# پاتوق هماتولوژی #

yas13

New member
بچه ها ی سوال ولی بخدا بدون منظوره ها خواهشا حاشیه نسازید!!!!!!!
راسته میگن تو کنکور 94 واسه هماتو رشته های زیست و میکروب نمیتونن شرکت کنن؟
من از دوستم شنیدم ببخشید

اين خبرا ميدين سكته كردم پاي شما ؟؟؟؟حق كار كردن ندارم حق تحصيلم مي خوان بگيرن؟؟؟

negin ka

New member
من خودم سرچ کردم همچین چیزی وجود نداره
دوستم دانشگاه تهرانه اینو گفت البته از استاداشون نقل قول کرد ولی مطمئنا کذبه
ببخشید منو فقط سوال بود

yas13

New member
خوشبحالتون...اون موقع كه داشتيم انتخاب رشته مي كرديم به ما گفتن ميكروب شبيه به علىم از هيچ فرقي ندارن حتي به ما گفتن اينده بهتري تو ايران داره نمي دونستيم تو اينده اينجوري ميشه واقعا تبريك به مملكتي كه انقدر به اينده ميشه اطمينان كرد بايد طلا گرفت بخدا

mohana

Well-known member
خوشبحالتون...اون موقع كه داشتيم انتخاب رشته مي كرديم به ما گفتن ميكروب شبيه به علىم از هيچ فرقي ندارن حتي به ما گفتن اينده بهتري تو ايران داره نمي دونستيم تو اينده اينجوري ميشه واقعا تبريك به مملكتي كه انقدر به اينده ميشه اطمينان كرد بايد طلا گرفت بخدا

منم از انتخاب رشته م راضی نیستم....

آخرین ویرایش:

رها45

New member
:dadad4:سلام هماتولوژیستای گل بابا شاید مرده بودم اخه هیچ از ادم حالی نمیپرسه یه چند وقتیه نیستم اصن انگار نه انگار

mohana

Well-known member
:dadad4:سلام هماتولوژیستای گل بابا شاید مرده بودم اخه هیچ از ادم حالی نمیپرسه یه چند وقتیه نیستم اصن انگار نه انگار
سلام رها جون خوبی؟ نگرانت شده بودیم خو :whistle:

سلام دوست عزیز...چرا از انتخابت راضی نیستی!!
چون همون سال اول کنکور سراسری انتخاب رشته کردم...اگه یک سال دیگه میموندم شاید وضعیت بهتر بود... تغذیه یا فیزیوتراپی دوست داشتم...
ولی خب دیگه گذشت دیگه.... حداقل الان ب هماتو علاقه دارم اگه قبول شم دیگه ناراضی نیستم...

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: IL-2

hhhmmm

New member
دقیقا مث من...افسوس 5 سال پیش رو میخورم که چرا یه سال پشت کنکور نموندم که یه رشته دیگه بخونم....امیدوارم هماتو قبول بشم و جبران بشه

yas13

New member
بچه ها كسي نميدونه امسال كه بچه ها مي گن ظرفيتا اضافه ميشن اهواز هم پذيرش مي كنه چقدر احتمال ميدين سال ديگه اهواز پذيرش بده از كجا ميشه همچين چيزيو پرسيد؟من فقط اهواز مي خوام

yas13

New member
شرايط زندگيم اجازه نميده جايه ديگه اي برم يعني خودم نمي تونم از همسري دور باشم سال پيش كنكور جنين شناسي قبول شدم شب رفتنم انقدر گريه كردم كه كلا منصرف شدم از رفتن موندم و خوندم برا هماتو

بالا