پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

eeeeeeehsan

New member
چـــون فردا من نیستم اینا رو هم داشته باش فعلن :)

تاحالا از خدا چی دونستی؟ ..........عظمتش ..رحمان بودنش....واین که یادش اطمینان قلب میده...
ترش مثل تمر هندی یا شیرین مثل شکلات؟..........شکلات
به نظرت میشه یک روزی ماهی ها نتون زیر آب تنفس کنن؟..............نه آبشش دارن دیگه....من عاشقشونم
=>
icon_neutral.gif

یه جمله مثبت بگو که بار منفی داشته باشه: ............چی بگم؟....الان هیچی یادم نیست...اگه یادم اومد می نویسم
سه تا از سایت هایی که بیشتر توی اینترنت میری؟.............اینجا.....انجمن زیست شناسی....
ﺗﻮ ﺟﺎﺩﻩ ﺩﺍﺭﯼ ﻣﯿﺮﯼ ﺑﻌﺪ ﺗﺎﺑﻠﻮ ﺯﺩﻩ "ﺧﻄﺮ ﺭﯾﺰﺵ ﮐﻮﻩ" ﺧب ﺍﻻﻥ ﺩﻗﯿﻘﺎ چیکار ﺑﺎﯾﺪ ﺑﮑﻨﯿﻢ؟ ﺑﺮﯾﻢ؟ ﻧﺮﯾﻢ؟ ﭼﺮﺍﻍ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﺑﺮﯾﻢ؟ ﭘﯿﺎﺩﻩ ﺷﯿﻢ ﻫُﻞ ﺑﺪﯾﻢ؟ ﺯﻧﮓ ﺑﺰﻧﯿﻢ ﺭﺍﻩ ﻭ ﺗﺮﺍﺑﺮﯼ؟ ﻓﺤﺶ ﺑﺪﯾﻢ؟ ﺗُـﻒ ﮐﻨﯿﻢ؟............نه یواش برو..اگه دیدی داره ریزش میکنه گاز بده..خخخ
ماست رو باید جوید یا قورت داد؟؟..........من قورت میدم مگه اینکه توش خیار باشه
این خانومایی که ساپورت میپوشن با مانتوی کوتاه ...اگه وسط خیابون ساپورتشون زبونم لال بگیره به یه میخ.و جر بخوره دقیقا چه جوری میخوان مدیریت بحران کنن ؟؟!!...........خخخ لابد یکی دیگه تو کیفشون دارن
بچه بودی توهم گردی عدد 9 رو چپ و راستشو اشتباه می کردی؟............اه آره آره...
یکی مث خودم پیدا شد، 1 امتیاز مثبت
اونهایی که روزه ی سکوت میگیرن سحر پا میشن سر و صدا میکنن عایا؟؟ اونوقت افطاریشونو چیکار می کنن؟؟ ............آواز میخونن
حاج زنبور عسل دقیقا حج عمره رفته بود یا تمتع؟ ............هاچ بوده
به پدر پسر شجاع قبل از تولد پسر شجاع چی میگفتن؟؟؟ .................میگفتن :هووووی
خخخخخ
اونی که زبان فارسی رو اختراع میکرد چطور شد که تصمیم گرفت ق اولی غ باشه دومی ق؟؟؟؟ .............اول یه نقطه....بعد دو نقطه...به ترتیب
تا حالا دقت کردی وقتی انگشتتو سمت کسی میگیری و مسخرش می کنی سه تا انگشتت به سمت خودته؟؟............آره سعی میکنم با دست نشون ندم...در خفا مسخره کنم...خخخ شوخی کردممسخره کردن کار خوبی نیست
الآن اینکارو انجام دادی نه؟ ................خخخ آره
دوست داشتی تو زندگی واقعیت angry birds بودی هروقت با یکی حال نمی کردی چندتا از اینا ول می کردی تو صورتش؟...............بستگی به آدمش داره...گاهی آره
تو کانتکتات چند تا شمارست که همینطوری نگه داشتی، نه اینکه واسه روز مبادا زنگ بزنی، واسه اینکه اگه زنگ زدن جواب ندی؟...........اینجور شماره ها زیاده ولی انگیزم جواب دادن نیست...روز مباداست
چقدر به این جمله معتقدی؟ :...........گاهی اینجوری میشه..واسه خودم پیش اومده قضاوت کردن در موردم...
بزرگ ترین اشتباهی که ما آدما در رابطه هامون می کنیم: نیمه می شنویم؛ یک چهارم می فهمیم، هیچی فکر نمی کنیم! و دو برابر واکنش نشون می دیم.
واقعا چه حوصله ای داره این پشه تا طبقه شش میاد واسه دو قطره خون؟ یکی نیست بگه اسکل عین همین خون تو همکف هم هست!...............6 طبقه پرواز نمیکنه...با آسانسور میاد گمونم
بچه بودی زبون میزدی دو سر باطری ببیـنی چه مزه ترش و تیزی میده؟ .............نه ولی زبونمو به یخ میچسبوندم
خخخخخ
از این سوالای ترسناک میشنوی: آخرین نفر کی دستشویی رفته؟ :دی ..............خخخ نه
به عشق در نگاه اول اعتقاد داری یا یه بار دیگه از جلوت رد شم؟!.............100 بارم رد شی اثر نداره
راضی نیستم ازت -_-
توهم اینطوری؟ می خوای فیلم ببینی هرچی داری آشغال به نظر میاد! می خوای هارد رو خالی کنی همش خوب می شه!...............والا من فیلم کلا 2 ...3 تا داشتم اونم دیدم پاک کردم
مرد عاشق بشه دنیا رو با خبر می کنه، زن عاشق بشه فقط به نزدیکاش میگه، مرد جدا بشه نزدیک تریناش می فهمن، زن جدا بشه همه دنیا، قضیه چیه؟............والا چی بگم...جدی اینجوریه؟؟؟؟؟
چقدر قابل احترامی؟ زیاد یا درحدی که فقط درب های اتوماتیک فقط جلو روت باز میشن؟ البته جسارت نشه!...........نه جسارت چرا....والا سعی مکنم رفتارم به جا باشه.... تو یونی هم احترام میزارم...احترام میبینم
قبول داری شانس فقط یک بار در خونه آدم رو میزنه، بدشانسی که دستش رو از روی زنگ برنمی داره، بدبختی هم که کلا کلید داره!؟...............نه اینجوریام نیست
چرا در دیزی بازه دم خر درازه؟؟.............:33::33:
تتلو رو دوست داری یا بدت میاد؟ ............چی هست؟....اگه منظورت اون یارو دیوونست نه... دیوونست دیگه ولش کن
در حال حاضر اصلیترین مشغلت چیه؟ ...............پایان نامه
دقت کردی بعضی وقتا پشه ها یه جایی از بدنمونو نیش میزنن که خودمون هم نمیدونستیم همچین جایی داریم؟ :)))............خخخ نه دقت نکرده بودم
خب دقت کن خخخخخ
اول مرغ بود یا تخم مرغ رو ول کن؛ اون اولِ اول ساعت جلو بود کشیدن عقب؟ یا عقب بود کشیدن جلو؟................کشیدن عقب
یه سوال ذهن منو مشغول کرده؛ حالا گاوداری و مرغداری و پرورش اسب و این چیز ها رو خارج شهر میسازن قابل درکه برام ! اما نمی فهمم واسه چی دیگه چرا دانشگاه ها رو خارج شهر می سازن؟..............به خاطر شلوغی فک کنم
اگه تانک رو تو دنده روشن کنی، چیکار میکنه؟! .................خخخ کله میزنه
خخخخ نخیرم، شلیک می کنه خخخخخ
تا حالا شده موهاتو با هزار بدبختي درست كني، بعد ببيني يادت رفته تيشرتت رو عوض كني؟ يعني اون لحظه آدم دوست داره بميره!!..............خخخخ آره شده
من هنوزم که هنوزه نفهمیدم از کجا معلوم میشه ادکلن زنونه س یا مردونه؟ تو میدونی؟ .................تند باشه مردونست
تا حالا توجه کردی هیچ قنادی قند نمیفروشه، هیچ عطاری عطر نمیفروشه، قهوه خونه هام همه چی دارن جز قهوه؟ واقعن چرا؟؟..............راست میگیا....نه دقت نکرده بودم...
وقتی ساندیس میخوری وقتی به صدای پخ پخ تهش میرسه میندازیش سطل آشغال یا تا آخرین پخش میخوری یا نگاه می کنی ببیـنی کسی نگات میکنه یا نه تا آخرین پخش رو بخوری؟.............همون اگه کسی نباشه تا آخرین قطره میخورم...اگه باشه که میندازم ( دیدی چه صادقم؟)
آره می دونستم :))
اگر یک زنبور داخل دهان گربه برود، گربه چه می‌گوید؟ خودم جواب میدم، میوز... میوز.............خخخ
توهم وقتی حوله تون رو میندازین رو شونتون حس سزارهای رومی بهتون دست میده یا فقد من دیوونه ام ؟................خخخ من این کارو نمیکنم.... حولم جای ثابته حملش نمیکنم
خب استخر که میری حملش می کنی دیگه.. -_-
یکی از کارهایی که به من اعتماد به نفس میده اینه که پسووردم رو بســـــیار سریع وارد کنم….. و درست باشـــه، توهم همینطوری؟.................آره دقیقا
چرا خانما تو هر مهمونی نباید لباس تکراری بپوشن؟ ............... چشم و هم چشمی
چرا دخترا وقتی میخوان مقنعشونو درست کنن دهنشونو باز می کنن؟................خخخخ نمیدونم
چرا پسرا وقتی میخوان زیپ شلوارشونو ببندن دهنشونو باز می کنن؟...............خخخخ اینم نمیدونم
چرا نهار مهمون میکنن، شام مهمون میکنن، ولی صبحونه مهمون نمی کنن؟...............اتفاقا بابام به فامیلامون تعارف میکنه میگه یه صبونه بیاین پیش ما...ولی تا حالا نیومدن
من هنوز نفهمیـدم اون سوراخ روی خودکار بیک واسه چیه، واقعن واسه جیه؟ ..............خخخ یاد سپید افتادم
دخترا چجوری عطسه میکنن که صدا نمیده؟ نهایت صدا عطسه شون اینه : "ایپس"...............واسه خودمم سواله همه اینجوری نیستنا
ولی حالا امروز همسایه بقلیمون تو پارکینگ اومده به من میگه :اگه میشه ظهر یه جوری عطسه کن ما از خواب نپریم :| چـرا واقعن؟ چرا؟؟.............خخخ راست میگه دیگه...من عطسه خیلی دوست دارم حس خوبیه
ساعت چنده الآن؟ 2 و 38 دقیقه عصر

