علت سبزی پلاسما یا سرم که نادره
میتونه یکیش بالا رفتن سطح بیلی وردین به دلیل نقص آنزیمی باشه .
یا شایدم اختلال مس داشته .
به هر حال ما آزمایشاتشو انجام میدیم اما موقه گزارش کامنت میزاریم که رنگ سرم یا پلاسما سبز بوده .
سلااام اینجام که همش سوت و کور.پس کجایین؟
من که مریضم مامانم صبح اومد پیش رییس غیبتم موجه کرد.ولی شماها چی؟غیبتای بی دلیل نمره منفی داره هاااااااااااااااااا
این چن وقته همش مریض میشدم این دفعه دیگه بدتر از همه یه چیزی تو مایه های سرماخوردگی ولی هر درمانی رو براش انجام میدم بهتر که نمیشم هیچ بدتر هم میشم.
بابا بهار از رییس بابت تمیز کردن پاتق ماهی کلی پول میگیره تو دست نزن پوستت خراب میشه بهار فردا صبح میاد اینجا رو برق میندازه:riz303:
مرسی عزیزم.خودم فک میکنم بخاطر استرس و کم خوابی.واقعا این هفته آخر دیگه استرس نفسم گرفته بچه ها احتمالا رفتن افق حواسشون از اعلام نتیج پرت بشه:4d564ad6:.
خداییشم استرس داره یه سال درس خوندن،بیخوابی،استرس توقع هم ایجاد میکنه.تو استرس نداری؟
باهات موافقم.
اون از یک ماه جلو انداختن کنکور که ضربه خیلی بدی به برنامه خیلیها زد از جمله خودم اینم از اعلام نتایج وقتی کنکور یه ماه زودتر برگزار شده باید نتایجم زودتر اعلام شه.
کاش مسئولین یه سر سوزن به جوونا اهمیت میدادن فکر هیچی جز خودشون نیستن بعدشم میگن چرا جامعه داره به انحطاط کشیده میشه
آره.از بچگی عادت نداشتم بعد امتحان جوابا رو چک کنم.دفترچه سوالاتم دست یکی از دوستام که در دسترس نیست.
وااااااااای داراب نمیدونم چرا از حرفت استرس گرفتم:smiliess (2):
خب خیالم راحت شد.اصن تازگیا حساس شدم تا یکی بهم حرفی میزنه ربطش میدم به کنکور.خدا این هفته آخر بخیر کنه.
داراب جون ببخشید حالم اصلا خوب نیست با اجازت برم بخوابم کارا رو بذار فردا بهار انجام میده:riz304: