پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

marlik

New member
ایمنولوژی کرمان
پزوهشگاه ملی مهندسی سلولی ملکولی تهران
هووورااااا
کذومو برم؟؟؟
بهت تبریک میگم گلابتون جون.انشالله همیشه موفق باشی
معلومه ایمنی کرمان برو بنظر من بهتره علومه

آخرین ویرایش:

golabatun

New member
ممنون مارلیک جون
اره ایمنی یه چیز دیگست...
خوشحالم خیلی بچه ها ایشالا همتون موفق باشین
میشم مخ ایمنی کرمون صبر کنین خخخ

golabatun

New member
ممنونم محمد اره دیدی چقدر حرص دادن به ما خدا لعنتشون کنه...راستی تبریک قبول شدی

mf2009

New member
عاغا تبریک به اونهایی که قبول شدن :a2d3:
00892.jpg

اونهایی هم که قبول نشدن انشا الله سال بعد :riz277:

marlik

New member
نه...اشتباه نکنید...من اشتباهی در جواب آقا احسان که گفت اسم کاربریم سخته گفتم بهم بگو آناتومیست...نه جو گیر نشدم...میدونستم اهواز شهر خودم قبول میشم...بهرحال مرسی

باهات شوخی کردم گلم .ایت جاتاپیک شیطنته نباید به کسی بربخوره ها.ولی اگه ناراحت شدید معذرت میخام وواقعا خوشحالم از قبولیتون واقعا از ته دلم میگم.از شادی همتون شادم.

آخرین ویرایش:

sa@@ra

New member
سارا ایمنی نمیری ینی؟؟؟

نه من من 7 دانشگاه تیپ 1 رو زدم
تهرانا
شیراز
اصفهان
و بعدم الکی زدم بین الملل بهشتی و ایران
نمیخوام الکی برم مدرک بگیرم تحقیقات زیاد کردم بدرد نخوره مدرکش
شهرستانارم که اصلا نمیخواستم
بهترین جا واسم یونی خودمه که راحت مقاله بدم راحت برم کنفرانس خارجی و پذیرش بگیرم:rolleyessmileyanim:

Immunity

Well-known member
ب
ممنونم محمد اره دیدی چقدر حرص دادن به ما خدا لعنتشون کنه...راستی تبریک قبول شدی

اره والا منکه ریزش مو گرفتم از دس اینا..فک کنم سال دیگ مس احسان بشم تاسه تاس! ! ممنون..خشگل بروبچهای ایمنی دانشگاه ای خوبی قبول شدن

sa@@ra

New member
عاقا یه پیشنهاد واسه که این تاپیک بعدا هم بمونه اسمشو عوض کنید دیگه خوشگذرونی بعد کنکور به درد نمیخوره:smiliess (12):

golabatun

New member
اورین پیش به سوی موفقیت هوراااااااا:auizz3ffy9vla57584x:auizz3ffy9vla57584x:smilies-azardl (113

marlik

New member
احسان من واسه علوم وقت نذاشتم که درس بخونم,مجاز شده بودم ولى به درد بخور نبود,انتخاب رشته نکردم.بهداشتم که خودت ميدونى.مونديم سال ديگه برادر:smilies-azardl (181

نهال جون انشالله تو هم سال آینده خبرای خوب خوب بهمون بدی.و سال دیگه هممون واسه نهال جون جشن بگیریم.انشالله.منم یک سال پشت کنکور موندم و به نتیجه ی دلخواهم رسیدم.به خدا بسپارش و ازش کمک بخاه بی شک هواتو داره.انشالله تو تو هنه ی مراحل زندگیت موفق باشی و قبل از قبولی سال ایندت زودتر خبرای خوب خوبتر بهمون بدی;-):)

marlik

New member
من یکبار دیگه میگم
علوم:میکروبیولوژی دانشگاه تهران
بهداشت:ایمونو بین المنلل بهشتی

حالا باید تو غربت دنبال بلیط گردم بیام واسه ثبت نام:wacsmiley:
بهت تبریک میگم سارا جون.خوشحال شدم به نتیجه ی دلخواهت رسیدی.انشالله تو همه ی مراحل زندگیت موفق باشی و همیشه شاد باشی.از شادی همتون خوشحالم که به نتایج خوب و دلخواهتون رسیدید.سارا غربت چیه؟!!!شیراز که شهر خودته.بقیه هم خدا واسشون بهترشو درنظر داره.شاد شاد شاد باشید

آخرین ویرایش:

stf

New member
خدا رو شکر که لبخند رو لب بچه ها نشست
بعد اون همه فرازو نشیبی که امسال داشتیم ولی نتیجه ها خوب بوده:smilies-azardl (113

sa@@ra

New member
بهت تبریک میگم سارا جون.خوشحال شدم به نتیجه ی دلخواهت رسیدی.انشالله تو همه ی مراحل زندگیت موفق باشی و همیشه شاد باشی.از شادی همتون خوشحالم که به نتایج خوب و دلخواهتون رسیدید.سارا غربت چیه؟!!!شیراز که شهر خودته.بقیه هم خدا واسشون بهترشو درنظر داره.شاد شاد شاد باشید

فدات شم عزیزم ...مرسی
نه شیراز نیستم دیگه:ad54ad:

kolouche

New member
.:4d564ad6:بچه ها دم همه اونایی ک قبول شدن و نشدن و سال دیگه میخوان بشن گررررم......:4d564ad6:

دم منم گرم ک قبول نشدم امسال..... :thanks:

بالا