پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

PMN

New member
جمله بساز: زالو.عنتر.خر.مرغ.بندکفش.دست� �ویی.خواستگاری.کاپشن.ماکارو نی.عشق.خدا بد نده.ناپلئون بنا پارت
زالوو عنتر و خر با بند کفش میرن خواستگاری مرغ عشق ناپلئون بناپارت ماکارونی رو میریزه تو کاپشن میگه خدا بد نده! ( تو عمرم اینقد چرتو پرت نگفته بودم!)
اسمگولی کیه؟ یه کاراکتر تو ارباب حلقه ها بود همچی اسمی داشت اونه؟
اگه یه روزی صبح بلند بشی و ازتختت بیای پایین ولی ببینی که جسمت هنوز روتخت خوابیده‏(‏یعنی مردی‏)‏چی کار میکنی..؟ میگم پس عزراییلو اینا همش الکی بود!
اگه بهت بگن 1 ساعت دیگه زنده نیستی چیکار می کنی؟ گوینده رو با خودم میبرم به جهنم
671020_diablo.gif

روزهات رو معمولا چجور میگذرونی؟ تکراریه

PMN

New member
فك ميكني واقعيت مستقل از حقيقته؟ بهله
چقدر شخصيت واقعيت به شخصيتي كه اينجا داري نزديكه؟ 90درصد
به کی میگن خوش اومدی؟ کسی که داره میاد یا کسی که داره میره؟ هردو
سخت ترین کاری که تو زندگیت انجام دادی چی بوده؟ کارای سخت نمیکنم به کمرم فشار میاد
6021_LaieA_013.gif

هیجان انگیز ترین كاری كه كردی چی بوده؟ :21:
ازشکست می ترسی یانه؟چرا؟ نه اگه شکس خوردم حتما خوب تلاشمو نکردم پس دوباره تلاش میکنم

eeeeeeehsan

New member
جمله بساز: زالو.عنتر.خر.مرغ.بندکفش.دست� �ویی.خواستگاری.کاپشن.ماکارو نی.عشق.خدا بد نده.ناپلئون بنا پارت
زالوو عنتر و خر با بند کفش میرن خواستگاری مرغ عشق ناپلئون بناپارت ماکارونی رو میریزه تو کاپشن میگه خدا بد نده! ( تو عمرم اینقد چرتو پرت نگفته بودم!)
اسمگولی کیه؟ یه کاراکتر تو ارباب حلقه ها بود همچی اسمی داشت اونه؟
اگه یه روزی صبح بلند بشی و ازتختت بیای پایین ولی ببینی که جسمت هنوز روتخت خوابیده‏(‏یعنی مردی‏)‏چی کار میکنی..؟ میگم پس عزراییلو اینا همش الکی بود!
اگه بهت بگن 1 ساعت دیگه زنده نیستی چیکار می کنی؟ گوینده رو با خودم میبرم به جهنم
671020_diablo.gif

روزهات رو معمولا چجور میگذرونی؟ تکراریه

یعنی بالاخره یکی پیدا شد بدونه اسمگولی کیه!! البته اسم دقیقش اسمیگل بود
384821_249620_good.gif

آورین آورین :))

PMN

New member
آخرین باری که با خدا عاشقانه حرف زدی کی بوده و چی بهش گفتی؟ من معمولا طلبکارانه با خدا حرف میزنم میگم اینو بده اونو بده :14:
تو دفتر زندگی هر کسی سطر هایی وجود دارن که آدم دلش می خواد با یه پاک کن پاکشون کنه ، دوست داری اون پاک کن غیر از خودت دست کی باشه؟ باهاش چیو پاک کنه؟ به نظرم چیزی که اتفاق افتاده اتفاق افتاده پاک نشه که همیشه یادم بمونه
اگه مجبورباشی باکسی باشی ولی خیلی هم رو مخت باشه چیکار میکنی که کمتر عذاب بکشی؟ یه جوری رفتار میکنم بفهمه ازش خوشم نمیاد خودش بره پی کارش
یه دعا؟ ایشالا بچه های گل ایمنی همیشه موفق باشن
359421_LaieA_048.gif

