**پاتوق مخصوص دختر خانمهای انجمن**(ورود آقایون ممنوع)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

#civilen#

New member
سلام
عاغا من نمی خواستم تو جمع دخترونه بیاما/ دیدم این بی بی تی تا تو ای اومده
گفتم منم بیام ببینم اینجا چه خبره خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
در هر حال از تمامی دختران پاتوق معذرت خواهی می نمایم:78:

Artmis.a

New member
آرتمیس جان از بین بردن کامل احساسات خوب نی...من بعد کلی تجربه اینو میگما ...بعد یه مدت مثل خودم میشی...بذار مرحله ی آزمون و خطا بگذره عزیزم

چرا خوب نیست مگه پسرا احساس دارن؟ همین هم باعث پیشرفتشون شده و اینکه کسی نتونه حقشونو پایمال کنه!

BBT

New member
سلام
عاغا من نمی خواستم تو جمع دخترونه بیاما/ دیدم این بی بی تی تا تو ای اومده
گفتم منم بیام ببینم اینجا چه خبره خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
در هر حال از تمامی دختران پاتوق معذرت خواهی می نمایم:78:

هههههه
تاتوای تو هم اومدی
مگه تابلو ورود ممنوع رو ندیدی
504320_cards.gif

Ana67

Well-known member
خ وقتا تصمیمای اشتباهی از رو احساس میگیرم ک بعدش پشیمون میشم.با اینکه میدونمممم اشتباهههه.
ولی محاااااااال هم نیستتتت.بی بیییییییی حواست باشهههههههه
ی کم سنگ دلی هم بد نیستت.اخه دخترا چرا اینقدر حساس و دل نازکنن؟؟

Artmis.a

New member
حالا که اینجایید لطفاً بگید پسرا از چه دخترایی بیشتر بدشون میاد؟

sepid71

New member
دخترای گل الکی نگید ما باید ال کنیم باید بل کنیم
همتون وقتش ک بشه احساستون غلبه میکنه ب عقلتون حالا ببینید کی گفتم

shiva3322

New member
چرا خوب نیست مگه پسرا احساس دارن؟ همین هم باعث پیشرفتشون شده و اینکه کسی نتونه حقشونو پایمال کنه!

عزیزم اتفاقا پسرا بیشتر از دخترا احساس دارن..اما یچیزی که هس اونا چون تک بعدی کار میکنن وقتی پای منطق میاد وسط فایل احساسو می بندن اما دخترا چون همیشه احساساتشون چند بعدی کار میکنه احساس و منطق باهم کار میکنه و جلوی هم قد علم میکنن...نگو ...واقعا پسرا احساسشون بیشتره..چون دخترا وقتی یبار میشکنن بعدش دیگه واقعا سخت میشن...اما مردارو اینطوری ندیدم تا حالا همیشه میتونن یکی جدیدشو دوس داشته باشن..چون از احساس سرشارن

b.nafas

New member
100درصد نه از بین نره ..فقط باید بتونیم کنترلش کنیم ...فقط باید عاقلانه تصمیم بگیریم ..نادیده گرفتن احساساتم اشتباهه ..ربات که نیستیم ...

Artmis.a

New member
عزیزم اتفاقا پسرا بیشتر از دخترا احساس دارن..اما یچیزی که هس اونا چون تک بعدی کار میکنن وقتی پای منطق میاد وسط فایل احساسو می بندن اما دخترا چون همیشه احساساتشون چند بعدی کار میکنه احساس و منطق باهم کار میکنه و جلوی هم قد علم میکنن...نگو ...واقعا پسرا احساسشون بیشتره..چون دخترا وقتی یبار میشکنن بعدش دیگه واقعا سخت میشن...اما مردارو اینطوری ندیدم تا حالا همیشه میتونن یکی جدیدشو دوس داشته باشن..چون از احساس سرشارن

این احساسه یا بی احساسی؟
به نظرم این هوسه نه احساس!
مسافر خونه نیست که دل آدم!

shiva3322

New member
دخترای گل الکی نگید ما باید ال کنیم باید بل کنیم
همتون وقتش ک بشه احساستون غلبه میکنه ب عقلتون حالا ببینید کی گفتم

موافقم...منکه به شخصه خیلی شده خودم با عقل و آگاهی احساسو انتخاب کنم هرچند که از آخرش خبر داشتم...اصن انگار دوس داریم رسک کنیم...

BBT

New member
دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دارم میبینم حق اشتغالم ازشون گرفتن!

خب خوب کاری کردن دیگه
میرین سر کار بعد نمیاین خواستگاری ما میمونیم میترشیم هههه

شیوا راست میگه پسرا به موقعش منطقی اند به موقع اش احساسی ولی دخترا انگار همیشه روی یه مود هستن

shiva3322

New member
این احساسه یا بی احساسی؟
به نظرم این هوسه نه احساس!
مسافر خونه نیست که دل آدم!

نه فقط هوس نیس ...احساس هم هس...جنس زن جوریه که عمیق دل می بنده وقتیم تموم شده دیگه نمی تونه عاشق بشه...بی تفاوت میشه...اما مردا جزئی دل می بندن...یعنی همیشه اختیارشون دست خودشونه نه دلشون

شوکا88

New member
منم نظرم اینه مردا میتونن اززینا احساساتی ترباشن
فقط اونا بلدن بقول شیواازفایل احساسشون چه موقعی استفاده کنن خانوما برعکسن درست جایی ک باید از احساسشن استفاده کنن عقلشون پیروزمیشه جایی ک بایدعقلشون عمل کنه احساسشون پیروزمیشه

سیوی و بیبیتی :p7977cujr38iyymsu8:

BBT

New member
دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دارم میبینم حق اشتغالم ازشون گرفتن!

خب خوب کاری کردن دیگه
میرین سر کار بعد نمیاین خواستگاری ما میمونیم میترشیم هههه

شیوا راست میگه پسرا به موقعش منطقی اند به موقع اش احساسی ولی دخترا انگار همیشه روی یه مود هستن

Artmis.a

New member
نه فقط هوس نیس ...احساس هم هس...جنس زن جوریه که عمیق دل می بنده وقتیم تموم شده دیگه نمی تونه عاشق بشه...بی تفاوت میشه...اما مردا جزئی دل می بندن...یعنی همیشه اختیارشون دست خودشونه نه دلشون

ولی من مطئنم مردا چیزی به نام احساس(به معنی واقعی) ندارن! شاید یه حسای مختصری داشته باشن که البته اونم با دو دوتا چهارتا و در نظر گرفتن سود و منفعتشون قلیان میکنه!

sepid71

New member

نه عزیزم.این حرفت اصلا درست نیست.اینککارشون بخازر احساس نیستش.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا