با سلام خدمت همه ی بانوان عزیز تاپیک و البته آقایونی که زیر چشمی تاپیک رو زیر نظر دارن
من بجز این پست دیگه پستی نمیذارم و بحث رو هم دنبال نمیکنم خیالتون از این بابت راحت.
به نظرم موضوع بحثتون کاملا از اون بحث اصلی که در ابتدای تاپیک به نظر میرسید باشه دور شده.
البته من قبلا با افرادی از تاپیک بحث کردم و میدونم مطلق مطلق مطلق گرا هستند. یعنی کلا تو زندگی ایشون کلا قانون همه یا هیچ حکفرماست. کلا همه ی پسرا خیلی بد هستند و همه ی دخترا فرشته خدایین. کاری هم با اون ندارم
ولی تو یه قسمتهایی از تاپیک دیدم که صحبت از احساس پسرا شده. یا حتی بعضی خانم های عزیز از اینکه پسرا قوه ی غریزیشون در یه قسمتهایی به قوه ی حسیشون غلبه میکنه ناراضین و این پدیده رو خیلی فاجعه میدونند
در مورد این بحث بگم این نعمتی هست که خدا در وجود مرد قرار داده که یکسری غرایزش بیشتره. و کسی هم که به اصطلاح خودش این رو فاجعه میدونه حتما بیشتر از آفریدگار مرد میدونسته. اتفاقا باید بگم خدمت همچین خانمایی که پسرا هم به یکسری احساسات خانمها ایراد مییگیرند که این هم درست نیست البته. همه ی مشکلات از این ناشی میشه عزیزان نمیخوان قبول کنن زن و مرد با هم فرق دارند. چه از نظر روحی چه جسمی چه قوه ی جنسی و چه هر چی شما دارین بش ایراد میگیرین.
بذارید یه مثالی بگم. مثلا خانمی رو فرض کنید که وسط خیابون از شوهرش میخواد بش بگه "دوست دارم". این از نظر آقا خیلی خنده دار هست. چرا چون اصلا براش خیلی مهم نیست وسط خیابون کسی بش ثابت کنه که دوسش داره. و همونطور که برخی رفتار آقایون برا خانمها خنده داره برخی رفتار خانمها هم برای آقایون خنده داره.البته آقایون این قضیه رو فاجعه نمیدونن ولی بعضی خانمهای محترم این تفاوت رو فاجعه دونسته و انتظار دارن آقا هم رفتاری که اونا دوست دارند رو نشون بده. که هردو در اشتباهن. چون ما وقتی درک کنیم زن و مرد از همه نظر متفاوتن خیلی راحت میشه با این قضیه کنار بیایم.
در مورد اینکه پسرا بی احساسن باید بگم الان نیرنگ بازی زیاد شده. هم در مورد دخترا هم در مورد پسرا. پس خواهشا اگه هم مسئله ای مطرح شده یکطرفه به قاضی نریم. الان همه میدونن نیرنگ بازی در بین خانمها هم به اندازه ی آقایون زیاد هست.
در مورد مسئله کنترل احساس آقایون هم باید بگم اینم نعمتی هست که خدا تو وجود آقا قرار داده. اینم دلیلش اینه که آقا باید پدر خونه باشه و خانم باید مادر. احساس پدری و مادری برای اداره و گردوندن یک خونواده باید با هم فرق داشته باشه و گرنه یا باید هر دو بابا یا هر دو مامان بودن. تصور کنید رفتار پدر خونه هم مثل مادر خونه باشه. یعنی یکی اومد تو حریم خونواده پدر هم مثل مامان رفتار کنه میشه بنظرتون؟؟؟ یا میشه هر دو در تربیت کودک رفتار مادرانه داشته باشند. میشه اصلا؟؟ خب قطعا پدر باید احساسشو کنترل کنه تا در موارد لزوم علیرغم میل باطنیش فرزندشو تنبیه کنه. و یا سایر موارد که فقط رفتار پدرانه و کنترل احساس میتونه مشکل رو حل کنه.
در مورد اینکه این احساس پسرونه میتونه هوس باشه حرفی ندارم چون بعضی خانمهای دیگه هم جوابای درخوری دادن که فک میکنم نیازی نباشه من در موردش نظر بدم.
در کل ببخشد اگه اومدم تاپیکتون. موفق باشید:riz304: