پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

eeeeeeehsan

New member
احسان حلقه خواسی بگیری از این دسته دوئا بگیر اول زندگی که نباید انقد خرج کرد:dadad4:
پسرمون سربازه خووووووو:a2d3:

:25r30wi:
حلقه دست دو هم مگه داریم؟؟
فعلن که خانم ما (شایدم آقامون، هنـوز باهم به تفاهم نرسیدیم!!) رفته گل بچیـنه.. حالا صبر کن میره گل گوشت خوار میچینه هم خودشو میخوره هم منو :14:

emmy

Member
اوهوی با همسره سربازم درست صحبت کنین...:smiliess (5):
گفته باشم من عروسی تو یاخت میخواهم!!!حلقه هم خودم دیزاین میکنم...کل بار زندگی هم رو دوش خودت....طلاقم فکر کردی فقط با اجازه من...بزرگی گفتن کوچیکی گفتن.:New (6)::riz277:
عمرا اگه جایی با این شرایط خواستگار گیرت بیاد...ایزو هم زمان ما نبود حالا میرم میگیرم....بپرسین سوال دیگه نترسین;-);-)

biologisst

New member
هر کسی از این جا رد بشه فک می کنه بمب ترکیده ، بس که همه توهم زدن !:ph34r-smiley:

eeeeeeehsan

New member
اوهوی با همسره سربازم درست صحبت کنین...:smiliess (5):
گفته باشم من عروسی تو یاخت میخواهم!!!حلقه هم خودم دیزاین میکنم...کل بار زندگی هم رو دوش خودت....طلاقم فکر کردی فقط با اجازه من...بزرگی گفتن کوچیکی گفتن.:New (6)::riz277:
عمرا اگه جایی با این شرایط خواستگار گیرت بیاد...ایزو هم زمان ما نبود حالا میرم میگیرم....بپرسین سوال دیگه نترسین;-);-)

یکی بیاد منو از دست این ظالم خلاص کنه، فردا هم لابد میگه بچه رو هم باید خودت به دنیا بیاری!! :5:
حالا جلو مردم خوبیت نداره دعوا کنیم، فکر می کنن تفاهم نداریم، بیا بریم من باهات راه میام :)))

eeeeeeehsan

New member
چطوری با علوم پزشکی آشنا شدی؟
چرا emmy؟
کنکور امتحان دادی؟ چیکار کردی؟
لیسانست رو کدوم دانشگاه بودی؟
با چه چیزهای حال میکنی؟interested هات چیا هستن؟
فیس بوک و تویتر عضو هستی؟
الآن کجایی دقیقاً؟
emmy تو یه جمله؟

eeeeeeehsan

New member

تا حالا شماره گرفتی؟ اگه آره چندبار؟ اگه آره کدوماش رو زنگ زدی؟ مــــردی هستی واسه خودت، میدونم راستش رو میگی :)))
تا حالا دوست پسر داشتی؟ اگه آره چندتا؟
الآن دوست پسر داری؟
تا حالا عاشق شدی؟ اگه آره چند بار؟
نظرت راجع به عشق؟
الآن در حال حاظر پسر غیر خویشاوندی رو هست که دوسش داشته باشی؟ اگه آره بگو کیه و کجاست...
پسر خویشاوندی بوده که ببینیش ازش خوشت بیاد بعد بگی کاش باهم بودیم؟ اگه آره چندتا و بگو کی و کجا بوده...
تا حالا نخ دادی به کسی؟ چندبار؟
متلک چقدر شنیدی؟ وقتی شنیدی چیکار کردی؟
نظرت راجع به پسر متلک گو؟
تاحالا شده ناخواسته کاری بکنی طرف فکر کنه داری بهش نخ میدی؟
خواستگار داشتی؟ چندتا؟

stf

New member
سری سوالات من
چرا احسان رو انتخاب کردی؟؟
چرا میخوای با دستای خودت،خودنو بدبخت کنی؟؟
روزی چند دست میخوای احسانو کتک بزنی؟؟
اگه احسان چی کار کنه خونه راش نمیدی؟؟
ظرفای ناهارو احسان فقط باید بشوره یا شامم هست؟؟
اگه قول بده لباسارم خودش بشوره و شما زحمت خرید ماشین لباسشویی رو به خودتون ندید از کتکاش کم نمیشه؟؟حالا یه تخفیفی چیزیییی
:14:

stf

New member
:25r30wi:
حلقه دست دو هم مگه داریم؟؟
فعلن که خانم ما (شایدم آقامون، هنـوز باهم به تفاهم نرسیدیم!!) رفته گل بچیـنه.. حالا صبر کن میره گل گوشت خوار میچینه هم خودشو میخوره هم منو :14:

