پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

marlik

New member
بچه ها من میرم بخابم انشالله که هر چی زودتر کوتاه بیاید.آبجی تو هم 1دقه از انجمن بیا بیرون بعد خاستی برگرد پیش بچه ها.بچه ها شبتون خوش

sa@@ra

New member
چـقدر هم دوستامون واسشون مهم بود، یه نفر پ خ نداد به من بپرسه قضیه چیه!!!!

خوش باشین همگی. :rose:

اوااااااااااا احسان؟:)))))))))))
من این همه پیام دادم سندشو که داری بزار دیگه:))))))
بی لیاقت:25r30wi::25r30wi:

sa@@ra

New member
شصت بار بای میده ها:دی خوب شد بچه ها یه همچین عناصر مخل در علوم پزشکیو شناختیم
خوب بود میرفتیم جلوتر میشناختیم؟:)))))))
:25r30wi::25r30wi:

sa@@ra

New member
اخیش دیگه خدافطی کردن رفتنا:دی
برید خونه هاتون یه خاطره تعریف کنم بعد بریم:پی

رفته بودیم یه مسافرتی نمیگم کجا .جون اصلا به گروه خونیم نمیخورد که برم
تو هتل که بودیم 4 نفر تو اتاق بودیم که من و دوستم از 2 تاشون بدمون میومد:))اتاق 6 نفره کردیم کلی اذیتشون کردیم باید برم حلالیت بطلبم:((
موقع برگشتن از اونجا اتاق خیلی کثیف بود واقعا واسه دخترا مایهه ابرو ریزی
بعد من از تلفن هتل. زنگ زدم که .بچه ها گروه بعدی میاد گفتن اتاقو تمیز تحویل بدین... پریسا دستش در رفته ما نمیرسیم بیایم:)))))
اون طفلکی ها کل اتاقو که هیچ وسایلمونم جمع کردن:25r30wi::25r30wi:

eeeeeeehsan

New member
شصت بار بای میده ها:دی خوب شد بچه ها یه همچین عناصر مخل در علوم پزشکیو شناختیم
خوب بود میرفتیم جلوتر میشناختیم؟:)))))))
:25r30wi::25r30wi:

خودت خوشت میاد سارا وقتی داری با کسی بحث می کنی یکی بیاد اون وسط مسخره بازی در بیاره و بخنده؟!!!!

biologisst

New member
سلام بچه ها.....
منم وقتی از یه نفر ناراحت بشم حالا چه تقصیر او باشه یا من...خلاصه وقتی عصبانی بشم دیگه خون جلوی چشامو میگیره.
واسه ی همین خیلی خوب دوتائیتونو درک میکنم دوستان.
الانه فک کنم چند ساعت از این واقعه گذشته و یکم حالتون بهتر شده.اول از همه جفتتون اون پیام ها رو فراموش کنید انگار نه انگار...باور کنید که بهترین کار, همینه.
منم اگر از کسی دلخور میشم سعی میکنم فراموش کنم.اگر دوتاییتون پیام ها رو پاک کنید کم کم از خاطرتون میره.

حالا اینا به کنار. شما خودتونو بذارین جای ما...به جز حرص و جوش و ناراحتی و نگرانی واقعا کار دیگه ای از دستمون بر نمیاد.

من خیلی دوست دارم که با پیغام خصوصی از شما دو تا قضیه رو جویا بشم ولی بنظرم بهتره اینکار انجام نشه.هر چی باشه چیز خوبی نبوده که شما دو تا رو اینهمه عصبانی کرده و من هم قاضی نیستم.و این کار به صلاح هیچ کسی نیست.
پس بچه ها بیایین و اینا رو فراموش کنیم. و به این روز خوب خدا فکر کنیم. به اینکه یه روز جدید خدا بهمون فرصت زندگی داده....شما جفتتون بنده ی خوب خدا هستین و خدا دوستون داره اینو یقین کنید.

من و بقیه هم دانا و عالم تر از خدای بخشنده ی شما دو تا نیستیم که بخواهیم شما رو دوست نداشته باشیم.

119_13138.jpg

پس فقط با فکر به خوبی و بخشندگی خدا ، سعی کنید همدیگرو ببخشید...تقصیر هر کی بوده، بوده...گذشت که گذشت. حالا فقط دو تا کار میتونین انجام بدین.
یکی کینه هست دگری گذشت و بخشش هست
مطمئنا آدم نمیتونه با کینه ی توی قلبش سر کنه و هم خودش اذیت میشه هم طرف مقابلش.
و بخشیدن خیلی شیرینه هم باعث میشه خودش اروم بگیره هم طرف مقابلش شرمنده بشه و اونم ببخشه و قدر دوست خوبشو بدونه.

پس بچه ها با تمام وقایعی که دیشب رخ داده....بزرگی کنید و گذشت و یه جو صمیمانه و قشنگ رو واسه خودتون و بقیه ی دوستانتون در این گروه فراهم کنید.

این وقت ها یه ریش سفید و بزرگتری وساطت میکنه. من بزرگ کسی نیستم. پس خدا رو به یادتون میارم که بزرگتر از اون سراغ ندارم.
به خاطر خدای خوب و مهربونتوندوستای خوبم احسان و کلوچه جان از هم گذشت کنید .....جفتتون عزیزید.
ممنونم که نوشته هامو خوندین و ممنون میشم که جدای از هرگونه فکرهای منفی نسبت به همدیگه این خواسته ی دوست کوچک ترتونو بپذیرین. :dadad4:

06ff156065d2c02c9347c6a9a4aae5c1.jpg

SH!LA

New member
ســــلام به همه دوستــای عزیــزم

روز سه شنبه از صبح تـا ظهر دنبال یه کار اداری خیلی مهم بودم و خسته شده بودم؛ نتونستم شب بیــام.

دیشب هم مهمـون داشتیم و کُلی کار داشتم.

الان اومدم و داشتم از بعضی پُست ها نقل قول میگرفتم که به پُست های ناراحتی احســان و کلوچه برخورد کردم.

چــی شده؟! :5:

واقعـاً شوکه شدم! فکر میکردم بعد از دو روز که بیـام اینجـا کُلی حرف زدید و خندیدید... :dadad4:

golabatun

New member
من کاری ندارم کی چی گفته کی مقصره
من خودم با یه بنده خدایی که نیست خوشبختانه اینجا بحثم شد و دیگه کلا بی محل کردم
شمام یه مدت قهر کنین بعدش خوب میشین
تو این موقعیت حساس که قراره ظرفیتا اعلام بشه بیایین همکاری کنیم بی خیال این حرفا شین

sa@@ra

New member
خودت خوشت میاد سارا وقتی داری با کسی بحث می کنی یکی بیاد اون وسط مسخره بازی در بیاره و بخنده؟!!!!

والا من هیچ وفت با کسی اینجوری حرف نمیزنم:دی
و اینکه من کلا شوخی میکنم
نمیتونم که واسه دعوای شما عزا بگیرم
شما دعوا میکنید ما بشینیم دعوای شما رو نگاه کنیم؟:))))))

sa@@ra

New member
خندیدم چون این همه بهت پیام دادم رومو زمین انداختی دیگه دیدم داری شورشو در میاری :65d6a5d6s:

Immunity

Well-known member
من کاری ندارم کی چی گفته کی مقصره
من خودم با یه بنده خدایی که نیست خوشبختانه اینجا بحثم شد و دیگه کلا بی محل کردم
شمام یه مدت قهر کنین بعدش خوب میشین
تو این موقعیت حساس که قراره ظرفیتا اعلام بشه بیایین همکاری کنیم بی خیال این حرفا شین
سلام گلاب شانست خوبه فک کنم ظرفیت ایمنی با بین الملل شده 110!!!!!!!