توهم بچه بودی بخاطر کمبود امکانات از سرنگ به عنوان تفنگ آب پاش استفاده میکردی؟ ............نه مامانم نمیزاشت دعوا میکرد
تو ذهن توهم ابوریحان بیرونی و بوعلی سینا و سعدی و زکریای رازی و خیام و باباطاهر و اینا همه قیافه هاشون یکیه؟...........آره تقریبا....ولی اسمشون میاد قیافه تصور نمیکنم....بیشتر شکل قبرهاشون میاد تو ذهنم
خخخخ

خستـه نباشی
:riz304:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: کینز

eeeeeeehsan

New member
پیچی هرچی تو چنته داشتم رو کردم، سربلند بیرون بیای یه جایزه پیش من داری :)

فيلسوفی لطیفه ای برای حضار تعریف کرد همه دیوانه وار خندیدند.
بعد از لحظه ای او دوباره همان لطیفه را گفت و تعداد کمتری از حضار خندیدند.
او مجدد لطیفه را تکرار کرد تا اینکه دیگر کسی در جمعیت به آن لطیفه نخندید.
او لبخندی زد و گفت: وقتی نمیتوانید بارها و بارها به لطیفه ای یکسان بخندید،پس چرا بارها و بارها به گریه و افسوس خوردن در مورد مسئله ای مشابه ادامه میدهید...!؟؟
نظرت؟؟ ..............حرف خوبی زده ....ولی خوب خاطرات بد گاهی تجربست