آخرین لحظه ی زندگیته .. مرگ رو به وضوح جلوی چشمات می بینی ، می فهمی که دیگه باید این دنیا رو ترک کنی ، اما دم آخر بهت اجازه داده میشه سه تا آرزو کنی تا برآورده بشه ، تو چه آرزوهایی می کنی ؟(ب جز این ک مرگت تاخیر بیفته) 1.چرا به تاخیر بندازم آرزو میکنم جاودانه بشم خخخخ 2.آدما دست از استعمارو استثمارو کشتو کشتار وردارن و آدم باشن!

PMN

New member
سه تا "چــــرا" که توی زندگيت وجود داره و هنوز جوابي براشون پيدا نكردي؟ چرا پشه ها روزا میخوابن؟ چرا احسان اینقد صندلی داغ دوس داره؟ چرا نه واقعا چرا؟
اگه 5 روز قرار باشه تنها باشي كجا رو واسه تنها بودن تو اين 5 روز انتخاب ميكني ؟ چرا؟ فانتزیشو بگم میرم یه جزیره که هیشکی توش نباشه. واسه اینکه تنها باشم! واز طبیعت لذت ببرم
13220_beach.gif

راز موفقیت از نظرت؟ ایمان به خود
خوشبختی چیست؟ خوشبختی رو در عوامل بیرونی می بینی یا درونی؟ خوشبختی یعنی احساس رضایت توام با شادی (بعضیا هستن به بدبختیاشون راضین واسه همین میگم توام با شادی) رضایت درونی و بیرونی
اهل ریسک هستی؟ فک نکنم
نظرت راجع به من؟ شیطون ناقلا

PMN

New member
آخرین بار کی و واسه چی گریه کردی؟ چند ماه پیش یه حالت افسردگی داشتم واسه همین
اگه برگردی به گذشته کدوم اشتباه رو دیگه تکرار نمیکنی؟ هیچ تصمیمی رو بدون تحقیق کافی نمیگیرم
خاطره انگیزترین سال تحصیلی زندگیت کدوم سال بوده؟ سوم راهنمایی خیلی خوب بود بدترینم پیش دانشگاهی :smiliess (5):
بهترین کادوی تولدی که تا الان گرفتی؟ گل
بهترین اتفاق زندگیت؟ قبولی تو دانشگاه وآشنایی با یکی از دوستام که خیلی تاثیر داشت روم
چقدر اهل برنامه ریزی هستی؟ همیشه برنامه میریزم هیچوقتم عمل نمیکنم

sa@@ra

New member
دیاناچرا دیگه کم سرمیزنی به اینجا؟؟

بچه ها خبر دارین بازتمدیدشدمهلت انتخاب شهر؟انگار اعتراضا جواب داده ها...خداکنه ایمنی هم بره بالا...

اره....
اما پورکاظمی گفته رشته هایی که دانشگاه بلاک شده داشتن ظرفیتشون باز میشه...این یعنی مثلا رشته هایی که تو لیست اول دفترچه اسم دانشگاهی بود و الان حذف شده اون دانشگاه دوباره پذیرش میشه
که این شامل ایمنی نمیشه اسمش تو اون هشت رشته تیست..
تازه اینا همش فغلا حرفه...عملی نشد
ه

PMN

New member
چقدر نظر دیگران برات مهمه؟ واسم مهم نیس
اگه یکی جلو همه آبروتو ببره چی کار میکنی؟ یعنی چیکا کنه؟ :5:
عینکی هستی؟ اگه آره نمره چپ و راست؟ بله 5.5 و 5
چه قدر به فکر دیگرانی چه قدر به فکر خودت؟ 50 50
چرا زیبا؟ چرا مثلاً قشنگ نه یا خوشکل نه؟ اسمت رو میگم. چون قشنگو خوشکل اسم نیستن
بیشتر سرمایی هستی یا گرمایی؟ سرمایی

