پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

biologisst

New member
امروز خاله ام اومده بود و حرف یکی از آشنایان شد که فوت کرده.

گفتم: اتفـاقـاً هفته پیش یادش کرده بودم و بهشت زهرا که رفتم سر مزار اون هم رفتم.

خاله ام با جدیت گفت: عـه! هنوز همونجـا خاک شده؟

من رو میگی اینطوری => :5: :25r30wi:

آخ آخ ....نگوووو....چقد سوتیش باحال بود.
441619_laugh1.gif

ما هم از این موردا داریم...اوووه.....یعنی دیگه آدم افسردگی نمیگیره از این جور آدما کنارش باشن.
خانواده هم دیگه پایه باشن بساط خوراک خنده واسه یه مدت جوره.

eeeeeeehsan

New member
برا اینکه جواب این سوالت معلوم بشه بگو ببینیم:
اگه نامزدت( بعداز ده سال واندی...)دراثریه تصادف کنارخونوادش پدرمادرشوازدست بده خودشم 40روزبره توکما بعدشم بهوش اومد ازگردن به پایین قطع نخاع بشه چیکارمیکنی؟حافظه ش هم یه مدت ازکاربیفته وجدانا حاضری چن سال تحملش کنی؟این سوال مردم آزاری نیستا.هرچند تو منفی باف نیسی اما فکر کن و ج بده.هنوزعروسی هم نکردین وراحت میتونی بزنی زیرش...خونواده دختره هم میان خونتون میگن تمومش کن خاهرما هیچوق خوب نمیشه...این سوالو جدی ج بده بدون طنز استثنائا...فکر5سال بعدشوبکن که خسته میشی ازانجام تمام کارا...پرستارشم خودتیا...چون اخلاقش خاصه پرستارای غریبه باهاش کنارنمیان زیاد...
قیافه احسانوببینین بچه ها...حالا افسرده نشو :25r30wi:

:65d6a5d6s::65d6a5d6s::65d6a5d6s:
با واقع بینی نگاه کنم با این شرایطی که تو گفتی منصرف میشم. ولی اگه واقعن عاشقش بودم چرا کنه نه، حتمن باهاش میموندم.

دیانا126

New member
از کاراى خونه کدوم کارو بهتر انجام ميدى؟ من کلاً یا انجام نمیدم یا هرکاری که انجام بدم سعی می کنم به بهترین شکل انجام بدم. شست و شو رو بیشتر.
اگه دخترتو تو خيابون با دوست پسرش ببينى چيکار ميکنى؟ معلوم نیست، ولی میدونم روشن فکرانه برخورد می کنم.
روزى چند بار در يخچالو باز ميکنى؟ D: نشمردم، شاید 10 بار.
حاضرى با يه دختر بيسواد که خيلى دوسش دارى ازدواج کنى؟ نه.
اگه آسمون جون واسه عروسيش دعوتمون کنه ميرى؟ فکر نکنم، آخه من نه سر پیازم نه ته پیاز. :))
به نظرت دوستى بچه هاى اين تاپيک تا کى ميتونه ادامه پيدا کنه؟چند ماه يا سال؟ بساط سرگرمی و خنده باشه همیشگیه، مطمئنم، ولی نباشه خود به خود کم میشه، حتی خود من.
بعد 10 سال بچه هاى اين تاپيک يادت ميمونه يا مه؟دلت واسه کى تنگ ميشه؟ آره، این روزا همش خاطرست و شک ندارم این یکی از بهترین تاپیکای این سایته.
سر نماز اغلب چه دعايى ميکنى؟ همه جوره، دوست ندارم بگم.
چايى رو داغ داغ ميخورى يا ميذارى خنک شه؟ خنک بشه، ولی نه سرد، ولرم به سمت داغی.
به نظرت بعد از دواج مامانتو بيشتر دوست دارى يا خانومتو؟الهام جونو يا خانومتو؟ نمیدونم، ولی میدونم چون خونواده ما کم جمعیته به بهترین شکل ممکن میتونم عضوی از این خونوادش کنم که مجبور نباشم تصمیم بگیرم کیو بیشتر دوست دارم. ولی مامانمو از همشون بیشتر دوست خواهم داشت.
اگه الهامو خانومت دعوا کنن طرف کيو ميگيرى؟ من استاد قضاوتم، ولی اگه نشد یا بی طرفی می کنم یا طرف هردو رو.

