**پاتوق مخصوص دختر خانمهای انجمن**(ورود آقایون ممنوع)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ketabsabz

Well-known member
می فرمایین اگه به خانوما تو جامعه کاری داده میشد وضع فرق میکرد
دوست خوبم نمیدونم جلسات معرفی وزرا و رای اعتماد گرفتنشون تو مجلس رو دیدی یا نه.من تمامش رو دیدم.خانومای نماینده ی محترم مجلس گویا فقط برای ترویج فرهنگ حجاب تشریف آورده بودن مجلس.حتی زحمت حرف زدن به خودشون نمی دادن.حالا فکر کن تمام نماینده ها خانوم باشن... مملکت رو هوا میره... (خیلی مودبانه اش میشه این که گفتم)

- - - Updated - - -

می فرمایین اگه به خانوما تو جامعه کاری داده میشد وضع فرق میکرد
دوست خوبم نمیدونم جلسات معرفی وزرا و رای اعتماد گرفتنشون تو مجلس رو دیدی یا نه.من تمامش رو دیدم.خانومای نماینده ی محترم مجلس گویا فقط برای ترویج فرهنگ حجاب تشریف آورده بودن مجلس.حتی زحمت حرف زدن به خودشون نمی دادن.حالا فکر کن تمام نماینده ها خانوم باشن... مملکت رو هوا میره... (خیلی مودبانه اش میشه این که گفتم)

عزیزم تو جامعه ما مشکل همیجاست خانومایی هم که اجازه ورود به قانون گذاریو دارن باید اونطوری باشن که میگید و فیلترای زیادیو باید رد شن ، باید به همه اجازه به شکل مساوی داده بشه
مشکل یکی 2 تا نیس متاسفانه

sara77

New member
کامل گذاشت کنار ؟!!! خو نمیشه ک ! نامزد بدبخت سکته میزنه ک .نه ساارا اینجوری ک نمیشه
ولی تا قبل ازدواج بنطرمن دختر باید همش ی قدم عقبتر از پسر باشه.مثلا پسر عاشقشه دختره دوسش داشته باشه
ولی دخترا انقد بعضی وقتا احساسی میشن ک جای دختر و پسر عوض میشه ...پسره فک میکنه خبریه و خودشو دست بالا میگیره دختره میشه عاشق و شیدا !هرچند خود پسره مخ دخترو زده ها ولی خب فراموش میکنه همه چیو. این بنظرم درست نیست
دختر نباید خودشو ذلیل کنه .باید غرورشو حفظ کنه ولی نه مثل سنگ .
خو کامل که نه مثلا وقتی ده بار اون میگه دوست دارم تو اگه سکوت کنی بعد اخرشم بگی خو ای منم دوست دارم همچین این حال میده خخخخخخخخخخخ

ketabsabz

Well-known member
اصن کی گفته زن باید برای کار بیرون حرص بخوره بنظر من خانما باید خیلی راحت و زندگی خوشی رو داشته باشن و فقط سواد لازمو داشته باشن
والا این دیگه ظلمه ما بریم پای ب پای مرده کار کنیم بعد شب که میایم اون بگیره استراحت کنه ما بریم کار خونه و بچه داری هم انجام بدیم اینم درست نیست همچین باید یه فکر درستو حسابی کرد که والاااااااااااااااااااااا

کی گفته که وقتی از سر کار برمیکرده این خانومه که فقط باید خونه داریو بچه داری کنه ؟؟؟؟؟ اصلا اینطور نباید باشه ، زن و مردایی که هر دوشون شاغلن باید تقسیم کار داشته باشن توی خونه ،

بعدش دیگه الان مجبورن که هر دو شاغل باشن با این اوضای اقتصادی یه نفر کاریو به جایی نمیبره

sara77

New member
کی گفته که وقتی از سر کار برمیکرده این خانومه که فقط باید خونه داریو بچه داری کنه ؟؟؟؟؟ اصلا اینطور نباید باشه ، زن و مردایی که هر دوشون شاغلن باید تقسیم کار داشته باشن توی خونه ،

بعدش دیگه الان مجبورن که هر دو شاغل باشن با این اوضای اقتصادی یه نفر کاریو به جایی نمیبره
خب مطمئنن مرده که نمیاد با من ظرف بشوره و اشپزی کنه بلاخره اخرش میاد میگه زن گرفتم که اینکاراو بکن نه ککه خودم بشینم کار کنم
و زن نصبت به مرد حرص کارای خونه رو بیشتر میخوره مجبوره اگه اون کار کنه بشینه تنهایی همشو انجام بده

thickety

New member
چرا همش دوست دارین خودتونو ضعیف نشون بدین؟
هر مشکلی که الان برای دختر ها تو جامعه وجود داره فقط از بی عرضه گی خودشونه (ببخشید رک گفتم)
کی گفته دخترا محدودن؟ یه دختر اگه بخواد میتونه زمین و زمان رو به هم بریزه و نزاره محدودش کنن.میتونه تواناییهاش رو تا جایی بالا ببره که برای شغل بهش التماس کنن.نه اینکه بشینه و بگه تا پسرا هستن به من کار نمیدن
خودتون دارین با این حرفا خودتونو کوچیک میکنید.دخترا مثل اینکه چیزی به اسم غرور تو وجودشون نیست!!!! که اگه بود اصلا حاضر نمیشدن این طور با این کلمات خودشونو تحقیر کنن

- - - Updated - - -[/COLO

چرا همش دوست دارین خودتونو ضعیف نشون بدین؟ااااااااااا کی گفته ما خودمونو ضعیف نشون میدیم ؟؟والا من خودم تنهایی حریف یه گله مرد میشم خخخخخخخخخخخ به دخی بودنم هم میبالم اره داش
هر مشکلی که الان برای دختر ها تو جامعه وجود داره فقط از بی عرضه گی خودشونه (ببخشید رک گفتم)بی عرضگی؟؟خخخخخ حالا یه دو فحش دیگه هم میدادی خو راحت میکردی خودتو
ما دم از احساس زدیم که اونم مشکلی نیست ایشالا همینجا از دخیا یه پسرایی میسازیم بعد میایم تو تاپیک پسرا حالتونو میگیریم خخخخخخخخخخخخخخخخ
ایییییییییییی بابا غرور چیزیه که تو وجود همه ی دختراس الان ما تنها چیزی که یکم ازیتمون میکنه همین که فقط نمیتونیم مثل پسرا تا شب بیرون باشیم هرچی دلمون میخاد بپوشیم ووو کارای اکشنی انجام بدیم والا غرور و احساسمون که فوله برادر مشکل چیزای دیگس

کی گفته ما خودمونو ضعیف نشون میدیم ؟؟والا من خودم تنهایی حریف یه گله مرد میشم خخخخخخخخخخخ به دخی بودنم هم میبالم اره داش: به خودت نگاه نکن!اگه یه سری بچرخونی و کلا یه نگاهی به دخترا بندازی میبینی چقدررررررر خودشونو دست کم میگیرن.نمونه اش بعضی پست هایی که تو همین تاپیک میزارن

یییییییییییی بابا غرور چیزیه که تو وجود همه ی دختراس الان ما تنها چیزی که یکم ازیتمون میکنه همین که فقط نمیتونیم مثل پسرا تا شب بیرون باشیم هرچی دلمون میخاد بپوشیم ووو کارای اکشنی انجام بدیم والا غرور و احساسمون که فوله برادر مشکل چیزای دیگس: تو پست اول این تاپیک نوشته بود دخترا تو جامعه در مورد شغل و تحصیلات و اینا بهشون ظلم میشه و من با این مخالفم.درسته که مساله پوشش خیلی جاها دست و پا گیر میشه و یه راحتی هایی رو از دخترا میگیره.اما مساله ی شغل و تحصیلات واقعا فقط به تلاش خود دخترا بستگی داره نه چیز دیگه. اینجاس که میگم دخترا غرورشون رو زیر پا میزارن،خودشونو ضعیف نشون میدن،تن به هر کاری با حقوق کم میدن، و....

