پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

eeeeeeehsan

New member
سلام.دلم واست تنگ شده بود.احسان قبول شدی؟میشه عکس خودت و بزاری:smiliess (10):

سلااااااام ستاره سهیل
گفتیم مفقود شدی رفت!!!
قبول نشدم نه.. تو چیکار کردی؟ یا کنکوری نبودی؟؟
اینم عکس: http://www.uplooder.net/img/image/41/035ecb928d7af2e80826ae1fd89d120d/5196226_rainbow-rose.jpg
02.gif

eeeeeeehsan

New member
اما خداییش اینو دیگه نداشتیم.... من اصا نمیدونستم چی بگم؟؟...نمیگی دوستام میان اینجا بعد فکر میکنن من چ اعجوبه ای بودم برا خودم....

اعجوبه که الآنش هم هستی :))) ولی دیگه گذشت، تا تو باشی با من دعوا نکنی :mad_majidonline:

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
بچـه ها نیستن، ظاهراً همه یا ناراحتن یا نا امید از دست اعلام ظرفیتا..
امیـدوارم که حل بشه.

بچه ها همگی بازم عذرخواهی :rose:
کلوچه تو هم هم اذیت شدی هم حرص خوردی، شرمنده دیگه.. تا باشی قبول نکنی
83917_sarcastic.gif
:rose: :rose:

kolouche

New member
بله ... دیگه حتـــما حواسم هست قربان..... =)))

بچه ها منم دوباره عذر خواهم.... منتظر خبرای خوب از شما هستیم.... همه و همه....

ولی دیدین ظرفیتا همونه قمه !!!!..... من نمیدونم پس دکتر فرید مثلا نمیدونسته ک امسال 4 تا میگیرهگروهشون؟؟؟ یا ربطی ب اونا نداره؟؟؟ یا بعدا وزارت خودش تغییر میده؟؟؟ البته قابل ب ذکره ک چندین ماه قبل مسئول تحصیلات تکمیلی ما گفت ک امسال بخش نامه اومده کم کنیم....سال دیگه هم مشهد نمیگیره.... :|||

eeeeeeehsan

New member
بچه ها خواهشن اگه میتونید از صفحه 242 تا اینجا هر پستی که مربوط به دعواست رو پاک کنید، یکی رد بشه صورت خوشی نداره.
ممنون :rose:

stf

New member
سلاممممممممممممم
چی شده؟؟؟؟؟؟یعنی به دعوا نرسیدم؟؟؟؟؟؟؟؟مشت اولو کی زد؟؟؟؟؟؟؟؟:smilies-azardl (12)
احسانوک و کلوچوک چه طورن؟؟؟؟؟؟:smilies-azardl (113
احسان تو که رتبت خوب شده بود 30 مگه نبود؟؟؟؟؟؟؟؟

Immunity

Well-known member
سلام اخسان و کلوچه میخام خفتون کنم...اصن شوخی باحالی نبود....:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

asalmasal

New member
سلااااااام ستاره سهیل
گفتیم مفقود شدی رفت!!!
قبول نشدم نه.. تو چیکار کردی؟ یا کنکوری نبودی؟؟
اینم عکس: http://www.uplooder.net/img/image/41/035ecb928d7af2e80826ae1fd89d120d/5196226_rainbow-rose.jpg
02.gif
اخه پسر خوب ۱سال دهن خودمو سرویس کردم اون وقت میگی کنکوری نبودی.جاش نیست وگرنه یه چیزه باحال میگفتم بهت:pمن قبول شدم تا خدا چی بخواد.کجا قسمتم بشه

kolouche

New member
سلاممممممممممممم
چی شده؟؟؟؟؟؟یعنی به دعوا نرسیدم؟؟؟؟؟؟؟؟مشت اولو کی زد؟؟؟؟؟؟؟؟:smilies-azardl (12)
احسانوک و کلوچوک چه طورن؟؟؟؟؟؟:smilies-azardl (113
احسان تو که رتبت خوب شده بود 30 مگه نبود؟؟؟؟؟؟؟؟
علیک سلام.... آره....مثلا میخواستیم بچه ها بیشتر بیان و ی کم بحث داغ شه.....:motat:
من ک خودم با این ظرفیتا احتمالا واسه سال دیگه بخونم....

marlik

New member
بچـه ها نیستن، ظاهراً همه یا ناراحتن یا نا امید از دست اعلام ظرفیتا..
امیـدوارم که حل بشه.

بچه ها همگی بازم عذرخواهی :rose:
کلوچه تو هم هم اذیت شدی هم حرص خوردی، شرمنده دیگه.. تا باشی قبول نکنی
83917_sarcastic.gif
:rose: :rose:
آخ از دست تو احسااااااااان شیطون و کلوچه ناقلا.کلوچه جون تو دیگه چرا گول احسان آتیشو خوردی و با بندش تو چاه رفتی؟;-):):)
چقد همه رو حرص دادین.بچه ها کار و زندگیشونو زمین گذاشتن تا شما دوتا رو آروم کنن.آبجیم دیروز صبح یه کار مهم داشت ولی انجامش نداد وقت گذاشت اینجا موند تا پست بذاره شما دوتارو از جنگ منصرف کنه.حالا کارش عقب مونده.امروز عصبانی بود باید بمونه تموم روز کارشو انجام بده.احسان گیرت بیاره تیکه بزرگت گوشته;-):):):):):)با این کارت.مواظب خودت باش چون اگه دم دستش ظاهر بشی فردا باید حلواتو بخوریم:):):):):):):):)

asalmasal

New member
آخ از دست تو احسااااااااان شیطون و کلوچه ناقلا.کلوچه جون تو دیگه چرا گول احسان آتیشو خوردی و با بندش تو چاه رفتی؟;-):):)
چقد همه رو حرص دادین.بچه ها کار و زندگیشونو زمین گذاشتن تا شما دوتا رو آروم کنن.آبجیم دیروز صبح یه کار مهم داشت ولی انجامش نداد وقت گذاشت اینجا موند تا پست بذاره شما دوتارو از جنگ منصرف کنه.حالا کارش عقب مونده.امروز عصبانی بود باید بمونه تموم روز کارشو انجام بده.احسان گیرت بیاره تیکه بزرگت گوشته;-):):):):):)با این کارت.مواظب خودت باش چون اگه دم دستش ظاهر بشی فردا باید حلواتو بخوریم:):):):):):):):)

دیگه در موردش صحبت نکنین.من نبودم اون شب ولی از حرفاتون معلومه گرخیدین همه.:25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi:

sa@@ra

New member
به نظر من اگه از نظر مالی بین الملل میتونی بری حتما بزن .تو شیراز که بین الملل ها با ما تو یک ک ل ا س درس میخونن.سوادی هم مث هم میشیم دیگه حتی اگه با روزانه ها یه جا نباشید بنظرم اگه میتونی بین الملل بزن.و شهرای کوچیک هم اگه از نظر روحی و دوری از خونواده مشکل نداری حتما بزن.وزرات بهداشت ارزششو داره.ولی بازم بستگی به روحیت داره گلم.انشالله که همتون موفق باشین و شهرهای خوب قبول بشین و آبجی منم جایی قبول بشه که سلامته و آرامش داره

مالی که مشکلی نیست ولی نه شهرای دور ارزشش چیه؟برم کردستان که بهداشت باشم؟؟الان بچه های تهران ناراضین از کمبود امکانات وای به جال اونا
تازه مارلیک الان فهمیدم 2 تا رتبه 50 داریم دو تا 64:))))
اینا رو من میدونم بازم هست احتمالا:65d6a5d6s:

SH!LA

New member
بچـه ها نیستن، ظاهراً همه یا ناراحتن

:smiliess (6):

سلام.دلم واست تنگ شده بود.احسان قبول شدی؟میشه عکس خودت و بزاری

دیگه در موردش صحبت نکنین.من نبودم اون شب ولی از حرفاتون معلومه گرخیدین همه.

وا...! :5:

kolouche

New member

عاغااا دیگه..... خب اینجا ی جوری بود....این احسانم ک گفت منم اکی دادم..... :smilies-azardl (113

جااااااااانه من؟؟؟...... الهـــــــــــــــــــی..... تا آسمون نیومده پس ما بریم دیگه.....:black_eyed:

بالا