# پاتوق هماتولوژی #

IL-2

Well-known member
سلام...
صبح بخیـــــــــــــــر ...

تیوما چیه؟؟؟؟؟؟!
فاسئیت ائوزینوفیلیک یعنی چی؟؟؟!

آدرس: فصل اختلالات گویچه های قرمز-کم خونی اپلاستیک - کم خونی آپلاستیک در ارتباط با سایر بیماری ها

mohana

Well-known member
سلام...
صبح بخیـــــــــــــــر ...

تیوما چیه؟؟؟؟؟؟!
فاسئیت ائوزینوفیلیک یعنی چی؟؟؟!

آدرس: فصل اختلالات گویچه های قرمز-کم خونی اپلاستیک - کم خونی آپلاستیک در ارتباط با سایر بیماری ها

سلام فاطمه جان ممنون صبح شما هم ب خیر
فاطمه تیموما همون کنسر تیموس....

فاسئیت ائوزینوفیلیک/ فاسیا نوعی بافت همبنده ....ب التهاب فاسیا میگن فاسئیت...حالا اگه عامل این التهاب ائوزینوفیل ها باشن میشه فاسئیت ائوزینوفیلیک

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: IL-2

رها45

New member
واقعا هر وقت میام اینجا میبینم اینقد بلدین و من هیچی نمیدونم کلی تو ذوقم میخوره
2cf37ep.gif

و احساس میکنم شانسم کمه.
من ضروریات با ایمنی با یه کم بانک و خون خوندم . امروزم میخام یه کم زبان بخونم.

-

mahabad

New member
سلام بچه ها خوب هستين ؟
بچه ها لطفا اگه جاى سراغ دارين که بتونم نمونه سوالات ١0 سال اخر هماتو رو دانلود کنم ممنون ميشم بگيد
البته کمترشم باشه اشکال نداره +جواب هم داشته باشن
ممنون دوستاى خوبم

IL-2

Well-known member
سلام بچه ها خوب هستين ؟
بچه ها لطفا اگه جاى سراغ دارين که بتونم نمونه سوالات ١0 سال اخر هماتو رو دانلود کنم ممنون ميشم بگيد
البته کمترشم باشه اشکال نداره +جواب هم داشته باشن
ممنون دوستاى خوبم

سلام ...
خب سایت اصلی علوم چزشکی سوالات و جوابها رو داره
علوم پزشکی دات کام...
اون بالا نوشته سایت اصلی بزن روش....

mahabad

New member
سلام ...
خب سایت اصلی علوم چزشکی سوالات و جوابها رو داره
علوم پزشکی دات کام...
اون بالا نوشته سایت اصلی بزن روش....

دوست خوبم هم جواب هاش به صورت جداست يک ساعت بايد دنبال جوابا بگردى که درسته يا نه تازه سوالات 4 الى 5دوره رو هم داره مثلا مال 93 رو نداره يا 91-92رو نداره

maryam30

New member
باسلام خدمت دوستان
بچه ها یه راهنمایی میخواستم لطفا هر کی میدونه جواب بده. ممنونتون میشم. من فقط دعاتون میکنم..
.من کتاب اصول و روشهای آزمایشگاهی در بانک خون(ایمونوهماتولوژی) و کتاب مهارت های آزمایشگاهی در خون شناسی رو دارم میخونم که هر دوش از گل افشانه .البته کتاب دومیه حدود 670 ص اس و خیلی جامع اس. هنری دیدسون هم خوندم و هافبراند هم دارم میخونم ولی متاسفانه چاپ جدید سالی رادمن 2014 هنوز نیومده. به نظرتون همین کتاب ها کافیه اگه سالی رادمن رو نخونم و با توجه به اینکه یه منبع دیگه ماله مجتبی طبرستانی دانشگاه مشهد هم اضافه شده؟

آخرین ویرایش:

maryam30

New member
]باسلام خدمت دوستان
بچه ها یه راهنمایی میخواستم لطفا هر کی میدونه جواب بده. ممنونتون میشم. من فقط دعاتون میکنم..
.من کتاب اصول و روشهای آزمایشگاهی در بانک خون(ایمونوهماتولوژی) و کتاب مهارت های آزمایشگاهی در خون شناسی رو دارم میخونم که هر دوش از گل افشانه .البته کتاب دومیه حدود 670 ص اس و خیلی جامع اس. هنری دیدسون هم خوندم و هافبراند هم دارم میخونم ولی متاسفانه چاپ جدید سالی رادمن 2014 هنوز نیومده. به نظرتون همین کتاب ها کافیه اگه سالی رادمن رو نخونم و با توجه به اینکه یه منبع دیگه ماله مجتبی طبرستانی دانشگاه مشهد هم اضافه شده؟

Z0HRE

New member
]باسلام خدمت دوستان

ماشالا ب این دختر...

اره کافیه من ک فقط هنری و بانک گلفشانو میخونم.

science girl

New member
بچه ها میشه یه نفر لینک سوالای امسال رو بذاره دانلود کنم؟؟؟؟:sarma:

دیروز 1 برگ بیوشیمی :(:14:

آخرین ویرایش:

رها45

New member
خونه تکونی + میرم سر کار +یه کم زبان
سئوالات امسالم فک کنم تو سایت اصلی همینجا باشه

Z0HRE

New member
امروز 6مهر:

خوندم اونقد ک از خودم راضی ام...(بله ی همچین آدمی ام من:دی)

science girl

New member
آفرین زهره خانوم و آقا محسن بخونین, ایشالا شما و باقی بچه ها رو سفیدمون کنین امسال:rose:

امروز صبح ۱ ساعت بیوشیمی, بعد از ظهر ۱ ساعت ایمنی...:smilies-azardl (181

آخرین ویرایش:

science girl

New member
رها خانوم توی سایت اصلی فقط تا ۹۲ رو گذاشتن...من از سایت دکتر خ'لیلی دانلود کرده بودم اما الان ندارمش
اگه کسی داره لطفا آپلود کنه!!! Plzzzzz:(40):

mahabad

New member
ابجى رها دستت درد نکنه مرسى بابت سوالات

ميبينم که بچه ها کلا ازدواج کرده به سمت تحصيلات تکميلى ميريد ايول داريد خوشم مياد از کسايي که هيچ وقت دست از رشد و خودسازى,,,,,, برنميدارن
موفق باشيد ايشالا

رها45

New member
خواهش میکنم مهاباد قابلی نداشت. راستی یه سئوال شما کدوم دانشگاه درس میخونید؟ هنوز فارغ التحصیل نشدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا