* پاتوق دخترا *

نظر شما درباره ادغام پاتوق دختر و پسر ....

• مجموع رای دهندگان
    0

آتشین

Well-known member
IMG10482793.jpg

آتشین

Well-known member
اگر در خانه برای فر کردن موامکاناتی از قبیل: بیگودی ، بابلیس ، موس و دیسپانسر ندارید شما با این اموزش میتوانید فر کردن مو با اتو مو را فرا بگیرید و به اسانی در منزل موهای خود را فر کنید.

در مرحله اول برای فر کردن موها با اتو مو از یک قسمت کوچک موها استفاده کنید و بعد از پیچیدن به دور اتو و رها کردن آن بقیه موها را به ترتیب و به صورت دستههای کوچک به راحتی با اتو فر و حالت دار کنید.

210.jpg

در اخر کار موها را تافت بزنید تا حالت خود را نگه دارد.
113.jpg

آتشین

Well-known member
دخترا شما با یادگیری این اصول و قانون ارایشگری میتوانید به راحتی در منزل برداشتن ابرو برای خود حرفه ای شوید.

اول از همه ابروها را مرتب کنید و اضافات ابروی خود را با قیچی مخصوص ابرو کوتاه کنید.

Beauty-tips-1.jpg

تاج ابروها باید با قسمت پایین بینی شما در یک جهت باشد ، و دیگر قسمتهای ابرو مانند تصویر باید متناسب و در یک راستا با قسمتهای مشخص شده باشد.

Beauty-tips2.jpg

آتشین

Well-known member
ﯾﻪ ﻭﺍﻗﻌﻴﺘﻪ ﻧﻤﻴﺸﻪ ﺍﺯﺵ ﮔﺬﺷﺖ،
ﺩﻧﯿﺎﯼ ﺩﺧﺘﺮﺍ
ﭘُﺮِ ﺍﺯ ﻏُﺼﻪ ﻫﺎﯼِ ﯾﻮﺍشکیه..

آتشین

Well-known member
اموزش بسیار آسان درست کردن تل برای شما عزیزان

لوازم مورد نیاز:

کش
نوار چرمی
بند سبز ( مانند بند کفش )
زنجیر
قیچی

19.jpg

مانند عکس : بند ، کش ، نوار چرمیو زنجیر را به هم گره میزنیم و میبافیم.

28.jpg

اینم نتیجه کار .
دقت داشته باشید تمامیوسایل در خرازیها موجود میباشد.

39.jpg

Headbands11.jpg

baran71

New member
46334478215643316774.gif

اگه خواستین عصبانی بشین خواهشا عصبانیتتون مث این آقا پسر نباشه؟؟!:25r30wi::25r30wi:

ROJO

New member

مانند عکس : بند ، کش ، نوار چرمیو زنجیر را به هم گره میزنیم و میبافیم.
[
Headbands11.jpg

من اینقد دوس دارم یه دستبند چرمی داشته باشم ، یکی دیدم تو تندیس خوشم اومد 350 تومن بود فکم افتاد، فقط مشکلم اینه که جنسا و وسایلشو نمیشناسم که بخرم ،درست کنم وگرنه سلیقم بد نیست

آتشین

Well-known member
من اینقد دوس دارم یه دستبند چرمی داشته باشم ، یکی دیدم تو تندیس خوشم اومد 350 تومن بود فکم افتاد، فقط مشکلم اینه که جنسا و وسایلشو نمیشناسم که بخرم ،درست کنم وگرنه سلیقم بد نیست

عزیزم میتونی همینجوری دستبندم درست کنی به جای تل

ROJO

New member
خخخ آتشین من اب سیب دوس ندارم ولی حالا چون تو بهم دادی، میخورم :p

بالا