eeeeeeehsan
New member
اه ه ه ه ه...احسان خانم پس دردکشیده اند:sad:
آره من خیلی درد کشیدم!!!
تو نبودی، یه موقعی 40 تا چراغ داشتم.. حالا دریغ از یکی :sad:
اه ه ه ه ه...احسان خانم پس دردکشیده اند:sad:
آره من خیلی درد کشیدم!!!
تو نبودی، یه موقعی 40 تا چراغ داشتم.. حالا دریغ از یکی :sad:
از تابستون تاحالا همش داری وعده وعید میدی!!! :sad:غصه نخور:tsimuzpzwoap1t9y3o7 خودم واست لوسترشو میخرم...
از تابستون تاحالا همش داری وعده وعید میدی!!! :
چرا چرا همین چن وقت پیش تو افق دیدمش.....سلام مخصوص رسوند بهت :tonguesmiley:
هیییی آنا بی وفا هرجا هستی شاد باشی ...
سلام اذرجان. خوشومدی. منتظر شما بودیم تا بازی رو شروع کنیم :28:
مگه چه پ خ ای دادی؟؟ هووووووم؟ اینجا بگی جواب میده ها))
تو از 2012 اینجا عضوی؟:21: ولی من یادمه از پارسال سرو کلت پیدا شد تاریخشو عوض کردی؟اگه نه این همه وقت سکوت چرا؟بعد یهو استعدادات و فعالیتت شکوفا شد؟
یعنی بعد این همه وقت که نیومدم اومدم اینو بپرسم فقط
:25r30wi:
فکر کردی ما اندازه شما بیکاریم از 2011 تو انجمن عضو باشیم؟ نه عیزم ما از شما بیکارتریم :tonguesmiley:
یعنی در شگفتم تو چطور درس خوندی و تهران قبول شدیخواستم یک چیزیو تو امتیاز لینک کنم بری ببینی که زحمت پیام رو ندم به خودم))
میزنه شما باید مقداری امتیاز به دیگران بدهید:دی کیلیویی مگه برم گاچین کنم امتیاز بدم:smiliess (2): رسیدگی کن
من خیلی سختمه نه بگم، فرق نمیکنه به کی، کلن به دوست و غریبه نه گفتن رو بلد نیستم!
یکی بیاد یا یکی بزنه تو سر من یا راهش رو به منم بگه..[/QUOTE
احسان منم دقيقا اين مشکلو دارم و شديدا ازين اخلاقم بدم مياد ولى خوب نميتونم کنار بذارمش...:dadad4:
من خیلی سختمه نه بگم، فرق نمیکنه به کی، کلن به دوست و غریبه نه گفتن رو بلد نیستم!
یکی بیاد یا یکی بزنه تو سر من یا راهش رو به منم بگه..
خوب این چه ربطی داشت؟
من باید واسه امتیاز دادن به یک شخص قبلش مقداری امتیاز به دیگران بدم؟؟؟مسخره نیست