پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

hebe.nurse

New member
من شب و روز درس میخونم...تا پشت کنکور نمونم.... :motat:
هلاک بساط درس خونیمم اصا.... :)) .... اینجا کتابخانه است... من همیشه گشنه میباشم.... ناهارم تو کیفمه.... :))

مشاهده فایل‌پیوست 7006

عجب بساطی کلوچه!! چقد شاهانه اس :5: من با نون خشک و خرما سر میکردم ها. خیلی وقتام هیچی نداشتم بخورم :riz481:
تازه کتابامم باید هرروز حمل میکردم تو کتابخونه اجازه نداشتیم بذاریم. من به قدری کتاب داشتم که دیگه جا واسه خوراکی نمی موند خخخخخخخ با این حال دوکیلو وزن اضاف کردم:)))))
دلم بدجور یاد اون زمان افتاد. یادمه چقد دلم واسه ی هواخوری مشت تنگ شده بود. الانم که ارشدم هنوز دلتنگم. چقد زوووود گذشت اون ایام.با همه سختیاش یادش بخیر:dadad4:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kolouche

eeeeeeehsan

New member
سلام مدیر بی بخار :))
آخیییییی نگو سوغاتیای خوبی نیوردم:(( دلتنگی ، آوارگی ، غربت ....هیییییییییییی
البته تهش ی چیز خوب دراومد .با خودم اوردم. جنسش اعلاسسسس :motat::motat::motat:

چـــــــــی؟؟؟؟
اینقدر ناامیدانه حرف نزن دلمون گرفت بابا، از خوبیای دانشگاه و خوابگاه بگو
2.gif

marlik

New member

marlik

New member
سلام به همتووووون.چقد دلم تنگ شده واسه هبه .سارا.شیلا و فرناز و سحر و ندا و همتوووووون محمد و احسان ووسام کلا این تاپیک و بچه هاش.واسه نفسمم که بد دلم تنگه خوبید بچه ها؟چه خبرا؟زندگی خوبه؟بقول احسان چاق و چله اید؟دماغتون چاقه؟من که بقول احسان شرک خداخوبم :):):)انشالله شما هم همتون خوب باشید

kolouche

New member
چطورید بچه ها؟؟؟... گفتم که اینجا خونوک شده چن روزه... :sarma:
البته بهتر.... ما راحت تر درس میخونیم.... :motat:

eeeeeeehsan

New member
سلام به همتووووون.چقد دلم تنگ شده واسه هبه .سارا.شیلا و فرناز و سحر و ندا و همتوووووون محمد و احسان ووسام کلا این تاپیک و بچه هاش.واسه نفسمم که بد دلم تنگه خوبید بچه ها؟چه خبرا؟زندگی خوبه؟بقول احسان چاق و چله اید؟دماغتون چاقه؟من که بقول احسان شرک خدا خوبم :):):)انشالله شما هم همتون خوب باشید

آخ زدی تو خال :)))))))))

آخرین ویرایش:

nahal5555

New member
سلام به همتووووون.چقد دلم تنگ شده واسه هبه .سارا.شیلا و فرناز و سحر و ندا و همتوووووون محمد و احسان ووسام کلا این تاپیک و بچه هاش.واسه نفسمم که بد دلم تنگه خوبید بچه ها؟چه خبرا؟زندگی خوبه؟بقول احسان چاق و چله اید؟دماغتون چاقه؟من که بقول احسان شرک خداخوبم :):):)انشالله شما هم همتون خوب باشید
:sad::sadsmiley:

eeeeeeehsan

New member
بچـه ها شما یادتون نمیاد، ما زمونی یه PMN داشتیم فکر می کردیم پسره، تو مطالعه گروهی!!! هــی... خدا بیامرزدش.
حالا بازم هی داریم با یاد کردن و جوابی نشنیدن ازش خودمون رو سبک می کنیمااااا ولی بازم ارزش داره.
شادیت شادیمونه زیبا خانم :rose:

SH!LA

New member

ســلام مارلیک جـان
ممنون عزیزم؛ من که خوبـم، دانشگـاه و درس ها هم که عـالـی و بی نظیـره. :a2d3:

خوشحالم که خوبی خانومی. :riz304:

چطورید بچه ها؟؟؟... گفتم که اینجا خونوک شده چن روزه...

سـلام سحـر جـان؛ خوبی؟ داری حسابی درس می خوانی. :smilies-azardl (181

* * * * * *

ســـلام به بقیه ی دوستــان عزیــزم :ad54ad:

حال تون خوبـه؟ خوش میگذره؟

PMN

New member
بچـه ها شما یادتون نمیاد، ما زمونی یه PMN داشتیم فکر می کردیم پسره، تو مطالعه گروهی!!! هــی... خدا بیامرزدش.
حالا بازم هی داریم با یاد کردن و جوابی نشنیدن ازش خودمون رو سبک می کنیمااااا ولی بازم ارزش داره.
شادیت شادیمونه زیبا خانم :rose:

:sarma: :riz304:

hebe.nurse

New member
چطورید بچه ها؟؟؟... گفتم که اینجا خونوک شده چن روزه... :sarma:
البته بهتر.... ما راحت تر درس میخونیم.... :motat:

کلوچه؟؟ میگم توجه کردی موشه اواتارت سرما خورده؟!
پس این دکترمون کجاست بیاد درمانش کنه؟ حمیِِِِِِِِِِِِِِِـــــــــــــــــــــد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:whistle:

hebe.nurse

New member

مارلیک جونم خب کوجاها میپلکی؟؟ من که دست و پاهامو نت خوابگا از پشت بسته ، تو دستت تو کدوم حناس شیطوون؟؟:whistle:
ها ماهم خوفیم. دماغ احسانم چاقه. دستشم همش تو دماغشه :)))))

hebe.nurse

New member

:smilies-azardl (181

* * * * * *

ســـلام به بقیه ی دوستــان عزیــزم :ad54ad:

حال تون خوبـه؟ خوش میگذره؟

سلام شیلاجونم. خوشحالم صداتو میشنوم :bunnyearsmiley:
واقعا درسا عالین؟؟؟ منکه هنوز نرفته مقاله ها از همه طرف مث پتکی خورده تو سرمون :1dco2x0p1lilzhfpg1t

بالا