# پاتوق هماتولوژی #

biology89

New member
به نظر من یه برنامه کلی برا 3ماه تابستون داشته باشیم.مثلا به قول مهنا تو کل تابستون خون و ایمنی وزبان رو بخونیم بهد بیاییم برنامه ریزی جزییی کنیم،بگیم هر فصل از هرکتابی رو تو چند روز بخونیم و تستاشو بزنیم.برای لغات ضروری تافل هم برنامه ریزی کنیم که هر درس رو تو چن روز بخونیم.بازم نظر شماست.همه نظراتتون رو بگید تا به یه نتیجه واحد برسیم

mahabad

New member
به نظرمن که زبان رو هر روز براش وقت بزاريم چون زبان جوريه که اگه نخونى فراموش ميشه ولى موافق يه برنامه ى خوب واسه تابستون هستم

mahabad

New member
بابا اين ناکجا اباد کجاس اسمشو گذاشتيد پاتوق هماتو خجالت داره والا يا ثبت نام نميکردى يا حرف ميزنيد بحدش جواب بديد ديگه اخه چه وضحيه علاف شديم اين وسط.......

mohana

Well-known member
مبحثی میخونیم یا به تعداد صفحه??
راستی بنظرم خوب میشه که قرار بذاریم هر روز سر یه ساعت خاصی اینجا باشیم.
بنظرم اینطوری راحتتر میتونیم در ارتباط باشیم با هم:28:
من اسمم پریسا ست. فکر کنم نوشتن اسم مستعارم یه کم مشکل سازه!!:whistle:
:auizz3ffy9vla57584x

موافقم پریسا جون

بابا اين ناکجا اباد کجاس اسمشو گذاشتيد پاتوق هماتو خجالت داره والا يا ثبت نام نميکردى يا حرف ميزنيد بحدش جواب بديد ديگه اخه چه وضحيه علاف شديم اين وسط.......

شما هنوز با جو انجمن آشنا نیستین...نمیشه که ما همه هر ثانیه انلاین باشیم... یکم صبر داشته باشین هروقت هرکدوم از بچه ها انلاین شدن میان جوابتون رو میدن!
...........................................

بچه ها برنامه ریزی باید طوری باشه ک هرروز زبان و هماتو بخونیم.. یعنی این دو درس ثابت هستن

آخرین ویرایش:

Z0HRE

New member
اول باید برنامه ی بلند مدت رو تعیین کنیم و با توجه به اون بیایم ماهیانه و بعد همون ده روزیا هفتگی.

برای مثال تا بستون برای سه درس خون و ایمنی و زبان

حالا تیرماه و مرداد و شهریور و بعد هر کدوم از3ماه میشن سه تا ده روز.

فقط ی با تجربه باید زحمت بکشه مباحث رو تعیین کنه

Z0HRE

New member
همون ده روز بنظرم خوبه ک8روز مباحث تعیین شده رو بخونیم و دو روز اخر رو بیایم انجمن و مطالب مهم و اشکالاتمون و بگیم ک وقت برای برطرف کردنش باشه

mahabad

New member
يه چن روز ديگه سر ميزنيم ببينيم اين برنامه به کجا رسيده فعلا بچه ها

mahabad

New member
نيس که مشغول مطالعه هستن واسه اينه تايپيک بقيه رم ميبينم

mahabad

New member
راستى تا يادم نرفته يکى از بچه ها که امسال قبول شده ميگفت هر کتابو تقسيم بر 4 کنيد ويه قسمتشو که خوندى بعد يه کتاب ديگه يه قسمتشو بخون بعد دوباره بيا رو کتاب اول نظرتون چيه

mahabad

New member
نه بابا اونطوريام نکوب به ديوار ببخش ولى اخه يه ساعت مشخص کنيد بياييم انقد منتظر نباشيم

biology89

New member
بچه ها به نظر من بر زبان از لغات ضروری تافل شرو کنیم.موافقین؟هر درس رو دوشب بخونیم خوبه؟اینطور اگه از 7تیر شرو کنیم تقریبا تا4-5شهریور تمومه.نظر لطفا

mahabad

New member
چقد عجولییییییییییییی!!!!!بابا صبر داشته باش!هنوز اردیبهشت تموم نشده

سلام دوست عزيز
اولا که عرض کنم بايد هدف مشخص باشه
دوما يه ذره سخت گير باش ارديبهشتم تموم بشه ميگى بزار خرداد تموم بشه همينطوره ميگذره پس بهتره سخت گير باشيمو بعدا از سخت گيرى که کرديم لذت ببريم

mahabad

New member
اره نظر فوق العاده يه منم موافقم اينجورى دو ماهه راحت از شرش خلاص ميشويمممممممممممممممممم

mahabad

New member
بيولوژى عزيز تا فردا بايد نظرات دوستان رو بخونيم.... چاى رو بزار خسته ميشى ميچسپه

بالا