PMN

New member
دوست داشتی من داداشت بودم؟ آره مخصوصا که دادشم ندارم
__0.0.___(2).gif

یکی از خوابای مسخرت رو تعریف کن: تازگیا خواب دیدم تلویزیون یه فیلم پخش میکرد پائولو کوئیلو توش بود ریش سفید با موهای قهوه ای خوشرنگ زنونه داشت!
این متن مال آهنگ کیه؟ : “بی وفایی ، بی وفایی ، دل من از غصه داغون شده” بامشاد!
اگه پات بره رو سوسک چه حسی پیدا میکنی؟ پا برهنه یا با دمپایی؟
سوسک درسته یا سوکس؟ هر دو به جای خود درستن
استخر یا استلخ؟ استخل

PMN

New member
قرمزته یا آبیته؟ تراکتورته!
359421_LaieA_048.gif

مسی یا رونالدو؟ مسی
اهل فیلم خارجی هستی؟ بله چه جورم
قصدت از دخول به سایت؟ وقت گذرونی یه زمانی هم قصدم فرار از درس بود!
619120_sarcastic.gif

چرا خورشید میتابه؟ چون میچرخه زمین
فرق بین سفسته و مقلطه؟ فک کنم یه معنی دارن
درجه حرارت صندلیت؟ 40 درجه فارنهایت

PMN

New member
دوستت تو سایت؟ یکی از بچه های بیوشیمی

اگه اسکلت از رو دیوار بپره چی میشه؟ میخوره زمین

پسر عمه زا یا آقای همساده؟ فامیل دور

رشتت تو دبیرستان چی بوده؟ تجربی

بدترین و خنده دار ترین سوتی ای که دادی؟ یه بار سوار تاکسی شدم همزمان 2تا پسرم سوار شدن یکیش درآورد کرایه بده گف 3 نفر منم گفتم چرا 3 نفر؟؟!!!! :smiliess (15): گف واسه اینکه زودتر راه بیفته!!!هیچی دیگه ضایع شدم رفت!
619120_sarcastic.gif

کیو تو سایت الگو خودت قرار میدی؟ ایمونوی مهربون!
38120_girl_claping.gif

آخرین ویرایش:

PMN

New member
منو چقدر میشناسی؟ تا حدودی
سکوت رو توی یه جمله بگو: ........
معمولا چه مدل کفشی می پوشی؟ اسپورت
دستخطت چه جوریاست؟ افتضاحه :25r30wi: یکی از دوستام میگه انگار عربی مینویسی :ahi5slcgm04mi8jqqkl
نقاشیت چطوریاست؟ بدتر از دست خطم
619120_sarcastic.gif

وقتی بیرون می ری، چه وسیله ایت رو اگه همراهت نبری اعصابت خراب میشه؟ (موبایل، کلید، کیف پول، لوازم آرایش و....) فک کنم کیف پول چون مجبورم برگردم ورش دارم
با سواد ترین فرد خانواده ات کیه؟ خودم!
قیافه ات شبیه کدوم از اعضای خونوادته؟ آبجیم
توی سایت با کی از همه صمیمی تری؟ با اون دوستم تو تاپیک بیوشیمی
مزاجت چیه؟ زدی تو کار طب سنتی؟ نمدونم والا!

golabatun

New member
عزیزاااا
من حسابی درگیرم..باور کنین اصن نمیتونم پا سیستم بشینم...وقتی اینجا میام یه سرم به این تایپیک اعتراض میزنم..روانی میشم
فعلا که افسردگی وحشتناکی گرفتم...شاید فردام برم مسافرت...
احساااان فرار نکردماا هستم..میام

negin ka

New member
چقد باحال بود این سوالا رو کی از PMNپرسیده بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی قشنگ جواب داده بودی دمت گرم آجی:ad54ad:

بالا