تو هم تو آشپزخونه موقع غذا خوردن مثلن یع تیکه استخون هست تو ظرفت، میذاری کنار سفره یا پرتش می کنی تو سطل اشغال؟ اگه پرت می کنی راست میافته تو سطل اشغال یا نه؟ اگه نیافتاد میری برش داری یا ولش می کنی میگی مامان یا خواهرت برش می دارن؟...............والا موقعیت من هنگام غذا خوردن جوریه که به سطل آشغال اشراف ندارم..میزارم گوشه ی بشقابم

یه سوالی ذهنمو درگیر کرده؛
چقدر طول میکشه که یه زرافه بالا بیاره!؟
icon_neutral.gif
................یکم از قورت دادن سریعتر

یه سوال دیگه، موقع ازدواج،
ﺧﺮﯾﺪ ﻣﻮﺩﻡ ﻭﺍﯾﺮﻟﺲ ﭘﺎﯼ ﺧﻮﻧﻮﺍﺩﻩ ﺩﻭﻣﺎﺩﻩ ﯾﺎ ﻋﺮﻭﺱ؟!
icon_neutral.gif
...............من که دارم همونو میبرم خرجمون کمتر شه

به اﻧﮕﻠﯿﺴﯽ ﺑﮕﻮ
“ﺑﺮﻭ ﺗﻮ اﺗﺎﻕ”.............go in the room
ﻣﻦ ﺩﯾﮕﻪ ﺣﺮﻓﯽ ﻧﺪﺍﺭﻡ ..........الحمدلله

:|

ولی نه راضیم ازت در کل :))

پیچک؛ دختر یا پسر، واقعن کارت درسته
:riz304:

eeeeeeehsan

New member
مرحبا مرحبا به این همه پشتکار و تلاش و سرعت .......گیاه جونی:28:

اعتراف می کنم واقعن سرعت عملش خوب بود، با اینکه چندجا گفت یادم نیست و چندین جا هم پیچوند ولی خوب جواب داد، آآآآفرین بر تو پیچک:applause:

eeeeeeehsan

New member
قربانت همسایه:28:

احسان...کجایی؟......همه رو جواب دادم...حالا جایزمو بده.....

پوستمو کندین شماها...

پیچی خیلی دلم سوخت، به خدا یه لحظه ناراحت شدم یهویی نشوندیمت رو صندلی، ولی واقعن خیلی کیف کردم جوابات رو خوندم.
زیاد دوست ندارم تعریف کنم، ولی واقعن ایول
692519_slxe1vrr6glin3kt.gif

eeeeeeehsan

New member
آغا 3 صفحه مونده با 8 تا پیغام بازدیدکنندگان و 1 عدد پ خ.
من آخر شب میام جواب میدم.

پیچی بازم شرمنده، بازم دمت گرم. خیـلی گلی

دست موج و ماهی هم درد نکنه که سر زدن بهمون :rose: بازم از این کارا بکنین :)) :rose:

پیچک

New member
راسی یادم رف بگم دمت گرممممممممممممم
جوابا عالی بود و ممنونم به خاطر وقتی که گذاشتی دوست عزیزمون:rose:
بنده از امروز شما رو به فرزندخوندگی میپذیرم...
به اعضای اصلی این تاپیک خوش اومدی:ks:

ممنون لطف داری.....مرسی منو راه دادین تو جمعتون:mil

مدل لپ تاپت چیه پیچی؟؟

ما زیاد پول دار نیستیم.....خخخ اچ پی....من مدل سر در نمیارم رنگش سورمه ای

هی وای بابا این پیچی یا خیلی ماهره یا واقعن دختره!!!! :i:
چقدر امتیاز منفی دادم، دستم شکست :/

خخخ پس چی من استادم

خیلی مشکوکی پیچی، اصن بد وضعیه وضعت :

به چی مشکوکی؟؟ همه چی رو که گفتم

[/COLOR][/SIZE]

:|

ولی نه راضیم ازت در کل :))

پیچک؛ دختر یا پسر، واقعن کارت درسته
4:

