پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

eeeeeeehsan

New member
من اره...اصن فکر علوم اذیتم میکنه...میدونی مادوسال سربازیم داریم ک اززندگی اونم تو جوونی عقیمون میندازن

محمد تصمیمت واسه خدمت چیه؟ میری وزارت علوم یا بهداشت یا خدمت یا یه سال دیگه؟!!!
من موندم چیکار کنم!!!!
دارم میرم کارای بسیج فعال رو بکنم و از طریقش برگ سبز بگیرم و دو ماه آموزشی رو بمالم... بعد میترسم برم و اوضام قمر در عقرب بشه نتونم یک سال بشینم درس بخونم!!!
از اون طرف هم به فرار از سربازی فکر میکنم، یکی از دوستای بابام سرباز فراریه، زده تو کار املاک چه درآمدی داره! گواهی نامه و غیره هم نداره، مال باباش رو استفاده می کنه...
منم بدم نمیاد بزنم تو کار آزاد...
از اون طرف فکر تحصیل اونور هم افتاده تو سرم، ولی حالا خدمت نرفتیم و 5 ماه دیگه معافیت تحصیلیمون خلاصه، قراره مث خر گیر کنیم تو گل!!!!!!!! :((

بچه ها مشاور کسی سراغ داره تو این زمینه ها؟؟

- - - Updated - - -

فرناز ما شوخیمون بیجا و بی مزه بود، شما ببخشید... :dadad4:

SH!LA

New member
البته شیلا ، منم عاشق معماری شدم یه مدت....
اصن گاهی وقتا به سرم میزنه بشینم کنکور ریاضی بدم به درک اینکه عشق من زیست بوده....حالا ریاضی رو بخونم.ولی نمی دونم...واقعا نمی دونم....از بی برنامگی هست یا این سنگ انداختن های جلوی پای ما.

با توکل به خدا همین ارشدو ادامه میدم ببینم چی میشه. بنظرم هر رشته ای اگر تلاش و سعی زیادی کنی ، بی نتیجه نمی مونه تلاشت.

اما یه نکته که سر دانشگاه و درس خوندن فهمیدم اینه که تلاش نصفه نیمه بدرد نمیخوره هیچ بدتر آدم رو زده میکنه.
پس آدم یا باید وایسته و پرتلاش یا اصن قیدشو بزنه.
به امید قبولی همتون .ایشالا شهریور اینجا گل بارون باشه شیرینی و سور و ساط و......این حرفا:thanks:

آخه فرنـاز جـان بعضی وقت ها تمام تلاشت رو میکنی و نتیجه دلخواهت رو نمیگیری... :dadad4:

این روزهـا بدجوری فکرم درگیر شده... توی یه دو راهی ای موندم؛ که خیلی اذیت کننده ست... :dadad4:

امیــدوارم همه نتیجه تلاش خودشون رو ببینند و امیــدوارم خیلی اتفاق های خوب دیگه برای بقیه و خودم بیفتــه.
قُـــربونت خانومی؛ انشاالله سال 94 هم برای خودت... :thanks:

eeeeeeehsan

New member
آخه فرنـاز جـان بعضی وقت ها تمام تلاشت رو میکنی و نتیجه دلخواهت رو نمیگیری... :dadad4:

این روزهـا بدجوری فکرم درگیر شده... توی یه دو راهی ای موندم؛ که خیلی اذیت کننده ست...

امیــدوارم همه نتیجه تلاش خودشون رو ببینند و امیــدوارم خیلی اتفاق های خوب دیگه برای بقیه و خودم بیفتــه.
قُـــربونت خانومی؛ انشاالله سال 94 هم برای خودت... :thanks:

شیلا خدا رو شکر کن که دو راهی جلو روته، مال من 4 راهیه نامروت!!!
14.gif

SH!LA

New member
شیلا خدا رو شکر کن که دو راهی جلو روته، مال من 4 راهیه نامروت!!!
14.gif

هر چند باهات قهـرم و با دهن بسته باید باهام حرف بزنی...! :whistle:

پس یه جورایی تو زندگی هم با 4 گزینه کنکـوری روبرو شدی؟ حالا گزینه هات چی هست؟ بگو حالا شاید با این عقل پُربارم تونستم بهت کمک کنم...!
:riz481:

حیف اون دستمال قرمز خوش رنگ که دستتــه...! :sdasdasd:

biologisst

New member
بچه ها مشاور کسی سراغ داره تو این زمینه ها؟؟

- - - Updated - - -

فرناز ما شوخیمون بیجا و بی مزه بود، شما ببخشید... :dadad4:

چه حرفیه خدا ببخشه

این روزهـا بدجوری فکرم درگیر شده... توی یه دو راهی ای موندم؛ که خیلی اذیت کننده ست... :dadad4:

بچه ها من بالشخصه مشاوری سراغ ندارم که ازش مشاوره ی خوبی هم گرفته باشم اصولا اعتقادی به مشاوران محترم نداشتم که برم سراغشون. :black_eyed: البته شرایطم اقتضا نکرده که بخوام برم.
ولی خب این موسسات از لحاظ مشاوره اگر نگن بیا موسسمون !!!! که حتما میگن! مشاورشون بدک نیست شما میتونین با تماس تلفنی یا حضوری برید ازشون مشاوره رایگان بگیرید. یه شو میدونم که اسمشو نمی گم تبلیغش نشه.از لحاظ انتخاب رشته که مطمئنا میتونن کمکتون کنند.

و واسه ی سربازی هم بهتره اول پیش یه مشاور قوی رفت حالا دور و بری ها شانس داشتن یه جوری نرفتن.اگر یه بار پاتون گیر کنه به قانون خیلی بد تموم میشه واستون. بهتره تو این زمینه هم یه مشاوره برید... مشاوره حضوری توی شهر خودتون خیلی موثر تره بنظرم. از بچه های قدیمی اینجا هم خوبه بپرسی. راستی این طرح امریه به گوشم خورده اون چطوره شاید به کارت بیاد.

eeeeeeehsan

New member
هر چند باهات قهـرم و با دهن بسته باید باهام حرف بزنی...! :whistle:

پس یه جورایی تو زندگی هم با 4 گزینه کنکـوری روبرو شدی؟ حالا گزینه هات چی هست؟ بگو حالا شاید با این عقل پُربارم تونستم بهت کمک کنم...!

حیف اون دستمال قرمز خوش رنگ که دستتــه...!

قهر باش، اصن منم باهات قهرم
22.gif

بله، 100% عقلتون پر باره.. :))
اون دستمال قرمز هم قابل شما رو نداره، فقط یخورده فین کردم توش خیسه که اونم میندازی رو بند خشک میشه
02.gif

گزینه هام؛
خدمت و بسنده کردن به یه لیسانس،
خدمت و خوندن واسه سال دیگه،
خدمت خالی و اگه جور شد کار،
فقط کار و کاسبی بصورت قوی که میشه فرار از سربازی و کار.
اونور هم که فکر نکنم جور بشه...

eeeeeeehsan

New member
چه حرفیه خدا ببخشه

بچه ها من بالشخصه مشاوری سراغ ندارم که ازش مشاوره ی خوبی هم گرفته باشم اصولا اعتقادی به مشاوران محترم نداشتم که برم سراغشون. :black_eyed: البته شرایطم اقتضا نکرده که بخوام برم.
ولی خب این موسسات از لحاظ مشاوره اگر نگن بیا موسسمون !!!! که حتما میگن! مشاورشون بدک نیست شما میتونین با تماس تلفنی یا حضوری برید ازشون مشاوره رایگان بگیرید. یه شو میدونم که اسمشو نمی گم تبلیغش نشه.از لحاظ انتخاب رشته که مطمئنا میتونن کمکتون کنند.

و واسه ی سربازی هم بهتره اول پیش یه مشاور قوی رفت حالا دور و بری ها شانس داشتن یه جوری نرفتن.اگر یه بار پاتون گیر کنه به قانون خیلی بد تموم میشه واستون. بهتره تو این زمینه هم یه مشاوره برید... مشاوره حضوری توی شهر خودتون خیلی موثر تره بنظرم. از بچه های قدیمی اینجا هم خوبه بپرسی. راستی این طرح امریه به گوشم خورده اون چطوره شاید به کارت بیاد.

مرسی،

امریه پارتی میخواد، ما نداریم داش!!! :|
مشاور قوی راجع به خانواده سراغ دارم ولی راجع به اینطور موارد سراغ ندارم. از شفق میپرسم ببینم کسی رو از بچه ها میشناسه که حالیش باشه یا نه!

SH!LA

New member
قهر باش، اصن منم باهات قهرم
22.gif

بله، 100% عقلتون پر باره.. :))
اون دستمال قرمز هم قابل شما رو نداره، فقط یخورده فین کردم توش خیسه که اونم میندازی رو بند خشک میشه

گزینه هام؛
خدمت و بسنده کردن به یه لیسانس،
خدمت و خوندن واسه سال دیگه،
خدمت خالی و اگه جور شد کار،
فقط کار و کاسبی بصورت قوی که میشه فرار از سربازی و کار.
اونور هم که فکر نکنم جور بشه...

قهر... قهر... قهر... تا روز قیامت...! :riz481:

( بچگی هم عالمی داشتــا...! :25r30wi:)

زدی نابود کردی دستمال رو! کجـا خشک میشه؟! :j58r36j3gcr4suxymup

خدمت و خوندن واسه سال دیگه => به نظرم این بهتـره. گزینه های دیگه هر کدوم یه مشکلات و معایبی برات داره. آخری هم میشد خیلی خوب بود.

eeeeeeehsan

New member
قهر... قهر... قهر... تا روز قیامت...! :riz481:

( بچگی هم عالمی داشتــا...! :25r30wi:)

زدی نابود کردی دستمال رو! کجـا خشک میشه؟! :j58r36j3gcr4suxymup

خدمت و خوندن واسه سال دیگه => به نظرم این بهتـره. گزینه های دیگه هر کدوم یه مشکلات و معایبی برات داره. آخری هم میشد خیلی خوب بود.

خشک میشه دیگه، دستمال کاغذی رو فین کن توش بذار همونجا، سه ساعت بعدش خشک شده دوباره میشه استفادش کرد :25r30wi:

آخه میترسم نشه، یهو افتادم صفر پنج کرمان، اونجا دستشویی هم نمیشه رفت چه برسه به درس خوندن!!
با وضعیت ظرفیتای امسال هم برد با کسیه که سال دیگه رتبش زیر 30 بشه وگرنه فاتحش خوندست!! حالا ما هم آدمی هستیم که رتبمون زیر 30 بشه!!

راستی همین الآن دوستم تو فیس بوق پیغام گذاشته آلمان تحصیل رایگانه، فقط خرج و مخارج زندگی با خودته، شنیدی همچین چیزی رو؟؟

SH!LA

New member
خشک میشه دیگه، دستمال کاغذی رو فین کن توش بذار همونجا، سه ساعت بعدش خشک شده دوباره میشه استفادش کرد :25r30wi:

آخه میترسم نشه، یهو افتادم صفر پنج کرمان، اونجا دستشویی هم نمیشه رفت چه برسه به درس خوندن!!
با وضعیت ظرفیتای امسال هم برد با کسیه که سال دیگه رتبش زیر 30 بشه وگرنه فاتحش خوندست!! حالا ما هم آدمی هستیم که رتبمون زیر 30 بشه!!

راستی همین الآن دوستم تو فیس بوق پیغام گذاشته آلمان تحصیل رایگانه، فقط خرج و مخارج زندگی با خودته، شنیدی همچین چیزی رو؟؟

احســان در مورد آب و برق گفتن صرفه جویی کنیم ها! نه دستمال کاغذی! :whistle:

:25r30wi:

آخه شنیده بودم با مدرک لیسانس اوضاع بهتــره و وقتت آزادتره؛ اینطوری نیست؟!

فکر میکردم از ظهر تا شب میتونی بخونی. اگه بخوای و اینطوری خودت به خودت تلقین نکنی میتونی؛ مگه اونایی که با رتبه های خوب قبول میشن از کجـا اومدن و چه شکلی ان؟!

آره اکثر دانشگاه های آلمان رایگان هست.

eeeeeeehsan

New member
احســان در مورد آب و برق گفتن صرفه جویی کنیم ها! نه دستمال کاغذی! :whistle:

:25r30wi:

آخه شنیده بودم با مدرک لیسانس اوضاع بهتــره و وقتت آزادتره؛ اینطوری نیست؟!

فکر میکردم از ظهر تا شب میتونی بخونی. اگه بخوای و اینطوری خودت به خودت تلقین نکنی میتونی؛ مگه اونایی که با رتبه های خوب قبول میشن از کجـا اومدن و چه شکلی ان؟!

آره اکثر دانشگاه های آلمان رایگان هست.

من نمیدونستم، خرج زندگیمون چقدر میشه تو دوسال؟؟ ما لیسانس ایران رو داریم قبولمون می کنن؟

خدمت اگه بیافتی سپاه خوبه، صبح تا ظهر میری یا عصر تا شب میری، مث سر کار دولتی، مابقی وقتتم رو درس میخونی.. من نمیگم نمیشه، ولی سخته هم خدمت بری، هم کار کنی، هم درس بخونی.

آسمون

New member
من نمیدونستم، خرج زندگیمون چقدر میشه تو دوسال؟؟ ما لیسانس ایران رو داریم قبولمون می کنن؟

خدمت اگه بیافتی سپاه خوبه، صبح تا ظهر میری یا عصر تا شب میری، مث سر کار دولتی، مابقی وقتتم رو درس میخونی.. من نمیگم نمیشه، ولی سخته هم خدمت بری، هم کار کنی، هم درس بخونی.

احسان آشناماشنا ندارین توجهاد؟یجوربشه بری پشت میزنشینی...بابای دوسم توجهادبود کارپسرشوجورکرد...

بالا