احسان در این انجمن کی رو بیشتر از همه دوست میداری؟؟؟؟؟؟؟؟ اسمشو بگو حتی اگه .......:smilies:خخخخخخخ
احسان در این انجمن کی رو بیشتر از همه دوست میداری؟؟؟؟؟؟؟؟ اسمشو بگو حتی اگه .......:smilies:خخخخخخخ
آووو مورد داره سوالت!! اینجا آخه اکثریت دخترن نمیشه گفت کیو بیشتر دوست دارم. پستای مارلیک رو بیشتر دوست دارم.
من اومدم بچه ها
اگه دوس دارین امشبم احسان باشه ها!!!من اصن عجله ندارم!!!!اصن چه کاریه زحمت بکشی پاشی احسان!من جام راحته!
آقا احسان سوال آخر طلبت
خب شما بگید لطفا
در این انجمن کی رو بیشتر از همه دوست میداری؟؟؟؟؟؟؟؟ اسمشو بگید
به به چه سوال سختی
ماااااارلیییک اصن عاشششقشممم
قبوووووووووووووووووول نیست
نگفتیم پست....
اسم شخص بیار
اگه خدا بخواد رو صندلی داغ نشستی
بچه ها نذارید فرار کنه خخخخخخخ
سلام بچه ها من داوطلب رشته نانو هستم
جمع خوبی دارید
سلام بچه ها خیلی خوشحالم که شما هم خوشحالید... خیلی خوبه بعد کنکوررررر اینقد روحیه خوبی دارید خسته نباشید:riz304:
فقط یه زحمت بکشید واسه ماهم که قراره امسال کنکوررررر بدیم دعا کنید اساسی که تا آخرش مثل شما باشیم :thanks:
ایشالا در آینده نزدیک بیام اینجا خبرای خوب ازتون بشنوم فعلا خداحافظ:smiliess (1):
من اومدم بچه ها
اگه دوس دارین امشبم احسان باشه ها!!!من اصن عجله ندارم!!!!اصن چه کاریه زحمت بکشی پاشی احسان!من جام راحته!
این گلها برای داداش احسان که زحمت کشیدن و با حوصله به همه ی سوالات جواب دادن.انشالله همیشه شاد و سرحال و موفق باشید!:riz304:
آخه بچه ها هرچى سوال بود پرسيدن,واسه من چيزى نموند:4d564ad6:خیلی خوبه، هنوز چاپ نشده بود داروخونه ها و کتابفروشیا می گفتن کی چاپ میشه ما میخوایمش.
ببین نهال سوال نپرسی وقتی خودت نشستی رو صندلی داغ اشکت در میاداااا!! اونوقت حسرتش به دلت میمونه که چرا بیشتر سوال نپرسیدی!!
بابا نمیدونم چرا هیچکی این تهدیدای منو جدی نمیگیره!!!![]()
جدی؟ خب سخت ترش میکنیم
به ترتیب اولویت 4نفر بعدی را نام ببرید لطفا