم میشه شعار ولش کن
نمره انشات معمولا چندبوده؟..............چون با مامانم مینوشتم 20
ریشاتو هرچن وق میزنی؟.............. 1 امتیاز منفی
اولین بارچن سالگی سیبیلاتو زدی؟............... 1 امتیاز منفی
178ضرب در 734چن میشه؟....................
سوال قبلی سرکاری بود میتونی ج ندی..............خودم فهمیدم رد کردم
بیشترین مسافتی که پیاده رفتی تقریباچن کیلومتربوده؟!......................خخخ یه بار با بابام رفتیم کوه نمیدونم چقد بود ولی هنوزم یادش میوفتم سرم گیج میره
ازکدوم غذابدت میاد؟حتی یه کوچولو...........بادمجون
اگه لبه یه پرتگاه باشی و فقط بتونی یه نفرو نجات بدی کدوموانتخاب میکنی؟............دومی
-کسی که دوسش داری اما دوست نداره یاکسی که دوست داره اما دوسش نداری
نهالم که پیداش نشد...خودم جاش سوال میپرسم:bunnyearsmiley:
رتباط سربازى با منظم شدن پسرا؟..............ارتباطش زیاد نیست...
مزيت سربازى رفتن چيه؟اصلا مزيت داره؟.................نه مزیتی نداره
دوست داشتى دختر باشى و سربازى نرى؟................. 1 امتیاز منفی
مسافرت خارج از کشور داشتى؟کجا؟چرا؟.................آره داشتم
اتاقت بيشتر مرتب و منظمه(بعيد ميدونم) يا ميدونه جنگه؟مامانت چقد حرص مى خوره بخاطر اوضاع اتاقت؟...................خخخ آره الان یکم بهم ریختس
دوست دارى مهريه همسر آيندت چقد باشه؟................ 1 امتیاز منفی
دوست دارى زن ذليل باشى يا نه؟.............. 1 امتیاز منفی
شده دلت واسه خدا تنگ شه؟کى؟چيکار کردى؟....................آره... هیچی گفتم دیگه بهش
هر سال روز تولدتو جشن ميگيرى؟کيارو دعوت ميکنى؟................جشن که نه ولی گاهی خونواده شرمندم میکنن
اگه تو مراسم خواستگاريت عروس خانوم سينى چايى رو بريزه روت چيکار ميکنى؟تو دلت چى ميگى؟...................البته اگه پسر بودم....میگفتم بی عرضه ...پاشیم بریم)))
اگه دخترى عاشقت باشه و تو دوسش نداشته باشى چيکار ميکنى فراموشت کنه؟..............دختر؟؟؟ خخخخ => 1 امتیاز منفی
بلدى برقصى؟............خخخ => 1 امتیاز منفی
اگه تو مراسم عروسيت وسط تالار عروس خانوم با مخ بخوره زمين چيکار ميکنى؟بهش ميخندى؟..............اینم باز اگه پسر بودم.....خخخ آره فک کنم بشه تحمل کرد منم پخش زمین میشم
نظرت در مورد جمله:عروس رفته گل بچينه .................معنیشو نمیدونم ولی شیکه
از کاراى خونه کدوم کارو بهتر انجام ميدى؟...............آشپزی بلدم
اگه دخترتو تو خيابون با دوست پسرش ببينى چيکار ميکنى؟.................با اشاره بهش میفهمونم....فقط بیا خونه تا استخوناتو تبدیل کنم به پودر بفرستم واسه دامداری => واااا عصبی -_- لااقل باهاش صحبت کن قبلش.
روزى چند بار در يخچالو باز ميکنى؟..............یکی دو بار
حاضرى با يه دختر بيسواد که خيلى دوسش دارى ازدواج کنى؟................خخخ => 1 امتیاز منفی
اگه آسمون جون واسه عروسيش دعوتمون کنه ميرى؟...................والا نمیدونم آسمون اهل کجاست....اگه نزدیک باشه آره میرم => گرگان
به نظرت دوستى بچه هاى اين تاپيک تا کى ميتونه ادامه پيدا کنه؟چند ماه يا سال؟..................فک کنم زیاد نیست => نچ نچ نچ نچ نچ، اتفاقن برعکسه شک نکن
بعد 10 سال بچه هاى اين تاپيک يادت ميمونه يا مه؟دلت واسه کى تنگ ميشه؟..................فک کنم یادم بمونه واسه همه => 1 امتیاز مثبت![]()