آسمون

New member
سلامی دوباره بعدازطوفان سهمگین دیشب...
میخاسم ایناروبه دوتاتون پ خ کنم اما گفتم شاید بهترباشه اینجابگم و همه استفاده کنن ازنصایح بنده...این شدکه رفتم بالامنبر...خداشاهده روی صحبتم شخص خاصی نیس و فقط دارم ازتجربیات خودم میگم..
بچه هامن نزدیک 4ساله تواین انجمن وقبلشم سایت علوم پزشکی عضوم..تواین مدت با آدمای جورواجوری روبه روشدم هرچند فضاي مجازی بالابری پایین بیای مجازی هس و یه گرگ راحت صدای بره درمیاره و قناری خودشو جای مزدا3جامیزنه..من انواع فضای مجازی روامتحان کردم مطمنم شماهم همینطور.و مطمنم که همه اتفاق نظر داریم این انجمن جزء سالم ترین فضاهاس.(البته قبول دارم همینجاهم زیادسالم نیس اما خب کاچى به ازهیچیه!)
بحثم اصن این حرفانیس.میخام نظرشخصی خودمو بگم..
آسمون یه آدم معمولیه با انواع اخلاقای خوب وبد لجبازو یکدنده گاهی بیرحم و بداخلاق هزارجورگناه وخلافم کرده توزندگیش...اماپاشوکه میخادبذاره انجمن نمیدونم به احترام چی سعی میکنه بدیاشوبذاره پشت در و خوب باشه حتی واسه چن دیقه...سعی میکنه ادای خوب بودنو دربیاره حداقل...چون ذات آدما دنبال خوبیه حتی اگه تودنیای واقعی اینجورنباشن...من اگه اینجاخوب و مهربونم اگه به ظاهرجانمازآب میکشم دلیلش آب زیرکاه بودنم نیس دلیلش حقه باز بودنم نیس فقط میخام فرصت خوب بودن روداشته باشم حتی مجازی...اگه شوخی میکنم اگه سعی میکنم لبخند به لب کسی بیارم اگه گاهی جدی میشم اگه ناخاسته دل میشکنم اگه اگه اگه...قرارنیس با این رفتارا برچسب بخورم چون کسی اینجا حقیقت رو دربارم نمیدونه...و حق قضاوت نداره دربارم.حتی تودنیای واقعی هم همینطوره...فقط خداس که چنین قدرتی رو داره حتی اون با این همه عظمتش هم قضاوت رو تا روزقیامت عقب انداخته حتی بامرگ هم پرونده مارو نمیبنده و برچسب نمیزنه رومون... بماندکه بعضی آدماهسن که جزء باند خلاف هسن و اینجامیان برا شکار!!!!اما خدایی انگشت شمارن!حرفمو قبول ندارین؟

golabatun

New member
نه محمد روزانه شده 85 تاا
با مازاد 110 تا شده؟؟؟
بچه ها دارم روانی میشم ....
شما کجا رو میزنین اول؟؟
من که نمیتونم دور از خونه باشم فک کنم نتونم برم:sad:

sa@@ra

New member
نه محمد روزانه شده 85 تاا
با مازاد 110 تا شده؟؟؟
بچه ها دارم روانی میشم ....
شما کجا رو میزنین اول؟؟
من که نمیتونم دور از خونه باشم فک کنم نتونم برم:sad:

با مازاد 112
دقت کن که از اون 85 تا 20% واسه سهمیس نمونشم یکی از دوستام که رتبش تو سهمیه خیلی شیک شده ولی تو ازاد داغون تهران میاره
کلا من به همون شهید بهشتی و ایران پولی هم امید ندارم

golabatun

New member
با مازاد 112
دقت کن که از اون 85 تا 20% واسه سهمیس نمونشم یکی از دوستام که رتبش تو سهمیه خیلی شیک شده ولی تو ازاد داغون تهران میاره
کلا من به همون شهید بهشتی و ایران پولی هم امید ندارم

وای یا حسین
چه خاکی تو سرمون بریزیم؟؟
بچه ها میشه ظرفیتا یکم زیاد شه؟؟
سارا تو که علوم دانشگاه خوب میاری
منم شاید برم علوم

بالا