ketabsabz

Well-known member
خب مطمئنن مرده که نمیاد با من ظرف بشوره و اشپزی کنه بلاخره اخرش میاد میگه زن گرفتم که اینکاراو بکن نه ککه خودم بشینم کار کنم
و زن نصبت به مرد حرص کارای خونه رو بیشتر میخوره مجبوره اگه اون کار کنه بشینه تنهایی همشو انجام بده

اینکه زن بیشتر حرص میخوره آره شکی نیست

ولی مگه مرده فقط واسه ظرف شستن و خونه داریو اینجور حرفا اومده زن گرقته ؟؟؟؟؟
مردی که درک داشته باشه میدونه تو این جور وقتا باید کمک کنه به خانومش

البته اینم بگم الان ظرف شویی کارخانوما رو راحت کرده

thickety

New member
عزیزم تو جامعه ما مشکل همیجاست خانومایی هم که اجازه ورود به قانون گذاریو دارن باید اونطوری باشن که میگید و فیلترای زیادیو باید رد شن ، باید به همه اجازه به شکل مساوی داده بشه
مشکل یکی 2 تا نیس متاسفانه

نه دوستم همین که میگی مجبورن یعنی دخترا خودشونو دست کم گرفتن.یعنی خودشون به ضرر خودشون رفتار میکنن.فیلتر برای همه هست.چه مرد چه زن.درسته که نماینده های مجلس باید پوشش اسلامی داشته باشن ولی هیچ جایی نگفته برای تماشا بیان.گفته؟

Artmis.a

New member
اقا بذارید این پسرا هم بیان...ببین همشون گریشون درومده خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

- - - Updated - - -

با کوروش موافقم.این کلمه ی بدی بود !!!!!!!!!چرا اینو استفاده کردی !

- - - Updated - - -

موافقم بیو. ب دختر سنگین جرات نزدیک شدن ندارن

براى نشون دادن عمق فاجعه بود يعنى دخترا از كمترين حقوق توى ايران محرومن.

جدا از شوخى پسرا لطف بفرمايند و احترام خودشونو حفظ كنند و وارد اين تاپيك نشن وگرنه برخورد ميشه.

ketabsabz

Well-known member
کی گفته ما خودمونو ضعیف نشون میدیم ؟؟والا من خودم تنهایی حریف یه گله مرد میشم خخخخخخخخخخخ به دخی بودنم هم میبالم اره داش: به خودت نگاه نکن!اگه یه سری بچرخونی و کلا یه نگاهی به دخترا بندازی میبینی چقدررررررر خودشونو دست کم میگیرن.نمونه اش بعضی پست هایی که تو همین تاپیک میزارن

یییییییییییی بابا غرور چیزیه که تو وجود همه ی دختراس الان ما تنها چیزی که یکم ازیتمون میکنه همین که فقط نمیتونیم مثل پسرا تا شب بیرون باشیم هرچی دلمون میخاد بپوشیم ووو کارای اکشنی انجام بدیم والا غرور و احساسمون که فوله برادر مشکل چیزای دیگس: تو پست اول این تاپیک نوشته بود دخترا تو جامعه در مورد شغل و تحصیلات و اینا بهشون ظلم میشه و من با این مخالفم.درسته که مساله پوشش خیلی جاها دست و پا گیر میشه و یه راحتی هایی رو از دخترا میگیره.اما مساله ی شغل و تحصیلات واقعا فقط به تلاش خود دخترا بستگی داره نه چیز دیگه. اینجاس که میگم دخترا غرورشون رو زیر پا میزارن،خودشونو ضعیف نشون میدن،تن به هر کاری با حقوق کم میدن، و....

آخه عزیزم تحصیلاتمونم دیگه دست خومون نیست مثل اینکه از قضیه سهمیه خبر نداری ؟؟؟
شغل هم که ماشالا ریخته فقط موندن ما دخترا بریم تصاحبشون کنیم
.

thickety

New member

یکی دیگه از دلایلی که میگم مشکل از خود دختراس همینه.
دخترا وقتی میبینن طرف برای بشور و بپز می خواد باهاشون ازدواج کنه چرا بله میگن؟مگه مجبورن ازدواج کنن؟بابا بخدا مجرد بودن بهتر از خورد شدن زیر بار حقارت های زندگی زناشوییه.(البته اگه بشه اسم این شرایط رو زندگی کذاشت)
دوست خوبم با کسی که فکر میکنه کار زن پختن و شستنه ازدواج نکن.غرور داشته باش... تن به هر ذلتی ندیم....

