سلام عزیزم خوبی؟ خواهر کجا میری با گاری؟:riz304:![]()
سلام به آجیای خوبم بهاری دارابی لیلی سعیده دلم براتون تنگیده بود
سلام آجی خوبی ؟سلام عزیزم خوبی؟ خواهر کجا میری با گاری؟:riz304:
مرسی آجی خوبم.میخوای منو با تیم فوتبال تنها بذاری:sad:سلام آجی خوبی ؟
گفتم وسایلمو جمع کنم از پاتوق برم چون هیشکی نبود .گفتم با گاری برم چون پول تاکسی نداشتم .:25r30wi:
نه گلم تنهات نمیزارم .راستی تمرین بچه ها به کجا رسید؟ برا بازی با بارسلونا آماده اند ؟وضعیت بچه های حمله که معلومه .من و تو وسعیده وبهاریم .برا دروازه و دفاع چه کنیم آجی گزینه پیشنهادیت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مرسی آجی خوبم.میخوای منو با تیم فوتبال تنها بذاری:sad:
والا اگه این پسرا همکاری کنن ازشون استفاده می کنیم واسه دروازه و دفاع. هم قد و قامتشون بلندتره هم اگه توپ بخوره تو صورتشون زیاد قیافشون تغییر نمی کنه:25r30wi:نه گلم تنهات نمیزارم .راستی تمرین بچه ها به کجا رسید؟ برا بازی با بارسلونا آماده اند ؟وضعیت بچه های حمله که معلومه .من و تو وسعیده وبهاریم .برا دروازه و دفاع چه کنیم آجی گزینه پیشنهادیت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره آجی از پس حمله بر نمیان همون دفاع و دروازه خوبه البته بازم شک دارم بتونن بازی حساسیه آجی خووووووووو:25r30wi:والا اگه این پسرا همکاری کنن ازشون استفاده می کنیم واسه دروازه و دفاع. هم قد و قامتشون بلندتره هم اگه توپ بخوره تو صورتشون زیاد قیافشون تغییر نمی کنه:25r30wi:
انشالله چهارشنبه خبر قبولی هممونو بشنویم بعدشم مدال بگیریم.هورااااااااااااااااااااااااا:4d564ad6:![]()
ما باید این مدالو بگیریم آجی :a2d3:
![]()
ما باید این مدالو بگیریم آجی :a2d3:
پسرای این دوره زمونه آجی آب رفتن نه قدی دارن نه وزنی پس نمیتونیم ازشون استفاده کنیم :25r30wi:والا اگه این پسرا همکاری کنن ازشون استفاده می کنیم واسه دروازه و دفاع. هم قد و قامتشون بلندتره هم اگه توپ بخوره تو صورتشون زیاد قیافشون تغییر نمی کنه:25r30wi:
آره آجی ان شاالله با یک روحیه فوق العاده میریم پنچ شنبه بارسلونا رو سوراخ سوراخش میکنیمانشالله چهارشنبه خبرقبولی هممونو بشنویم بعدشم مدال بگیریم.هوراااااااااااااااااااااا:4d564ad6:
آره آجی ان شا الله 5 شنبه با یک روحیه فوق العاده بارسلونا رو سوراخ سوراخ میکنیمانشالله چهارشنبه خبرقبولی هممونو بشنویم بعدشم مدال بگیریم.هوراااااااااااااااااااااا:4d564ad6:
:4d564ad6:من یه دوستی داشتم وقتی این پسرای دانشگاه رو میدید انقدر حرص میخورد می گفت اینا روز به روز باربی تر میشن ما دخترا روز به روز گردالی تر:5:پسرای این دوره زمونه آجی آب رفتن نه قدی دارن نه وزنی پس نمیتونیم ازشون استفاده کنیم :25r30wi:
آره میایم پاتوق حسابی جشن می گیریم:smilies-azardl (113آره آجی ان شا الله 5 شنبه با یک روحیه فوق العاده بارسلونا رو سوراخ سوراخ میکنیم
آخ آجی چه آخر هفته خوبی میشه برد تو مسابق فوتبال و خبر قبولی :4d564ad6:
آخ گفتی آجی حالا قد و هیکلشون بماند که آرایش صورتشون چی؟؟؟؟؟؟؟؟:4d564ad6:من یه دوستی داشتم وقتی این پسرای دانشگاه رو میدید انقدر حرص میخورد می گفت اینا روز به روز باربی تر میشن ما دخترا روز به روز گردالی تر:5:
آره میایم پاتوق حسابی جشن می گیریم:smilies-azardl (113