پاتوق بچه های بیوشیمی

darab

New member
آخ گفتی آجی حالا قد و هیکلشون بماند که آرایش صورتشون چی؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستم میگفت رومن خجالت بکش اینا رو ببین ازشون یاد بگیر :25r30wi:

ما تو تیم فوتسال دانشگاه بودیم هروقت از سالن تربیت بدنی میومدیم بیرون خجالت میکشیدیم از کنار پسرا رد شیم از بس که بوی عطر وادکلن میدادن:1dco2x0p1lilzhfpg1t

roman30

New member
:25r30wi:آره سعیده فکرکنم چندوقته نیست اگه بیاد با دست پرمیاد میشه اسپانسر باشگاه:4d564ad6: بهار گنه داره فکرکنم هنوز نتش مشکل داره.الان که فکر کردم دیدم اصلا پسر نیاریم تو تیم
آره خودمون با جمع آجیا آبکششون میکنیم .آره سعیده اسپانسر خوبی میشه .بهارم اگه نباشه که نمیشه آجی راس میگی :a2d3:

roman30

New member
ما تو تیم فوتسال دانشگاه بودیم هروقت از سالن تربیت بدنی میومدیم بیرون خجالت میکشیدیم از کنار پسرا رد شیم از بس که بوی عطر وادکلن میدادن:1dco2x0p1lilzhfpg1t
آجی اون که از نون شبشونم واجب تر بوده وگر نه ملتو خفه میکردن از بو .خودشونم میدونستن که اگه ادکلن نزنن چند تا تلفات میدن.....:25r30wi::25r30wi:

darab

New member
رومن جونم من امشب دختر بدی شدم هنوز شام نپختم. مثلا میخوام حاضری درست کنم ولی با این وضعیت فکر کنم باید نون خالی بخوریم.:tsimuzpzwoap1t9y3o7 من فعلا برم آشپزی عزیزم. آخر شب اگه تونستی بیا اینجا آبجی

roman30

New member
باشه آجی برو اتفاقا الان منو واسه شام صدا زدن منم میرم
کاش میشد واست بفرستم .....:riz304:

roman30

New member
به بزرگی گفتم زندگی چند بخش است ؟ گفت : دو بخش ، کودکی و پیری ،گفتم : پس جوانی چه شد ؟ گفت : با بی وفایی ساخت با عاشقی سوخت و با جدایی مرد

roman30

New member
حکایت رفاقت حکایت سنگهای کنار ساحله …
اول یکی یکی جمعشون میکنی تو بغلت بعدشم یکی یکی پرتشون میکنی تو آب ؛ اما بعضی وقتا یه سنگهای قیمتی گیرت میاد که هیچ وقت نمیتونی پرتشون کنی …

roman30

New member
خرابه های دلم از تمام خانه های جهان قشنگتر است ، چون یاد دوست در آن ساکن است

roman30

New member
نگاهم کرد پنداشتم دوستم دارد. نگاهم کرد در نگاهش هزاران شوق عشق را خواندم. نگاهم کرد دل به او بستم. نگاهم کرد اما بعدها فهمیدم فقط نگاه میکرد

BBT

New member
212519_scrapbooksmiley.gif

konjkave

New member
آجی میگم سعیده خوب میتونه توپ رو از حریف بقاپه (بدزده ) آخه کارش اینه :25r30wi: ولی بهار فک کنم یه کم تنبل شده میخای یه جایگزین واسش پیدا کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلاااااااااااااااااااام به آجیای گلم چقد دلم براتون تنگ شده بود اول اجازه بدین این بوس براتون بفرستم بوووووووووووووووووووووووس راستی سلام رییس
خب چه خبرا؟من که از استرس جدی جدی دارم خفه میشم یادتون نره منو دعا کنید اصن همه رو دعا کنید
اگه قبول شدم همچین توپا رو میقاپم:ph34r-smiley: که حیرت زده بشید:5: یعنی همچین بازی کنم که کریستین رونالدو برام دعوت نامه بفرسته خخخخخخخخخ
ولی اگه خدایی نکرده قبول نشدم صد تا گل به دروازه خودمون میزنم.

leylii

New member
:a2d3:سلام سعیده جون ...نه بابا نترس قبول می شی..مطمیین باش دوست جونم.....:thanks:

darab

New member
سلام سعیده جونم. من مطمئنم قبولی هورااااااااااااااااااا:4d564ad6: چه خبرا؟ دست پر اومدی؟ ما چشم امیدمون به جیب توئه ها:rolleyessmileyanim:

leylii

New member
داراب چرا ؟؟؟مگه جیب سعیده بعد از قبولی چه اتفاقی براش می افته؟؟؟؟؟؟؟؟:25r30wi:

BBT

New member
سلام به همه

سعیده امروز چند تا قول شام گرفتم از بچه ها واسه شیرینی
توشام اینا نمیدی ؟
179219_studsmatta.gif

konjkave

New member
سلام سایا جونم خوبی؟؟
رییس نگران جواب ارشد نشسته نقاشی میکنه حواسش پرت شه :riz303:

leylii

New member
این رییس فقط شیرینی میگیره؟؟؟؟؟شیرینی نمی ده؟؟؟؟؟؟؟؟:image170::smiliess (12):

saya

New member
تازه میخوان برن شیرینی بخورن مارو هم با خودشون نمیبرن....
بی معرفتا:mad_majidonline:

بالا