- - - Updated - - -

دخترا وقتی میبینن طرف برای بشور و بپز می خواد باهاشون ازدواج کنه چرا بله میگن؟مگه مجبورن ازدواج کنن؟بابا بخدا مجرد بودن بهتر از خورد شدن زیر بار حقارت های زندگی زناشوییه.(البته اگه بشه اسم این شرایط رو زندگی کذاشت)
دوست خوبم با کسی که فکر میکنه کار زن پختن و شستنه ازدواج نکن.غرور داشته باش... تن به هر ذلتی ندیم....

ketabsabz

Well-known member
نه دوستم همین که میگی مجبورن یعنی دخترا خودشونو دست کم گرفتن.یعنی خودشون به ضرر خودشون رفتار میکنن.فیلتر برای همه هست.چه مرد چه زن.درسته که نماینده های مجلس باید پوشش اسلامی داشته باشن ولی هیچ جایی نگفته برای تماشا بیان.گفته؟

نگفته عزیزم ،اما تعداد اون خانوما خیلی خیلی اندکه که وارد قانون گذاری شدن همین تعداد اندک هم هیچ کاری نمیکنن متاسفانه

ولی تا جایی که میدونم من نگفتم مجبورن ها

پستای 214 رو بخونی متوجه میشی که منم حرفم اینه ما خودمون باید خودمونو اثبات کنیم

sara77

New member

- - - Updated - - -

خب بلاخره گفتن زن نسبت به کارای خونه مسئولیت داره ینی چی من برم سر کار شوهرم بشینه کارای خونه رو بکنه اااااااایی بدم میاد من خودم شخصا دوس ندارم طرفم کار خونه اجام بده نمیدونم دوس دارم ابهتشو اینجوری باشه بعضی وقتا کمکم کنه ولی نه اینکه جارو کنه این یه کار زنونس
ولی در کل ما دخترا از صب تا شب سر کار باشیم خب اخرش باید به خونه برسیم به قول یکی از استادای خانممون میگفت منو شوهرم یه ساعت زمانی از سر کار برمیگردیم اون میخابه من باید بشینم بچه داری کنم
خو بنظرتون با اینجور ادمی باید چیکار کرد تازه شوهرشم استاد دانشگا و تحصیلکردس خب نمیگیم که درک نداره اون یجوری مسئولیت خونه رو داده به خانمش

ketabsabz

Well-known member

- - - updated - - -

دوست خوبم با کسی که فکر میکنه کار زن پختن و شستنه ازدواج نکن.غرور داشته باش... تن به هر ذلتی ندیم....[/quote

وا شما داری حرف خودمو به خودم میزنی که

منم حرفم همین بود .

thickety

New member
آخه عزیزم تحصیلاتمونم دیگه دست خومون نیست مثل اینکه از قضیه سهمیه خبر نداری ؟؟؟
شغل هم که ماشالا ریخته فقط موندن ما دخترا بریم تصاحبشون کنیم
.

دوست خوبم قطعا میدونی تو دانشگاه های ما رشته ی مامایی فقط پذیرش دختر داره.آیا پسرا باید بیان بگن چرا تو این رشته ما سهمیه نداریم؟
قبول کن یه سری کارها مردونه تره.دقت کن نگفتم مردونه، گفتم مردونه تر.یعنی بعضی از خانوم ها هم از پسش بر میان.و چون بعضی خانوما از پسش بر میان نه همه شون،پس سهمیه پسرا بیشتره.البته این همه جا صدق نمیکنه و بعضی جاها با بی منطقی و نامردی تمام برای پسرا سهمیه بیشتری در نظر گرفتن.اما دخترا میتونن با نشون دادن شایستگیشون وارد همون رشته ها هم بشن و نشون بدن موفق ترن.همون طور که الان تو خیلی از رشته ها درصد دختر ها بیشتره و البته موفق تر هم هستن.درسته که سنگ اندازی زیاده.ولی اونی موفقه که از این سنگ ها پله بسازه و ازشون بالا بره.نه