پس چی که داریم
دو روز زندگی که ارزش این همه خرجو نداره
دو روزه طلاقت میده:motat::25r30wi:

آسمون

New member
احسان بجان خودت وقت نمیکنم بیام...امابراعروسیت خودمو هرجورشده میرسونم...بالاخره مهرشو چندسکه زدی امی جون؟100تا خوبه؟
100تاسکه 50تومنی:)

آسمون

New member
احسان همه که مث ایوا خل و چل نیسن که...
امی جون؟حواستوجم کنا این پسر قبلاعاشق عطیه و ایوابوده..معلوم نیس تاکجاهاپیش رفته..صندلی داغشو کامل بخون عزیزم...دیگه تحقیق رفتن لازم نداره

ham.ad

New member
ببخشید دوستان که این مطلب رو اینجا می نویسم ولی خیلی اورژانسیه:قراره چهارشنبه 22 مرداد بچه های تمام رشته ها برای آخرین بار جلو وزارت بهداشت جمع شن برای احقاق حقمون .هر کی آینده اش براش مهمه و براش خیلی سخت نیست حتما تو تاپیک زیر اعلام آمادگی کنه.
لطفا تو هر شبکه اجتماعی هم که عضوید اطلاع رسانی کنید.]سرنوشت یک سال (و حتی بعضی ها چند سال) تلاشمون به این تجمع بستگی داره .هر چی تعداد بیشتر باشه بیشتر حرفمون رو می خرند.لطفا اگه میتونید کوتاهی نکنید دوستان.[/SIZE]

:riz304::riz304:

http://olumpezeshki.ir/thread13932.html

آخرین ویرایش:

آسمون

New member
سحرجون
من سال اول ابوالعباسو دوسه دور روخونی کردم وتقریباروش تسلط داشتم.
سال دوم:جذوه خ لیلی رو برا ایمنی خوندم و به ابوالعباسم سر میزدم گهگاهی 80
بیو:کتاب براکنکور وچن دورخوندم 50
زیست:مهدوی و برای کنکور 67
باکتری:بهادر فقط قسمت عمومی 31
کنار اینا تست آیکیو هم زدم کامل.فقط باکتری نصفه نیمه و بیو تستای ارشدوزدم گهگاهی کاردانی ودکترا
زبان هم علنا فقط لغتای کنکورای گذشته باکمبود وقت سر آزمون 39

- - - Updated - - -

سحرجون
من سال اول ابوالعباسو دوسه دور روخونی کردم وتقریباروش تسلط داشتم.
سال دوم:جذوه خ لیلی رو برا ایمنی خوندم و به ابوالعباسم سر میزدم گهگاهی 80
بیو:کتاب براکنکور وچن دورخوندم 50
زیست:مهدوی و برای کنکور 67
باکتری:بهادر فقط قسمت عمومی 31
کنار اینا تست آیکیو هم زدم کامل.فقط باکتری نصفه نیمه و بیو تستای ارشدوزدم گهگاهی کاردانی ودکترا
زبان هم علنا فقط لغتای کنکورای گذشته باکمبود وقت سر آزمون 39

sa@@ra

New member
کلوچه بهترین منابع منابعی هست که مهسا رتبه 1معرفی کرده
....فقط باکتریشو من کتاب بهادر رو بیشتر قبول دارم
.....واسه سلولی هم لودیش بهترین منبع هست...اینقدر هم میگن سخته سخته نیس...چون من سال قبلش لودیش خوندم امسال چ....زوه ای که بر اساس لودیش بود

sa@@ra

New member
پایینترشو میخوندید از تیپش گفته عروس گلمون:(40):
ایشالله که مهمون نوازم هستید آخه همه بچه های این تاپیک سرجهیزیه احسانن:4d564ad6:
مگه نه احسان؟؟؟:thanks::bunnyearsmiley:

ما تو شیراز میگیم سر جهازی....

sa@@ra

New member
معلومه که میام،هم تهرانشو هم یزدشوووو
یوهوووووووووووووووو پیش یه سوی تالااااااااااااااارررررررر:applause::thumbsupsmileyanim:
آخه باید دو جا بگیری:rolleyessmileyanim:

جدا باشه من نمیاما......:riz481:

آسمون

New member
آره سحرجون ساراراست میگه بنظرمنم کنار کتابای خلاصه و تألیفی رفرنس هم بخون.میگم کنارش چون ممکنه کتابای رفرنس و حجم زیادشون ذهنتو متمرکزنکنه اما وقتی بایه خلاصه باهم پیش ببری تو ذهنت مرتب تر دسته بندی میشه.برازیست خلاصه لودیشم کفایت میکنه.بیو هم کتابی مث ضروریات رضامحمدی به اندازه رفرنس کاربرد داره.باکتزی اگه بهادروکامل بخونی عالیه.

بالا