پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

sa@@ra

New member
من همون دوستم ک میخواست بره اونور بین الملل یزد بود.... ب دانشگاه ربط نداره.... ب استاداش ربط داره ک چقد با اونور ارتباط دارن.....

کلوچه میگم فقط یه جس بدی دارن ایجاد میکنن کلا رشته ایمنی پارسال خیلی بین الملل گرفت چون افتاد دست دانشگاه از درو دیوار گرفتن امسال مال رشته ما کمتر شده
بعد بعضیا میگن که اره پول داره میره بخونه نیمگن که به خاظر کیفیت دانشگاهش و نداشتن شرایط واسه رفتن به شهرستان اومده پولی
این حرص ادمو در میاره:New (6):

- - - Updated - - -

من همون دوستم ک میخواست بره اونور بین الملل یزد بود.... ب دانشگاه ربط نداره.... ب استاداش ربط داره ک چقد با اونور ارتباط دارن.....

کلوچه میگم فقط یه جس بدی دارن ایجاد میکنن کلا رشته ایمنی پارسال خیلی بین الملل گرفت چون افتاد دست دانشگاه از درو دیوار گرفتن امسال مال رشته ما کمتر شده
بعد بعضیا میگن که اره پول داره میره بخونه نیمگن که به خاظر کیفیت دانشگاهش و نداشتن شرایط واسه رفتن به شهرستان اومده پولی

eeeeeeehsan

New member

حالا دوستت رفت اونور؟؟
من استادای بین الملل یزد رو میشناسم، دکتر میرغنی، فراشاهی، شیخها، منصوری و ... خیلی کارشون درسته ولی نمیدونم با اونور در ارتباطن یا نه، چه فرقی به حال ما داره اگه ارتباط داشته باشن؟!

kolouche

New member
بچه ها وضعیت بچه های تخصص هم همینه ظاهرا.... شنیدم ک ظرفیتشون بوده 2500 نفر....امسال شده 1250.... دقیقا نصف....

kolouche

New member
احسان:
1 سالش مونده هنوز....
بالاخره اونا اگه با اونور ارتباط داشته باشن و از اون بهتر اونور استاد دانشگاه باشن ب راحتی میتونن پذیرشتو بگیرن

eeeeeeehsan

New member

خب سارا تو که از خودت مطمئنی، بذار مردم هرچی میخوان بگن، یه ذره که قبول داری دکترا شرطه نه ارشد، از همون ترم اول بخون واسه دکترا...
واسه خودت زندگی کن نه حرف مردم!!

kolouche

New member
آره البته ....اما نمیشه بخاطر حرف اونا.... ک تازه دارن اشتباه هم فکر میکنن...بذار فکر کنن.... اونایی ک میدونن چی ب چیه میفهمن تو چرا رفتی بین الملل....
وقتی اون آدم متوجه نیسست تو با رتبه 70 اومدی اینجا و کلی ب خاطرش زحمت کشیدی بذار بگه..... چاره چیه؟؟؟ نمیشه ی سال از وقتشو آدم تلف کنه ب خاطر افکار بضیا....

sa@@ra

New member
تو سایت علوم پزشکی ایران زده: به کسانی که پشت سرتان حرف میزنند ,بی اعتنا باشید.
انها به همان جا تعلق دارند:.....
دقیقا پشت سرتان..

:auizz3ffy9vla57584x

sa@@ra

New member
آره البته ....اما نمیشه بخاطر حرف اونا.... ک تازه دارن اشتباه هم فکر میکنن...بذار فکر کنن.... اونایی ک میدونن چی ب چیه میفهمن تو چرا رفتی بین الملل....
وقتی اون آدم متوجه نیسست تو با رتبه 70 اومدی اینجا و کلی ب خاطرش زحمت کشیدی بذار بگه..... چاره چیه؟؟؟ نمیشه ی سال از وقتشو آدم تلف کنه ب خاطر افکار بضیا....

:rose::rose:

- - - Updated - - -

:rose::rose:

sa@@ra

New member
الآن تو دلت به من فحش دادی؟؟
Haaaaav فحش عمه؟؟
به من میگی فوضول؟؟
:rose:
اره گفتم چقد این اجسان لوسه و بی نمک ایششش:25r30wi::25r30wi: اینا که فحش نیست احسان جلو روت میگم غیبت نشه:دی
من زیاد با عمه ها کاری ندارم چون رابطه هامون خوب نیست:دی
یه گل برارم الان میان میگن این دختره اینجا داره فحاشی میکنه:دی
:rose:

kolouche

New member
مرسی عزیزم:heart: تو هم
انتخاب شهر میکنی؟

انتخاب ک میکنم..... اما با این ظرفیتا امید زیادی ندارم...
از شهرستانا احتمالا کرمان و یزد . مازندران و بابل هم میزنم....
پایان نامه مشهد استاد آشنا دارم....
بازم هر چی خدا بخواد....خیره هر چی بشه....

kolouche

New member
ظرفیت دکترای 92-93:
ايران( 4)-اصفهان ( 3)-تهران ( 2)- تبريز( 3)- مشهد( 4)

eeeeeeehsan

New member
ظرفیت دکترای 92-93:

اوه مای گاد!!!!!!!!!!!
206617_suicide.gif

sa@@ra

New member
ظرفیت دکترای 92-93:

تازه اینم یه در میونه مبینی مه امسال بهشتی و سیراز عشقش کشیده بر نداره
حالا هی بگید پی اچ دی پی اچ دی:)))
انکار هر کی جوون بکنه میره
نه بابا این خبرام نیست :65d6a5d6s:

- - - Updated - - -

ظرفیت دکترای 92-93:

تازه اینم یه در میونه مبینی مه امسال بهشتی و سیراز عشقش کشیده بر نداره
حالا هی بگید پی اچ دی پی اچ دی:)))
انکار هر کی جوون بکنه میره
نه بابا این خبرام نیست :65d6a5d6s:

SH!LA

New member
یک ساعت پیش همون همکلاسی جالب زنگ زده و سوال کرده: چیکـار کردی؟ و میخواست مشورت کنـه!

میگه: به نظرت من چیکار کنم؟ امسال که مجاز نشدم؛ باز هم سال بعد بخونم؟ درصدهام خوب بود نه؟

یعنی مـوندم تو کار اینهـا...! :13:

بالا