sara77

New member
دوست خوبم قطعا میدونی تو دانشگاه های ما رشته ی مامایی فقط پذیرش دختر داره.آیا پسرا باید بیان بگن چرا تو این رشته ما سهمیه نداریم؟
قبول کن یه سری کارها مردونه تره.دقت کن نگفتم مردونه، گفتم مردونه تر.یعنی بعضی از خانوم ها هم از پسش بر میان.و چون بعضی خانوما از پسش بر میان نه همه شون،پس سهمیه پسرا بیشتره.البته این همه جا صدق نمیکنه و بعضی جاها با بی منطقی و نامردی تمام برای پسرا سهمیه بیشتری در نظر گرفتن.اما دخترا میتونن با نشون دادن شایستگیشون وارد همون رشته ها هم بشن و نشون بدن موفق ترن.همون طور که الان تو خیلی از رشته ها درصد دختر ها بیشتره و البته موفق تر هم هستن.درسته که سنگ اندازی زیاده.ولی اونی موفقه که از این سنگ ها پله بسازه و ازشون بالا بره.نه

ااااااااوووووووووورررین
ولی همه که طرز فکرشون مثل تو نیست برادر من اخه اگه اینجوری بود که --------------

thickety

New member

- - - Updated - - -

خب بلاخره گفتن زن نسبت به کارای خونه مسئولیت داره ینی چی من برم سر کار شوهرم بشینه کارای خونه رو بکنه اااااااایی بدم میاد من خودم شخصا دوس ندارم طرفم کار خونه اجام بده نمیدونم دوس دارم ابهتشو اینجوری باشه بعضی وقتا کمکم کنه ولی نه اینکه جارو کنه این یه کار زنونس
ولی در کل ما دخترا از صب تا شب سر کار باشیم خب اخرش باید به خونه برسیم به قول یکی از استادای خانممون میگفت منو شوهرم یه ساعت زمانی از سر کار برمیگردیم اون میخابه من باید بشینم بچه داری کنم
خو بنظرتون با اینجور ادمی باید چیکار کرد تازه شوهرشم استاد دانشگا و تحصیلکردس خب نمیگیم که درک نداره اون یجوری مسئولیت خونه رو داده به خانمش

بعضی از خانوما هستن که دوست دارن بیرون از خونه کار کنن.و دوست هم ندارن همسرشون جارو کنه و ظرف بشوره و اینا.خب اینم یه راه ساده داره.میتونن از یه نفر کمک بگیرن تو کارای خونه.هم برای یه انسان نیازمند کار ایجاد شده.هم خانوم ارضا شده با شغلش هم کار های خونه انجام شده.نه؟

Artmis.a

New member
منم موافقم ارتمیس با این حرفش شخصیت دخترارو پایین آورد ما خیلی بیشتر ازینا تو جامعه حق داریم پرچم ما بالاست:auizz3ffy9vla57584x:auizz3ffy9vla57584x:auizz3ffy9vla57584x
جالبه يه جمله ى من شخصيت دخترا رو اورد پايين و اعتراض داشت ولي حرفاى اون مدير سايت توى تاپيك كنارى كه زن رو فقط ماشين جوجه كشي ميدونست و البته موجودى فاقد حق و صرفا براى آرامش مرد دخترا رو پايين نيورد و مدال هم داشت!

ketabsabz

Well-known member

دوست عزیزم منم دارم همینو میگم ما خودمون باید شایستگیمونو نشون بدیم اما جلومونو میگیرن با قوانین دست و پا گیرشون

هه فقط همین رشته مامایی که توش سهمیه داریم که اونم نمیداشتیم مشکلی پیش نمیومد بخدا ،

من دیگه رفتم سر درسو مشقم کلی جا موندم
بای بچه ها .

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا