پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

emmy

Member
سارا جان تا تو باشی روز اول نری یونی..:riz277:
احسان خوب اون زیر شلواری قشنگه که از تو سطل پیدا کردم بپوش دیگه...
بعد این که نمیدونستم یزد این همه پنگوین داره:5:
هبه جان دفعه آخر باشه واسه این احسان مدیر من ویدیو میزاری اول با من هماهنگ کن بعد اگر من رخصت دادم ویدیو بزار ...این الان مدیر شده دیگه منو دوست نداره وای به حال اینکه هی ویدیو هم ببینه....:whistle::sad:

eeeeeeehsan

New member
سارا جان تا تو باشی روز اول نری یونی..
بعد این که نمیدونستم یزد این همه پنگوین داره
هبه جان دفعه آخر باشه واسه این احسان مدیر من ویدیو میزاری اول با من هماهنگ کن بعد اگر من رخصت دادم ویدیو بزار ...این الان مدیر شده دیگه منو دوست نداره وای به حال اینکه هی ویدیو هم ببینه....:whistle:

باشه آفا فقط چون خیلی اصرار کردین :))
270619_dancing1.gif

آره پس چی، دریا هاش تازه کوسه هم دارن، میگن خرس قطبی هم تازگیا دیده شده :thumbsupsmileyanim:

عیال نگو اینطور، من همین دیروز خودمو پرت کردم جلو ماشین دیه بگیرم واسه سیر کردن شکمت، دیگه چیکار کنم ثابت بشه بهت
599819_crying.gif

sa@@ra

New member
حالا این کار بود یاد ما دادی؟!!! :25r30wi:
همون چیزی که نوشتی خودتی و سارا، من مو دارم اندازه تارزان :smiliess (3):

:25r30wi:
احسان قطعا من موهام از تو بلند تره.یک ماه و نیم واسه موی من یعنی 1 سال:))
نزار رو کنم:25r30wi:

hebe.nurse

New member
سارا جان تا تو باشی روز اول نری یونی..
بعد این که نمیدونستم یزد این همه پنگوین داره:5:
هبه جان دفعه آخر باشه واسه این احسان مدیر من ویدیو میزاری اول با من هماهنگ کن بعد اگر من رخصت دادم ویدیو بزار ...این الان مدیر شده دیگه منو دوست نداره وای به حال اینکه هی ویدیو هم ببینه....:whistle::sad:
این پنگوئنآ مال کرماننآ. منم واسه آسمون فرستادم. نمی دونسم دیگه تا این حد چش و گوشش میجنبه :)))):65d6a5d6s:

emmy

Member
نه من خیلی تعصب ندارم روی احسان :smiliess (2):فقط اگر دستم بهش برسه:p7977cujr38iyymsu8:
سارا جان من با شماها کار ندارم احسانو میکشم اینجوری کلی هم ثواب داره:rolleyessmileyanim:
هبه جان احسان چیزیه که نگو...کرمانی نبودنا من با اونا رفیقم اینا یزدی بودن یه کم شبیه مدیرمون بودن اگر دقت کنی...:riz304:

آسمون

New member
این پنگوئنآ مال کرماننآ. منم واسه آسمون فرستادم. نمی دونسم دیگه تا این حد چش و گوشش میجنبه :)))):65d6a5d6s:

مسی هبه جونی ...خیلی باحال بودن
احسان؟بارآخرت باشه به پنگوئنای من چپ نگاکردیا...دفعه بعد چش چرونی کنی خودم خرخرتو میجوم
البت بااجازه شامین جون:smiliess (4)::motat:

آسمون

New member
بچه ها یادتونه از درودیوار انجمن صدادرمیومد اما شامین لام تاکام حرف نمیزد؟من چقد خودمو خفه میکردم یه پست بذاره.اصن ازاول میدونسم چقد ماهه...
خیلی دوس داشتنی هستی شامین جون:thanks:

sa@@ra

New member
بچه ها یادتونه از درودیوار انجمن صدادرمیومد اما شامین لام تاکام حرف نمیزد؟من چقد خودمو خفه میکردم یه پست بذاره.اصن ازاول میدونسم چقد ماهه...
خیلی دوس داشتنی هستی شامین جون:thanks:

اسمون پطوری دختر؟
خوبی؟
روبه رشدی؟:heart
:

sa@@ra

New member
نه من خیلی تعصب ندارم روی احسان :smiliess (2):فقط اگر دستم بهش برسه:p7977cujr38iyymsu8:
سارا جان من با شماها کار ندارم احسانو میکشم اینجوری کلی هم ثواب داره:rolleyessmileyanim:
هبه جان احسان چیزیه که نگو...کرمانی نبودنا من با اونا رفیقم اینا یزدی بودن یه کم شبیه مدیرمون بودن اگر دقت کنی...:riz304:

تحویل بگیر احسانوک:))))

شامین:bunnyearsmiley:

hebe.nurse

New member
هبه جان احسان چیزیه که نگو...کرمانی نبودنا من با اونا رفیقم اینا یزدی بودن یه کم شبیه مدیرمون بودن اگر دقت کنی...

شامین جان بیایم کمک؟؟؟ :bunnyearsmiley:
از نظر شباهت که بعععععله خود خود احسانن :)))))))

marlik

New member
نه من خیلی تعصب ندارم روی احسان .فقط اگر دستم بهش برسه:p7977cujr38iyymsu8:

تحویل بگیر احسانوک:))

شامین:bunnyearsmiley:

شامین جون احسان تازه مدیر شده بذار بچه یکم بتازونه بعد بکشش الان ناکامش نکن:)سارا جون ما که پارتی نداشتیم تا حالا شاید احسان یه جایی بدردمون خورد پس فعلا بذارید زنده باشه اگه بدرد بخور نبود بعد تصمیم با شما هر کار خاستید بکنید.بچه حالا گناه داره

sa@@ra

New member
شامین جون احسان تازه مدیر شده بذار بچه یکم بتازونه بعد بکشش الان ناکامش نکن:)سارا جون ما که پارتی نداشتیم تا حالا شاید احسان یه جایی بدردمون خورد پس فعلا بذارید زنده باشه اگه بدرد بخور نبود بعد تصمیم با شما هر کار خاستید بکنید.بچه حالا گناه داره

مارلیک .....شامین قصد کشتن احسانو داره من چیکار دارم بهش:)))
منو با این زوج در نیانداز

emmy

Member
سلام به همه دوستان گل به جز مدیر;-);-);-)
حالا چون تقاضا کردید یه چند صباحی مدیرو نمیکشم...راستی احسان خان دیشب زلزله اومده سالمی؟؟؟؟
آسمون برای این که ثابت کنی رو به رشدی بیا یه تکونی بده.:):)
دوست جونیام گلی از خودتونه:heart::(40):
سارا ما خیلیم زوج محسوب نمیشیم دو روحیم در دو بدن :whistle:

بالا