پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

eeeeeeehsan

New member
واااااای چقد آواتارت زشته احسان.چقد بدم میاد ازش :):):):)حس بدی بهم میده.اگرچه شبیه خودته;-);-);-):):):) ولی دیگه فهمیدیم قیافت چطوریه عوضش کن دیگه ;-);-):):):):)

خخخ مارلیک حسود هرگز نیاسوووود P:
اتفاقن خیلی هم خوشکله، نیگا چه لبخند جیگری داره؟؟ :))) از لبخند منم جیگرتره.. :)
شلوارش هم مارکداره، مارک خشتمالی
icon_biggrin.gif

آسمون

New member
[/SIZE][/B][/COLOR]هرچند قرار بود عکس طنز بذارینااااا ولی این عکس خیلی خیلی شبیه بهم،
ژستم این شکلی زیاد میگیرم، ابروهام ذاتن این شکلیه، انگشترم کُپ اینه، عینکمم همین شکلیه ولی فریمش قهوه ای تره.

ornf5tk0b93vib6quc3g.jpg
[/CENTER][/QUOTE]

پسرم این شکلیه بابا اون عکسوگذاشته ریانشه..بعدشم ازبس چشم بد زیاد شده اصرارکردم اینوبذاره حوصله ندارم هی اسفند دود کنم واسش...بعله پسرخالشم برد پیته...منم که ننشم:motat:

آخرین ویرایش:

marlik

New member
[/SIZE][/B][/COLOR]هرچند قرار بود عکس طنز بذارینااااا ولی این عکس خیلی خیلی شبیه بهم،
ژستم این شکلی زیاد میگیرم، ابروهام ذاتن این شکلیه، انگشترم کُپ اینه، عینکمم همین شکلیه ولی فریمش قهوه ای تره.

ornf5tk0b93vib6quc3g.jpg
[/CENTER]

پسرم این شکلیه بابا اون عکسوگذاشته ریانشه..بعدشم ازبس چشم بد زیاد شده اصرارکردم اینوبذاره حوصله ندارم هی اسفند دود کنم واسش...بعله پسرخالشم برد پیته...منم که ننشم:motat:[/QUOTE]

فدای تو بشم ابجی.اگه شبیه تو بشه که فرشته و خوکشل و نازی.آها پس بگو گفتی اونو بذاره چش نخوره!!!:):):)ولی میدونم شبیه تو نیس شبیه اواتارشه;-);-);-):):):):).ننش تعریفش نکنه کی بکنه؟!!!!!

پیچک

New member
ب

مگه احسان بهتون نگفته؟من یکم علم غیب دارم اگه خداقبول کنه...تقبل الله...:riz277:
خلاصه من یه رفیق دارم پیارسال کلی پول کتاب داد برارشته انگل.اما نظرش عوض شد ورشتش رو تغییر داد.کتابای خوبیم خرید فک کنم.اگه احیانا خاستی اسم کتابی که میخای روبگو واست میپرسم.

باشه دستت درد نکنه...یادم میمونه...

پیچک

New member
[/SIZE][/B][/COLOR]

پسرم این شکلیه بابا اون عکسوگذاشته ریانشه..بعدشم ازبس چشم بد زیاد شده اصرارکردم اینوبذاره حوصله ندارم هی اسفند دود کنم واسش...بعله پسرخالشم برد پیته...منم که ننشم:motat:

خخخ آسمون ...احسان فقط عینکش شبیه این عکسه ولا غیر...اگه گفته این شکلیم ...خالی بسته واستون خخخ...

وای خونم حلال شد...من برم محو شم...

آسمون

New member

فدای تو بشم ابجی.اگه شبیه تو بشه که فرشته و خوکشل و نازی.آها پس بگو گفتی اونو بذاره چش نخوره!!!:):):)ولی میدونم شبیه تو نیس شبیه اواتارشه;-);-);-):):):):).ننش تعریفش نکنه کی بکنه؟!!!!![/quote]

خدانکنه عزیزمممم...چشمات خوشگل میبینه آبجی...حالابذار براش زن بگیرم. بعد عکس واقعیشو رو میکنم...میترسم الان بذارم همینجوری جمعیتمون کمه 4تاکشته مرده هم اضاف میشن میندازنم زندان...
احسان قابل نداش...;-)بریزبحسابم...

marlik

New member
فدای تو بشم ابجی.اگه شبیه تو بشه که فرشته و خوکشل و نازی.آها پس بگو گفتی اونو بذاره چش نخوره!!!:):):)ولی میدونم شبیه تو نیس شبیه اواتارشه;-);-);-):):):):).ننش تعریفش نکنه کی بکنه؟!!!!!

خدانکنه عزیزمممم...چشمات خوشگل میبینه آبجی...حالابذار براش زن بگیرم. بعد عکس واقعیشو رو میکنم...میترسم الان بذارم همینجوری جمعیتمون کمه 4تاکشته مرده هم اضاف میشن میندازنم زندان...
احسان قابل نداش...;-)بریزبحسابم...[/quote]

نگاش کن ابجی بلامو چطور تعریف پسر زشتشو میکنه!!!!میدونم واسه همون شماره حسابه;-);-):):):):)وگرنه احسان و خوکشلی و خوش تیپی؟!!!!!!!!!!!احسان هیولای زشته;-);-):):):)

eeeeeeehsan

New member
آبجی گناه داره ننم...این شکلی نیس که...من دیدمش خیلی زشت تره;-)

ای خاله زنکا، شما تا منو زیر تریلی نکنین ول کن نیستین!!

1620724_1478049022478024_5368022502438639607_n.jpg

eeeeeeehsan

New member
خخخ آسمون ...احسان فقط عینکش شبیه این عکسه ولا غیر...اگه گفته این شکلیم ...خالی بسته واستون خخخ...

وای خونم حلال شد...من برم محو شم...

احسان قابل نداش...;-)بریزبحسابم...

نگاش کن ابجی بلامو چطور تعریف پسر زشتشو میکنه!!!!میدونم واسه همون شماره حسابه;-);-):):):):)وگرنه احسان و خوکشلی و خوش تیپی؟!!!!!!!!!!!احسان هیولای زشته;-);-):):):)

یکی بیاد امروز منو از دست اینا نجات بده
g7p2f7ipmv0unqhdqd.gif

SH!LA

New member
شیـــلااااااااا :ad54ad:کجایی معلومه؟؟

احســـااااااان اینجـام؛ ببین... :ad54ad:

سلام شیلاجونم. خوشحالم صداتو میشنوم
واقعا درسا عالین؟؟؟ منکه هنوز نرفته مقاله ها از همه طرف مث پتکی خورده تو سرمون

ســلام عزیـزم؛ ممنـون. خوبی؟
خیلی عالیـه... درس ها و استادها و دانشجوها، همه چی بی نظیره. همین کارها و فعالیت هاش هم برام دلچسب و خوبـه... :4d564ad6:

سیـــلام... قربونت....
آره اگه خدا قبول کنه.... واسم دعا کنیا.... :))
ای جـانـم؛ به امید خـدا و تلاش خودت جزء رتبه های برتر میشی و برات جشن می گیریم. :smilies-azardl (113

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kolouche

Hamidvet

New member
احســـااااااان اینجـام؛ ببین... :ad54ad:

ســلام عزیـزم؛ ممنـون. خوبی؟
خیلی عالیـه... درس ها و استادها و دانشجوها، همه چی بی نظیره. همین کارها و فعالیت هاش هم برام دلچسب و خوبـه... :4d564ad6:

ای جـانـم؛ به امید خـدا و تلاش خودت جزء رتبه های برتر میشی و برات جشن می گیریم. :smilies-azardl (113

:sarma:

سلاااااااااااام شیلا و .... سایر دوستان

خوبی؟؟!

درسااااااااااا خوبه؟؟! ... دی :)))))))))))

sa@@ra

New member
نه اصن دیدی من تورو صدا بزنم تاحالا؟ فحشه دیگه :)) منتها اگه میخواستم بدونی چی نوشتم با زبون لائویی نمی نوشتم که :rolleyessmileyanim:

افرین سعی کن اگر هم میخواستی صدا بزنی ...نزن و دیگه هم فحش نده به هر زبونی
بالاخره مدیری باید یکم شخصیت به خرج بدی:)))
حتی واسه حفظ ظاهر...می دونم نداری البته:riz481:

آخرین ویرایش:

hebe.nurse

New member

G][/IMG][/CENTER]
احسااااان؟؟؟:5:
پرد پیت؟؟:smiliess (15):
ننه اسمون؟؟:smilies:
ینی منه کرولاین برم تو افق محو شم دیگه:thumbsupsmileyanim:

آخرین ویرایش:

hebe.nurse

New member
:sarma:

سلاااااااااااام شیلا و .... سایر دوستان

خوبی؟؟!

درسااااااااااا خوبه؟؟! ... دی :)))))))))))

سلام دکی جان خوفی؟؟
کوجایی؟ نمیگی نیستی من به کی گیر بدم آخه:p7977cujr38iyymsu8:
شما باید بگی درسا خوووووبه؟؟؟ من که کاری بهش ندارم . اون بیشتر:rolleyessmileyanim:

eeeeeeehsan

New member
افرین سعی کن اگر هم میخواستی صدا بزنی ...نزن و دیگه هم فحش نده به هر زبونی
بالاخره مدیری باید یکم شخصیت به خرج بدی:)))
حتی واسه حفظ ظاهر...می دونم نداری البته:riz481:

یعنی من بی شحصیتم؟!!! :65d6a5d6s:
چرا دارم اتفاقن، سعادت میخواد دیدن من :riz481:

بالا