پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

sa@@ra

New member
من نظرم اینه بچه هایی که لیسانس علوم اگه شرایطتشو دارن و واسشون خابگاه قابل تحمله ارشد بهداشت برن.ولی بچه هایی که علوم آز بودن ارشد بیشتر ارتقا مدرکه و علاقه و کمتر بچه های علوم تو کارشون تاثیر داره.البته اگه بچه های علوم آز بتونن جو وزارت علومو تحمل کنن مخصوصا وزارت بهداشت درس خوندن.البته شاید من ایقد تفاوت میبینم.و چون هم علوم هم بهداشت یه شهر بودم مقایسم صد در صد درست نباشه.ولی بازم من ایمنی رو با هیچی عوض نمیکنم.تصمیم با خودتون انشالله که موفق باشین واسه همتون وآبجی نازم دعا میکنم و حالتونو درک میکنم چون خودم مث شما سر دو راهی بودم که خدا کمکم کرد.انشالله بهترینو به همتون و نفس منم خدا بده

فقط مارلیک میدونم که بهداشت واسه پی اچ دی اش 70% ازمون کتبی اس+30% علمی
بعد تو نمیدونی اگه با پرداخت شهریه ارشد خونده باشی بعدا گیر بدن؟؟تو دکترا؟

eeeeeeehsan

New member
سارا جون بین الملل شهر خودت و شهرای خوب ارزششو داره خیلی هم ارزششو داره.من خودم لیسانس وزارت علوم دانشگاه عالی بودم دانشگاه شیراز و الان که وزارت بهداشتم به هیچ عنوان الانمو با قبل حاضر نیسم عوض کنم البتخ الان دانشگاه خوبم و شهر خودم.نمیدونم شهر کوچیکم بودم میگفتم وزارت بهداشت بهتره یا نه.ولی واسه کسی که قراره بره خابگاه بنظرم بره وزارت بهداشت. ولی بستگی به خود شخص داره چی واسش مهمه. دوری از خونواده رو میتونه تحمل کنه.من خودم شاید اگه شیراز علوم میاوردم و شهر کوچیک ایمنی بهداشت شاید میرفتم علوم و دوباره با ناراحتی و نارضایتی و غر زدن و افسردگی از رشتم ارشد رو میگذروندم و بعدشم کار نداشتم .بستگی داره چی میخای و هدفت چیه .مسلما وزارت بهداشت واسه کار هم بهتره.مخصوصا اگه لیسانس هم علوم بوده باشی.اگرچه معتقدم کار و زندگی دست خداست ولی انسان خودشم باید درست انتخاب کنه نشینه و بی فکر تصمیم نگیره. و ببینه چی واسش مهمه و رتبه هم بندرت پیش میاد دوتا 1رتبه داشته باشن پس فکر این چیزا رو نکن و غصه نخور.البته علوم هم ترجیحا بیوشیمی و ژنتیک برید اگرچه اونم بالینیش کمه.البته شاید فقط نظر من این باشه از بقیه بچه های علومم بپرسید

منم با نظر مارلیک موافقم تا حدی، بهداشت یه شهر کوچیک بهتره از علوم یه شهر بزرگ.
چون زیاد به شهر بستگی نداره، بسته به تلاشه. ولی در آینده مدرک بهداشت بیشتر به درد میخوره تا علوم، هرچند با این وضع مملکت ما فردا روزی بعید نیست ورق کاغذ برگرده!!
ولی خب بازم آدم میخواد دو سال تو یه شهر زندگی کنه، باید اون شهر رو هم دوست داشته باشه وگرنه لذت تحصیلش رو نمیبره.

eeeeeeehsan

New member
احسان.آسمون.مارلیک.محمد.نهال . کلوچه , emmy
خواهشن برین به ادرسدکتر سید حسن هاشمی
این متن رو توی قسمت بانک ایده داخل کادر آبی هست گپی کنن خواهشننننن

من فرستادم، ولی اینا یکی از یکی نامردترن، باور کن محل نمیدن و همه چیش از قبل تعیین شدست. خدا کنه اینطور نباشه.

stf

New member

نه توی پی اچ دی واسشون مهمه ک چه قد کار پژوهشی داشتی
یکی از آشناهام پیام نور میخوند، پی اچ دی الان تهران میخونه
شهرستانم شد برید فوقش انتقالی میگیرید(البته با عرض پوزش که در این سوال فضولی کردم:) )

marlik

New member

دقیقا نمیدونم ولی فک نکنم گیر بدن سارا جون.با این وضع تا اونموقع که بخای دکترا بدی دکترا احتمالا بیشتر بین الملل و پولی بشه و تعدا کمی دولتی بگیره.علوم میگن 70درصد مصاحبه و 30درصد کتبی هست

stf

New member
من میخوام دکترا رو اپلای کنم ترجیح میدم علوم یه دانشگاه خوب برم تا برم یه حای ضعیف
من اصلا قصدم کار هم نیست اینجا کارشناسی میخواستم برم که همه چیش اماده بود ولی بازم مسیرم میون بر خورد:دی

توی اپلای هم باز معدل و مقاله مهمه دانشگاش مهم نیس الکی خودتونو عقب نندازید

marlik

New member
شهرستانم شد برید فوقش انتقالی میگیرید(البته با عرض پوزش که در این سوال فضولی کردم:) )
Stfجان واسه دکترای وزارت بهداشت کتبی هم خیلی مهمه.چون 70درصد هست و تو ایران بچه ها رزومه خیلی قوی ندارن

marlik

New member
مگه ایمنی شبانه میگیره اصلا؟
بعد مگه چندتا دانشگاه هس که phd میگیره؟همه هم از یونی های خوب قبول میشن
من که به شخصه واقعا نمیتونم برم یه جا درب و داعون درس بخونم خیلی اینو میگن ولی من قبول ندارم که ادم بره هرجا بخونه من پارسال 38 شدم گفتم نه هیجا نمیرم سال بعد تهران این شد نتیحش که از اول باید وزارت علوم رو میخوندم که منطق داره و بی درو پیکر نیست
البته هرکی باید بسته به شرایط خودش انتخاب کنه
والا نمیدونم

- - - Updated - - -

مگه ایمنی شبانه میگیره اصلا؟
بعد مگه چندتا دانشگاه هس که phd میگیره؟همه هم از یونی های خوب قبول میشن
من که به شخصه واقعا نمیتونم برم یه جا درب و داعون درس بخونم خیلی اینو میگن ولی من قبول ندارم که ادم بره هرجا بخونه من پارسال 38 شدم گفتم نه هیجا نمیرم سال بعد تهران این شد نتیحش که از اول باید وزارت علوم رو میخوندم که منطق داره و بی درو پیکر نیست
البته هرکی باید بسته به شرایط خودش انتخاب کنه
والا نمیدونم
سارا جون چرا پارسال شیراز نزدی تو که شیرازی هستی؟!!!!

marlik

New member
من میخوام دکترا رو اپلای کنم ترجیح میدم علوم یه دانشگاه خوب برم تا برم یه حای ضعیف
من اصلا قصدم کار هم نیست اینجا کارشناسی میخواستم برم که همه چیش اماده بود ولی بازم مسیرم میون بر خورد:دی

در هر صورت به نظر من امسال دیگه طوری انتخاب کن دانشجوی ارشد باشی و ترجیحا وزارت بهداشت.همونطور که stf جان گفتن معدل خوب و رزومه خوب تو اپلای تاثیر داره

sa@@ra

New member
توی اپلای هم باز معدل و مقاله مهمه دانشگاش مهم نیس الکی خودتونو عقب نندازید

نه دیگه اونحایی که من مدنظرمه مهمه مهمه که اساتید کیان میا بهت ریکام میدن مهمه

- - - Updated - - -

سارا جون چرا پارسال شیراز نزدی تو که شیرازی هستی؟!!!!

دلیل شخصی:black_eyed: کمی خریت:))))

آخرین ویرایش:

sa@@ra

New member

عزیزم پی اج دی بهداشت 70 ازمونه اکثرا تو کار علمی ضعیفن اون وزارت علومه که 70% مقاله و کنفرانس هس:دی
بعدشم انتقالی نمیدن مگه با شرایط خیلی خاص
پ ن پ بریم هر شهری بعد بگیم ببخشید میشه مارو بفرستید تهران؟:)))))))))

kolouche

New member
من همون دوستم ک میخواست بره اونور بین الملل یزد بود.... ب دانشگاه ربط نداره.... ب استاداش ربط داره ک چقد با اونور ارتباط دارن.....

sa@@ra

New member
بیخیال بچه ها زا بجث شیرین ماجرای اپلای من بیاید بیرون و به انتخاب شهراتون فکر کنید:smiliess (8):

kolouche

New member
سلام...شوخیتون جالب نبودبچه ها.حداقل واسه من.
دیروزازکارم عقب افتادم هیچ.باعث شدین شفق جون از دس من دلخوربشه...و بخاطرمن بودکه درتاپیکو تخته نکردازاول..شانس آوردین دوستی دیرینه ام باشفق بهم نخورد..الانم حسش نیس پستی بذارم دیگه...
جالبه ازجفتتون پرسیدم سرکاریه و حاشاکردین.
بعداین هرکی واقعی هم بحث کنه برام فرقی نداره
رسیدم به حرف ساراجون...
یه شانسم آوردین که دلخوری زودازیادم میره...
آقا احسان بفرما خودت پاسخ بده.... با این ایده هات.....:sdasdasd:
باز من بدتر ک قبول کردم.....

آسمون جون ببخشید.... ولی باعث شد همین خودت بیشتر بیای اینجا... :(40):

آخرین ویرایش:
بالا