خخخ آخرش نفهمیدی نه؟؟؟

خسه نبی براااااررررررررررررررررر

بنده به عنوان ننه تاپیک جنسیت گیاه پیچنده رو مذکر اعلام مینمایم...هرچند تمام تلاشتو کردی بپیچونی اما بنده هیچ شکی در پسر بودنت ندارممممم:motat::motat::motat:

ممنون شمام خسته نباشین از سوال پرسیدن

راجع به اون قسمت که قرمز کردم باید بگم....خیلی مطمئن نباش خخخ

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: کینز

پیچک

New member
من ::
احسان چجوری این آقای ترسو(ترس امنیتی) رو وادار کردی صندلی داغ بشینه ؟:33:

سپید... من گیاهم...تو هم سوال داشتی بپرس.

پیچی خیلی دلم سوخت، به خدا یه لحظه ناراحت شدم یهویی نشوندیمت رو صندلی، ولی واقعن خیلی کیف کردم جوابات رو خوندم.
زیاد دوست ندارم تعریف کنم، ولی واقعن ایول

این چه حرفیه خیلی خوب بود ..با اینکه خیلی غافلگیر شدم ..خوش گذشت.....باز هم سوال باشه جواب میدم...

moj

New member
آغا 3 صفحه مونده با 8 تا پیغام بازدیدکنندگان و 1 عدد پ خ.
من آخر شب میام جواب میدم.

پیچی بازم شرمنده، بازم دمت گرم. خیـلی گلی

دست موج و ماهی هم درد نکنه که سر زدن بهمون :rose: بازم از این کارا بکنین :)) :rose:

خواهش داش گل-
باشه حتما

arash-77

New member
اینجا اینقد پیغام قربانت شوم از این به اون وفدایت شوم از اون به این مینویسید تا بیام بفهمم باهم چن چندید 2 ماه طول میشه!
جون تو!

- - - Updated - - -

اینجا اینقد پیغام قربانت شوم از این به اون وفدایت شوم از اون به این مینویسید تا بیام بفهمم باهم چن چندید 2 ماه طول میشه!
جون تو!

kolouche

New member
وااااااای خدااااا....:5:
اینجوریشو دیگه ندیده بودم...
این دیگه چه صندلی ای بووووود......

عالی بودی پیچک جان/خان... :sarma:
من داشت گریم در میومد ب خاطر تو با این حجم سوالا.... رومون کم شد.... :bunnyearsmiley:

از همه بهتر تر تر هم go in the room بود.... طراح محترم چسبید به دیوار.... :motat:

eeeeeeehsan

New member
خسه نبی براااااررررررررررررررررر

بنده به عنوان ننه تاپیک جنسیت گیاه پیچنده رو مذکر اعلام مینمایم...هرچند تمام تلاشتو کردی بپیچونی اما بنده هیچ شکی در پسر بودنت ندارممممم:motat::motat::motat:

بنده هم بسی موافق می باشم :smiliess (8):

eeeeeeehsan

New member
من :motat:
احسان چجوری این آقای ترسو(ترس امنیتی) رو وادار کردی صندلی داغ بشینه ؟:33:

سلااااااام :ad54ad:

مارو نشناختی سپیده، ما از تکنیک غافل گیری استفاده کردیم، داشت واسمون اصطلاحات گیلکی توضیح میداد ییهو یقشو گرفتیم پرتش کردیم رو صندلی :thumbsupsmileyanim:

eeeeeeehsan

New member
ممنون لطف داری.....مرسی منو راه دادین تو جمعتون:mil

ما زیاد پول دار نیستیم.....خخخ اچ پی....من مدل سر در نمیارم رنگش سورمه ای

خخخ پس چی من استادم

به چی مشکوکی؟؟ همه چی رو که گفتم

خخخ آخرش نفهمیدی نه؟؟؟

ممنون شمام خسته نباشین از سوال پرسیدن

راجع به اون قسمت که قرمز کردم باید بگم....خیلی مطمئن نباش خخخ

پسری دیگه تابلو بود :))
پیچی کاری نکن تاپیک بزنم تحت عنوان تحقیقات سر جنسیت پیچکااااااااااا
24.gif