چه خبر از ماه رمضون؟سخت نيس روزه گرفتن؟ نه زیاد. خیلی خوبه.
چقدر به گل و گياه علاقه دارى؟ خیلی زیاد.
بازى مورد علاقه بچگيات؟ دزد پلیس بازی.
با همکلاسياى دوران دبستانت هنوزم رابطه دارى؟ اکثرشون آره، جمعه شبا سالن فوتبال بازی می کنیم.
از اون مردايى ميشى که تو خيابون کيف خانوماشونو با ذوق و شوق بسيار حمل ميکنن؟(ازشون متنفرم) اصلن.
الان دلت واسه کى تنگ شده؟ خانم گرجی، مجید مرادی، یه دختر کوچولو.
الان دوست دارى کجا بودى؟ یه ویلای سرسبز.
دوست دارى مهمونى برى يا مهمون بياد؟ برم. ولی هردو خوبن.
اگه خونه دعوا کنى کجا ميرى؟به کى پناه ميبرى؟ خیابون، پارک. زیاد دعوا نمی کنم.
راسته ميگن ترمه يزد خيلى خوشگل و خوبه؟ آره خیلی، گرونه ولی.
تا حالا روسرى رو سرت امتحان کردى؟بهت مياد؟
_017_.gif
آخ گفتی، اینقدر خوشگل میشم که نگووووو!! یه عکس هم دارم از بچگیام، ببیـنید: http://www.uplooder.net/img/image/28/c42f959f9ac49172730b538fb0d7ac03/PC299652.JPG

چچچچچقدر بانمکی:25r30wi:
بزنم به تخته خخخخخخخخخخخخخخ فردا نگی چشت زدیم

SH!LA

New member
آخ آخ ....نگوووو....چقد سوتیش باحال بود.
441619_laugh1.gif

ما هم از این موردا داریم...اوووه.....یعنی دیگه آدم افسردگی نمیگیره از این جور آدما کنارش باشن.
خانواده هم دیگه پایه باشن بساط خوراک خنده واسه یه مدت جوره.

ما خانوادگی از این سوتی ها و مسخره بازی ها زیاد داریم.
441619_laugh1.gif

یه بار دوستم که اهل مشهد بود، مشکلی براش پیش اومد و 2 هفته ای خونه ما مونـد اینقدر از این موردا و مسخره بازی ها دید؛ کلی تعجب کرده بود.

با خودم گفتم الان پا میذاره به فرار...!
441619_laugh1.gif

آره... حالا تا دو سه روز بساط خنده میشه تا یکی دیگه سوتی بده!
441619_laugh1.gif

eeeeeeehsan

New member
با اجازه چن تاسوال بپرسم...

نه توروخدا؟؟ تعارف می کنی؟؟ D:
من امروز 200 تا مورچه کشتم، خدااااا چقدر مورچه زیاد شده تو اتاقم، فردا حتماً جاروبرقی میکشم، اینطوری پیش بره سرو کله عنکبوت و رتیل و موش و مارمولک اینا هم پیدا میشه اینجا :wacsmiley:

رابطه سالم دختروپسر روازنظرخودت تعریف کن بامثال! یکم با سانسور میگم، خانواده ها اولن در جریانن، قصد ازدواجیه این رابطه، واسه شناخت بیشتر باهمن، اینور اونور پارک کافی شاپ جمع دوستانه و همه جا برن، ولی خب شعونات اسلامی رو هم رعایت کنن، ولی خب اگه دستشونم در رفت عب نداره
02.gif

بانامزدی طولانی موافقی یا بنظرت عقدطولانی دردسرسازه (بالای3سال)؟ نه، 100 درصد نامزدی طولانی.
زندگی تو چه رنگیه؟ مداد رنگی 72 رنگ.
چه طعمی داره؟ همه مزه ای توش هست، ولی بیشتر شیرین.
صدای طبیعت رو دوس داری؟کدوم بیشتر آرومت میکنه؟ آره خیلی، صدای باد که بپیچه تو درختا، صدا کلاغ، دارکوب، بل بل و گنجشک و اینا..
ببینی یکی از دوستات داره. توچاه میپره چیکارمیکنی؟ ازش میپرسم واسه چی، بعد قانع کننده بود دلیلش میذارم بپره، نبود جلوشو میگیرم. ولی اگه تو باشی تا بیای زبون باز کنی ته چاهی!! :tonguesmiley:
اگه بازنت دعوات بشه تو میری بیرون یا اونو میندازی بیرون؟! هیچکـدوم، اگه مجبور باشم خودم میرم.
بورسیه تحصیلیت جورشده خیلی وقته منتظرش بودی.اماخانومت پابه ماهه...:)چیکارمیکنی؟زنت کلا مخالفه باخارج رفتن.بعدتولدبچه هم نمیاد...میری؟یاقیدشو میزنی؟ میـزنم. سوال به این طولانی فقط یک کلمه جواب دادم D:
تاحالا کسی گذاشتت تو آمپاس؟یکیشوتعریف کن: آره زیاد، یکیش قرار بود بین دوتا دختر آشنا قضاوت کنم، لحظه و قضیه حساسی بود.
چقد به آخرت اعتقاد داری؟بنظرت بهشتی هسی یاجهنمی؟ توکل به خدا، ایشالا.. که همه بهشتی.
تو هوای گرم تابستون زیرکولرنشسی برقاقطع میشه.چی میگی؟چیکارمیکنی؟ سازگارم من، دست و صورت و پاهامو میشورم خنک بشم، بعدم با بادبزن یا تیکه کاغذی مقوایی چیزی باد میزنم خودمو.
باخودت چند چندی؟ o_O زیاد گل میخورم.
باخدا چند چندی؟ جا موندم از مسابقات.
دوس داشتی عضو تیم ملی بودی؟ نه.
کدوم بازیکن تیم ملی رودوس داری؟ آندره.
بنظرت چقدر قدر پدرمادرتو دونستی؟ متوسط، ولی کاش بیشتر.
چند درصد روز رو تواتاقت میگذرونی؟ این روزای صندلی داغ و رمضون تقریباً 90 درصد.
اتاقت آفتاب گیره یا دخمس!؟ آفتابگیره.
چن بارتاحالادکوراسیون اتاقتوعوض کردی؟ دو سه بار.
تاحالافرش شستی؟ آره چندباری.
بانامحرم دس میدی؟!روبوسی چی؟ دست پیش بیاد آره، ربوسی یکی دوبار غافلگیر شدم
02.gif
ولی خودم از قصد نه.
بنظرت اینجور مسائل تودین ما الکی واردشده که مثلا پیش فامیل رعایت حجاب واینابشه؟ فامیل و غریبه نداره که، حجاب حجابه، تو قرآن گفته پوشش سر و بدن زن، یعنی شما لباس تنت کن و یه روسری بنداز رو سرت بسه، مابقیش سفت گیری های بیخوده به نظرم.
شده دلت براکسی اینقد تنگ بشه که به سختی نفس بکشی؟یابغض خفت کنه؟ آره، ولی خیلی به ندرت. آخریش همین دیشب یاد خانم گرجی افتادم واقعن دلم تنگ شد واسش.
آخرین سریال ایرانی که دیدی چی بوده؟ پایتخت 3.
سالی چن بار میری مسجد؟! 20 بار.
ازکنارکسی ردبشی که دس یاپاش قطعه دلت واسش میسوزه؟چی میگی تودلت؟ آره میسوزه، ام الیجیب میخونم همیشه.
تاحالاشده کسی تحویلت نگیره ضایع بشی؟ آره ولی خیلی کم.
تاحالاگیر آدم وراج افتادی؟چطوری در رفتی از دستش؟وقتی حرف میزدبه چی فک میکردی تودلت؟ به شخصیتش فکر می کردم. چون صبورم تحملش کردم. یکیش خودت P:
بزرگترین درسی که از زندگی گرفتی؟ زیاده، ولی هرگز اشتباه قبلی رو تکرار نکنم بهترین درسه.
نمره انشات معمولا چندبوده؟ 16
ریشاتو هرچن وق میزنی؟:):):) بعضی وقتا سه روز یه بار، بعضی وقتا هم چند هفته یه بار، متغیره.. :))
اولین بارچن سالگی سیبیلاتو زدی؟:) 7 سال پیش.
178ضرب در 734چن میشه؟ بهش بگو واست ماشین حساب بخره اینطوری دست به دامن مردم نشی!! D: ذهنی حساب کردم، 130652 D:
سوال قبلی سرکاری بود میتونی ج ندی. من بدتر از توام D:
بیشترین مسافتی که پیاده رفتی تقریباچن کیلومتربوده؟! یادم نیست، شاید 2 کیلومتر.
ازکدوم غذابدت میاد؟حتی یه کوچولو... قلیه ماهی.
اگه لبه یه پرتگاه باشی و فقط بتونی یه نفرو نجات بدی کدوموانتخاب میکنی؟ بستگی دارن کیا باشن اونجا.. دست چپی رو یحتمل.
کسی که دوسش داری اما دوست نداره: یه چندتایی هستند، هم دختر هم پسر.
کسی که دوست داره اما دوسش نداری: یکی از دوستام.

