پاتوق بچه های بیوشیمی

roman30

New member
461219_grouphug.gif

سلام به آجیای خوبم بهاری دارابی لیلی سعیده دلم براتون تنگیده بود

roman30

New member
مرسی آجی خوبم.میخوای منو با تیم فوتبال تنها بذاری:sad:
نه گلم تنهات نمیزارم .راستی تمرین بچه ها به کجا رسید؟ برا بازی با بارسلونا آماده اند ؟وضعیت بچه های حمله که معلومه .من و تو وسعیده وبهاریم .برا دروازه و دفاع چه کنیم آجی گزینه پیشنهادیت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

darab

New member
نه گلم تنهات نمیزارم .راستی تمرین بچه ها به کجا رسید؟ برا بازی با بارسلونا آماده اند ؟وضعیت بچه های حمله که معلومه .من و تو وسعیده وبهاریم .برا دروازه و دفاع چه کنیم آجی گزینه پیشنهادیت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا اگه این پسرا همکاری کنن ازشون استفاده می کنیم واسه دروازه و دفاع. هم قد و قامتشون بلندتره هم اگه توپ بخوره تو صورتشون زیاد قیافشون تغییر نمی کنه:25r30wi:

roman30

New member
والا اگه این پسرا همکاری کنن ازشون استفاده می کنیم واسه دروازه و دفاع. هم قد و قامتشون بلندتره هم اگه توپ بخوره تو صورتشون زیاد قیافشون تغییر نمی کنه:25r30wi:
آره آجی از پس حمله بر نمیان همون دفاع و دروازه خوبه البته بازم شک دارم بتونن بازی حساسیه آجی خووووووووو:25r30wi:

roman30

New member
پسرای این دوره زمونه آجی آب رفتن نه قدی دارن نه وزنی پس نمیتونیم ازشون استفاده کنیم :25r30wi:

roman30

New member
انشالله چهارشنبه خبرقبولی هممونو بشنویم بعدشم مدال بگیریم.هوراااااااااااااااااااااا:4d564ad6:
آره آجی ان شاالله با یک روحیه فوق العاده میریم پنچ شنبه بارسلونا رو سوراخ سوراخش میکنیم
آخ آجی دو تا مدال برا قبولی و برد فوتبال چیییییییییی میشه آخر این هفته :4d564ad6::4d564ad6:

roman30

New member
انشالله چهارشنبه خبرقبولی هممونو بشنویم بعدشم مدال بگیریم.هوراااااااااااااااااااااا:4d564ad6:
آره آجی ان شا الله 5 شنبه با یک روحیه فوق العاده بارسلونا رو سوراخ سوراخ میکنیم
آخ آجی چه آخر هفته خوبی میشه برد تو مسابق فوتبال و خبر قبولی :4d564ad6:

darab

New member
پسرای این دوره زمونه آجی آب رفتن نه قدی دارن نه وزنی پس نمیتونیم ازشون استفاده کنیم :25r30wi:
:4d564ad6:من یه دوستی داشتم وقتی این پسرای دانشگاه رو میدید انقدر حرص میخورد می گفت اینا روز به روز باربی تر میشن ما دخترا روز به روز گردالی تر:5:

darab

New member
آره آجی ان شا الله 5 شنبه با یک روحیه فوق العاده بارسلونا رو سوراخ سوراخ میکنیم
آخ آجی چه آخر هفته خوبی میشه برد تو مسابق فوتبال و خبر قبولی :4d564ad6:
آره میایم پاتوق حسابی جشن می گیریم:smilies-azardl (113

roman30

New member
آجی میگم سعیده خوب میتونه توپ رو از حریف بقاپه (بدزده ) آخه کارش اینه :25r30wi: ولی بهار فک کنم یه کم تنبل شده میخای یه جایگزین واسش پیدا کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

roman30

New member
:4d564ad6:من یه دوستی داشتم وقتی این پسرای دانشگاه رو میدید انقدر حرص میخورد می گفت اینا روز به روز باربی تر میشن ما دخترا روز به روز گردالی تر:5:
آخ گفتی آجی حالا قد و هیکلشون بماند که آرایش صورتشون چی؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستم میگفت رومن خجالت بکش اینا رو ببین ازشون یاد بگیر :25r30wi:

darab

New member
:25r30wi:آره سعیده فکرکنم چندوقته نیست اگه بیاد با دست پرمیاد میشه اسپانسر باشگاه:4d564ad6: بهار گنه داره فکرکنم هنوز نتش مشکل داره.الان که فکر کردم دیدم اصلا پسر نیاریم تو تیم

بالا