eeeeeeehsan

New member
آخه پسرخوب یکم فکرکن روسوالا...من که نگفتم بچه فلجومیذارن توبغلت!!!میخاسم عکس العملتوبگی که نگه میدارین بچه رو یاسقطش میکنین؟
مثلازرنگ بازی درمیاری که ج ندی؟
بند پ:پارتی بازی
سوالاهم خیلی خوبه جناب عالی خسته شدی آقا..خدایی یه مقایسه کن باسوالای خودت ببین کدومش خوبه؟!
اونی که گفته دخترامو دوس دارن سرکارت گذاشته...نازی:tsimuzpzwoap1t9y3o7

آره دیگه و تو نمیری نمی خواستم ریا بشه ولی شد :smiliess (3):
پارتی بازی؟ اصلن تو کارش نیستم، ولی چون بعضی وقتا واقعن سخته تو رو دربایستی قرار گرفت جایی گیر نمیکنم که نیاز به پارتی بازی باشه.

:65d6a5d6s:

biologisst

New member
مگه کسی اینجا دیوانه ست؟؟!! :(50): اگه کسی هم باشه خُـرزو خان هست...! :whistle:

اوه! اینجـا رو! ساقدوش های شما که لوس ترن!! :65d6a5d6s:

آقا این ساقدوشه نقشش دقیقا چیه؟ (نوع ایرانیش رو میگم)
ما اصن ساقدوش نداریم چه عروسش چه دامادش. مثل اینکه قدیما داشتیم ولی الانه برچیده شده.

biologisst

New member
مرسی :25r30wi:

از این بلاها زیاد سرم میاوودن، یجا هم هست ماتیک و لاک و دیگه رسماً دخترمون کردن!! D:

واااااای چــــــــقــــــــدر ترســـنــــاک.(عکستو نمی گم. این فرآیند دختر کردن پسر رو میگم).....حدس میزنم که مادر و پدرت عاشق دختر بودن.

SH!LA

New member
آقا این ساقدوشه نقشش دقیقا چیه؟ (نوع ایرانیش رو میگم)
ما اصن ساقدوش نداریم چه عروسش چه دامادش. مثل اینکه قدیما داشتیم ولی الانه برچیده شده.

نه عزیزم؛ الان هم توی بعضی از خانواده ها هست. برای عکس گرفتن و کلاً مراسم خیلــی بامــزه میشه. اینکه همشون لباس ها و مدل موهاشون مثل هم هست؛ خیلی بانمکــه.

برای جشن پسر عمه ام ساقدوش عروس و داماد هر کدوم 4 نفر بودن؛ اینقدر اینــا با نمک و باحال بودن که کلی مراسم رو گرم کردن.

برای عروس یه جور قشنگـه و برای داماد هم یه جور دیگـه...

قدیم رو نمیدونم؛ ولی الان بیشتر جنبه زیبـایی داره به نظــرم.

nahal5555

New member
مرسی بابت جواب سوالا...طبق گفته های دوستان حالا شما چند ماهی رو صندلی هستین پس حتما بازم سوال دارم چون خیلی خیلی کم پرسیدم.
عکستم با مزه بودولی اگه الان یه روسری بندازی رو سرت یه چی دیگه میشی.
راستی احسان اون کتاب رو گرفتم دارم میخونمش.خوبه دوسش دارم.ممنون بابت معرفیش.

biologisst

New member
نه عزیزم؛ الان هم توی بعضی از خانواده ها هست. برای عکس گرفتن و کلاً مراسم خیلــی بامــزه میشه. اینکه همشون لباس ها و مدل موهاشون مثل هم هست؛ خیلی بانمکــه.

برای جشن پسر عمه ام ساقدوش عروس و داماد هر کدوم 4 نفر بودن؛ اینقدر اینــا با نمک و باحال بودن که کلی مراسم رو گرم کردن.

برای عروس یه جور قشنگـه و برای داماد هم یه جور دیگـه...

قدیم رو نمیدونم؛ ولی الان بیشتر جنبه زیبـایی داره به نظــرم.

چه جالب....واسه عکس انگاری تقارن عکسو حفظ میکنن. :p
پس عین همون مراسم اونوری ها میشه.
واسه ما قدیما ساقدوش عروس که نه به این معنا ولی قدیما همراه عروس چند نفر هم همراهش بودن از آرایشگاه....دیگه دامادو فکر کنم نداشتیم.

SH!LA

New member
چه جالب....واسه عکس انگاری تقارن عکسو حفظ میکنن. :p
پس عین همون مراسم اونوری ها میشه.
واسه ما قدیما ساقدوش عروس که نه به این معنا ولی قدیما همراه عروس چند نفر هم همراهش بودن از آرایشگاه....دیگه دامادو فکر کنم نداشتیم.

آره... حالا جالب اینجاست که بعضی ها سر همین ساقدوش با هم کل کل میکنن! تا جائی که تو عروسی یکی دیدم هر کدوم 6 نفر ساقدوش داشتن... :25r30wi:

یعنی بعضی ها سرشون درد میکنـه برای این کارا...! :25r30wi:

somaye 21

New member
إإإإإإإإإإإإإ پس سوالای من چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تکراری بودن؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا اونا رو جواب ندادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:(((((((((((((

SH!LA

New member
دیشب حرف سوتی شد؛ خودم امروز صبح سوژه شدم!

صبح یه کاری داشتم و دیدم اینترنت قطع شده. زنگ زدم پشتیبانی؛ گفت: مشکلی پیش اومده 15 دقیقه دیگه برطرف میشـه.

چند دقیقه بعدش مامان از پائین گفت: من میرم دوش بگیرم و میـام.

منم با عجله از پله ها رفتم پائین ( عین اون صحنه ها که با زدن کلید یـا قطع سیم قراره که انفجاری بشه...! ) و میگم: نـــــــــــــــه مامان! نـــــــروو! اینترنت قطع شده!

مامانم => :5: :25r30wi: دیشب دیر وقت خوابیدی مامان؟!

من => :33: :25r30wi:

sa@@ra

New member

صبح یه کاری داشتم و دیدم اینترنت قطع شده. زنگ زدم پشتیبانی؛ گفت: مشکلی پیش اومده 15 دقیقه دیگه برطرف میشـه.

منم با عجله از پله ها رفتم پائین ( عین اون صحنه ها که با زدن کلید یـا قطع سیم قراره که انفجاری بشه...! ) و میگم: نـــــــــــــــه مامان! نـــــــروو! اینترنت قطع شده!

مامانم => :5: :25r30wi: دیشب دیر وقت خوابیدی مامان؟!

من => :25r30wi:

:25r30wi:.................

sa@@ra

New member
ولی چدابیت عروسی به نظرم به سافدوش هست ما تو شیرازم داشتیم البته هرچند که الان عروس داماد اینفدر باجال و حرفه ای شدن که عملا ساق دوشا سماق میمکن::25r30wi::25r30wi:

biologisst

New member

مامانم => دیشب دیر وقت خوابیدی مامان؟!

من => :33:

:riz481:
وای وای.....یعنی دگه هیچی.....پس تو هم مثه خودمی.....یعنی من اینقده سوتی هام داغووووونه میترسم بیام بگم:ph34r-smiley:
من وقتی یه سوتی میگم اون آدمایی که دور و برم هستن هیچ...وقتی زنگ میزنن به بقیه به اونا هم میگن....یعنی عین تلسکوپ هابل اند این دور و بری های من....یکیشون واسه هفت پشتم بسه.
حالا یدونه ساده و پیش پاافتاده اش رو دیشب افتاد برات بگم....
من و مادری بیرون رفته بودیم ، رفتیم دم فروشگاه پیاده شدم برم نون و مخلفات بگیرم....مامان گفت که دو تا... و هر چی دلت میخواد...
منم نشنیدم یه بار دیگه پرسیدم شنیدم میگه دو تا دوغ بگیر و هر چی که میخواهی..
آقا منم رفتم یه دوغ گرفتم و خرت و پرت دیگه .....بعد اومدم دیدیم مامان تعجب می کنه میگم چیه ؟ میگه هیچی من گفتم دو تا نون بگیر و هر چی دوست داری!!!
اوههه....منو بگوووو.....دیگه هیچی مادری جان میخندید و غش کرده بود و نزدیک بود امشبی سور و ساط شادیشون بشم....منم طی یه عملیات انتحاری ازش آتو گرفتم نزاشتم لام تا کام چیزی بگه..:4d564ad6:

بالا